TuBoLina_86
|
no, ka van poven, ka smo sprobali padec z kavča.... bomo meli prvo buško.... ej nemreš ga pistite samoga niti minute, nige.... niti na 200x200 kavče, ka se ven potegne, ka ma ležišče dala san ga čist na sredino, hitro skočila v kuhinjo, poglednen iz kuhinje, vijdin samo nogej gor stojijo, pa nekaj fejst zruži.... letin, mali visij iz kavča, noge gor držij, z glavo je v parket tresno, ga hitro zemen gor, je začal taaaaaaaaaaak tujliti, ka si je komaj zrak gemal.... 5 min je tak tujlo, te pa se zmiro, pa me pogledne, se mi nasmije, pa se začal špilate kak da nebi nikaj bilao ges san pa misla, ka se je taaaak vdaro, ka nevenka...adijo ej.... kak san se zosagala.... od zdaj naprej ga nesen s sebo, še na wc mo si ga nesla...ahjej, začalo se je, udarci, buške, poškodbe.... upam, ka nebo prehudo no, pa še na vse 4 smo se začali postavlate kak ga je lepo viditi, gda se postavi, te pa nevej, ka naj dela... en čas stoji, te pa se samo kotne no, se van še kaj večer oglasen... smo bilij na sprehodeki, ka se je malo sunce pokazalo.... pa je telko pužov na cesti, ka me se groza ma....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|