|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
6.5.2010 17:51:40   
TuBoLina_86
nivea in julieb - dobrodošle user posted image user posted image

nivea - tebej pa mislin ka poznan... si odila z mojin fkuper na fax v ms, ali? user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
6.5.2010 19:27:53   
naty6
Dobrodošle nivea in julieb .

V soboto mo mogoče šla v Lendavo. Štera je tan blizu in fraj, se priporočan za čvek in kavico. Vupan ka kaj vmes ne pride user posted image .

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
6.5.2010 19:51:14   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

živjo

ka se van še jaz pridružin na ton čveki

mamo doma 5-mesečno Tajo (no, vutro de telko stara)

san pa z istoga kraja kak Nončika

mejte se

oooooo, nivea. končno, ka si se javila. jeeeeee!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

skratka, dobrodošla.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
6.5.2010 19:54:33   
Nončika
ženske meni se mejša. telko vsega man za pripraviti, opraviti, oboditi ka me je groza. pa čisto za vse san sama. kakoli napravin moren napraviti sama, te me pa še na konci tašča skritizira. mater. čemerna san kak san vrag. še 2t sta do poroke in krsta, mislin, ka do me rejsan ob živce spravili. user posted image user posted image user posted image user posted image

mali spi, velka brečla pa prišla domov z Vrtijade. zmantana do konca, mislin, ka de ona tudi kaj hitro zaspala. moren jo iti skoupat, ovačik de še ger v zamazanih cotah zaspala.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 6.5.2010 19:57:38 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
6.5.2010 19:55:04   
julieb
protina midve pa se poznama s februark 2010, ne?

Moj fantič Lionel 10.02.2010
Moja pupa Aura 31.7.2012

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
6.5.2010 19:57:56   
Nončika
protina, julieb dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več.

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
6.5.2010 21:22:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

protina, julieb & nivea dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več.

Dobrodošle!

Protina -  a tij si pa izvorno z našij krajof? Lipou, lipou!
nivea - tij pa maš oranžen voziček, jeli? (Nončika - hihi, znaš zakoj tou domnejvlen user posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
6.5.2010 22:07:22   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Dobrodošle nivea in julieb .

V soboto mo mogoče šla v Lendavo. Štera je tan blizu in fraj, se priporočan za čvek in kavico. Vupan ka kaj vmes ne pride user posted image .

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tij samo pozovi prlej, če smo domaaaaaaaaaaaaaaaaa..... user posted image user posted image user posted image user posted image san v G.L. ka nebo pomote user posted image user posted image

lejko zemeš tvoje male moške s sebof...user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
6.5.2010 22:09:16   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: protina

hej!

Ka se van še jes malo pridružin.
Smo stari 11 tednov taka julieb malo menje kak vij.

uz kolkov sve pa mele samo v bolnici,po 1 meseci pa konec povijanja pa niti enga uz-ja kolkov.

San pa iz markoskoga prišla na goričkouser posted image .

no zaj pa malo previjat ka nekaj smrdij....

jao ges norčika edna...neven kak san tebej pozabila pozdraviti med nami user posted image user posted image user posted image user posted image

dobrodošla protina na našon forume...
se ti oddolžin z kavo, ok?user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
7.5.2010 8:56:37   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Dobrodošle!

nivea - tij pa maš oranžen voziček, jeli? (Nončika - hihi, znaš zakoj tou domnejvlen user posted image user posted image user posted image )

Seki, pa znaš ka znan. ja, ja maš prav.

seki, samo tan ge si vidla oranžni vozek san tou jes bila. bebe. zaj tuj lejko ideš, ka je oranžni vozek na tereni. jes pa iden skozi tvojo vejs in bon jes tudi iskala oranžni vozek. hihi.

evo, pomalen lejko odpremo klub vdarjenih na oranžne vozeke in tuj kakšo spijemo na tej račun.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 7.5.2010 8:58:11 >

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
7.5.2010 9:13:15   
*nivea
jutro

ja, oranžen vozek mamo. fajni, ha? ka praviš Nončika, gda smo tri oranžne na cesti, je še lepše user posted image
Serendipity, ka si ti mene vidla al pa Nonči?

Tubolina, ja tvoj je bil moj sošolec na faxu. ednouk sta se mi zdi, celo neki zvezek v noči mi pripelala, ka je Damir bil preleni. se zmisliš?
pa mislim da si bila ti tu pri mojih sousidaj ka majo konje. ja, ali?

druge nevem štere ste, se mo pa spoznali, ali?

no, mi gnes praznujemo 5 mesecev. ne morem verjeti, da je mala nagajivka že tak velka. kak da bi zaj noseča bijla, pa rodila, pa ona še čisto malička bla. zdaj pa evo, že sedeti šče, uveljavlja svojo voljo, mlekeca več piti nešče, ampak mama nekaj konkretnoga mi daj user posted image

telko, idem zaj si kavo skujan

ajdi

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
7.5.2010 11:05:24   
protina
dan!

Ja jaz sem tudi za vse sama nončika pri dveh otrocih-večja hodi v prvi razred.Mož cele dneve dela,tašča je 5km daleč, moji starši pa 30km.
Eh pa naj bou, vej vse napravimouser posted image ,nišče nede namesto nas, pa zmejs lejko tudi malo razmetano pistijš-bar te nišče čemerno ne gleda.

Mij tudi mamo oranžen voziček.

Ja julieb se te  spomnin s februark samo san nej znala ka si s tej krajov.Od kod pa si,če lejko pijtan.

Nič iden kujat pa mala se je zbidijla po pol vore spanja, je brzinska nega kaj.

Se sledi pa kaj pijšemo.....

Neposredna povezava do sporočila: 1412
7.5.2010 11:12:01   
protina
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Dobrodošle!

ja tij si pa med otročki po ivf nej?

bi jes tudi vseposedi malo kaj napijsala pa včasik komaj čas za kavo najden-no si ga zemen ka tou vo ne pistin.

tubolina ja kava pa sikdar jo obožujem

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
7.5.2010 11:15:38   
Nončika
nivea, Seki je mene vidla pred tisto kučo kak je doma babica od deklice ka je en den starejša kak je pa Timon. za mlejko pa se ne sekiraj, naš T je isti. daj mi nekaj konkretnoga nej pa tou flašo. samo meni je tou začal delati pri 5,5m. tak ka je Taja še hitrejša od T.

Taja, pikica mala. čestitke za tvojih 5m. ka boš postala prava mala nagajivka in ka boš mamici in atiji malo živčke kroužlala. hehe.

še kosilo skuhan, pa marš malo po vejsi. okna do pa še malo počakala. vrejme je prelepo in sinek nestrpen, moremo na šetnjo.

Seki, ge odiš? 2x san se pelala tan, pa nega oranžnoga vozeka.

to šetnjo z 3 oražnimi vozekami-mogoče pa se nan še što pridruži moremo spelati prle kak pa jes priimek menjan. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1414
7.5.2010 11:20:09   
Nončika
protina, jes san doma pri mojih starših, ali mogoče bi bilou celo bougše či bi bila ger vkrej. so dobre strani pa slabe tudi. da bi najbole rabila, ka bi mi malo maloga popazili te nej, nega časa. moj pa tuj dela cejle dnejve, domov odi ob večeraj, če nej kesno v noč.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
7.5.2010 11:46:30   
protina
eh sila je nej dobra ka san fkup zrecitejrala...
vejpa te  se razmile vo nejuser posted image

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
7.5.2010 13:48:50   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea

Tubolina, ja tvoj je bil moj sošolec na faxu. ednouk sta se mi zdi, celo neki zvezek v noči mi pripelala, ka je Damir bil preleni. se zmisliš?
pa mislim da si bila ti tu pri mojih sousidaj ka majo konje. ja, ali?

no, mi gnes praznujemo 5 mesecev.

ja, točno, ja... sva pripelala zvezek user posted image user posted image user posted image ja tudi pri sosidaj san bijla user posted image user posted image user posted image no, kak je svejt mali user posted image

kava... naty - ka zdaj? prijdeš? ali ja?user posted image user posted image ja pa tude drujge ste vablene na kavico, pa če se van da tude malo vozičkanja.... user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 7.5.2010 13:49:33 >

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
7.5.2010 21:57:09   
TuBoLina_86
evo mene.....

no, mij smo gnes preživeli zelo lejpi den.... cejli den smo bilij voni, na sončeki, pa tude na vetri user posted image , ali zgleda ka nan je nikaj nej, edijno zmantrani je mali.... že frka poleg mene user posted image user posted image user posted image

ja, ka van napijšen novosti glede GH prinas:

prvo skutno kašico ( jabolka+banana+skuta-frutek) smo lepo uvedli, nikših pikic, nikši šraufanj, nič... tak ka z skuto lejko nadaljujemo... zaj me pa zanijma, ka vij vašin kipuvlete? a njemi lejko dan navadni jogurt? valda njemi nič nede,nej? ka pa frucht zwergeje? njemi lejko dan, gled na to, ka so okusi jagoda, borovnice... glede alergij?

no, z glutenon pa bomo mogli še malo počakati, vupan ka de kesnej ok, zdaj je še nej... dala san njemi včera par žličk kašice, kera vsebuje gluten, pa njemi je nikaj nej bilao, gnes pa san njemi dala cejlo kašico z glutenon, pa mi je dobo pikice po buščiji, pa malo tude po obraze.... tak ka, gluten še malo počaka...

kak ste vej preživele den?

naty - zakoj si nej prišla na kavico? si bijla v lendavi?

Neposredna povezava do sporočila: 1418
8.5.2010 13:36:32   
naty6
Ojla.

TuBoLina gnes so naši v Lendavi, ges pasan doma ostala user posted image  ka čakam napovedane obiske... san ges pravila, ka bokše nikaj naprej planirati, ka sikdar nekaj vmes pride.

Nončika tolaži se s te, ka si nej edina za vse. Tude pri nas je tako, ka sma vse rihtan, ka našega cele dneve tude nega doma. Eh ti naši moški, nevem ka de? user posted image

Moram naročiti torto za birmo, pa še nevem kje?!Pa ne bi rada, ka bi bila knjiga, ka so mi že prek glave, ka vsi te torte naročajo. Nevem, ka vidijo na ton, meni je nej nikaj ekstra.

Iden, ka Anej že gnjavi v naročju...čao

Neposredna povezava do sporočila: 1419
8.5.2010 13:59:57   
Nončika
Turbolina, jes san tak napravila. mali mi je čez den začal zavračati mlejko. san zela telefon v roke in pozvala sestro pri našon pediatri. sestra mi je pravla, ka glede na tou ka sva prej 5m, btw-tou je že bilou 1,5m nazaj- lejko papava večino mlejčnih stvari. jes malomi davlen jogurte, skutke, fruchtzwerger, puding. gnes san njemi na M zela pudinge z 80% mlejkeca. midva mava še izda 7obrokov. čez den mava 4obroke GH in zvečer mlejko. pa noči 2x mlejko.

kak je z glutenon pa gli ne ven. baje se izkaže, či deteti daš kruh. je san njemi davala malo, pa je bilou ok. zaj pa njemi znan v roke dati skorjico in on dela s ten.

alergene stvari bi pa naj bile, oz. bi otrok naj dobil te stvari po dopolnjenem 1l. med, jagode in jajčka. zdaj je že pa tak, ka lejko 1 rumenjak na keden, brez beljaka. mah, ne ven. naš je pa probal tudi malo medeka. in sicer v milchsnitte rezini. san bila čemerna kak vrag. tašča njemi je dala tou rezino.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
10.5.2010 9:07:38   
naty6
Ojla.

Vikend je za nami. Kako ste kaj ženskice?
Mi smo vrejdi...samo vrejme bi pa se že lejko malo bole razjasnilo, ka je tak muhasto.

Nončika...vi še pijete mleko 2X na noč? Mi že slabih teden dni zdržimo bez gestija do zajtra.No mo vidli, ka de naprej....ne vupan se preveč hvaliti user posted image   user posted image  user posted image se lejko hitro spremeni.

Lepo se imejte...

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
10.5.2010 10:31:07   
*nivea
pozdravljene

Nončika vse najboljše za rojstni dan še tukaj user posted image user posted image user posted image

čeprav z zamudo, samo na rr me nikaj nej blo včera, ka smo na proščenji bili user posted image

mi smo včera prvič papali zvečer kašico za lejko noč (od milupe ka je po 4.meseci) pa je Taja končno spet tak spala kak nas je navadila oz. razvadila, celo noč. user posted image user posted image user posted image s tem, ka san ji 1-2x dala čaj za piti, ka je telko stokala user posted image
pa smo spali od 21-7.30. tak da se je mala končno le najedla zvečer, ka mlekec ji očitno več ne folga

telko

mala se napapala, zaj pa idem še jes..

veter fuda grozno, tak da bomo gnes kar notri, al pa samo k sousidovim skočili, da se malo vidimo z njimiuser posted image

uživlite

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
10.5.2010 11:41:41   
Nončika
Naty, ja ja. mi še gemo 2x na noč. večer mi spije mlejko nendri ob 20.30, akcija tan okrog polnoči in te še enkrat tan okrog 4h. naš de še valda ponoči pil mlejko, da de 2l star.

Nivea, hvala, hvala. maš prav voter fuda kak zbešnjeni. mi mo tudi doma, edino moremo k moji botri, ka ji damo vabilo. lepo, ka Taja tak pridkano spi, bravo. user posted image user posted image

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
10.5.2010 18:58:37   
naty6
Ooooo Nončika...si slavila?Te pa vse naj naj tude iz moje strani user posted image .

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
11.5.2010 10:24:54   
TuBoLina_86
hej ho ženske!

kako kaj? ka nauvoga?

ehh, moj vikend je sicer biu lejpi, ali včerajšnji den je pokvaro vse...

mah, naj ide nekan... ali ok... mijnolo je...

mali je ok... ja, jahal je velkoga konja, pa ga sploj nikaj nej straj bilao...ges gda san pa toga istoga konja jahala san pa nej mogla gor sama user posted image user posted image ... nej smo mogli vorvati user posted image user posted image user posted image

oča je 4 dnij jahal z nekšimi italjanami, pa so meli v soboto postanek oz prenočitev v polani na vermide... in san pravla, ka naj ga malo gor dene, ka bau.... pa smo ga dali v sedlo, mali je tak važno sedo gor, ka san nej vorvala.... nič jokanja, še pogočaval se je z konjičkon.... če de tak dale, mo mogli ponija za par lejt kujpite user posted image user posted image user posted image

jah, tak je bil naš vikend... pa vaš?

vijdin, ka mo gnes meli lejpo vrejme..

ok, mali že spij drujgo rundo... te se pa večer malo oglasen, ka čez den san nikaj nej na rač... ka smo cejle dnejve vinej...

ja, te šli na družinski piknik v ms? ka de 22. maja v soboškon parke? ges san mijsla ka bi šli, samo se mi zdij, ka je mali premali.... ali?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.