|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
4.11.2009 14:40:57   
veronikab
No naš je pred 1/2 vore porihtal svoje. Su slive pomagale. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 101
4.11.2009 14:43:34   
TuBoLina_86

[/quote]

tou mi je pa znano user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  smo tudi mij sprobali
[/quote]

nej kak so prefrigani naši maliuser posted image te pa ka deca nevejo, še kak so pametni...

kašo bv vrejme mamo.... dopodnejva veter, zaj pa opet dež...user posted image pa san ščela ite z malin malo vo, pa nemren.... neman prevleke za dež za voziček.... ka delate vij v takšob vrejmene z deco? malo na balkon, ali pod streho malo vo? ali pa ste notri?

ges san včera že nej šla vo, pa gnes nemren, tak ka se mi zmejša....

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 102
4.11.2009 16:05:42   
detelja
joj kak je bedno vreme...že san pucala, peglala, postelino preoblekla zdaj jo peren...z majo še špilave...moja fčejla je včeraj začala z baba gučon...in to cejle dneve guči...tu pa tan povej ma-ma ali pa ata....user posted image user posted image user posted image user posted image mene tak gnes spodaj boli kak san bila rezana komaj stojin te pa še to mojo žabo trbej nositi tak ka malo ta ne spadnen + toga je pa mesec naokoli pa so ženske težave tuj...fala baugi ker ovak bi še koga bujla kak mi hormoni delajo po porodi...kak ste pa vej kaj...ste bole takšne tečne, napete pred menzuson??? ge ja...user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 103
4.11.2009 18:34:08   
TuBoLina_86
ges še nemam ženskih težav.... septembra san rodila, pa mi še nikaj ne kaže na to, ka bi kaj bilo.... sicer pa man ju3 ginekološki pregled, pa mo vijdla, ka do pravle... tetka lejko še malo počaka.... pred nosečnostjo san prvi den sigdar takše krče mejla, ka san mogla ležati, kljub temu ka san se nažrla lekadola, buscopana, nalgesina.... vupan, ka de zaj kaj bokše, ka bar tablete prijmejo.... san pa bijla čiščena, če kaj to vpliva, te dvomim ka de kaj bokše user posted image

menej so tuj tak šivi bolele gnes, valda de snejg šao....

detelja, maje rade hitro gučijmo.... pa dooooooooooooosta, tak ka se priprave user posted image user posted image user posted image ges san prlej gučala kak hodila, pa še ena maja ka jo poznan tude, tak ka user posted image user posted image user posted image

kak si lejko napravn album tu na RR? se sploj da?

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 4.11.2009 18:37:40 >

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 104
4.11.2009 18:46:16   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ges še nemam ženskih težav.... septembra san rodila, pa mi še nikaj ne kaže na to, ka bi kaj bilo.... sicer pa man ju3 ginekološki pregled, pa mo vijdla, ka do pravle... tetka lejko še malo počaka.... pred nosečnostjo san prvi den sigdar takše krče mejla, ka san mogla ležati, kljub temu ka san se nažrla lekadola, buscopana, nalgesina.... vupan, ka de zaj kaj bokše, ka bar tablete prijmejo.... san pa bijla čiščena, če kaj to vpliva, te dvomim ka de kaj bokše user posted image

ge san hitro po porodi dobila menzus...ge san že negi 4 t ali kelko po porodi m dobila...

menej so tuj tak šivi bolele gnes, valda de snejg šao....

to so mi že starejše ženske pravle ka to skoz boli...ge san gnes tak ka komaj odin...maja spij...ge pa iden pod tuš pa pred tv dragoga čakat....

detelja, maje rade hitro gučijmo.... pa dooooooooooooosta, tak ka se priprave user posted image user posted image user posted image ges san prlej gučala kak hodila, pa še ena maja ka jo poznan tude, tak ka user posted image user posted image user posted image

no ge tudi rada gučin tak ka vuja so kredi...bole ati naj se pripraviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image njegva mati pa telko guči ka več ne vej ka naj guči te pa se ponavla kak pokvarjena kaseta...

zaj si napraven album, pa slikice denen gor, če kero zanijma user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 105
4.11.2009 18:50:28   
TuBoLina_86
http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14941

evo, slikice od mojega sinčka, najnovejše pa še pridejo, moren jih z fotkoja pa mobija na rač dati user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 106
4.11.2009 20:10:32   
detelja

evo, slikice od mojega sinčka, najnovejše pa še pridejo, moren jih z fotkoja pa mobija na rač dati user posted image

ful lepo...sladki mali..najbolj pa so mi zlati deca, kda majo tej slepe dude, ka jin pol obraza pokrijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image joj so sladki...

Neposredna povezava do sporočila: 107
4.11.2009 21:00:25   
veronikab

Fejst lepe slikice TuBoLina_86 user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 108
4.11.2009 21:01:57   
veronikab
detelja gjes pa še izda neman Muser posted image . Kar nemren vorvati ... kelko mejsecov je zdaj že tou ... 9 + 6 ... opasno... me pa zanijmle kak de kda dobin, glede na tou ka san prle mela fejt boleče.

Neposredna povezava do sporočila: 109
5.11.2009 7:34:13   
TuBoLina_86
veronikab pa detelja fala!

je,ges se tuj bojim prve M..... vupan, ka nede preveč boleče....

ok, iden se stušejran, pa iden na pregled v ms.... vupan ka je vse ok, glede na to, ka san čiščena bijla...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 110
5.11.2009 7:35:15   
detelja
prva m je ful močna pa ful duga....

Neposredna povezava do sporočila: 111
5.11.2009 7:40:02   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ne sagaj me... user posted image   najbole sovražin prvi den m.... tej so najhujše....

tij si mejla fejst krče?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 112
5.11.2009 8:35:06   
cebelica82
hm, je še tuj neman m....me prav zanijmle, da bou, ....

Neposredna povezava do sporočila: 113
5.11.2009 8:52:30   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

ne sagaj me... user posted image   najbole sovražin prvi den m.... tej so najhujše....

tij si mejla fejst krče?

saj to ne pomeni ka de boleča, samo duga de pa verjetno, ker mi je do zdaj saka tak pravla...ge san mejla tak močno ka san na 15-30 min mogla menjati največji tampon ka jih sploj majo...še prejk je vse šlo...to je bilo ubitačno...takšne m si več ne želen...no sicer kak je dale ge ne ven ker san jo ge ful hitro dobila pa san nej dojila pa san takoj začala z KT...zdaj pa so kratke m....

Neposredna povezava do sporočila: 114
5.11.2009 15:51:53   
TuBoLina_86
no ja, i to more bite....

G pravila, ka je vse ok, do zdaj.... vupan ka do izvidi tude ok.... te pa eno leto pavze, pa opet jovo na novo user posted image user posted image user posted image

ge ste dekline? zaposlene z svojimi sončkami?

mij smo bilij zaj 2 uri na sprehode... meni je še zdaj lepo, ka večino časa še prespijmo.... te pa niti ges več nemo mejla telko časa za trač na neti user posted image user posted image user posted image

lejko bi se zgučale, pa šle enkrat na drink, bodo možeki pa babice popazile na naše user posted image , tisto eno ali 2 uri.... ka pravite?

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 115
5.11.2009 18:24:18   
detelja

no ja, i to more bite....

G pravila, ka je vse ok, do zdaj.... vupan ka do izvidi tude ok.... te pa eno leto pavze, pa opet jovo na novo user posted image user posted image user posted image

ge ste dekline? zaposlene z svojimi sončkami?

mij smo bilij zaj 2 uri na sprehode... meni je še zdaj lepo, ka večino časa še prespijmo.... te pa niti ges več nemo mejla telko časa za trač na neti user posted image user posted image user posted image

lejko bi se zgučale, pa šle enkrat na drink, bodo možeki pa babice popazile na naše user posted image , tisto eno ali 2 uri.... ka pravite?

super za uspešno opravljeni pregled...muve sve bilej najprej voni, te smo šli maji po mlejko v avstrijo te smo kujali geli, te pa smo šli še vo...zdaj pa smo dali majo spat...ge priden na drink z majo...

Neposredna povezava do sporočila: 116
5.11.2009 18:28:14   
TuBoLina_86
lepoooo.... v avstriji je falejše? ges kipuvlen aptamil v mullere, 12,99 eur za 800 g.....

za drink, ok.... zmenite se moremo.... ge pa kda...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 117
5.11.2009 19:39:03   
detelja

lepoooo.... v avstriji je falejše? ges kipuvlen aptamil v mullere, 12,99 eur za 800 g.....

za drink, ok.... zmenite se moremo.... ge pa kda...

mi mamo novalac...pa je prinas 400g telko kak v a 800g....in ker smo tak poleg a se mi spalča...pa še malo idemo na izletuser posted image

ge te pa moren pohvaliti...resno...od kda si na forumi se skoz neka na pomurkaj dogaja prej pa je mogoče na par kednov enkrat neka pisalo....user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 118
5.11.2009 19:43:11   
detelja
no pa še par slikic moje lisice...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 119
5.11.2009 20:22:08   
veronikab
TuBoLina_86 super za uspešen pregled. user posted image  user posted image  user posted image

detelja Maja je pa fejst velka. Pa po slikaj sodeč en fejst zadovoljen dojenček.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 120
5.11.2009 21:10:34   
TuBoLina_86
detelja - joooooooooooooooooooooooooooooooj kak je cotkana mala maja.... pa kak zna poglednote z velkimi okicamiuser posted image user posted image user posted image
kak je lepa na 4. slikici, z puloverčkom pa rutico.... tej rutice za male bebike so mi taaak zlate..... mala mi je nekša znana, mogoče san jo ge vidla, hihi....

glede foruma pa..... cejle dnejve san sama doma, naš dela, tej teden popodnejve, do 7.... te pa tečas ka mali spij, ges bluzen po forumaj, pa neti.... pa tu z vami je lepo tračate.... o deci, o vrejmene, o bilo čem....

veronikab - fala, za to častim rundo user posted image user posted image tiste ka dojite, te pile sokeca, ges, pa če je še kera ka ne doji, pa bomo pile nekaj konkretnega....hmmmm, đusvodko mogoče? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 121
6.11.2009 9:41:17   
detelja

detelja - joooooooooooooooooooooooooooooooj kak je cotkana mala maja.... pa kak zna poglednote z velkimi okicamiuser posted image user posted image user posted image
kak je lepa na 4. slikici, z puloverčkom pa rutico.... tej rutice za male bebike so mi taaak zlate..... mala mi je nekša znana, mogoče san jo ge vidla, hihi....

glede foruma pa..... cejle dnejve san sama doma, naš dela, tej teden popodnejve, do 7.... te pa tečas ka mali spij, ges bluzen po forumaj, pa neti.... pa tu z vami je lepo tračate.... o deci, o vrejmene, o bilo čem....

veronikab - fala, za to častim rundo user posted image user posted image tiste ka dojite, te pile sokeca, ges, pa če je še kera ka ne doji, pa bomo pile nekaj konkretnega....hmmmm, đusvodko mogoče? user posted image

naj lejko vidiš ge ščejš...ker sve ful mobilniviuser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 122
6.11.2009 9:51:40   
veronikab
Dobro jutro dikline!

Vidin ka ste že vrle, pa zgučavlete za srečanje. Prinas pa pa DEŽuser posted image  user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 123
6.11.2009 10:19:05   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Dobro jutro dikline!

Vidin ka ste že vrle, pa zgučavlete za srečanje. Prinas pa pa DEŽuser posted image  user posted image

v ms tudi dežuje...smo šli malo vo, ker je maja bila tečna pa nemre zaspati...pa te idemo na luft pa jo te vrže...pa je začo tak dež iti...jau mi ide na živce...zdaj pa stane pa idemo k taščiuser posted image te pa v gostilno nekan na kosilo ka ma od mojega nečakinja rd...

Neposredna povezava do sporočila: 124
6.11.2009 10:29:52   
naty6
Ojla.

vprašanje:
Ali je štera dala user posted image  cepiti za rotavirus, ki je seveda samoplačniški? Stranski učinki? Mnenja?!

Hvala.

Iden ka še kaj napravim, dokler dete spi.....pa...pa...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?