|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
17.12.2009 15:23:32   
veronikab
TuBoLina_86 vupan ka je Tin že bokše pa ka je vročina spadnula.

Nončika gje ti pa te hčerkica nastople?

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 676
17.12.2009 16:58:37   
naty6
Ojla.

Telko ka se malo oglasim.

Kak ste mi vačik, ženskice?
Pa še eno pitanje, ka vas malo zaposlin. Ge te za staro-novo leto?

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 677
17.12.2009 17:14:45   
TuBoLina_86
ja, tin je že vrejde, je že "ta stari".... že do polnoči je malo vročijna spadnola, gnes pa je sploj več nema.... samo cartlavi je... je celo popodne na meni spal, kak san ga ščela doj dati, se je zbujdo pa začal jokati.... zaj me pa vse bolijuser posted image user posted image user posted image

no, san ga vseeno dala v stolček pa se tak na velko pogučavle....

jah, smo meli reakcijo na cepljenje... mogoče de drujgič bokše, brez vročijne...user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 678
17.12.2009 17:22:41   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

TuBoLina_86 vupan ka je Tin že bokše pa ka je vročina spadnula.

Nončika gje ti pa te hčerkica nastople?

z vrčevsko skupinico nastopajo po prireditvaj eti v našoj vejse. saj je pridna in lepo nastopa. tou je zaj v roki enoga kedna 3nastop.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 679
17.12.2009 17:25:12   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Ojla.

Telko ka se malo oglasim.

Kak ste mi vačik, ženskice?
Pa še eno pitanje, ka vas malo zaposlin. Ge te za staro-novo leto?

naty6 mij smo vredi. Smo glij s sprehoda. San našoga Jakoba nosila v traki, ka bi v vozički pa troubo kak zmaj. Tak je pa bilo njemi pa meni toplo. user posted image user posted image Edijni problem je zdaj, ka je pomali že prežmeten za mene.

Novo leto mu pa mij tou leto, če seveda nede kaj vmes prišlo - pričakali doma v Prekmurji. Zdaj sva muva z dragin bila vsakšno leto gostitelja, že 5 lejt za poredoma - letos de pa bole ležerno, doma, na toplon.

TuBoLina_86 super ka je Tin že bokše. Cartati se pa moreta, nega kaj. Saj znaš - ipak je moški, pa njemi tou fejstttttt paše .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 680
17.12.2009 18:00:15   
TuBoLina_86

TuBoLina_86 super ka je Tin že bokše. Cartati se pa moreta, nega kaj. Saj znaš - ipak je moški, pa njemi tou fejstttttt paše .... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma ja, rejsan je cartek, zna pa tudi biti san par vor v gugalnike či trbej, samo ma vmes takše faze, ka bi samo na rokaj bil... nikaj to nej... si barem malo mišice strenejran user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 681
17.12.2009 18:29:33   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

ma ja, rejsan je cartek, zna pa tudi biti san par vor v gugalnike či trbej, samo ma vmes takše faze, ka bi samo na rokaj bil... nikaj to nej... si barem malo mišice strenejran user posted image user posted image

Gjes pa našoga ne nosin dosta. Še dobro ka zdaj mi je že redno žmeten, bi mi roke krej spadnule. Točno zna, ka pri meni nemre izsiljevati, pa te tudi ne proba. Zna pa ka mu vsakšni večer z njin odplesala najmenje 2 eli pa 3 pesmi.user posted image
Kda smu pa uma v Prekmurju se pa nanosi vo za 3 mesece naprej pa nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 682
17.12.2009 19:08:05   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

Gjes pa našoga ne nosin dosta. Še dobro ka zdaj mi je že redno žmeten, bi mi roke krej spadnule. Točno zna, ka pri meni nemre izsiljevati, pa te tudi ne proba. Zna pa ka mu vsakšni večer z njin odplesala najmenje 2 eli pa 3 pesmi.user posted image
Kda smu pa uma v Prekmurju se pa nanosi vo za 3 mesece naprej pa nazaj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

te še dobro ka se da...naša če je dosti nakli pa ji tak paše se budni če jo što te ščej vlačiti...dobro to tak...zdaj pa ka se je začala plaziti pa pride seposedi cuj pa itak...če jo gor zemeva pa se ščeva cartati ali ji kaj gučiva te samo tak prime kak če bi te ščela počiti pa te glavo krej porineuser posted image user posted image user posted image user posted image če ji je na podi kakšna igrača na poti jo tak ta fčesne ka moreš paziti ka ti kaj v glavo ne prileti...še malo pa mo čelade nosiliuser posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 683
17.12.2009 19:32:58   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

te še dobro ka se da...naša če je dosti nakli pa ji tak paše se budni če jo što te ščej vlačiti...dobro to tak...zdaj pa ka se je začala plaziti pa pride seposedi cuj pa itak...če jo gor zemeva pa se ščeva cartati ali ji kaj gučiva te samo tak prime kak če bi te ščela počiti pa te glavo krej porineuser posted image user posted image user posted image user posted image če ji je na podi kakšna igrača na poti jo tak ta fčesne ka moreš paziti ka ti kaj v glavo ne prileti...še malo pa mo čelade nosiliuser posted image user posted image user posted image

Opasna je vajina Maja, nega kaj. Se vijdi ka je mali ovenček.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 684
17.12.2009 19:33:11   
monika1
Pozdravljene prekmurke!Kak ste kaj?Muva bi se van na nauvo pridrujžila,či lejko?Nika san nej za nazaj glejdala,kak so kaj rojeni vaši sončki?Moj je marčevski,glij v torek je biu star 9 mesecov.

Najina sreča Tijan 15.3.2009

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 685
17.12.2009 19:34:56   
veronikab
Pozdravlena monika1!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče ti detelja lejko odgovoril na pitanje glede RA v MS, če si še nej dobila odgovora.user posted image

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 686
17.12.2009 19:41:23   
monika1
Zdravo!Malo smo žalostni gnes,ka nas je pediatrinja poslala na razvojno,zatau ka se še ne plazimo.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 687
17.12.2009 19:47:17   
veronikab
Naš je star 7,5 pa se še tuj ne plazi, niti ne kota, niti sedij. Verjetno mu mij tudi mogli iti v RA. Pa saj tou nej nikaj takšnoga, tan du vama samo pomagali, ka de pač malo prle osvoju motorične stvarij, v katerih malo zaostaja.

Gjes san samo malo čemerna na našo P, ka je nej že pri 6 mesecaj kaj pravila, pa že te se je vidlo, ka je nej vse ok. user posted image

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.12.2009 20:04:11   
cebelica82
ojla, dikline, ne da se mi včiti... kriza....

ja, naša je bijla v pondejlek 7 meseco, pa se komaj dobre trij tedne nekak skota iz trebuha na hrbet, plazili pa se po moje tudi še dugo nemo....sicer pa se ne sekejrajte...san pazila ene štiri male - sestrice pa brateca, ka se niti eden nej plazo,kotal, vsi so shodili pri 15 mesecaj ali več, pa so vsi zdravi pa vredi, nikaj nij ne falij, najstarejša je zaj drugi razred, najmlajša pa leto pa pol...

od kolegice mala se je pa sploj nej plazila, en teden prle, kak je shodila, se je zdignola, pa shodila pri 11 mesecaj...vsaki inači....

nikaj, iden pejglat....

Neposredna povezava do sporočila: 689
17.12.2009 20:51:41   
monika1
Moj je tudi dugo nej sedo,tan malo pred osmimi je začo redno sidete tak ka se je nej več obračo.Mo vidli ka do nan tan pravli.Malo san že nestrpna,komaj v torek lejko zoven za naraučite,te pa letos tak več ne prijdeva na vrsto.Kero p mate?Muva Misletovo.

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.12.2009 20:53:29   
veronikab
Mij živemo v LJ.user posted image

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.12.2009 21:23:06   
veronikab
Dikline,

san pa gnjes pekla mafine (KLIK) pa so noro dobri, pa čista nostavni za napraviti.user posted image user posted image user posted image Če bi štera slučajno tudi probala.

Neposredna povezava do sporočila: 692
17.12.2009 21:36:11   
TuBoLina_86
pozdravlene!

monika- dobrodošla... user posted image user posted image user posted image od kec pa si?

ja, neven či san napijsala, ka smo gnes stari točno 3 mesece user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj mali user posted image pa se že obrača z trebuha na hrbet, pa če ga denen kravice past, se odplazi eno 10 cm.... tak ka mo valda kar hitro čičali.... vupan....

Neposredna povezava do sporočila: 693
17.12.2009 21:48:23   
monika1
oj,fala za dobrodošlico.san pa iz moravskih toplic,pa tij?

Neposredna povezava do sporočila: 694
17.12.2009 21:50:50   
TuBoLina_86
ges san z kobilja, pa lakoša user posted image user posted image malo san v lakoše, pa malo na kobilje... ka je moj z lakoša.... ampak uradno pa iz kobilja, će što pijta...

veronikab - tij si tuj z kobilja, nej?

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 695
18.12.2009 8:03:19   
cebelica82
dobro jutro....mij tudi živemo v  lj...user posted image  mamo pa vredi pediatrinjo, ti včasi povej, ka moreš paziti in delati. smi prišli na pregled pri šestih mesecaj, pa san pravla, ka se še ne obrača na hrbet, pa mi je včasi dali eno brošurico z vajami, ka delati, pa me naročijla čez dva tedna, ka naj prijdemo pokazat, ka smo se navčili. pa je rejsan palilo. je pa pravla, ka nikaj nej naroube, eni prle, eni kesnej, je pa fajn, če delaš kakšne vaje, ka jin te prle grata. ta ka san zadovoljna s pediatrinjo. mamo jo pa itak 3 min vkrej od bloka, ka je super... glij jo moren pozvati gnes, ka maloj nemren noseka spucati, pa kašlati je začala, pa moren pijtati, či joj lejko kaj dan. ka z fiziološko nikan ne prijdeve, ka bi se spucale....

Neposredna povezava do sporočila: 696
18.12.2009 8:03:54   
cebelica82
ja, pa pozdrav vsen nouvin...san pozabila...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 697
18.12.2009 8:22:45   
detelja

Pozdravlena monika1!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Mogoče ti detelja lejko odgovoril na pitanje glede RA v MS, če si še nej dobila odgovora.user posted image

...daj...user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 698
18.12.2009 8:23:30   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: monika1

oj,fala za dobrodošlico.san pa iz moravskih toplic,pa tij?

dobrodošla...ge san iz ms...man pa 8m pa 3 dni staro hčerkico majo...vragičko:)))

(odgovor članu monika1)
Neposredna povezava do sporočila: 699
18.12.2009 9:40:31   
naty6
Dan.

Dobrodošla Monika1. Mi imamo tudi Misletovo za P, ges san včasih zadovoljna z njo, včasih pa tudi nej...kak da.
Z prvim sinom Damjanom san tudi hodila v Ra zaradi povišanega mišičnega tonusa, pa smo hodili na vaje..shodil pa je glij na 1.rojstni dan(plazil pa je že pri 8. mesecih)....medtem ko je nečak nej znal plaziti do 1. leta pri 14 mesecaj pa je tudi shodil. Zdaj pa dela take dirke po kuči, ka ga nemreš zaustaviti...vsakši otrok je drugačen.

Iden ka mi večji nagaja..ta še dela vragolije.

pa-pa

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?