TuBoLina_86
|
pozdravlene! kak ste kaj? ka je novoga pri vas? mij čakamo obiske, ka so se napovedali :)) tašča peče kremšnite, tast pečenko... dragi do 14:00 dela... mali spij, ges pa tu bluzim... man eno pijtanje: je kera pred, med, po nosečnosti kadijla? kak san zaj na to temo prišla.... obiski ka zaj k nan prijdejo, ona je decemra lani rodijla, pa je pred, med pa še zdaj kadij.... pa je že drujgeč nosejča....pa še vedno kadij... njeni izgovor: naj se navadi ( otrok ).... mislim, kako razmišljanje majo ene ženske.... ges priznan, san kadijla pred nosečnostjo, kak pa san januarja napravila test, pa je bil , pa san šla še na zadnji cigaret, poslovilnoga, pa od tistoga ne kadin. malo me tu pa tan potegne, ka bi si kakšoga vužgala, samo si te pa mijslen, ka mo smrdejla, pa si premijslen.... glavni razlog, zakoj san henjala kaditi je bil, ka ne škodin samo sebi, ampak tudi mojemi , keri je nej san krijv, ka je bil napravleni , pa se v maternici niti braniti nemre.... zdaj pa mi je pa nej, ka bi kadijla, pa te cejla smrdeča prišla k mojemi sončeli, ka njemi nebi nilao jasno, zakoj mama zdaj tak smrdij.... no, napijšite, kak ste vij z kajenjom, ste proti, zakoj, kakšo razmišljanje mate.... pa tude kadilke, če ste tu na forume, napijšite svoje mnenje, zakoj kadijte, zakoj ste nej henjale... ajde, razpijšite se.... seveda, gda te čas mele
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|