|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
23.3.2010 14:34:25   
DanijelaNeli
user posted image Voda v telesu... jaz se strinjam z Martinčko in njenimi znaki,ki kažejo na to,da ti zastaja voda.
Jaz zankrat nimam še težav...in upam,da jih ne bom imela. V prviuser posted image  pa sem imela ogromnoooo vode,kazalo se mi je predvsem na nogah.Toliko,da sem si mogla takrat kupit nove čevlje-eno številko večje.Še dobro,da bo poletje in se bo nosilo japonke.

Pazite se pri prehrani...ne jest slanega in pikantnega oziroma močno začinjenih jedi!

Martinčka..hvala za ZS. Ja,tvoj mali čudek pa si že sestavlja svoj jedilni menuuser posted image Bravo mali user posted image .Ja,mora skrbet zate,Martinčka....user posted image
Ležalnik...dobra ideja...jaz bi si ga dala na balkon...samo kupit ga je treba...In sem že študirala lepo za poleti si dat dva v senčko ali pa na spomladansko sonce na balkonuuser posted image ...dobro,glih palmic pa nimamo.

Tix...še kot dostavljalca brisa so te zaposlili.user posted image To se mi zdi skrajno...nevem..neodgovorno,...

Kiolgramčki...ja,pri nas gredo kar normalno gor...user posted image Bomo videli na naslednjem pregledu...

Gremo se odpravit...pol pa po ta malo v vrtec...

(odgovor članu krasevka)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
23.3.2010 14:56:35   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Pilotina..kam greš na 3D?

naročena sva v Postojni pri dr. Likarju

saj bi šla k dr. Strah v Domžale, ampak sva se pol odločila za v PO, je le bližje in bistveno ceneje

pa ti?

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2527
23.3.2010 15:00:03   
pilotina

čakamo 31.3.,H&M -Planet Tuš!user posted image

user posted image user posted image user posted image
komaj čakam

< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.3.2010 15:01:01 >

Neposredna povezava do sporočila: 2528
23.3.2010 15:00:19   
pilotina
.tojeto....čestitke za user posted image

nagaja28...user posted image naj se na naslednjem pregledu pokaže, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

buškolinka...user posted image ja to se rado dogaja user posted image
no user posted image za dobro opravljen 3D

tix...lepo opravi na pregledu user posted image user posted image user posted image

polhec...čestitke tudi tebi za user posted image

dekleta...tiste, ki se danes dobite uživajte in načvekajte se še za nas

jupiiii mišu user posted image user posted image user posted image user posted image ..a ni to nekja najlepšega user posted image

vas berem in pokomentiram dalje kasneje...grem dokončati kosilo user posted image

< Sporočilo je popravil pilotina -- 23.3.2010 15:13:41 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
23.3.2010 15:33:11   
Špelka
Oj!

Tud jaz sem dobila dons ležalbnikza na blkon - je SUPER! Mam celo dopoldne sonce n blkonu, tko da vsaj bleda ko smrt ne bom šla rodit, če morm že skoz počivat! user posted image

Tix - a s Tržiča pravš? A kej po Radovljici hodš? Če da, mi javi na ZS, pa se kje dobiva na kofiju. Mene v Tržič do poroda sigurno ne bo - bolniška pač. user posted image

Če je še kera intwresentka, pa lahko skličemo en gorenjski sestanek.

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
23.3.2010 16:18:07   
spelchy
Joie: se strinjam glede plačljive hrambe. Stvari grejo tok hitr naprej, da po mojem mnenju nima smisla. Lahko da bomo s tem, ko damo v javno banko komu pomagali in itak upamo, da bo z našimi sončki vse ok. Glede poroda pa ... kje si pa rodila? Js razmišljam med Postojno in Ljubljano, sem ravno nekje na sredini doma, tako da v primeru koplikacij ne ena ne druga ni daleč. Nevem, bo še potrebno precej razmisleka.

DanijelaNeli: sem res dolgo dolgo brskala za voziček, da mi bo zdržal vsaj dva otroka, in mi je bil tale zadetek v polno, res pa da sem kupila čisto na blef, nisem ga prej niti videla niti probala niti nič, videla slikco, plačala in naročila. Ko sem ga pa prejšnji teden dobila domov in ga zložila skupaj, mi je blo pa jasno, da sem se pravilno odločila, sem prej precej cincala, al bo to to al ne, pa kaj če bom mogla nazaj pošiljat itd ... vodljiv je super, tudi tak kompakten, nič "lufta" al pa da bi biu kej že v osnovi "razštelan", pa super je, ker je malo višji, vsaj ročaj, ker sva oba bolj visoka, se pa vse da obrnit in proti mamici in stran od nje, malo morje enih nastavitev višine, naklona, zračenja, sence,... Za ta denar, ker pač sem prva v našem širšem krogu, ki pričakuje, nimam od koga "podedovat", mislim, da je enkraten.

Grem izkoristit tale sonček danes še dokler je, za en sprehod pa mal na klopco pred hišo ... hehe, ko kakšna stara mama user posted image

Lepo bodite.

Simon 11.07.2010

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
23.3.2010 17:49:05   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

čakamo 31.3.,H&M -Planet Tuš!user posted image

komaj čakam

Ampak,ti povem,da bo H&M postal kot ena uniforma,tukaj na Obali....ful jih bo imelo enaka oblačila.user posted image

Ker že vidim v vrtcu,katere mamice hodijo kupovat v H&M v Trst ali v Ljubljano...

Sem te vprašala za 3D..ker imamo ravno na isti dan...Jst grem pa k Strahovi?Koliko pride v Postojni? Dr. Likar pa je itak špica user posted image  v Postojni.

Spelchy...prav fanj,no...res. Če je res,da nimaš od koga za "podedovat" na primer v tem preimeru gre za vozek,je ful dobra cena,lep,funkcionalen,...Pa še takih ne vidiš povsod...oziroma so zelooo redki.Moderna pa bošuser posted image ,ker so zdaj šli trikolesniki ven z mode...user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 23.3.2010 17:51:00 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2532
23.3.2010 18:22:13   
tinca10
Spelchy: res hud voziček user posted image

tix: prosim za geslo

glede kg... mi smo pri 26. tednih na +3, se mi zdi da bo kar ok user posted image

se mi je kar zdelo, da bo prišlo kaj vmes danes, da ne bom mogla it v Zvezdo. Je bil moj presenetljivo hitro doma danes in sva šla v šoping v Celovec (Ikea pa take fore user posted image ), tako da sem čist na koncu z močmi in grem samo še ležat zdele. Imejte se skrajno lepo

Neposredna povezava do sporočila: 2533
23.3.2010 18:23:42   
tinca10
Spelchy: iz kje pa si ti? Mogoč se bova pa kje skupaj lahko vozičkale, če si med Lj. in Postojno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2534
23.3.2010 20:42:41   
pilotina
DanijelaNeli...aha pri dr. Strahovi si naročena...no, meni so v PO rekli, da bo s CDjem vred stalo 80 eur

glede H&M se strinjam s tabo...bo prav smešno po mojem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2535
23.3.2010 20:53:16   
Špelka
Oj!
Jet bi sam pripomnla glede poroda doma. Jest sem sicer pristaš vsega čim bolj narvnega,pred to nosečnotjo sem tudi sama razmišljala o porodu doma. KO pa se ti zakomplicira in obstaj nevrnost, da ob porodu orng zakrvaviš, mal pomisliš, kj bi pomenil porod doma...user posted image Pa še zdnji primer iz okolice Bledda, ko bi ženska kmal izkrvavela.... Ne vem, pr porodu mam rjš vrnot in vso nujno oskrbo "na dohvat ruke", če bo potrebno, kot pa doma, ko nikol ne veš,kje in kdaj se zakomplicira... Lepo se mejte p lep večer!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu spelchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2536
23.3.2010 21:03:19   
pilotina
Martinčka..upam da so slabosti minile...res se lahko tudi to zgodi, da se slabosti povrnejo
mravljinčaste roke imam tudi jaz in to se mi dogaja dober teden, čeprav ne vsako noč...zakaj to pride?

Lillygmail...sedaj imam +5kg

.tojeto....že en mesec imam "povečan-glasnejši" (tako čutim) utrip v desnem ušesu...stalno slišim bitje srca oz. bolj šumeči utrip, ki je močnejši, ko se vležem...najprej je bilo zelo moteče, sedj sem se pa navadila

glede vode v telesu
...tu pa tam imam otekle noge, ampak res zelo poredko...prej bi rekla, da so utrujene kot od zastajanja vode

IZVIRNO SPOROČILO: tix
ja pa ful čudno, a se samo meni zdi, da sem sama mogla nesti bris iz porodnišnice, čez celo avtobusno postajo in potem po nekih stopnicah na Zdravstveno varstvo Kranj a kaj je že ?

user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
23.3.2010 21:46:11   
candy24
Dober večer,
sem prišla ravno iz srečanja v Zvezdi in moram malo pokomentirat. user posted image Na srečanju je bilo super! user posted image Fenomenalno!
Vse punce ste tako fajn  - upam da se še kdaj dobimo!!! Drugič v še večjem številu! user posted image

Lep večer vam želim vsem skupaj!

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
23.3.2010 22:33:40   
lillygmail
Drage moje lepe user posted image glede zastajanja vode sem pa izvedela od gin. zelo zanimivo informacijo in sicer da ni nujno da se vedno kaže v zatekanju nog apak tudi --če se ti zdi da si na nenormalno hitro - iz danes na jutri dobila fullll celulita po stegnih---temu se reče nosečniški celulit oz. nabiranje vode v žepkih in bo po nosečnosti tudi ta kvazi celulit relativno hitro tudi izginil kar recimo pravi maščobni celulit nebi.user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 2539
24.3.2010 7:47:47   
.tojeto.
lillygmail - super informacija. meni se ravno to dogaja, sem že razmišljala o tem, da tako hitro nastajanje celulita ne more biti prav običajno. Upam, da bo res po končani nosečnosti izginil, ker ni prav nič lepo. No, pa se le lahko tolažim, da je kakšen gram moje pridobljene teže voda user posted image .

(odgovor članu lillygmail)
Neposredna povezava do sporočila: 2540
24.3.2010 8:30:59   
balem
Celjanje.... Evropa je men tud ful všeč, drugače je pa v mestu še slaščičarna Leonardo, al pa potem kak planet tuš, kjer majo tud dobre tortice... Jst lahko vsak dan po 17h ali pred 10h.
Men se je bolniška iztekla in spet pridno hodim v službo, so bli večri vsi ful veseli, da sm prišla nazaj. bomo vidl kako dolgo bo trajaja ta evforija...

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
24.3.2010 8:43:27   
Zveezdica
Ojla punce!

Včerajšnje srečanje v Zvezdi je uspelouser posted image , je blo prav fino in smo se ornk načvekale, pa dans vseen sonce sijeuser posted image , tko da zgleda, ni blo prehudouser posted image . Hvala vam za vse informacije, sploh za 3D, sem že naročena, in sicer 7.4., koooomaj čakamuser posted image user posted image user posted image !

Pozdrav vsem!

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2542
24.3.2010 8:43:28   
Martinčka
danijelaneli ena je napisala da tole z bolečinami in mravljinci prihaja ker otroček pritiska na eno žilo ali na nekaj v trebuščkuuser posted image ... evo pa sem bila zelo strokovna zdajleuser posted image  haha... jah no nekaj takšnega, ker se mi ne lubi za toliko nazaj bratuser posted image

danes še nisem imela slabosti.. sem pa zato včeraj bila dvakrat na wcju... tako da upam da bo danes bolje ker nočem it še na kakšno hujšo dieto alla prepečenec in kompotuser posted image ... ne ne ne...

včeraj sem si privoščila eno kopel in je otroček tako užival ta čas v mojem trebuščku da ni za verjet.. sem se tk nasmejala... za vsako ko sem ga malo požakala v trebuh me je nazaj brcniluser posted image  hihi.. kot bi se z menoj pogovarjal ta naš črviček... no pa da povem da v kopeli sem največ 10min in da nsem v vroči vodi, da me ne bo katera napadla da se ni zdravo kopatuser posted image  sem vse prilagodila da se lahko namakam v temi z eno svečkouser posted image

no pričakujemo slikice od srečanja v zvezdi v naš albumček..user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
24.3.2010 8:46:24   
soncekray
Punce, jaz vas sploh ne uspem sproti brat. Pridneuser posted image

A so ze kaksne slike iz Zvezde? Sem prav malo faus, da se vam ne morem pridruzit.

Spelka se popolnoma strinjam s tabo glede poroda. Tud sama bi rada cimbolj naravno, ampak da je pomoc tak kot si rekla, na dohvat ruke. Sem tud pogledala film Orgazicni porod. Pa mi je cist iskreno bil malo too much. Sej vse lepo in prav in doloceni porodi so res izgledali idealno, sam kaj pa ce ne gre vse po nacrtih. Tud malo prevec pristransko je narejen cel film. V smislu edino prav je rodit doma o bolnicah pa vse najslabse. Vsaj jaz sem ga tako dojemala. Seveda obstaja ogromno slabih izkusenj s porodi v bolnicah, so pa tud lepe zgodbe in ni treba vsega v isti kos metat.

Jaz sem vceraj govorila z mojim ginekologom o tem kako poteka porod in mi je povedal, da ce je vse okey, da te pustijo do konca hodit, viset_, se kopat. Je rekel, da sploh ni potrebe da lezis.. Bomo videli no:-)

Tak, da vam se povem glede mojega vcerajsnjega pregleda..

Morfologijo glave je uspel naredit in je vse v najlepsem redu.user posted image Uh, kak sem se oddahnila.

No potem sem hotela, da bi naredil se kaksno 3D sliko in se babika ni pustila slikat. Je drzala obe rokici na obrazuuser posted image

Se pa super razvija in je zdravnik zelo zadovoljenuser posted image

Naslednji pregled imam 15.4. Jaz sem ful vesela, ker mi cist vsakic naredi UZ. In je taaak lepo gledat babiko na ekranu, da bi najraje kr tam ostalauser posted image

Nic, jaz bom danasnji dan prezivela v pakiranju. V petek namrec sibamo proti Slovenijiuser posted image

(odgovor članu .tojeto.)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
24.3.2010 8:54:12   
buškolinka
Včerajšnje LJ srečanje je bilo super, obdelale smo vse aktualne teme...no skoraj...nekaj pa smo pustile za naslednje srečanje, a ne? user posted image

Slikca prisotnih pa je že v našem albumčkuuser posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
24.3.2010 8:55:05   
soncekray
Martincka, jaz se celo nosecnost kopam. Pazim na to, da ni prevroca voda in mi ful paseuser posted image

Nasa babika pa se ne ragira na mene. Reagira pa nas kuza na njo. Pogosto pride in nasloni svojo glavico na moj trebuh in pol ko brcne ful pogleda, ces kaj te je to?

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
24.3.2010 9:11:08   
pilotina

sem šla takoj pogledat v album, da vidim nove slikice...user posted image in šele sedaj sem videla, da sem pripopala mojo slikico bušija, ne na moj nick, ampak na vse julijke2010...dekleta se opravičujem user posted image ...že zbrisano...ševedno nestrpno čakam moj pc, da lahko naložim slikce pa ga najbrž zato biksam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncekray)
Neposredna povezava do sporočila: 2547
24.3.2010 9:34:19   
tix
Dobro jutro dober dan :-) zunaj spet izgleda lepo, jaz sem sicer bolj vodoravno, ampak bom šla mal ven sedet, če ne bo pihalouser posted image

Krasne izgledate na torticah, a ste katero ša nam prinesle user posted image

Kopanje - Jaz se tudi kuplem že celo nosečnost, malce pazim, da foda ni prevroča, drugače pa ne pretiravam user posted image Me pomirja pa spočijem se, zato pa imamo kaduser posted image

Porod
- že vse razmišljate o njem? Po pravici povedano sem jaz tudi malo, jaz sem še nekje vmes, definitivno sem za rodit v bolnici, nisem proti, da bi mi pomagali, da bi bilo dete prej zunaj, ampak brez protibolečinskih zadev in ušeč mi je pručka user posted image sej imamo (upam) še ful časa

Pa lep dan, sicer se pa vrjetno še kaj oglasim, ko imam čas user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
24.3.2010 9:44:19   
Fargesia
hejla!

sem videla da ste se o 3 D pogovarjale. v Litiji v ZD stane 50 evrov...na USB ključek ti da.user posted image

pa sem dodala nekaj slikic v album.user posted image

< Sporočilo je popravil Fargesia -- 24.3.2010 9:50:30 >

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
24.3.2010 9:48:08   
DanijelaNeli
Jutro...

Kakšen lep dan je pred nami...res superca.

Amapk,čas hitro beži... Iz sobe smo priracali bolj pozno,skoraj ob 8h,zato smo šle tudi v vrtec bolj pozno...
Joj,še dobro,da sem pogledala včeraj zvečer na vabilo pediatrinje,ker sem mislila kar danes it na sistematski pregled...pa vidim datum,25.3. Ker danes bi šla zastonj dol...

Kopanje v banji...meni ne pride v poštev,ker imamo samo tušuser posted image . Čeprav malo že pogrešam banjo,...pri mami sem jo imela.
Ampak,ko bo mal večji finančni plus,sva rekla z mojim,da bovo dala kotno tuš-kad,v en prostor,ki je namenjen za kopalnico v našem štuku.Ampak,se ne mudi,...

Razmišljanje o porodu...jaz kar razmišljam,več al manj od prvega poroda,podoživljanje in to...

Gremo jaz v kuhinjo pripravljat....lazanjo...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?