spelchy
|
Joie: se strinjam glede plačljive hrambe. Stvari grejo tok hitr naprej, da po mojem mnenju nima smisla. Lahko da bomo s tem, ko damo v javno banko komu pomagali in itak upamo, da bo z našimi sončki vse ok. Glede poroda pa ... kje si pa rodila? Js razmišljam med Postojno in Ljubljano, sem ravno nekje na sredini doma, tako da v primeru koplikacij ne ena ne druga ni daleč. Nevem, bo še potrebno precej razmisleka. DanijelaNeli: sem res dolgo dolgo brskala za voziček, da mi bo zdržal vsaj dva otroka, in mi je bil tale zadetek v polno, res pa da sem kupila čisto na blef, nisem ga prej niti videla niti probala niti nič, videla slikco, plačala in naročila. Ko sem ga pa prejšnji teden dobila domov in ga zložila skupaj, mi je blo pa jasno, da sem se pravilno odločila, sem prej precej cincala, al bo to to al ne, pa kaj če bom mogla nazaj pošiljat itd ... vodljiv je super, tudi tak kompakten, nič "lufta" al pa da bi biu kej že v osnovi "razštelan", pa super je, ker je malo višji, vsaj ročaj, ker sva oba bolj visoka, se pa vse da obrnit in proti mamici in stran od nje, malo morje enih nastavitev višine, naklona, zračenja, sence,... Za ta denar, ker pač sem prva v našem širšem krogu, ki pričakuje, nimam od koga "podedovat", mislim, da je enkraten. Grem izkoristit tale sonček danes še dokler je, za en sprehod pa mal na klopco pred hišo ... hehe, ko kakšna stara mama Lepo bodite.