|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
26.5.2010 8:41:13   
naty6
Ojla.

Snoopyka hitro odraščajo ti naši malčki in malčice, a ne?

No, se pa res vidi ka se je vrejme malo gor vzelo, ka je na forumi kmica user posted image  user posted image  user posted image . Samo , ka ko že za vutro pravijo ohladitve....groza, pa komaj smo se navadili na vročino user posted image .

Čao in lep dan....

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
26.5.2010 10:11:24   
TuBoLina_86
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/3966/vedno-za-norcije.html

evo, malo dela za vas... lepo bi vas prosila, če glasujete za nas user posted image user posted image fala user posted image

no, pa se ges tude malo oglasen....

ja, vrejme je lepo, samo malo prevroče, sploj če nega bar malo vetra, ka bi luft prinesal....user posted image user posted image moj mali sploj nešče bite vinej, ka je cejli nervozen, tak ka idemo vo samo po 4 vori, gda malo vročijna spadne... te pa smo voni do 21.... ša guga se taaaak rad, če ga vo zemen, zača jokati... user posted image user posted image user posted image

no, gejmo že meseka, piceka pa puranje san njemi že dala..... pa jogurte že rejdno papamo.... tak ka pomale bo nekaj... ali gluten pa še vedno nesmimo user posted image user posted image user posted image user posted image vupan ka mijne....

eto sve se z serendipity vidle pred baby centron... mala Z je v žijvo še lepša kak na slikaj...... prinčipesa mala user posted image user posted image user posted image

ja, kujpili smo njemi vekšo posteljico, zaj se pa tak kota po njoj.... user posted image user posted image

no, telko, moren pod tuš, pa kučo pospravlat dokeč de mali še spal..... se oglasen še kaj večer.... lepo bojte, vupan, ka van nede prevrauče.... user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1477
26.5.2010 10:14:18   
Snoopyka
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Snoopyka hitro odraščajo ti naši malčki in malčice, a ne?

No, se pa res vidi ka se je vrejme malo gor vzelo, ka je na forumi kmica user posted image  user posted image  user posted image . Samo , ka ko že za vutro pravijo ohladitve....groza, pa komaj smo se navadili na vročino user posted image .

Čao in lep dan....

a vsake den so veče pa težje...pa razvajene in trmaste!

ma mamo probleme z vtičnecame! lejko se na glavo obrnen pa nede nika pomagalo...da so na vtičnecaj varovala se me sprave na podalšek! joj...
ma kera predlog ka narete
user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1478
26.5.2010 20:43:19   
Serendipity
Oooo, Snoopyka - san se že eto spitavala kama si se nam zgibijla! Albina je pa že redna pupa! Lepotička! Ti pošlem telefonsko. Saj tij maš isto, nej? user posted image

Tubolina - hehe, samo je bijla Z že redno lačna pa smo šibali na kafe v Pomarančo ka se je najela. Doma je nej ščel anika jeste, v BC pa je dva keksa stamanala v sekundi pa smo šibali nekan jejst. Prle kak bi alarm bil user posted image Tin je pa takšen lepotec! Moremo resno enkrat na kafe ite! Ka mo malo je tau našo dečico skup ženila user posted image user posted image . Super ka si mahala, je bi itaq spreglednula, ka san nej mejla očal gor user posted image user posted image user posted image

Nooončiiiikaaaaa - kak san je pozabitljiva - vse naj naaaaj ob poroki. Ti že teden dnij mesiče ''pijšen'', pa skouz pozabin. Packa san, zna. Khm - slike mo dugo čakali? user posted image

Ge pa naše novejše čvekice odijo? Kak dečica kaj rastejo? Zdaj je bilau fajn, ka je bil sonček in se mi nika ne vijde ka de se vrejme skvarijlo. user posted image

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
26.5.2010 22:15:01   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Tubolina - hehe, samo je bijla Z že redno lačna pa smo šibali na kafe v Pomarančo ka se je najela. Doma je nej ščel anika jeste, v BC pa je dva keksa stamanala v sekundi pa smo šibali nekan jejst. Prle kak bi alarm bil user posted image Tin je pa takšen lepotec! Moremo resno enkrat na kafe ite! Ka mo malo je tau našo dečico skup ženila user posted image user posted image . Super ka si mahala, je bi itaq spreglednula, ka san nej mejla očal gor user posted image user posted image user posted image

hehe, ja ges san pa mojemi pravla, ka naj se pašči, prlej kak se odpelate, ka te poznan... user posted image user posted image user posted image   jah naš mali šarmer je pravi, ja.... samo si vijdla kak ga je sran gratalo, gda si njemi gučala...  rejsan moremo na kavo ite, zdaj je že čas user posted image user posted image user posted image user posted image ka mi kofeina primanjkuje user posted image user posted image

gnes je rejsan fajno vrejme bilao... glih tak malo vetriča, ka je bilo prijetno voni....

naš mali pa bi se samo na nogej postavlo.... a rokic pa še nema tak močnih, ka bo po 4 šibao, ali pa se njemi ne da user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
27.5.2010 9:45:19   
naty6
Ojla.

Včeraj smo odili v šolo....meli smo spoznavni oz. predstavitveno uro. Te pa smo leteli v Dobrovnik k devetdnevnici. Ge si zdaj Nončika? Ges san že 2X bila celouser posted image . Gnes mo še šla, te pa gotovo. Petek mam itam zvečer frizerja in ne utegnem, soboto pa itak birma. Vupan ka vrejme zdrži pa ka me nede mrzlo v toj cerkvi, ka mo mela kratke rokave user posted image .

Damjana san gnes pelala na sistematskoga pred šolo in na cepljenje....kriza....cepili so ga v obe roki, za 1 mesec pa še eno dozo. Bilou je jokavo....user posted image    user posted image  user posted image . Pravu je ka sem več ne ide user posted image ....kak de pa te za 1 mesec tude neven.

Čao bejbe....

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1481
27.5.2010 18:40:41   
Nončika
seki, hehe, te dočakali. hehe. na FB, se jih sigurno nemo dejvala. eto san se vozila tan ge si lekar ti doma. pa san iskala oranžni vozek, pa ga nindri nej bilou.

naty, ma ge san. eti doma. ti pa čičaš gli na devetdnevnici. hehe. tan me ti neš vidla. san pa gnes vgojno vidla deklo, keroj boš čez par dni botra.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1482
27.5.2010 20:41:53   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

seki, hehe, te dočakali. hehe. na FB, se jih sigurno nemo dejvala. eto san se vozila tan ge si lekar ti doma. pa san iskala oranžni vozek, pa ga nindri nej bilou. he he he - rudečeeega mamo mij. Oranžnoga smo skoro kujpile. user posted image Ka si pa nej pozvala? user posted image Eh, saj san za na Fb mislila, se resno nej user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1483
28.5.2010 8:23:37   
TuBoLina_86
no, dober juter user posted image user posted image user posted image user posted image

mij smo (že) pokonci, napapcani.... čakamo drujgo rundo spanja user posted image user posted image user posted image

in, kak ste mi kaj? miij se gnes odpravlamo v K.... oz ges pa mali.... tak se mi neda pakati cule.... eh, bv.... saj je samo čez vikend....

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1484
31.5.2010 9:49:02   
naty6
Ojla.

Ufff .....kakšno bedno vreme. Ge se mi kaj skrivate?

Neposredna povezava do sporočila: 1485
31.5.2010 11:06:53   
TuBoLina_86
evo mene.... zaj san še 2 kedna na K....

tak ka, se lejko zmejnimo, pa va z malin lejko terenskiva user posted image user posted image user posted image če seveda dobin ges kavico ali pa kapučino, mali pa drujžbo za špilanje.... user posted image user posted image

kakšo bedno vrejme je gnes, dež pa še voter fuda.... no, mali že spij 2 rundo, meni pa se tude neda iz postele vo... ali san sama doma, pa moren kučo pospravite, gvant dati prat, kuhinjo pospraviti.... ajoj... pa še z malin san sama, brat de tak do podnejva spal...user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1486
1.6.2010 11:15:08   
naty6
Dober dan ženske user posted image ...ge ste pa vse?

Vrejme se nekaj gor gemle, al itak je še mrzlo voni.....bar meni. Junij je odprl vrata...mo vidli ka de z vrejmenom user posted image ....vupan ka nede tak kak maj....ka te de groza.
Anej mi nešče biti v stajici oz. če ges izginem iz sobe te zača brečati, kak pa coj pridem je vse o.k.user posted image  Te pa kriči  ali zača tak kašljati in jokati brez solz, samo ka ga vo vzemem....jok brate.

Pište kaj....

Neposredna povezava do sporočila: 1487
4.6.2010 10:34:56   
naty6
Ojla.

Kak ste mi kaj? Ka pri vas se nika novoga ne dogaja ali kaj?
Mi se zaradi toga slaboga vremena zadržavlemo notri in san že besna kak user posted image ...vremenarji napovedujejo za vikend in za začetek tedna lepo in toplo vreme...in vsaj zdaj vupan, ka se niso zmotili...

se beremo kaj...

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1488
4.6.2010 12:10:55   
*nivea
bok bok

mi smo tudi notri, itak kama bi šli če je skoz dež user posted image

včera sve šle z malo na en sprehodek, je pasalo.. mislin ka obema user posted image

jutri pa mamo krst, tak ka naša Taja tudi nede več pogankauser posted image me baš zanima, ka de delala gda de ji župnik vodo na glavico polil?

Nonči, kak je T reagejral?

pri nas nikaj novega. mamo dva zobeka, v pondeljek mo 6mescov stari. papamo že dosta vsega.... velki smo pa 67cm in žmetni 6830g. mala misica user posted image

telko od naju s Tajo

uživajte babe

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
4.6.2010 13:16:58   
TuBoLina_86
evo mene...

včera san šla k darjussi na kavico, pa smo se taaaaaaaaaaaaaaaaaaak fajn meli.... user posted image user posted image user posted image user posted image tin se je pa zalujbo v kiaro user posted image user posted image user posted image

včera pa gnes je cejli čas ščel nekaj povedati, pa čebljati... valda zato, ka je čul kak kiara lepo gučij, pa se on tude trujdi, ka ta se lejko pogučavala na naslednjon zmenki user posted image user posted image user posted image

kak ste kaj babe žabe? meni je že dosadno, od toga dežja se mi že mejša.... malomi pa je včera redno pasalo, ka sva bila malo okoli....

pa začal se je postavlati na vse 4, tak ka valda nekaj bo... user posted image user posted image user posted image

no, še man en teden časa za teren.... kera je naslednja? nončika, serendipity, nivea ? user posted image user posted image user posted image lejko se tude dale pelan, npr: naty6, pa nej@ ? user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.6.2010 18:31:01   
TuBoLina_86
no, ka van poven, ka smo sprobali padec z kavča.... user posted image bomo meli prvo buško....

ej nemreš ga pistite samoga niti minute, nige.... niti na 200x200 kavče, ka se ven potegne, ka ma ležišče user posted image user posted image dala san ga čist na sredino, hitro skočila v kuhinjo, poglednen iz kuhinje, vijdin samo nogej gor stojijo, pa nekaj fejst zruži....

letin, mali visij iz kavča, noge gor držij, z glavo je v parket tresno, ga hitro zemen gor, je začal taaaaaaaaaaak tujliti, ka si je komaj zrak gemal.... 5 min je tak tujlo, te pa se zmiro, pa me pogledne, se mi nasmije, pa se začal špilate kak da nebi nikaj bilao user posted image user posted image user posted image user posted image ges san pa misla, ka se je taaaak vdaro, ka nevenka...adijo ej.... kak san se zosagala....

od zdaj naprej ga nesen s sebo, še na wc mo si ga nesla...ahjej, začalo se je, udarci, buške, poškodbe.... upam, ka nebo prehudo user posted image

no, pa še na vse 4 smo se začali postavlate user posted image user posted image user posted image kak ga je lepo viditi, gda se postavi, te pa nevej, ka naj dela... en čas stoji, te pa se samo kotne user posted image user posted image user posted image

no, se van še kaj večer oglasen...

smo bilij na sprehodeki, ka se je malo sunce pokazalo.... pa je telko pužov na  cesti, ka me se groza ma....

Neposredna povezava do sporočila: 1491
5.6.2010 9:11:19   
Snoopyka
ge se pa malo zgibila in san palek nazaj user posted image in kak ste? joj po dugon čase sije sonček.... šiban v....še prle bi pa prosla za kakšen glasek na povezave:
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/19625/mamina.html

fala...pa se tipkamo kaj večeruser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

Neposredna povezava do sporočila: 1492
5.6.2010 13:36:44   
Nončika
nivea, želim van lep krst. vreme te meli fajno, vupan, ka de Taja tak pridna kak je bil naš T.

mi pa idemo papat, te pa palik na sunčeka.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1493
7.6.2010 11:11:25   
naty6
Ojla.

No pa smo dočakali poletno vreme....vupan ka bo trajalo user posted image . TuBoLina ne sekiraj se zavolo padca, pri Damjanu se mi je tude zgodilo, ka je padal iz postelje.....ka ščeš zgodi se. Pri drugem otroku bo vse lažje user posted image  user posted image  user posted image .

Mi pa že spimo drugo rundo, ges pa li nekja štrckan po netu...po mali mo morala kuhat...gnes bo za obed Đžuveč in solata...

Ja nikaj....faj iskoristite vreme in kaj barve pridobite- z menof vred... user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1494
9.6.2010 9:56:54   
Nej@
Vse mrtvo vse zaspanao user posted image vreme dela svoje.

Ges san te keden malo dopustniška ka man še stari dopust, prav paše. Taja je lekar končno začala malo menje spati. Od prejšnjega kedna ka so jo zobki mučili ma čista zmejšani bioritem user posted image mo se že porihtali pa na novo navadili oz prilagodili.

Zdrava je še li kak riba - v nedelo de 8 mesecov stara!!user posted image
Včera se je voni v bazenčki namakala fajn pod marelof, mi smo bole mokri bili kak ona ka je v bazeni bila. user posted image
Neven ka ji naj oblečen ka jo je v vsen vroče - včera san ji iskala kakšne bombažne tenke pajkice pa san nič nej najšla. Kiklc ma preci doma ali ji ne vupan oblejčti (pa ne ven zakoj) user posted image

V soboto mamo road trip do Ljubljanskoga živalskoga vrta te pa k moji sestri v Kamnik na piknik - vupan ka de fajn vreme.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1495
9.6.2010 16:26:40   
TuBoLina_86
no, ka vas pozdraven, po duuuuugon čase.....

ja vrejme rejsan dela svoja, pa še na K san, sama z malin, pa neman telko časa.... čitan vas rejdno, ali pijsate se mi pa neda user posted image

nej@ - san vijdla slikice na fb..... prava prinčipeska je user posted image user posted image user posted image user posted image mij smo tude kujpili bazenček, in sicer :

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=198485

ampak je preveč voter, ka bi se čopkali gnes.... vupan ka de ju3 lepše user posted image

no, še malo, pa de mojih počitnic na K konec, pa san bijla na kavici samo pri darjussi..... ostale pa me nejste povabile..... ccccc, sram vas bilo user posted image user posted image user posted image

no, naš mali se je zbujdo že drujgo rundo, zaj pa ideva v šoping.....

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1496
9.6.2010 16:38:26   
naty6
Ojla....ojla

TuBoLina vejpa lejko prideš k meni, se ti nej trebe najaviti...samo prileti z malim.
Mi smo pa bazenčka še nej kupili, mogoče vutro....ka pa ges znan user posted image . TuBoLina tale bazenček je pa fajni....sporoči če boš zadovoljna z njim, o.k. ?
Nej@ fajn se mejte v soboto in uživajte maximalno.

Nika...iden ka še kaj napravim, dokec Anej spi..čao vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 1497
9.6.2010 22:13:44   
TuBoLina_86
naty - dala san ga samo tak not, brez vode.... najbole so njemi zanimijvi tej ob strane, ka  lejko po njih kučej, ka cvilijo, pa na ton loke so tude ropotuljice gore, ka majo kruglice ka ružijo..... skratka že brez vodej je bilo lepo, ka šele če bi voda not bijla...

lejko ti ga že zdaj priporočan, pa še v akciji je.... ma tude napihljivo dno, če se slučajno prekucne, ka se ne vdari user posted image

na kavico pa prijden drujgič, ka moren vutro malo kučo pospravite, ka v ponoče mama domov prijde, pa ka nede pravla ka ide včasi nazaj na poljsko, moren malo v rejd zejti sobe user posted image user posted image user posted image

ej ženskice - ide kera glejdat sex and the city 2 ? še naslednji keden je.... ges san mijsla ite v srejdo ob 22:00.... če je kera za, naj mi povej, pa idemo.... te deca že spijo, pa atiji so tude že doma, ka lejko popazijo, če se keri zbidij....

ges iden ziher, pa če sama.... lepše bi bilao z drujžbo....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1498
11.6.2010 11:26:26   
naty6
Ojla.

TuBoLina še gnes iden (valda, če ne pride kaj vmes...pri meni se to pogosto dogaja user posted image ) in kupim ta bazenček, če je res tak scenski. Glede kina....ges bi tude šla gledat...ka pa vem...ti še javim v začetku tedna....sredo mamo glij piknik v z vrtecom, pa nevem kak de se dugo zavleklo, ker se bo začalo komaj ob 18.uri. J eše šteri drugi den na sporedi....moram pogledat....

Gnes de pa lepo vrejme, tak ka uživajte maximalno....sonca pa se le izogibajte med 11. uro in do 15. ure...v ton časi itak ženskice moramo kuhati pa tak user posted image

Čao...lepo se mejte...

Neposredna povezava do sporočila: 1499
11.6.2010 12:40:52   
TuBoLina_86
hej hej

zaj san šla glejdat, do srejde je napijsano, ali mijslen ka de še duže..... samo v soboto je ob 19, pa ob 22.... vse ostale dnejve je ob 19 user posted image user posted image pa san misla ka je v srejdo tude ob 22  user posted image user posted image

jah nikaj, te pa idemo ali ju3 ob 22, ali pa keri drujgi sen ob 19.... ali ges mo sigurno šla, ker mi je škoda, ka zamidin, ka san glejdala serijo pa prvi del.....

mij smo še tak šmrklavi user posted image user posted image user posted image pa pucamo, pa brijšemo..... pa nič.... pa še nekši muklavi se mi zdij.... v srejdo mamo pregled, pa mo te pijtala, ka je to....

kopati se gnes tude nemremo, ka preveč fuda tej voter.... vročijna pa je takša, ka te kap trufi....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.