TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek Glede kopanje- si ziher nebom premislila. To je pač moje osebno mnenje...... Pediatri pa si pri marsičem niso enotni (poznam primere, kjer P do 1 leta ne priporoča uporabe bazenov-predvsem v termalnih bazenih-kak so prinas...glede uvajanja GH........glede cepljenja)...... Se mi zdi, ka je plavanje grotala "modna muha"... Pa glede nato, ka de tvoj sin star kume 2mesca, bon jaz že nazaj v službi gda te ve šle na plavanje.....Pa potlan bi eš mela slabo vest, ka Eva nebi mogla iti -z obema pa je to misija nemogoče hehe, mission imposible a la sončni žarek... saj np, za kopanje... te se hodili, ko boste malo večji.... modna muha, hmmm, pa malo ja, ali meni se nejde za modo, ampak bole za to, ka ti otrok zaupa, ka se maš lepo, se malo sprostiš od vsakdana.... glede spanja... mij smo tude cejlo noč prespali... prvič ob 21:00 smo se napapali, pocartali, te pa je negi okrog 22 zaspal, pa potegno do 6 zajtra, pa še duže bi, samo san ga zbidijla, ka se mi je malo predugo zdelo brez hrane... pa že cejli den tude spij kak ta vrženi rejtaš joj, ka se mi je pa včera zgodilo.... mamo sterilizator za mikrovalovko, pa san nej vijdla, ka je bil drujgi program vklopleni ( gril ), pa denen notri sterilizator, na 3 min, pa samo enkrat zača smrdeti po osmojenoj plastike.... pa iden glejdat, vse se kadij iz mikorvalovke, zemen vo, vse raztopleno še dudo san raztopijla... tak ka san mamo poslala po novo... hehe, kuhinja je tak bijla zadimlena... se van tude dogajajo takše ali drugačne prigode? malo napijšite ka se nasmejemo.... ok, šibam na sprehod z malin, pa usput na pošto, vupan ka je zdravstvena kartica prišla za maloga.... ajd, fajn bojte!! čao!
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|