|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
9.12.2009 10:17:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
11.12.2009 9:06:24   
mikina
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

POSEBNE KOKOSOVE KROGLICEuser posted image
 
1 žlica medu
1 vanilijev puding
1,5 dcl kisle vode
4 dcl mleka
200 g zdroba
150 g sladkorja
160 g kokosa
 
Puding in zdrob zmešamo s kislo vodo( če se vam zdi pregosto, dodajte malo mleka)
 
Mleku dodamo sladkor in postavimo na grelno ploščo,da se skuha,ter dodamo med in margarino.
Odstavimo s plošče in dodamo zdrob in puding, ki smo ga prej zmešali s kislo vodo in kokos. Dobro premešamo in damo še za 2-3 minute nazaj na kuhalno ploščo. Stalno mešamo.
Kuhano maso ohladimo toliko, da gre lahko v hladilnik in jo tam pustimo dokler se čisto ne ohladi in strdi( v hladilniku) Če se vam zdi preredka, dodajte še malo kokosa.
Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice in v vsako zavijemo olupljen mandelj ali lešnik. Povaljamo v kokosu.
Se kar topijo v ustih.user posted image
 
 
 


koliko margarine, ker sem začela delat te kroglice in nikjer med sestavinami ne najdem koliko margarine je potrebno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
11.12.2009 19:12:28   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: mikina

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

POSEBNE KOKOSOVE KROGLICEuser posted image
 
1 žlica medu
1 vanilijev puding
1,5 dcl kisle vode
4 dcl mleka
200 g zdroba
150 g sladkorja
160 g kokosa
 
Puding in zdrob zmešamo s kislo vodo( če se vam zdi pregosto, dodajte malo mleka)
 
Mleku dodamo sladkor in postavimo na grelno ploščo,da se skuha,ter dodamo med in margarino.
Odstavimo s plošče in dodamo zdrob in puding, ki smo ga prej zmešali s kislo vodo in kokos. Dobro premešamo in damo še za 2-3 minute nazaj na kuhalno ploščo. Stalno mešamo.
Kuhano maso ohladimo toliko, da gre lahko v hladilnik in jo tam pustimo dokler se čisto ne ohladi in strdi( v hladilniku) Če se vam zdi preredka, dodajte še malo kokosa.
Iz ohlajene mase oblikujemo kroglice in v vsako zavijemo olupljen mandelj ali lešnik. Povaljamo v kokosu.
Se kar topijo v ustih.user posted image
 
 
 


koliko margarine, ker sem začela delat te kroglice in nikjer med sestavinami ne najdem koliko margarine je potrebno




oooo, dobro vprašanje.... ker sem jaz imela namen to jutri naresti....

(odgovor članu mikina)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   [Brisano sporočilo]
11.12.2009 19:32:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zvesta)
  Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Dajmo še tu-kakšno pecivo boste kaj pekle...
11.12.2009 19:33:55   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

Pomota, ni margarineuser posted image  Tam kjer piše, da dodamo margarino in med, dodamo med in vanilij sladkor.
Tukajle je ta recept in slikca. Baby rafaelouser posted image
http://www.coolinarika.com/recept/rafaelo-baby



oki, hvala... mi je brez margarine še bolj všeč :)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 80
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





RECEPT: Goveji biftek za nosečnice in malčke
Biftek (tatarski biftek) je narejen iz surovega mesa, zato naj bi se ga nosečnice izogibale, pa tudi za malčke ni najbol...
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.




jutranja tabletka
nimavezee

ali je pomembno s cim sem spila jutranjo tabletko..spila sem jo s kokakolo pise pa da je treba z vodo..vse tablet3 pijem s sokom oz.s vim podobnim zato nisem bila pozorna..hvala za odg.

ni problema (76%)

je problem (24%)


Število vseh glasov: 128

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!