TuBoLina_86
|
no, evo mene.... po dugon čase... jah, fuzbal se je začo spremljan tekme, mali pa tude.... gnes je redno pasalo malo ohladitve, san mijslila ka de toča šla, kak se je oblačilo, te pa je samo voter redno zafudal, nikaj pa je nej šlo.... tak de lepo spate ponoče jah, mij smo se samo ednauk kopali, več ga pa ne vupan v ton votri dejvati v vodo, ka se mi še bole prehladij... no, ka se van še tu pohvalen, včera je naš T napravo 4 korakece po vsej 4 tak ka še kakšen mesec, pa bo valda lepo šibal po 4.... lepo se že zna san postaviti na vse 4, te pa tak pomale pa gvušno da naprej rokice pa nogice.... ali je še nej čista siguren... ja, pa zobeki zgoraj nan vo rivajo... še kakšen dan, 2, pa do voni.... v srejdo pa iden glejdat SATC 2.... komaj čakan jah, pa še to.... predvčera smo ugotovili, ka je moja psička breja.... sicer neven, kak, ker so jo baje zaperali, ali kak zgleda, so glih plodne dnejve voni pustili tak ka, če što ščej meti male, lejpe kužeke, naj javi, atek je najbrž škotski ovčar.... nej je pa sigurno... alike van dan gor, gda se skotijo, mogoče za kakšen mesec....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|