spelchy
|
Ojla punce, se malo manj javljam zadnje čase, ma imamo v službi toliko dela, da že 10 dni delam po cele dneve . Se k sreči ok počutim, naš pikec je tudi hudo živahen, skozi brca, tako da upam, da se tele nadure ne bojo kasnej kje poznale. Sem se pa že 2x lotla mal na daljše odpisat na vaše teme in probleme, pa se mi je že 2x post pobrisal, in sem potem tako jezna , da ne grem še enkrat tipkat ... mogoče bi si mogla, preden dam objavit, vseeno skopirat še v kakšen Word za vsak slučaj, a kaj ko se ponavadi mudi. Uglavnem, zato toliko časa že nič od mene. V sredo sem imela pregled, je G naredila še morfologijo glave, ker jo je naš zadnjič tiščal zadaj na mojo hrbtenico, in ni mogla nič pomerit, zdaj sem pa tudi z navadnim ultrazvokom videla cel obrazek, ustka, nosek, lička, učke ... tako da na 3D ne bom hodila. Se mi zdi da ima poteze pretežno po očku, tako da bo tudi mali pravi cukr. Že tako sem preveč firbec, in sva vprašala kaj bo, tako da mi je ponovno potrdila, da bo fant, kakšna obrazna poteza oz. telesna lastnost pa lahko ostane presenečenje za na koncu ... da bo malo veselja še takrat, tudi ime bova izbirala na koncu. Za seznamček; naslednji pregled imam 4.5. Na, tale vikend je skoraj že za nami, je kar pasalo malo več imet frej. Pri nama je bilo bolj vse v znamenju obiskov bodočih dedkov in babic in par prijateljev, jajčk in podobnih zadev pa letos nisva pripravljala, je potem itak preveč hrane, pa je treba tisto jest še en teden. Bomo pa naslednje leto oz. ko bo mali mel kaj veselja s tem, da bomo barvali jajčka, pa risali piščančke in zajčke. Ne morem verjet še ene stvari; ko sem zanosila, nisem poznala nobene sonosečke, zdaj pa med prijateljicami (če izvzamem vas forumovke) do konca septembra pričakujemo 7 malčkov. Same nosečke, vsakič ko se vidimo, kakšna nova, ne morem verjet . Kar tako naprej punce . Ima katera plan delati do konca in letošnji dopust prenesti v naslednje leto, kot podaljšek porodniške? Meni je ta opcija bolj všeč, kot da bi že zdaj bila 2 meseca pred porodom doma, če se čisto ok počutim in lahko delam. Bom raje potem z malim naslednje poletje malo več doma. Kako vam grejo v službah kaj na roke s to idejo? Sem se pa odločila tudi zadnje dni, da bom rodila v Postojni, v materinsko bom hodila pa v Lj. porodnišnici v maju, verjetno enega od popoldanskih terminov. Pa saj verjetno nas bo večina v maju hodila v MŠ. Nič, toliko za zdaj, upam, da tokrat ne bo težav z objavo. Se pa tudi jaz priporočam za geslo za našo galerijo, imam kar nekaj materiala za gor, pa rada bi tudi vas malo pogledala, kako ste kaj pridne. Evo, naš mali spet razgraja. Evo, ena brcika od našega za vse vaše pikce in pikice. Lepo se mejte, ta teden bo hitro okrog :) potem pa spet vikend :)