|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
14.12.2009 18:22:58   
Nončika
naty, kak pa izvajaš tou, da voziš in odiš po damjana. vedno spakiraš zraven malega ali ti pa ga kdo za tej par minut popazi?

naš mali je tudi mali dosadnjakovičko. eh, saj je ok. samo 5min bi se nosil, 5min bi ležal, 5min bi mel dudo, 5min bil brez. v glavnem očitno ne ve ka bi. user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 651
14.12.2009 19:20:10   
TuBoLina_86
nončika, to je zdaj to obdobje, ka sprobavlejo, ka dobijo, pa ka nej.... moj je takoj skužo, što ga nosi, pa što nej.... ka ga babice cartlajo,pa nosijo, zna ka ges nemo vedno nosila, in en čas proba, gda vijdi ka ne dobij, ka ščej, henja....

ali čiduže tem bole je razvajeni user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 652
14.12.2009 20:03:23   
naty6
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

naty, kak pa izvajaš tou, da voziš in odiš po damjana. vedno spakiraš zraven malega ali ti pa ga kdo za tej par minut popazi?

naš mali je tudi mali dosadnjakovičko. eh, saj je ok. samo 5min bi se nosil, 5min bi ležal, 5min bi mel dudo, 5min bil brez. v glavnem očitno ne ve ka bi. user posted image user posted image

Večinoma ga vzemem sebof, ka nemam što bi mi popazil. Ko pa je naš doma, pa ga seveda pustim doma. Npr. gnes san ga pustila doma in te me je naš zval ka naj pridem domov, ka ga je šef zval ka morajo vsi priti nazaj v službo. Po Damjana pa mi je zdaj nej trebelo iti ka ga je on s službenim pripeljal(ka je v ton kraji posipaval cesto) domov....tak...sedaj pa že spi...izmerila san njemi vročino 37,5...mogoče se je pa preveč izletal na roj.dnevi ali pa se njemi kaj kuha....bomo vidli.
Nočko vsem....grem mlajšega še spat dat.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 653
14.12.2009 21:38:32   
TuBoLina_86
čer!

mij pa že lepo ajamo.... van z veseljem sporočam, ka smo se  tude mij začale obračateuser posted image user posted image user posted image z trebuha na hrbet user posted image user posted image user posted image tak mi ga je lepau bilao viditi, gda san ga po kopanje dala naj malo kravice pasej, pa je malo z glavo zamigal lejvo pa desno, pa se je obrno na hrbet user posted image user posted image user posted image te pa san mijsla ka se njemi je posrečilo, pa san ga nazaj na trebuh obrnola, pa se je še v drujgo stran obrno, te pa se je taaaaak smejaluser posted image user posted image user posted image user posted image kak je to fajn vidite!!!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 654
15.12.2009 9:19:33   
naty6
Jutro.

Vročina pri Damjanu je ponoči popustil, toda za preventivo san ga njala doma, saj še kašlja in ma vneto desno oko. Ponoči san bole slabo spala, ka san dežurala pri Damjanu. Dobro ka je Anej priden in spi skoro celo noč....tu san bar prišparana.
Kako kaj vi ?

< Sporočilo je popravil naty6 -- 15.12.2009 9:20:19 >

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 655
15.12.2009 15:02:13   
naty6
A ste vsi na snegu...ali kaj?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 656
15.12.2009 15:12:39   
TuBoLina_86
ja, zaj glij prišla z sprehoda.... mali tak lepo spij...user posted image user posted image user posted image

ges pa san namrznola, san rokavice pozabila doma user posted image user posted image user posted image kak je fajn mejki snejg.... san pikico ( moja kužika ) skepala, tak je bejžala vkraj od menej.... hehe....

in, naty6, kak ste vij kaj? vijdin ke tej forum počasi a resno izumira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 657
15.12.2009 15:21:46   
Nončika
naty, zaj gli šiban slikat malo kak z atijon ustvarjata na snegi.

Neposredna povezava do sporočila: 658
15.12.2009 21:58:45   
TuBoLina_86
serbus.... mij pa mamo vutro pregled pri doktore.... san mijsla ka gnes, pa san šla glejdat, pa mamo 16.

vupan ka smo nej predebeli user posted image user posted image ka je to ponavadi problem pri tejh, ka so na tej mlejkaj.... samo ka smo zdrave...

pa ge ste rejsan vse???

mogoče de se nan vutro še ena pridrujžila... je tude nosečka, sicer še na začetke, ali je.... user posted image user posted image user posted image user posted image pa še za eno san zvedila.... juj, de nas pa dosta.... tka trbej. mo bar vzgojiteljice delo mele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 659
15.12.2009 22:23:30   
Nej@
Mi mamo vutro tude pregled in me prav zanima ka do nan pravili user posted image ges mislin ka je vse kak more biti, ali vseeno me je straj ka de mi pravila ka je kaj narobe z malof user posted image

Smo pa gnes palik mogli laseke vkraj rezati ka so se ji zavozlali, nohtekov je pa nej pistila zrezati in je obej rokici skrila v usta user posted image
pa sneg san njej kazala pa je niti trznola nej in je dale spala kak bujta. Mala se sploj ne vej zabavati user posted image čiglij man občutek ka nama včasih kakše vice guči ka "gruli" zraven maha z rokami kda pa henja pa v takši smej poči ka jo je zlati gledati.

ovak pa nega nika novoga in nega nika za napisati user posted image

Tu lejko pa glasuvlete za mojo malo če mate volo, ka dobi copateke
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30753579&id=1450565574

samo kliknoti morete ka vam je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 660
16.12.2009 11:08:40   
Nej@
Jutro pa dober dan user posted image

Mi smo že s pregleda in Taja se je zredila točno za 1kilo in ma zdaj 4950g zrasla je 4 centi in je zdaj velika 59 cm glavica ji je pa tude zrasla za 2 cm user posted image super smo user posted image

čiglij je mejla gnes samo kontrolo rasti pa teže jo je prišla doktorca poglednot zatau ka si je mala "popejvala" kda smo jo vagali user posted image za te temenice kak ma na obrvi je pravila ka nej z oljon mazati ka z bepaten mazilon, tak ka vupan ka de se toga zdaj rešila. Doktorca jo je te sen pa ta malo obračala pa je pravila ka je mala dobro okretna, kravice je mogla pasti in se je začala z nogicami odrivati in je na tisti mizici kar zaplavala - se je že plazila user posted image te se je pa tak smijati začala ka so njej skuzike na oke prišle, doktorca pravila ka je dobro socialno razvita user posted image
Na naslednjem pregledi pa mamo pikanje in mislin ka te nede tak puna smejauser posted image

Smo se pa te še šli slikat za osebno in nan je trbelo 13krat škljocnoti ka se je mala obračala z glavo si roko pred obraz davala te na konci pa je še jezik začala kazati komaj smo eno sliko napravili user posted image sledi ideva muva po slike in me zanima kak je tau zdaj vo spadnolo.

Tau bi bilo za zdaj vse

Tu lejko pa glasuvlete za mojo malo če mate volo, ka dobi copateke
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30753579&id=1450565574

samo kliknoti morete ka vam je všeč.

< Sporočilo je popravil Nej@ -- 16.12.2009 11:09:40 >

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 661
16.12.2009 11:36:08   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Jutro pa dober dan user posted image

Mi smo že s pregleda in Taja se je zredila točno za 1kilo in ma zdaj 4950g zrasla je 4 centi in je zdaj velika 59 cm glavica ji je pa tude zrasla za 2 cm user posted image super smo user posted image

čiglij je mejla gnes samo kontrolo rasti pa teže jo je prišla doktorca poglednot zatau ka si je mala "popejvala" kda smo jo vagali user posted image za te temenice kak ma na obrvi je pravila ka nej z oljon mazati ka z bepaten mazilon, tak ka vupan ka de se toga zdaj rešila. Doktorca jo je te sen pa ta malo obračala pa je pravila ka je mala dobro okretna, kravice je mogla pasti in se je začala z nogicami odrivati in je na tisti mizici kar zaplavala - se je že plazila user posted image te se je pa tak smijati začala ka so njej skuzike na oke prišle, doktorca pravila ka je dobro socialno razvita user posted image
Na naslednjem pregledi pa mamo pikanje in mislin ka te nede tak puna smejauser posted image

Smo se pa te še šli slikat za osebno in nan je trbelo 13krat škljocnoti ka se je mala obračala z glavo si roko pred obraz davala te na konci pa je še jezik začala kazati komaj smo eno sliko napravili user posted image sledi ideva muva po slike in me zanima kak je tau zdaj vo spadnolo.

Tau bi bilo za zdaj vse

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 662
16.12.2009 11:56:16   
Nončika
neja, bravo za pregled. mi ga mamo 24.12, na božični predvečer. pa še cepivo proti rotavirusu dobimo. to bo še zanimivo. naš mali ma že sigurno prej 6kg. ga je pošteno žmetno nositi. ga je včera malo striček varval in je po valda 10min pravo naj njemi zemen toga žmetnjakoviča, ka do njemi roke vkrej spadnole. jaja, je pa ga nosin den pa noč.

mi smo meli pestro noč. se je mali napapal ob 4h, te pa je zaspal brez podiranja kupčka. evo, ob 5h joč, komaj san ga pomirila. večkrat je prdno, kupčeka podro in je te končno ob 6h zaspal. ob 7h pa že auf saj je bila pa vora za gesti.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 663
16.12.2009 11:58:56   
veronikab
Nončika vijdin ka je vaš malček pravi jedecuser posted image user posted image . Saj prav, bokše tak, kak pa ka nebi štel gjesti.

Tu v LJ pa pa pa ide snejg, pa še prijmle se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 664
16.12.2009 12:11:30   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Nončika vijdin ka je vaš malček pravi jedecuser posted image user posted image . Saj prav, bokše tak, kak pa ka nebi štel gjesti.

Tu v LJ pa pa pa ide snejg, pa še prijmle se. user posted image user posted image user posted image

maš totalno prav. tou ka dejte nešče gesti san že dala skoz pri hčerki. san mislila, ka se mi zmejša. stara je bila 3m2t san ji že začala davati GH, ker ni sprejela mleka, samo či je spala.

Neposredna povezava do sporočila: 665
16.12.2009 12:13:24   
veronikab
Naš mi zdaj zadnja dva dnij nekaj štrajka - nej GH, nej dojiti ....user posted image Eh, vej de ga minilo. Malo me edijno skrbij ka nečše tudi piti.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 666
16.12.2009 12:39:48   
TuBoLina_86
dober den!!

meni je rejsan dober!

mij tuj prišli z pregleda.... dobili prvo pikico user posted image user posted image user posted image user posted image pa sploj nej jokali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sestra ga je piknola, pa njemi začal takoj fujčkate, pa sploj nej jokal, ampak jo je samo lepo gledal user posted image

pa zrasli smo, zdaj smo velki 61 cm, pa vagamo 5900 g, doktor pravo ka malo preveč, a sestra je pravla ka je tak čist vrejdi, ka je dugi, pa se njemi ne vijdi, ka bi takši bucko bil user posted image user posted image user posted image

pa kolke so nan glejdali, pa doktor pravo ka so kolki super, zelo dobri... ampak ka on priporoča široko še do 6 mejseca... te pa naj bo, je pravo ka škodi nej, samo hasni lejko user posted image user posted image user posted image pa vseeno mo ga malo tu pa tan pistijla brez...

tiste, ka mate malo vejkšo deco, kak so bilij po prvon pikanje? so vsi meli vročijno?

ka moj je zdaj izredno dobre volej... smijej se pa vse, samo pojo je pa niti polovico mlejka nej.... če je tuj tau kakša posledica pikanja?

zaj mo njemi sakšo voro vročijno mejrila.... smo svejčke tuj dobile...

Neposredna povezava do sporočila: 667
16.12.2009 12:44:47   
Serendipity
Super za prvo pikico pa brez joka! user posted image user posted image user posted image

Kar se pa tijče širokega povijanja - je Zarje ne povijan od prve posvetovalnice dele. Je P pravla, ka so kolki vredik. Pa ka nej trbej. San pa čujla ka v Lendavi priporočajo do šestega meseca. Indri (v Avstriji se mi zdij) pa sploj nega več toga povijanja. Po moje nemaš kaj meti slabe vestij, či ga ne boš več  oz či ga pistijš gda brez. user posted image

Zarja je nej mejla nikše reakcije. No, malo je bijla bole takša ''tečkica'' den ali dva. In to je to. Vupam, ka de pri vas tuj brez reakcije! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 668
16.12.2009 12:45:50   
veronikab
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za super mere in hrabro prestano pikico.

Naš je po ni ednon cepljenji nej dobo vručine, edino po prvon cepljenji je bil 2 dnij sitkani. Malo ga je trbelo veče cartati.user posted image user posted image user posted image Samo saj znaš kakšni so moški user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No glede merjenja vročine, pa mislin, ka ti nej trbej tak pogosto meriti, saj boš sama začujtila, otipala, če de bole vroči. Če bi bil te njemi zmeri, ovači pa njemi nej trbej sakšno voro.

Neposredna povezava do sporočila: 669
16.12.2009 13:05:06   
TuBoLina_86
fala za info, vupan ka mo mij tuj brez reakcije....

zdaj je sicer zaspo...

za cartanje nej problem, mo se pač cartali.... zakoj pa so babice? user posted image user posted image user posted image mi je sestra tuj pravla, ka so babica za cartanje....user posted image user posted image

mo van sporočala, kak de se razvijalo...

ja, pa čestitke Taji, za  dobro opravlen pregled....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 670
16.12.2009 14:27:32   
naty6
Čestitke za dobro opravljen pregled Taji in Tinu user posted image user posted image user posted image .
Naš ta večji ni imel reakcije na niti eno pikanje...bomo pa videli kako bo to pri  manjšem.

Noč je bila pri nas groza. Damjana je tako bolela ena noga, da je v spanju jokal in nas klical k sebi. Nevem, če so ga kaj žile bolele ali kite...ali pa ka njemi noge rastejo user posted image . Zajtra teh problemov ni bilo več user posted image .

Pri nas spet sneži in nič se mi ne da iti na sprehod ker je zunaj mraz.

Nič...se beremo kaj....

P.S.
Se vidi da je veseli december, ka se niti eni ne da iti na kavo nikamor....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 671
16.12.2009 15:01:18   
TuBoLina_86
ges san tuj gnes nej šla na sprehod, v soboto baje pravi do -9 stopinj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

za kavo... hmm, z malin naj iden kama? ka pa če de gužva? mo pijtala mamo če de ga ščela paziti, ka njoj ga te pistin, če nej pa nemren ite....

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 672
16.12.2009 21:20:52   
veronikab
naty6 gjes se še zdaj spomnin, kak so mene bolele roke in noge kda san rasla. San se na ednok potegnula v 8. razredi. Tak ka čisto možno ka sineka bolijo noge.

Tudi muva sva gnjes šla vo samo malo na balkona, je bilo vinej premrzlo. Mogoče va pa vutro šla kaj več.

Lejko noč vsen!

Neposredna povezava do sporočila: 673
16.12.2009 22:03:40   
TuBoLina_86
na, mij smo pa dobili vročijno user posted image user posted image 38,5.... san njemi svečko dala, pa je malo prlej mel 37,5... je možno ka v 1,5 vore prijme svejčka?

pa na rokaj mi spij, kak san ga dala v postelo, se je zbujdo, pa zdaj tv glejda, ka se ges malo tu oglasen... pa se slede še malo pocartamo, če še nede spal....

Neposredna povezava do sporočila: 674
17.12.2009 15:21:36   
Nončika
turbolina kak je kaj tin? vročina spadnola? tak je, malo so tečkoji, tou mine hitro. svečka pa more primiti cca v pol vorah.

nika letin dale. mala mi ide pa nastopat. mi je zdaj vzgojiteljica pravla. san skoro na rit spadnola. ok, mama de mela maloga ali domov pa se morevi paščiti.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?