TopsiT
|
Dobro jutro punce! Dolgo se nisem nič oglasila, sem vas pa redno brala. Naša bebika zaenkrat ne bo imela svoje sobice, bo kr z nama, kasneje čez kakšno leto, bo pa treba tudi to poštimat. Bilo smo na 3D, super je bilo, otrok je čisto podoben, ima enako polna lička kot jih je imel v otroštvu lubek. Naslednji pregled imam 7.5.2010. Sladkor me malo jezi, sem ponoči na inzulinu, se držim diete, še vedno se nisem nič zredila od začetka nosečnosti. Bom pa verjetno po zadnjem pregledenu vodena v Porodnišnici zaradi sladkorja. Včeraj je bil moj s kolegi v Avstriji na šopingu (jaz ne prenašam vožnje, mi je slabo, to samo zdaj v nos.) in je dobil izredno poceni in ful ful ful lepo lupinico http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=187492 za še ne 80 eur. Sem se kr zalubla je ne dovolim pospravit, ker jo hodim na 5 min gledat. Edino kar je, da v živo barve niso tako kričeče kot mogoče na sliki, temna bordo je res temna. Aja če bo katera hodila kupovat, v Metro-ju smo to kupili. Iz Ikee je pa včeraj prinesel jogi, s pralno prevleko, pa 100% bombažno dekico, kr velika (115x85), pa povštrčkom. Me je pa izredno lepo presenetil, ker ve da sem nora na držala za dude (iz blaga), je za mojo dušico kupil eno http://www.tiamo.nl/index.php?mode=CONTENT&pID=12&iId=12&sessid=e584500ac6ab977dc98fe9b4917420da , če katero zanima. Drugače sem pa ta teden pregledala kaj vse smo dobili za našega bebija. Tako da sem že kovtrčke, prevleke, rjuhice, vse za posteljco že na kup zmetala, pa štumfke, kapice, oblekice vse velikost od 50-56 na kup, pa cotice za umivat, tetra in previjalne plenice, na kup, zdej pa le še pranje in likanje, ampak zato je še čas. Tolk zagreta za likanje pa še nisem , morem še malo kondicije nabrat. Za previjalno pa bom imela ena staro mizo, ki smo jo malo predelali oziroma smo ji dodali 2 police, stala bo pa v kopalnici, se mi zdi najbolj, blizu je voda, pa najhitreje jo segrejemo. Je pa previjalna že sprobana, smo imeli obiske, pa je bilo treba eno malo ritko previt, pa smo jo kr sprobali, malo jo moramo še povišat, drugače je pa super. Drug teden se prijavim za materinsko šolo, začeli pa naj bi v petek 7.5. bo hodil, če bo le možnost tudi za popoldne. Kenya jaz mam tudi od Jane blazino, sem jo od ene RR-jevke kupila kakšne 2 meseca nazaj in je super za spanje, je pa oranžno-zelene barve. Punce sem vam kr malo fauš ko greste na morje, ampak vam želim, da uživate na polno, še za nas, ki nemoremo it. Meni so bolniško podaljšali do porodniške, do 26.6.2010, ampak so v odločbi napisali, da moram bit doma oziroma grem lahko le na predpisano terapijo, pa sem se z gin. in z dr. v LJ zmenila, da če bi me preverjali, da mi napišeta terapijo sprehajanje, ker morem cukr zbijat. Tako da nisem doma zaprta, ko je zunaj sonček. Uf sem se razpisala. Uživajte na sončku. LP
|