TuBoLina_86
|
evo mene, evo mene... ja rejsan je nekša tišina tu... kak je pa kaj veronikab? nikaj je nej bilao čuti o njoj od tistoga, odkar je šla delat... ja, serendipity - te pa ideve v lešibe.... prijden po tebej, ali tij voziš? no, mij mo mogli postelko vekšo kujpiti... ovo 120x60... v ikei jo majo za 35 eur, moren očo pijtate, kak zglejda... če se jo splača kujpite... no, naš mali je lepo prestal uvajanje jogurtov, skute.... pudinge pa mo malo počakali, ka smo dovolj težki ka pa kak vej kujate za vaše maličke? ges san že brez idej... povejte mi nekaj receptov, tej keden bomo začali z picekon... ja, včera san njemi napravila kašico iz cvetače, brokolija, korenčka, pa malo skute san njemi not dala... tak se je žmajal, ka san nej mogla vrvati, ka vaši neščejo cvetače no, naš mali je preveč manjasti, ka bi se trujdo plaziti pa oditi po 4... ali na nogej se postavla kak velki, neven ka naj delan naj bi se najprlej navčo plaziti pa po 4, nej včasi na 2 nogej, nej? če ga denen na vse 4 en čs stoji te pa se na nos včesne, a niti malo njemi je nej v interesi, ka bi probal stati.... če ga denen sidečki doj, de lepo sedo, pa se špilal... sedeti je nej problem...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|