|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
23.4.2010 10:17:11   
tix
Hojla vsem

IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

jaz pa sedaj letim k vulkanizerju in se počutim ko en moški, ki gre menjat gume...ja nismo jih še...morda mi pa dajo kak popust!!!

Tud mene še to čaka... jaz sem se počutila kot en ded ko sem sama na avtocesti gumo menjalauser posted image

Jaz sem se pa spet premislila in sem danes vseeno dala delat previjalno k mizarju pa še eno omarico za kopalnico predno se premislim user posted image

Oblekice - še nič našla pametnega, čakam priložnost, da me pelje kdo v Lj v mothercare in na rudnikuser posted image

Lepo bodite

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
23.4.2010 10:18:00   
TopsiT
Dobro jutro punce!

Dolgo se nisem nič oglasila, sem vas pa redno brala.
Naša bebika zaenkrat ne bo imela svoje sobice, bo kr z nama, kasneje čez kakšno leto, bo pa treba tudi to poštimat. Bilo smo na 3D, super je bilo, otrok je čisto user posted image podoben, ima enako polna lička kot jih je imel v otroštvu lubek. Naslednji pregled imam 7.5.2010. Sladkor me malo jezi, sem ponoči na inzulinu, se držim diete, še vedno se nisem nič zredila od začetka nosečnosti. Bom pa verjetno po zadnjem pregledenu vodena v Porodnišnici zaradi sladkorja.

Včeraj je bil moj s kolegi v Avstriji na šopingu (jaz ne prenašam vožnje, mi je slabo, to samo zdaj v nos.) in je dobil izredno poceni in ful ful ful lepo lupinico http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=187492 za še ne 80 eur. Sem se kr zalublauser posted image je ne dovolim pospravit, ker jo hodim na 5 min gledat. Edino kar je, da v živo barve niso tako kričeče kot mogoče na sliki, temna bordo je res temna. Aja če bo katera hodila kupovat, v Metro-ju smo to kupili. Iz Ikee je pa včeraj prinesel jogi, s pralno prevleko, pa 100% bombažno dekico, kr velika (115x85), pa povštrčkom. Me je pa izredno lepo presenetil, ker ve da sem nora na držala za dude (iz blaga), je za mojo dušico kupil eno http://www.tiamo.nl/index.php?mode=CONTENT&pID=12&iId=12&sessid=e584500ac6ab977dc98fe9b4917420da  , če katero zanima.
Drugače sem pa ta teden pregledala kaj vse smo dobili za našega bebija. Tako da sem že kovtrčke, prevleke, rjuhice, vse za posteljco že na kup zmetala, pa štumfke, kapice, oblekice vse velikost od 50-56 na kup, pa cotice za umivat, tetra in previjalne plenice, na kup, zdej pa le še pranje in likanje, ampak zato je še čas. Tolk zagreta za likanje pa še nisem user posted image user posted image user posted image , morem še malo kondicije nabrat. Za previjalno pa bom imela ena staro mizo, ki smo jo malo predelali oziroma smo ji dodali 2 police, stala bo pa v kopalnici, se mi zdi najbolj, blizu je voda, pa najhitreje jo segrejemo. Je pa previjalna že sprobana, smo imeli obiske, pa je bilo treba eno malo ritko previt, pa smo jo kr sprobali, malo jo moramo še povišat, drugače je pa super. user posted image

Drug teden se prijavim za materinsko šolo, začeli pa naj bi v petek 7.5.user posted image bo hodil, če bo le možnost tudi za popoldne.

Kenya
jaz mam tudi od Jane blazino, sem jo od ene RR-jevke kupila kakšne 2 meseca nazaj in je super za spanje, je pa oranžno-zelene barve.

Punce sem vam kr malo fauš ko greste na morje, ampak vam želim, da uživate na polno, še za nas, ki nemoremo it. Meni so bolniško podaljšali do porodniške, do 26.6.2010, ampak so v odločbi napisali, da moram bit doma oziroma grem lahko le na predpisano terapijo, pa sem se z gin. in z dr. v LJ zmenila, da če bi me preverjali, da mi napišeta terapijo sprehajanje, ker morem cukr zbijat. Tako da nisem doma zaprta, ko je zunaj sonček.

Uf sem se razpisala.

Uživajte na sončku. LP

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
23.4.2010 10:25:15   
Martinčka
Mišu! Aspirin v mojem primeru ko sem imela trombozo-redči kri... in na začetku nosečnosti se mi je apet pojavila in sem se ustrašla in mi je zdravnica rekla (ne ginokolginja ampak zdravnica), da ga naj vzamem če želim, da ona ga je zaradi svoje bolezni jemala celo nosečnost in je bilo vse ok.
Jaz vseeno mislim, da ginekologi predpišejo neka zdravila z razlogom... tudi na spasmexu ne piše da ga lahko nosečnisce jedo pa vsi vemo da ga jemlje veliko nosečnic...
jaz se tukaj ne bi hecala... če ti ginekolog nekaj predpiše potem raje vzami eno pa boš vidla kako se boš počutla...

pod drugo glede teže ti bom pa takole rekla: Jaz sem bila na pregledu nekje v 24 tednu ko so mi napovedali da je otrok že težek okoli 800 g (valda me je skoraj kap kakšnega težkega otročeka nosim)! potem sem imela pa čez dva tedna drugje pregled pa so mi tam po dveh tednih rekli da je otrok težek med 590-675g (odtsopanje je baje cca 85g pri teh tednih)! in me je skor kap, ker Kako bi se pa lahko otrok zmanjšal oz shujšal!? lepo prosim...te aparature niso nič kaj ziher!!! mislim da 100g ni teža zaradi katere bi lahko zdravniki delali paniko! sploh ker je verjetnost da se zmotijo kar precejšna... važno je da vsi organi normalno delujejo in da je dojenček zdrav!
jaz bi ti vseeno predlagala da greš na 3d in da greš nekam drugam na ta 3d in ne k svojemu nesramnemu ginekologu! že zato da dobiš drugo mnenje in se malo potolažiš! jaz bi 100% šla v tvojem primeru še na 3d!!!

evo jaz pa si grem naredit sadno kupo iz jagod in lubenice!

aja včeraj je moj reku da otroška soba-pohištvo ne more bit iz samega oreha ker ne bo to nič otroško.. in zdej morem najt barvo ki bi mi odgovarjala da jo kombiniram na omari..grrrr... mi ni to nič kaj všeč!

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
23.4.2010 10:27:36   
tix

Mišu - zdej sem še tvoj post prebrala. Ma kakšni dnevi so res čudni. Jaz sem imela zadnjič na pregledu še več pritiska, pa mi ni nič rekla, ker še nikol nisem imela preveč  nizkega, si ga pa občasno pomerim sama in doma izgleda kar vredu.
Mene pa najbolj razjezi ko sem že tolk ponavad slabe volje kadar pridem iz pregleda pol me pa ravno tisti dan vsi kličejo kako je bilo in se mi itak ne da vsakemu posebaj razlagat in potem sem jaz ta sitna. 

Bolj se sekiram kaj bi naj pomenilo, ko je G rekel, da potem ne ve kak se bo moja nosečnost končala

Sicer jaz tud nisem "iz stroke" ampak vrjetno je možna kašna preeklampsija...
samo je brezveze da se že vnaprej sekiraš, ker noben ne ve kako se bo izšlo  (ha, kdo to govori :-) )

user posted image user posted image pa zdravila jest (če je potrebno) pa bo vse krasno user posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
23.4.2010 10:37:57   
extra
Dobro jutro souser posted image !!!

Kako ste kej?
joj kako zavidam zvezdici in đaniki k gresta na morje...jaz bi tudi šla.
NO saj bomo šli pa septembra z našo dojenčico.
Včeraj sva bila spet na terenu, sva šla po posteljico. Glede na to, da nisva
ravno pri denarju in da so vse prijateljice noseče, sva se pač odločila za
rabljene stvari, samo moram rečt, da nama gre kar v redu.
Dobila sva pa tudi kr nekej cunjic že, počasi se nabirajo stvari. Je zelo lep občutek,
vse skupaj je vse bolj realno. Juhu. Vesela sem!!!!

V službi sem se tudi zmenila, da porabim vse dopust k ga imam tako, da sem z 28.4. že na
dopustu in bom lahko malo bolj brez strahu šla v nabavo drobnarij, ki jih še nimam.

Bejbe zanima me ali katera ve, če vzameš paket e, ali lahko izbereš katerokoli stvar iz
spletne strani Recinko, ali samo določene, ki so napisane tam na letaku?
Malo me bega zdej hotela sem vzeti paket e - previjalno in posteljico plus še nekej za 4,11 eur.
Zdej pa posteljico imam in ne vem v tistem seznamu mi nič kej več tako všeč razen mogoče banjica,
ostalo bi pa pol nabirala kr nekej brez veze. kaj menite ve?

Pridne bodite dons in uživejte v vikendu!!!!!

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
23.4.2010 10:42:08   
tix

Bejbe zanima me ali katera ve, če vzameš paket e, ali lahko izbereš katerokoli stvar iz
spletne strani Recinko, ali samo določene, ki so napisane tam na letaku?
Malo me bega zdej hotela sem vzeti paket e - previjalno in posteljico plus še nekej za 4,11 eur.
Zdej pa posteljico imam in ne vem v tistem seznamu mi nič kej več tako všeč razen mogoče banjica,
ostalo bi pa pol nabirala kr nekej brez veze. kaj menite ve?

LAhko vzameš samo denar in potem direkt iz recinkotove strani naročiš kar želiš in porabiš vse ali nič user posted image

(odgovor članu extra)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
23.4.2010 10:44:46   
TandJ
Mišu- jaz bi na tvojem mestu res odšla na 3D in tega drugega ginekologa vprašala kaj on pravi. Pa še dojenčka boš vidla Moraš pa čimprej, ker potem bo že prevelik.
Tudi sama (mislim da nism edina) bi se sekirala zaradi takih stavri, ki ti jih je rekel, zato raje reskiraj denar še za en 3D in da boš pomirjena. Ker to, da si živčna tudi vpliva na dojenčka.
Tvoja mami je pa ful grdo reagirala. Namesto, da bi ti bila v tolažbo, ti še stvari naprej meče. Verjetno pa je to naredila tudi zato, ker je bila malo v soku in pac ni vedla kako odreagirat.

Upam, da bo vse ok...
tačas pa uživaj na sončku user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
23.4.2010 10:54:01   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: TandJ

Tvoja mami je pa ful grdo reagirala. Namesto, da bi ti bila v tolažbo, ti še stvari naprej meče. Verjetno pa je to naredila tudi zato, ker je bila malo v soku in pac ni vedla kako odreagirat.

Upam, da bo vse ok...
tačas pa uživaj na sončku user posted image

mah mislim da je to bil res takšna hitra reakcija... to se pri nas velikokrat zgodi... potem se pa še zaradi tega jokam (zdaj ko sem jokica) in potem ko pridem k sebi jim vse nazaj povem, potem se mi pa opravičijo... mislim da nektarei preprosto ne vedo kaj rečt v nekem trenutku in nas nehote še bolj prizadanejo... ampak zagotvo tako ne mislijo oziroma ni to njihov namen... bolj hočejo s tem izrazit skrb!

jaz sem zdajle pojedla veeeliko lubenice in jagod in je bila taaaaako dobra.. nisem verjela da bo lubenica že dobra, ampak je bila tako čudovita, da počakam pol urce da se poleže potem pa še eno rundouser posted image

jaz bi tuuuudi šla na morje... no sej če bom kakšen dan super drug teden in bo tudi vreme super bova pa mogoče šla za en dan na obalo... potem za dlje časa pa res šele z našo dojenčico konec avgusta oziroma kakor bo vreme kazalo...

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
23.4.2010 10:57:40   
Zveezdica
Mišu jaz se na tvojem mestu ne bi kaj preveč obremenjevala zarad besed tvojega G, ki je bil očitno ta dan "nataknjen/a", no t v primeru, da je izhajal zgolj iz meritev na ta dan, ker ko sem jaz v porodnišnici na morfologiji spraševala za težo user posted image , mi je rekel G, da bo nekje med 400-600g, če mi to kaj pomeni-češ, kaj ga sprašujem neumnosti, da so odstopanja lahko velika in meritve precej nenatančne, tako da ne vem no...
Glede pritiska, pa tud ne vem, kako to, da ti je predpisal tablete, razen če imaš že od prej težave z njim oz. je že bil na prejšnjih pregledih povišan, ker enkratna meritev ne more bit podlaga za tablete;tudi jaz sem mela 2 pregleda nazaj pritiska 187/85, ampak smo počakali do konca pregleda in še enkrat zmerili in je blo ok-120/80, zdaj si sicer merim doma in moram rečt, da je prej nizek kot visok-vsaj doma, ker je zmeraj okrog 100/60.

(odgovor članu TandJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
23.4.2010 11:10:28   
DanijelaNeli
EEI!

Kako ste kaj?Enim pa se godi,...ker greste lepo na morje...lepo se imejte,ne..še za nas...user posted image

Mišu...ta tvoj G pa je res en čudak. Prvo kot prvo,me čudi njegovo obnašanje do pacientkeuser posted image Kako si lahko sploh dovoli!?
In se strinjam z Martinčko,da pojdi drugam na 3D,kjer si bo G vzel/a čas in ti naredil pregled kot se spodobi.Ter,da te razbremeni vseh dvomov in vprašanj v zvezi z user posted image .
Ne se živcirat in sekirat,ker s tem škoduješ tvojemu škratku.
Glede terapije z zdravili pa se posvetuj še s kakšnim farmacevtom ali drugim zdravnikom...predvsem vprašaj zakaj Aspirinuser posted image user posted image
Ne sekiraj se zaradi teže user posted image ...Jaz se ne oziram na to koliko naj bi imel/a ob porodu,koliko ima do sedaj in podobne...
Jaz pravim rajši rodim enega od 2800 g,kot enega s 4000 grami.
Glavno je,da so zdravi naši user posted image ,gram dol al gor..itak ful hitro pridobijo po porodu!

Martinčka..hvala za idejo jagode-lubeniceuser posted image
A si že naročila vozek?

Grem jaz kuhat,...danes imam bolj mirno doma...ta mala je vrtcu.Jaz sem pa imela razne opravke na občini.

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.4.2010 11:11:33 >

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
23.4.2010 11:23:12   
soncekray
Misu, ko sem prebrala tvoj post si se mi prav zasmilila. Se se dobro drzis. Jaz bi najbrz ze med pregledom v joku zbezala iz ordinacije.. Glede predpisanih zdravil bi jaz definitivno sla po drugo mnjenje..
Pa kaj je tem ljudem, da se tak grdo obnasajo do pacientov?
Drzi se.

Vsem ki greste na morje.. Uzivajte se namesto nas, ki ne moremo.user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
23.4.2010 11:34:32   
Martinčka
DanijelaNeli nisem še naročila vozička... vsak dan ko pride moj možek tako hitro mine dan da kar pozabiva... ampak bova vsekakor.. nama ne uide! nikakor neuser posted image
ma lubenica ti pa povem da moja je bila svetovna... zdajle grem po drugo porcijo... user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
23.4.2010 11:38:21   
Martinčka
veste kaj iščem?? gugalnik za v otroško sobo.. sam zame ne za našo pupouser posted image ... včasih je bilo tega polno, takšni starinski gugalniki da si se lepo gugal... zdaj pa kar težko kaj najdem.. na tujih straneh je tega dovolj, sam zaradi teže se potem nekot poštnina ne splača... če katera kaj ve kje je kaj dobrega naj sporoči!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
23.4.2010 12:02:39   
pupika
MIsu boga revica, ja sigurno ne bi prenašala takega G, ali bi mu povedala svoje, ali pa bi ga menjala. Ker to pa je preveč, itak smo ženske v tem stanju že bolj občutljive, potem pa še to. Sem pa v prvi nosečnosti jaz to tudi enkrat doživela, ko sem ležala v porodnišnici v 6 mesecu, pa sem bila takrat tako šokirana, da sem se samo pobrala in jokala, pa sem si potem rekla, ko sem rodila, čez kakih par mesecev, da v drugi nosečnosti pa se ne bom pustila, tudi v porodnišnici, se ne bom pustila zaj******, ker v prvi nosečnosti sem komaj čakala, kdaj greva z malim domov, da se naspim, ker tam niti ene noči nisem spala, pa še ena sestra je bila zelo nesramna in mi zagrenila takrat tisto 3 dnevno bivanje.

Kaj lubenice so že, kje ste jih kupile, jaz jih že en mesec zelo nestrpno pričakujem.

Glede kg, jaz se ne sekiram, pričakujem še kakih 6-9 kg plusa, ker v zadnjih treh mesecih se najbolj zredimo, vsaj jaz sem se za 12 kg pri prvem zredila v zadnjem tromesečju.Samo da je user posted image zdrava.

Jupi naslednji teden pa dopust, lepo bodite in uživajte mamice

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
23.4.2010 14:16:56   
anajrim
Ojla!

Mišu - le pojdi po drugo mnenje...držim pesti da bo vse ok

Jaz sem pa pojedla pravkar jagode, slastne in sočne...

Šibam po Nika v vrtec, pa h tašči na kosilo!

bye

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
23.4.2010 14:30:06   
kenya
Pozdravljene ,

Meni pa dopoldnevi doma tako hitro minevajo. Kar naprej nekaj letam naokrog po opravkih, pol je pa že čas, da grem po mali dve v vrtec in na koncu ugotovim, da nič pametnega ne nardim user posted image .

Mišu, tvojega g. bi pa poslala nekam user posted image . To je pa malo preveč. Vem, da jemljejo nekatere nosečnice lahko aspirin, ampak jaz vem samo za tiste, ki imajo težave s kakšnimi trombozami ali strdki, ker pri tebi nisem točno razumela, zakaj bi ga morala jemati. Glede teže user posted image  se pa ne sekiraj preveč. Jaz sem bila včeraj na 3d in je moja isto težka kot tvoj user posted image , pri 26 tednih. Meni je rekla, da je lažja za en teden, ampak jaz vem da so pri teh meritvah ponavadi odstopanja, poleg tega pa vse tudi ne bomo rojevale 4 kg otročke. Mogoče pojdi nekje okrog 30-32 tedna raje še na en UZ kontrole rasti, ampak jaz bi šla kam drugam, ne k tvojemu g.
A pritisk si imela vedno višji v user posted image , al samo zdaj?

Extra, se strinjam s tix. Rajši vzemi denar, pa potem na Recinkotovi strani naroči stvari za user posted image . Ker če naročaš zavitek, ki ga sama sestaviš moraš zadeti točen znesek ki ti je namenjen in potem na koncu naročaš ene stvari ki so čisto brezvezne.

Martinčka, a na nemškem ebayu med starinami ni nobenega ugodnega gugalnika? Moja teta veliko tam kupuje in je že našla dosti poceni stvari.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
23.4.2010 14:31:55   
DanijelaNeli
EEILA!

Martinčka...kakšen gugalnik iščeš?A tiste starinske kot se je kdaj imelo v bajti?

Moja tašča ga ima še vedno...ampak je že leta založen pod stopnicami...

By the way...a si videla kakšne lepe kompletke v Okaidiju ali pa v Iani?

Mal sem gledala od Baby centra...so kr neke leve stvari,...nič lepe...Bodiji pa sploh...

...
Tako,jaz sem se dala na mesto,... skuhali smo fino kosilce,..še sem hitela,da ne bo šel moj user posted image  lačen delat.Zdaj sem bila pa eno uro v papirjih..malo sem si zlagala papirje po mapah,in podobno...
Kmalu pa grem po mojo pupico v vrtec,pa položnice plačat,...in tako bo tudi dan minil...spet bova sami,...
Mogoče greva na en obisk k prijateljici,...
€verčke pa ne bomo nič danes trošli,ker smo dovolj včerajuser posted image
...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
23.4.2010 14:35:59   
polhec
Misu - jaz se na tvojem mestu nebi sekirala preveč, ker s tem samo skodis tako sebi kot tudi otroku. Teža otroka pa tako ali tako odstopa in ni nekega univerzalnega načina ne mirjenja ne optimalne teže. Naj ti povem moj primer, jaz imam vsakič pri zdravniku povišan pritisk (kaj cmo se pač zdravnikov podzavestno bojim ;-( ). Na začetku se z gin nisva preveč obremenjevala s tem, ker mam itak v starejsih izvidih diagnozo "sindrom bele halje" , nazadnje pa sva se odločila, da vseeno zaprosimo za drugo mnenje pri dr. Megličevi. in ko sem klicala v porodnišnico sem dobila datum sele po prvomajskih praznikih ter nalogo naj si merim pritisk doma in se oglasim v porodnišnico če bo pritisk 2 dni zaporedoma 150/100.
Moj pritisk doma je vedno v mejah normale, zato sem se odločila da se ne sekiram vnaprej, ker je dejstvo da s svojimi mislimi samo dviguješ pritisk in delas se večji podzavestni strah. Ni mi pa jasno kako ti lahko gin. na podlagi ene meritve prepiše tablete, meni je gin. predstavil, da tablete lahko predpisejo samo v porodnišnici na podlagi utemeljenega suma visokega pritiska.
Moj predlog, če ne zaupaš 100% svojemu ginekologu in če imas možnost, se zapelji v porodnišnico in jih prosi za mnenje oz. jih pokliči in vprašaj, kaj lahko storiš. Nima smisla, da jemljes tablete, če nimas povečanega pritiska. Drugače pa naj bi imeli te tablete za pritisk na voljo v ljubljanski porodnišnici oz. v lekarni zraven.

lp

čaka naju leto prijetnih sprememb ;-)

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
23.4.2010 15:01:17   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

EEILA!

Martinčka...kakšen gugalnik iščeš?A tiste starinske kot se je kdaj imelo v bajti?

Moja tašča ga ima še vedno...ampak je že leta založen pod stopnicami...

By the way...a si videla kakšne lepe kompletke v Okaidiju ali pa v Iani?

Mal sem gledala od Baby centra...so kr neke leve stvari,...nič lepe...Bodiji pa sploh...

...
Tako,jaz sem se dala na mesto,... skuhali smo fino kosilce,..še sem hitela,da ne bo šel moj user posted image  lačen delat.Zdaj sem bila pa eno uro v papirjih..malo sem si zlagala papirje po mapah,in podobno...
Kmalu pa grem po mojo pupico v vrtec,pa položnice plačat,...in tako bo tudi dan minil...spet bova sami,...
Mogoče greva na en obisk k prijateljici,...
€verčke pa ne bomo nič danes trošli,ker smo dovolj včerajuser posted image
...

DanijelaNeli jaaa takšnega starinskega iščem! sam starinskega ki bi bil nov:) torej nov v stilu starinskega:) jaz se nikakor ne morem navadit kupovat rabljenih stvari.. ne vem zakaj je to v meni ampak je in se tega ne znebimuser posted image ... tudi če gledam na ebayu dam vedno vse samo NEW...

ja včeraj sem kupila čudovite stvari v Okaidi... so tudi bile 160 eur te luštne krpiceuser posted image ... pa to res maaalo cotk.. ena oblekica s pajkicami, dva full čedna pajacka, ena majčka in en pajacek na kratke hlače ter ene bele hlače in zoknčke.  
v iani sem pa kupila sam dva pajacka na kratke hlače ker pri nas nimajo kaj izbire..no pa ene zoknčke...

no morem pa povedat da če ne bi vedla da imamo pupo da bi težko kaj kupila! kar se nevtralnih cotk tiče je pa na našem trgu katastrofa! sam za pupo sem pa res taak čedn pajacek kupila da komaj čakam da jo dam noter... tak nežen... pa kupila sem 50 velikost, tako da bo zelo verjetno za iz bolnice:) oo kk jo bom stiskala to našo žabicouser posted image

a mislite da bomo pod te pajacke morale dajati še spodnje bodije??? ali bodo dovolj samo pajacki čez plenico če bo toplo? pa čez bombažna odejica.. mislim da bi moralo bit tako ok!?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
23.4.2010 15:08:09   
mišu
Hvala vsem!
Že cel dan mi tečejo solze po licu,..... Ne morem si pomagat,..... Zdaj bo boljše, ker ste mi napisale veliko vzpodbudnih besed,.......
Visok pritisk sem imela pred nosečnostjo, sem jemala tablete, ampak mi jih je G prepovedal jemat. Do sedaj je bil pritisk super, 120/70. Včeraj sem pa imela 160/90. Danes je 130/80. Tablet še nimam, bova šla en dan v Avstrijo po njih. Sem prebrala, da se jih res da dobit v Lj, ampak mi je predaleč, sem iz Prekmurja. Mislim, da bo res najboljše, da grem na 3D. Bom se pogovorila z mojim, ko pride domov.
Boljše je, da čim manj iščem po internetu, ker je samo hujše. Naletela sem na take izjave, da me skoraj kap.... Da se ustavi rast,.... V najhujšem primeru, pa celo umre. Sem se odločila, da več ne bom iskala po netu.

(odgovor članu polhec)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
23.4.2010 17:13:09   
nagaja28
živjo

mišu, jaz bi tudi šla po drugo mnenje. za velikost otroka je pa tudi meni G rekla, da po morfologiji je skoraj nemogoče povedat težo, ker je že prevelik. eni prijateljici so rekli, da ima pri 8. mesecih otrok že 3 kg, eni pa so skoz govorili, da je premajhen, pa je potem prva rodila punčko s 3200g, druga pa punčko s 3400g, tako, da se na težo ne oziraj. da je G dobil težo je moral zmerit tudi glavico, trebuh in stegnjenico in ti sigurno zapisal v materinsko knjižico. poglej na grafe, ki so ravno tako v materinski.

jaz sem si danes vzela dan za nakupovanjeuser posted image . katastrofa kar se tiče nosečniških oblačil (vsaj majčk). sem kupila potem kar navadne raztegljive majčke. čevlje sem si pa kar 2 para privoščla in to take, ki se samo nataknejo, brez vezalk, da se mi ne bo treba sklanjat user posted image .
za dojenčka nisem dobila nič pametnega, sem pa za našega škrata doma kupila nekaj bodijev, klobuček in hlače user posted image .

še nekaj sem opazila. imajo tudi previjalne pene s trdo podlogo spodaj in se mi zdi, da potem ne rabiš na komodo še leseno previjalno dat delat mizarju. no, jaz imam previjalno za na stroj, tako, da ne vem, kako zgledajo te komode, samo tako razmišljam.

zadnje čase opažam, da mi je večkrat malo slabo. spet mi določene stvari ne pašejo in imam potem tak čuden okus. a se to še kateri dogaja?

lepo se imejte

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
23.4.2010 17:15:10   
eelyy
Evo si spet vzamem malo časa tud za vas da vam kej napišem.Mah tak čuden dan je sploh ni sončka je bolj oblačno,mah brezveze vreme res!Moj malček spi jst pa delam kosilo.
Aha naslednji pregled imam 13.5(meni pa G. nikoli nepove koliko je otrokova teža)baje samo zmeri in že ve,nevem pa ne..al noče povedat al sploh negleda.
Pa za spol tud nisem nič spraševala je zadnič tok hitro obdelala z mano da še do besede nisem mogl,ampak ok. bom pa zdaj,ker na morfologiji je bil/a obrnjena z ritko in se ni videlo.

Mušim:
Mah manj se sekeraš in bereš po netu boljše bo verjemi,sej to piše res najhujše ..tablete za pritisk ti pa bodo pomagale in bo vse vredu stabo in s tvojim user posted image .nemorem pa verjeti za zdravstvo da nimajo tablet in d amoraš  avstrijo?tvoja mami je pa mogoče res malo grdo reagerala,ker jst tud nejem bohved kok sadja in zelenjave pa nimam visok pritisk.

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
23.4.2010 17:58:28   
arruba
Živjo še od mene,

danes sem čist user posted image  ker sem bila zadnji dan v službi... ma smo se poslavljali s sodelavci in je blo kar malo težko ker smo že kar dolgo skupaj, pa saj še pridem na kako kavo ali pa kosilce, če mi bo doma preveč dolgčasuser posted image

Se pa ravn odpravljam v prvi večji šoping za cotke..Nagaja28, super za tvoj seznam, sem si ga kar sprintala in ga bom vzela s sabo, da ne bom prišla domov s kupom stvari, ki jih ne bo rabila..Grem preverit zaloge v BC pa Leclerc ima baje luštne in ugodne stvarce. A je katera tam že kaj nabavljala?

Mišu: jaz mislim, da te nima G kaj nadirat ampak je tam zato, da ti svetuje in pomaga, pa še plačan je za to .. mislim, da si nobena od nas ne želi imet težav niti sama, niti za user posted image , in da nobena nalašč ne dela nič, kar bi mu lahko škodilo. Nujno pojdi po drugo mnenje pa čim prej menjaj tega čudaka za kakega normalnega G. Od tam bi morala vsakič prit pomirjena, ne pa v solzah!

(odgovor članu eelyy)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
23.4.2010 18:16:38   
Špelka
Mišu - žal mi je za vse včarajšnje dogodke! Bogica! user posted image  Tudi jaz mislim, da si tvoj ginekolog ne zasluži tega naziva in se je vedel skrajno neprimerno in žaljivo! Tudi tvoja mami bi lahko lepše reagirala. Mislim, kaj pa ima pritisk s sadjem in zelenjavo??? Holesterol ne rečem, ampak pritisk???? user posted image

JAz bi ti rekla tako: kar se tičepritiska, lahko da si bila nervozna zarad tvojega G in pregleda. Poskusi si doma al pa pri kašnem znancu na svojo roko kdaj pomerit pritisk. Teh zdravil za pritisk ne poznam, zato ne morem komentirat. user posted image  KAr se pa tiče aspirina 100 mg: moja prijateljica je imela v prvi nosčenosti problem v posteljici - so se ji namreč delali neki strdki in so ji tudi predpisali te male aspirinčke do konca nosečnosti enega na dan, da se ji niso dellai strdki in je otrok dobil več krvi-hranil. Tko da to bi jaz kar jemala.

NA koncu ter pa prosim, da se pomiriš - zaradi sebe in otroka. Včerajšnji dogodki res niso bili primerni, ampak imej se rada in jih presliši na eno uho ter se ne sekiraj. Pa č mamici povej da si bila zaradi njenega odziva žalostna, glede ginekologa pa.. ne vem, jaz bi močno premislila, če bi šla še kdaj k njemu na pregled...

DRŽI SE!!!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
23.4.2010 19:20:35   
mišu
Hvala še enkrat vsem za vzpodbudne besede. Res ste super user posted image !
Aspirin bom zvečer vzela prvič. Mislim, da mi ga je G res zato predpisal, da bo otrok dobil več hranil.  Zjutraj morem polovičko in zvečer polovičko. Na žalost metil depo se ne da dobit nikjer drugje v sloveniji, kot v Lj. Bo moj ati jutri vprašal na madžarskem. Nam je najbližje. Če nimajo, potem pa v ponedeljek v avstrijo. Morem jemat, ker zarad pritiska lahko nastane veliko komplikacij. Predvsem pa preeklampsija. Boljše preprečiti, kot lečiti.
Res pa je, da sem se umirila in več tolko ne razmišljam o tem. Veliko lažje je, ko se z nekom pomeniš, poveš/napišeš svoje mnenje,..... Res je super ta forum in sem srečna, da nas je toliko in si pomagamo.
Eh, moj G je za luno,....... user posted image Res premišljujem o menjavi,.....

Bojmo optimistične in bo vse ok user posted image user posted image .

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.