Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 17:51:40
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
nivea in julieb - dobrodošle nivea - tebej pa mislin ka poznan... si odila z mojin fkuper na fax v ms, ali?
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 19:27:53
|
|
|
|
naty6
|
Dobrodošle nivea in julieb . V soboto mo mogoče šla v Lendavo. Štera je tan blizu in fraj, se priporočan za čvek in kavico. Vupan ka kaj vmes ne pride .
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 19:51:14
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea živjo ka se van še jaz pridružin na ton čveki mamo doma 5-mesečno Tajo (no, vutro de telko stara) san pa z istoga kraja kak Nončika mejte se oooooo, nivea. končno, ka si se javila. jeeeeee!!!!!! skratka, dobrodošla.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 19:54:33
|
|
|
|
Nončika
|
ženske meni se mejša. telko vsega man za pripraviti, opraviti, oboditi ka me je groza. pa čisto za vse san sama. kakoli napravin moren napraviti sama, te me pa še na konci tašča skritizira. mater. čemerna san kak san vrag. še 2t sta do poroke in krsta, mislin, ka do me rejsan ob živce spravili. mali spi, velka brečla pa prišla domov z Vrtijade. zmantana do konca, mislin, ka de ona tudi kaj hitro zaspala. moren jo iti skoupat, ovačik de še ger v zamazanih cotah zaspala.
< Sporočilo je popravil Nončika -- 6.5.2010 19:57:38 >
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 19:55:04
|
|
|
|
julieb
|
protina midve pa se poznama s februark 2010, ne?
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 19:57:56
|
|
|
|
Nončika
|
protina, julieb dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 21:22:12
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika protina, julieb & nivea dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več. Dobrodošle! Protina - a tij si pa izvorno z našij krajof? Lipou, lipou! nivea - tij pa maš oranžen voziček, jeli? (Nončika - hihi, znaš zakoj tou domnejvlen )
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 22:07:22
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty6 Dobrodošle nivea in julieb . V soboto mo mogoče šla v Lendavo. Štera je tan blizu in fraj, se priporočan za čvek in kavico. Vupan ka kaj vmes ne pride . jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tij samo pozovi prlej, če smo domaaaaaaaaaaaaaaaaa..... san v G.L. ka nebo pomote lejko zemeš tvoje male moške s sebof...
17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm 1 leto : 10,5 kg, 77 cm
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 6.5.2010 22:09:16
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: protina hej! Ka se van še jes malo pridružin. Smo stari 11 tednov taka julieb malo menje kak vij. uz kolkov sve pa mele samo v bolnici,po 1 meseci pa konec povijanja pa niti enga uz-ja kolkov. San pa iz markoskoga prišla na goričko . no zaj pa malo previjat ka nekaj smrdij.... jao ges norčika edna...neven kak san tebej pozabila pozdraviti med nami dobrodošla protina na našon forume... se ti oddolžin z kavo, ok?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 8:56:37
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika protina, julieb & nivea dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več. Dobrodošle! Protina - a tij si pa izvorno z našij krajof? Lipou, lipou! nivea - tij pa maš oranžen voziček, jeli? (Nončika - hihi, znaš zakoj tou domnejvlen ) Seki, pa znaš ka znan. ja, ja maš prav. seki, samo tan ge si vidla oranžni vozek san tou jes bila. bebe. zaj tuj lejko ideš, ka je oranžni vozek na tereni. jes pa iden skozi tvojo vejs in bon jes tudi iskala oranžni vozek. hihi. evo, pomalen lejko odpremo klub vdarjenih na oranžne vozeke in tuj kakšo spijemo na tej račun.
< Sporočilo je popravil Nončika -- 7.5.2010 8:58:11 >
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 9:13:15
|
|
|
|
*nivea
|
jutro ja, oranžen vozek mamo. fajni, ha? ka praviš Nončika, gda smo tri oranžne na cesti, je še lepše Serendipity, ka si ti mene vidla al pa Nonči? Tubolina, ja tvoj je bil moj sošolec na faxu. ednouk sta se mi zdi, celo neki zvezek v noči mi pripelala, ka je Damir bil preleni. se zmisliš? pa mislim da si bila ti tu pri mojih sousidaj ka majo konje. ja, ali? druge nevem štere ste, se mo pa spoznali, ali? no, mi gnes praznujemo 5 mesecev. ne morem verjeti, da je mala nagajivka že tak velka. kak da bi zaj noseča bijla, pa rodila, pa ona še čisto malička bla. zdaj pa evo, že sedeti šče, uveljavlja svojo voljo, mlekeca več piti nešče, ampak mama nekaj konkretnoga mi daj telko, idem zaj si kavo skujan ajdi
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 11:05:24
|
|
|
|
protina
|
dan! Ja jaz sem tudi za vse sama nončika pri dveh otrocih-večja hodi v prvi razred.Mož cele dneve dela,tašča je 5km daleč, moji starši pa 30km. Eh pa naj bou, vej vse napravimo ,nišče nede namesto nas, pa zmejs lejko tudi malo razmetano pistijš-bar te nišče čemerno ne gleda. Mij tudi mamo oranžen voziček. Ja julieb se te spomnin s februark samo san nej znala ka si s tej krajov.Od kod pa si,če lejko pijtan. Nič iden kujat pa mala se je zbidijla po pol vore spanja, je brzinska nega kaj. Se sledi pa kaj pijšemo.....
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 11:12:01
|
|
|
|
protina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: Nončika protina, julieb & nivea dobrodošle med nami. lepo, de nas bar malo več. Dobrodošle! ja tij si pa med otročki po ivf nej? bi jes tudi vseposedi malo kaj napijsala pa včasik komaj čas za kavo najden-no si ga zemen ka tou vo ne pistin. tubolina ja kava pa sikdar jo obožujem Protina - a tij si pa izvorno z našij krajof? Lipou, lipou! nivea - tij pa maš oranžen voziček, jeli? (Nončika - hihi, znaš zakoj tou domnejvlen )
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 11:15:38
|
|
|
|
Nončika
|
nivea, Seki je mene vidla pred tisto kučo kak je doma babica od deklice ka je en den starejša kak je pa Timon. za mlejko pa se ne sekiraj, naš T je isti. daj mi nekaj konkretnoga nej pa tou flašo. samo meni je tou začal delati pri 5,5m. tak ka je Taja še hitrejša od T. Taja, pikica mala. čestitke za tvojih 5m. ka boš postala prava mala nagajivka in ka boš mamici in atiji malo živčke kroužlala. hehe. še kosilo skuhan, pa marš malo po vejsi. okna do pa še malo počakala. vrejme je prelepo in sinek nestrpen, moremo na šetnjo. Seki, ge odiš? 2x san se pelala tan, pa nega oranžnoga vozeka. to šetnjo z 3 oražnimi vozekami-mogoče pa se nan še što pridruži moremo spelati prle kak pa jes priimek menjan.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 11:20:09
|
|
|
|
Nončika
|
protina, jes san doma pri mojih starših, ali mogoče bi bilou celo bougše či bi bila ger vkrej. so dobre strani pa slabe tudi. da bi najbole rabila, ka bi mi malo maloga popazili te nej, nega časa. moj pa tuj dela cejle dnejve, domov odi ob večeraj, če nej kesno v noč.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 11:46:30
|
|
|
|
protina
|
eh sila je nej dobra ka san fkup zrecitejrala... vejpa te se razmile vo nej
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 13:48:50
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
IZVIRNO SPOROČILO: *nivea Tubolina, ja tvoj je bil moj sošolec na faxu. ednouk sta se mi zdi, celo neki zvezek v noči mi pripelala, ka je Damir bil preleni. se zmisliš? pa mislim da si bila ti tu pri mojih sousidaj ka majo konje. ja, ali? no, mi gnes praznujemo 5 mesecev. ja, točno, ja... sva pripelala zvezek ja tudi pri sosidaj san bijla no, kak je svejt mali kava... naty - ka zdaj? prijdeš? ali ja? ja pa tude drujge ste vablene na kavico, pa če se van da tude malo vozičkanja....
< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 7.5.2010 13:49:33 >
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 7.5.2010 21:57:09
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
evo mene..... no, mij smo gnes preživeli zelo lejpi den.... cejli den smo bilij voni, na sončeki, pa tude na vetri , ali zgleda ka nan je nikaj nej, edijno zmantrani je mali.... že frka poleg mene ja, ka van napijšen novosti glede GH prinas: prvo skutno kašico ( jabolka+banana+skuta-frutek) smo lepo uvedli, nikših pikic, nikši šraufanj, nič... tak ka z skuto lejko nadaljujemo... zaj me pa zanijma, ka vij vašin kipuvlete? a njemi lejko dan navadni jogurt? valda njemi nič nede,nej? ka pa frucht zwergeje? njemi lejko dan, gled na to, ka so okusi jagoda, borovnice... glede alergij? no, z glutenon pa bomo mogli še malo počakati, vupan ka de kesnej ok, zdaj je še nej... dala san njemi včera par žličk kašice, kera vsebuje gluten, pa njemi je nikaj nej bilao, gnes pa san njemi dala cejlo kašico z glutenon, pa mi je dobo pikice po buščiji, pa malo tude po obraze.... tak ka, gluten še malo počaka... kak ste vej preživele den? naty - zakoj si nej prišla na kavico? si bijla v lendavi?
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 8.5.2010 13:36:32
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. TuBoLina gnes so naši v Lendavi, ges pasan doma ostala ka čakam napovedane obiske... san ges pravila, ka bokše nikaj naprej planirati, ka sikdar nekaj vmes pride. Nončika tolaži se s te, ka si nej edina za vse. Tude pri nas je tako, ka sma vse rihtan, ka našega cele dneve tude nega doma. Eh ti naši moški, nevem ka de? Moram naročiti torto za birmo, pa še nevem kje?!Pa ne bi rada, ka bi bila knjiga, ka so mi že prek glave, ka vsi te torte naročajo. Nevem, ka vidijo na ton, meni je nej nikaj ekstra. Iden, ka Anej že gnjavi v naročju...čao
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 8.5.2010 13:59:57
|
|
|
|
Nončika
|
Turbolina, jes san tak napravila. mali mi je čez den začal zavračati mlejko. san zela telefon v roke in pozvala sestro pri našon pediatri. sestra mi je pravla, ka glede na tou ka sva prej 5m, btw-tou je že bilou 1,5m nazaj- lejko papava večino mlejčnih stvari. jes malomi davlen jogurte, skutke, fruchtzwerger, puding. gnes san njemi na M zela pudinge z 80% mlejkeca. midva mava še izda 7obrokov. čez den mava 4obroke GH in zvečer mlejko. pa noči 2x mlejko. kak je z glutenon pa gli ne ven. baje se izkaže, či deteti daš kruh. je san njemi davala malo, pa je bilou ok. zaj pa njemi znan v roke dati skorjico in on dela s ten. alergene stvari bi pa naj bile, oz. bi otrok naj dobil te stvari po dopolnjenem 1l. med, jagode in jajčka. zdaj je že pa tak, ka lejko 1 rumenjak na keden, brez beljaka. mah, ne ven. naš je pa probal tudi malo medeka. in sicer v milchsnitte rezini. san bila čemerna kak vrag. tašča njemi je dala tou rezino.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.5.2010 9:07:38
|
|
|
|
naty6
|
Ojla. Vikend je za nami. Kako ste kaj ženskice? Mi smo vrejdi...samo vrejme bi pa se že lejko malo bole razjasnilo, ka je tak muhasto. Nončika...vi še pijete mleko 2X na noč? Mi že slabih teden dni zdržimo bez gestija do zajtra.No mo vidli, ka de naprej....ne vupan se preveč hvaliti se lejko hitro spremeni. Lepo se imejte...
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.5.2010 10:31:07
|
|
|
|
*nivea
|
pozdravljene Nončika vse najboljše za rojstni dan še tukaj čeprav z zamudo, samo na rr me nikaj nej blo včera, ka smo na proščenji bili mi smo včera prvič papali zvečer kašico za lejko noč (od milupe ka je po 4.meseci) pa je Taja končno spet tak spala kak nas je navadila oz. razvadila, celo noč. s tem, ka san ji 1-2x dala čaj za piti, ka je telko stokala pa smo spali od 21-7.30. tak da se je mala končno le najedla zvečer, ka mlekec ji očitno več ne folga telko mala se napapala, zaj pa idem še jes.. veter fuda grozno, tak da bomo gnes kar notri, al pa samo k sousidovim skočili, da se malo vidimo z njimi uživlite
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.5.2010 11:41:41
|
|
|
|
Nončika
|
Naty, ja ja. mi še gemo 2x na noč. večer mi spije mlejko nendri ob 20.30, akcija tan okrog polnoči in te še enkrat tan okrog 4h. naš de še valda ponoči pil mlejko, da de 2l star. Nivea, hvala, hvala. maš prav voter fuda kak zbešnjeni. mi mo tudi doma, edino moremo k moji botri, ka ji damo vabilo. lepo, ka Taja tak pridkano spi, bravo.
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 10.5.2010 18:58:37
|
|
|
|
naty6
|
Ooooo Nončika...si slavila?Te pa vse naj naj tude iz moje strani .
|
|
|
|
RE: pomurski dojenčki :) 11.5.2010 10:24:54
|
|
|
|
TuBoLina_86
|
hej ho ženske! kako kaj? ka nauvoga? ehh, moj vikend je sicer biu lejpi, ali včerajšnji den je pokvaro vse... mah, naj ide nekan... ali ok... mijnolo je... mali je ok... ja, jahal je velkoga konja, pa ga sploj nikaj nej straj bilao...ges gda san pa toga istoga konja jahala san pa nej mogla gor sama ... nej smo mogli vorvati oča je 4 dnij jahal z nekšimi italjanami, pa so meli v soboto postanek oz prenočitev v polani na vermide... in san pravla, ka naj ga malo gor dene, ka bau.... pa smo ga dali v sedlo, mali je tak važno sedo gor, ka san nej vorvala.... nič jokanja, še pogočaval se je z konjičkon.... če de tak dale, mo mogli ponija za par lejt kujpite jah, tak je bil naš vikend... pa vaš? vijdin, ka mo gnes meli lejpo vrejme.. ok, mali že spij drujgo rundo... te se pa večer malo oglasen, ka čez den san nikaj nej na rač... ka smo cejle dnejve vinej... ja, te šli na družinski piknik v ms? ka de 22. maja v soboškon parke? ges san mijsla ka bi šli, samo se mi zdij, ka je mali premali.... ali?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.