Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 14:28:04
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Turbolina, ges vidin kak furajo našoga soseda z ten vozekon. je vredi stvar, samo ne ven, či je gli za 10m staro dejte. saj glih zato me malo bremza nakup, kak de mali notri... saj za ene se dajo nabaviti prav sedež, kak nekša lupinica, ka se notri dene.... ka lepše sidij... saj gda mo šli glejdat, pa če mo lejko, ga denen not, pa bom vidla, kak de sedo not. de pa to v roke 1 tedna... moremo prlej nabaviti kak me pa vola za biciklejrate mijne
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 20:30:00
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 IZVIRNO SPOROČILO: Nončika Turbolina, ges vidin kak furajo našoga soseda z ten vozekon. je vredi stvar, samo ne ven, či je gli za 10m staro dejte. saj glih zato me malo bremza nakup, kak de mali notri... saj za ene se dajo nabaviti prav sedež, kak nekša lupinica, ka se notri dene.... ka lepše sidij... saj gda mo šli glejdat, pa če mo lejko, ga denen not, pa bom vidla, kak de sedo not. de pa to v roke 1 tedna... moremo prlej nabaviti kak me pa vola za biciklejrate mijne No, kolegica ma tuj 10 mejsecof staro dejtece, pa je fajn prikapčeni pa fajn čiča, samo ona ma še poulek dvej teli staroga bebija, ka skup čičata in se vozičkata
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 20:31:42
|
|
|
|
sonček33
|
Ma Se*, sem se zdejle nasmejala tem tvojim besedam... ma face vi, Prekmurci.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 21:58:17
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity No, kolegica ma tuj 10 mejsecof staro dejtece, pa je fajn prikapčeni pa fajn čiča, samo ona ma še poulek dvej teli staroga bebija, ka skup čičata in se vozičkata nej problem, ges zemen sousidovoga sebof, ali pa sosido, samo je mala že 4 lejta stara našemi nede dugi čas samomi, ker de dosti zanimivoga mijmo šibalo.... pa nede časa za dolgočasenje torej ženske, pravite, ka nemo mijmo vdarila z nakupon tej prikolice? naslednji teden te idemo v nabavo....
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 21:58:56
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 ma face vi, Prekmurci. hehe, a ne da? kaj šele ob kavici
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 22:00:23
|
|
|
|
sonček33
|
hehe, a ne da? kaj šele ob kavici jaaaaaaaaa, sem spoznala to včeraj!!! tabol ste
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 22:29:23
|
|
|
|
naty6
|
Večer. Serendipity poslala san ti podatke na FB. Vutro mamo posvetovalnico, te pa idem na kavico z TuBoLino( saj vupan, ka še drži )...če što šče se nan lejko pridruži. Kak je pravila TuBoLina kraj: Pomaranča pri Hoferji; čas: ob 11.uri...več de nas boljše de....( vupan ka nejsi TuBoLina čemerna, ka san dala vabilo brez tvojega dovoljenja ...in vupan ka mo uspela tude sama priti ) Tak...iden spat, ka je žmeten den za menov...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.7.2010 22:53:30
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Večer. Serendipity poslala san ti podatke na FB. Vutro mamo posvetovalnico, te pa idem na kavico z TuBoLino( saj vupan, ka še drži )...če što šče se nan lejko pridruži. Kak je pravila TuBoLina kraj: Pomaranča pri Hoferji; čas: ob 11.uri...več de nas boljše de....( vupan ka nejsi TuBoLina čemerna, ka san dala vabilo brez tvojega dovoljenja ...in vupan ka mo uspela tude sama priti ) Tak...iden spat, ka je žmeten den za menov... čemerna, čemerna kak ges bučka pa san se nej spomnila, ka bi povejdala za kavico... ja, emšo me daje ges man zajtra pregled pri G, vupan ka nede gužve, pa ka uspen prijti če nej, pa malo zamidin kak bi rekla ena z foruma septemberčkov: GREM V MIŽALE
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 8.7.2010 20:38:43
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86 IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Večer. Serendipity poslala san ti podatke na FB. Vutro mamo posvetovalnico, te pa idem na kavico z TuBoLino( saj vupan, ka še drži )...če što šče se nan lejko pridruži. Kak je pravila TuBoLina kraj: Pomaranča pri Hoferji; čas: ob 11.uri...več de nas boljše de....( vupan ka nejsi TuBoLina čemerna, ka san dala vabilo brez tvojega dovoljenja ...in vupan ka mo uspela tude sama priti ) Tak...iden spat, ka je žmeten den za menov... čemerna, čemerna kak ges bučka pa san se nej spomnila, ka bi povejdala za kavico... ja, emšo me daje ges man zajtra pregled pri G, vupan ka nede gužve, pa ka uspen prijti če nej, pa malo zamidin kak bi rekla ena z foruma septemberčkov: GREM V MIŽALE Ooo, san nej prle vijdla toga Pa je san bijla z našo piko na kavici tan na ploščadi.. NO, samo je bilou do pol enajste . pa te bi ešče malo pokofetkala, či bi prle vijdla tau... naty - kak ste opravili?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 8.7.2010 20:40:42
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma Se*, sem se zdejle nasmejala tem tvojim besedam... ma face vi, Prekmurci. IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 hehe, a ne da? kaj šele ob kavici jaaaaaaaaa, sem spoznala to včeraj!!! tabol ste Jao, je san se pa trujdila pa lepo govorila s teof! he he he - naslednjič se bon pogučavala, pa malo trenejrala tvoj čut za narečja ps: predlagam, da si nabaviš Slovar Beltinskega govora (Vilko Novak)
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 9.7.2010 8:47:36
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Serendipity opravili smo dobro....tude ges nejsan uspela na kavico, ka mi je že bilo prepozno. Včeraj smo hodili čopkati v Vivat....mojiva sta uživala.... ...ges pa tude, ko vidiš nasmejani otroški obraz . TuBoLina vupan ka je bilo fajn na kavici....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 9.7.2010 8:59:46
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
no, evo me.... se* - nikaj si nej zamidijla, san nej mogla na kavico, ka san 2 (!!!!) vori čakala pri G, ka san prišla na vrsto, te pa gda san bijla gotova, prijden po maloga... ona pa je spal... in tak san nej mogla na kavico, naty se je šla kaupat, še ena septemberka pa je te šla domov.... bomo pa drujgič nadoknadile kavico, pa še kakši sladoled spadne no, mij že spijmo drujgo rundo, tečni smo kak drijska, kero tude mamo zaradi zobekov... nikaj njemi ne paše, za vsako stvar se razpi*di, čemerij se že rejdno pravi živček je mali gratal... ali moja je vseeno zadnja tak ka razvajenost nemre bite... mogoče malo... gnes iden k dr po svečke.... ka nan je svalilo če nas kaj zgrabe čez vikend... jah, naslednji keden pa po prikolico, te pa na teren
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.7.2010 21:01:24
|
|
|
|
naty6
|
Večer ženkice. Kak ste mi kaj? Mi smo pa gnes Aneja ošišali; mislim moja sestra ga je(ka je frizerka). TuBoLina zdaj sta z Tinon istiva glede lasekov :))) Vačik pa nika novoga, samo to ka me pa grlo boli, pa ne pijem nika mrzloga( mogoče pa je to krivo )...včasih san lejko spila vsega i svašta, mrzlo in ledeno, zdaj pa vidim ka me zača emšo zaj ti. Nončika ka ste mi pa vij? Dugo san te nej čula. Še imate obroke ponoči? Iden, ka bi rada bar gnes prle prišla v posteljo . Nočko vsem....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.7.2010 22:33:07
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Večer ženkice. Kak ste mi kaj? Mi smo pa gnes Aneja ošišali; mislim moja sestra ga je(ka je frizerka). TuBoLina zdaj sta z Tinon istiva glede lasekov :))) iii, te pa ma lejpo frizuro našemi pa samo pri vujaj rastejo v dolžino, vseposedi indri pa se njemi lepo gostijo, samo so tak svetli, pa se ne jih ne vijdi no, tu v G.L. pa je gasilska fešta, sva ščela ite z našin, pa je babica pravila ka nedo dugo, kakšo voro.... to je pravla ob 20:00 pa jih še vedno nega ( za maloga ka bi pazila ).... tak ka nejdeva nikan zaj več... vse do nas se čuje muzika, tak ka mi sploj nej trbej ta ite...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.7.2010 22:45:48
|
|
|
|
Nej@
|
Dečica majo vsi nove frizure, Taja je tude odila prvič k pravomi frizeri (prej sva jo muva sama šišala) in zdaj zgleda kak kakši divji fantek eh dobra je mala,kda smo se odili kaupat jo je sunce prijalo in je pravo cigonjšče v stajici se je začala sama na noge postavlati brez opore - tude stoji že tak, koraka oz. hodi pa samo še v stajici ka se tan verjetno gvušno počuti. de pa v torek 9 mesecov stara! naty - neka krepkoga spij pa de grlo preci baukše
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 11.7.2010 20:29:58
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Nej@...ja super za vašo deklino...tako naprej... . To z mojim grlom rejsan nevem ka dogaja ...moram rejsan kaj krepkoga spiti. Gnes je bila v Soboti nova meša in smo bilij povableni na kosilo oz. na pravo gostuvanje...ges san sicer ob petih odšla domov z Anejem, ka je že folgalo od zajtra tan biti...zdaj že spi, ka ga je vse skuper izmučilo. Naš in Damjan pa sta kar ostala tan in ni na vidiku, ka bi se še nekaj časa prikazala, saj pravita ka se lepo imata, ka imajo zdaj večerjo in muzika se je začala ...hja ka zdaj naj povem na to.... . Iden...čao
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 21:52:35
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Jutro. Anej že spi drugo rundo....zadnje čase se mi prebuja ob 6.00 zajtra. Prilimam še en link...malo si preberte http://www.radio1.si/strani/Reg_Novice.aspx?RN=5433 zdaj pa iden nekja delat ... pa ka je to zadnje čase z tejm kašicami?? najprej dm-ove, zdaj frutek.... sicer niti ene ne kipuvlen, pa vseeno... doma man še eno par hippovih, če slučajno neman časa kujate, ali pa sva terenskiva.... vačik njemi rajši sveže sadje kujpin, pa doma napraven kašico.... gnes san njemi dala domačo breskev, tak se je žmajo, ka je saftna bijla kera prijde kaj na kavico? naty? se*? nej@? nončika?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:01:02
|
|
|
|
naty6
|
Večer. Ja Anej se je gnes tude žmajal z breskvo...mislim on se itak žmaja z vsem, ka njemi človek da . Gnes pa je bilo vroče, a? Nočko vsem....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:03:25
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
baje ka je bilo največ stopinj do zdaj muva sva cejli den v kuči, popodnejve ideva malo vo.... naty - te se šli kaupat kaj v lendavo?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:08:33
|
|
|
|
naty6
|
Zaednoug še nemam v plane iti se kopat v Lendavo, če se pa zgučimo, pa je možno. Ti si kaj hodila? Samo mi itak ne idemo prle vo, kak po 16. uri, ali pa še pozneje. Vidiš dobra ideja...namesto kavice, bi se mamice lejko zmenile za kopanje z našimi malčki in malčicami. Što je za? Za premislek.
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:12:05
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
ja, muva va se šla, zaj te teden ednauk... san mijsla tan od 16 pa so 19, 20..... te je več nej tak vroče.... če si za, povej keri den, ka ide še ena kolegica z meno, pa si zgučijmo...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:18:40
|
|
|
|
naty6
|
Te keden mam že puno...rojstni den, neka predstavitev in je že keden gotov...drugi keden pa se lejko zgučimo....ti pa do tistoga časa lepo uživaj z Tinon in z kolegico...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 12.7.2010 22:43:06
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
oukej, te pa naslednji keden.... fajn boj, lupčeka damjane, pa aneje... se tipkamo... nočiko, iden v mižale
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 14.7.2010 21:46:08
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Ma Se*, sem se zdejle nasmejala tem tvojim besedam... ma face vi, Prekmurci. sonček, pa veš da smo. ni nam para. hehe.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.