|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
9.12.2009 14:11:35   
darjussa
Heiiii babke moje!

Kak ste kaj...ge san že pa malo bokše. Zdaj iden kifline marmeladne pečt...mmm. Še prej pa se van malo oglasen.
Jaa tude ge mo šla še k frizeri pred božičon...oz. drujgi keden ka te mamo dva abrahama pa moren meti neka čednoga.

TuBoLina_86 - ti me nika neboš koperala ka san ge že koperala. Tak ka mo vesela če si boš dala tak zrezati kak man ge. Tak ma namreč Rihanna zdaj po novon, in to se mi pri njej skoz vijde kak ma dobre frizure. Sicer včasih drzne ali...zakoj pa nej?!

Ja tude ge bi mogla meti pediatra včera z malo, samo san nej mogla takša betežna ta ite. Moj je pa tude pravo ka se to nede znajšo...tak ka te verjetno drujgi teden. Že komaj čakan kelko kaj mala vaga pa meri, pa vse too..Najbole pa je važno ka je zdrava!

Vse mi bojte fajn...povabin vas sicer lejko na kifle...samo nebi vas rada okužila s kakšin prehladon (van pa pošlen slikico, ka do se van vsaj malo lušte delali).

pa paa

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 601
9.12.2009 15:43:39   
Nončika
turbolina, je san se tan potejpala. samo san foruma nej prle poglednola.
user posted image user posted image user posted image

pa še na kavici san bila in se pošteno natračala z najino skupno prijateljico z FB-ja.user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

Neposredna povezava do sporočila: 602
9.12.2009 18:30:21   
TuBoLina_86
nončika - resno? ges san sicer nej šla do lendave, ka je na forume nej bilau nikaj napijsano.... če bi pa bilao, bi pa šla.... škoda user posted image user posted image se zmejnimo za ju3? z kero si bijla gnes na pijačike?

darjussa - mijsleš ka de se mi pasalo? ges man bole okroglo ( debelo ) faco kak tij user posted image user posted image user posted image user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 603
9.12.2009 20:07:22   
Nončika
turbolina, z ovo, ka je z iste vejsi kak tvoj. aja, ne ven zaj točno gornji ali dolnji l, v glavnon l. maš jo na FB, obej mave.

Neposredna povezava do sporočila: 604
9.12.2009 20:43:45   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86

nončika - resno? ges san sicer nej šla do lendave, ka je na forume nej bilau nikaj napijsano.... če bi pa bilao, bi pa šla.... škoda user posted image user posted image se zmejnimo za ju3? z kero si bijla gnes na pijačike?

darjussa - mijsleš ka de se mi pasalo? ges man bole okroglo ( debelo ) faco kak tij user posted image user posted image user posted image user posted image
ja pa ges san en čas mejla frizuro kak pink, rozano z irokezo.... scena user posted image user posted image user posted image menej je nej straj takše frizure, straj me je, ka se mi nebi pasalo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 605
9.12.2009 20:44:28   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

turbolina, z ovo, ka je z iste vejsi kak tvoj. aja, ne ven zaj točno gornji ali dolnji l, v glavnon l. maš jo na FB, obej mave.

znan kera, ja... ju3 ideš v lendavo?

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
9.12.2009 21:00:12   
Nončika
turbolina, vutro nejden nikan. ščen končno en den meti, ka san fraj. te tri dni v ton kedni san samo okrog odla. pri doktoraj pa po boutaj. ka ne gučin kelko pejnez san zapravila. aja, pa man puuunnnooo za speglat, pa kučo moren malo vred zeti. in našome malomi moren cote naprej potegnit. moren po škatlaj rovat.

Neposredna povezava do sporočila: 607
9.12.2009 21:19:01   
TuBoLina_86
aja, ok.... te pa gda boš kaj namen mejla ite v lendavo, povej.... pa letijmo na drink user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 608
10.12.2009 10:33:04   
Sončni žarek
Oj user posted image

Vupan, ka se me še spotite user posted image

Jaz enostavno nima več cejta za forum.....Preštejem še, samo pisati pa se mi niti slučajno neda.....

Detelja- vupan, ka je MAJČI že dosti bokše user posted image user posted image user posted image

Tubolina- jaz gren zutra zaron v Lendavo.....se bon mimo tebe pelala......

Sen preštela, ka ste vse na FB...... Bi vas prosila, če mi lehko pošljete na meil mzk@siol.net   vaš e-mail in link s foruma, ka vas poiščen....... Mene s totin meilon nete nejšle......

Fejn bote user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 609
10.12.2009 10:43:33   
naty6
Ojla dekline.

Mi smo včeraj imeli posvetovalnico. Bila sva notri rekordnih 5 minut....mogoče kakšno minuto več. Aneja so le zvagali (4910g) in zmerili višino (57 cm). San ges tan sestri pravila, ka je ene dva tedna bole slabo jedel, toda sedaj pa ima spet apetit-HB. Pa je pravila, ka to nikaj nej, ka pride čas ko dete malo zgubi apetiti....tak to smo opravili. Naslednji pregled 13.1. 2010-cepljenje.

Frizerja san tudi opravila-jupi, pa mam lepo čupo user posted image  . San nevem kak dugo. user posted image  user posted image  user posted image

Tak iden ka mo nekaj delala....peglati mam  za dosta, pa mi je pegla crknila. Čemerna san kot user posted image . Celo elektriko mi je ven
vrglo user posted image . Zdaj pa ne vuplen več peglati, dokeč moj ne pogledne kaj je z to peglo. Mater...

Se beremo kaj....čao

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 610
10.12.2009 10:44:14   
naty6
Sončni žarek maš zs.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 611
10.12.2009 11:03:22   
veronikab
Sončni žarek tudi od mene maš ZS.

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 612
10.12.2009 11:04:16   
veronikab
naty6 user posted image user posted image user posted image za dobro opravleni pregled pa če glij je bil ultra kratki.

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 613
10.12.2009 16:08:17   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Sončni žarek

Tubolina- jaz gren zutra zaron v Lendavo.....se bon mimo tebe pelala......

te se stavi na kavi, če de čas dovolo.... ti pošlem mobi na zs?

(odgovor članu Sončni žarek)
Neposredna povezava do sporočila: 614
11.12.2009 9:36:10   
naty6
Dan!

Samo da vas pozdravim

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 615
11.12.2009 11:22:11   
naty6
Žalosten mi ja ta forum zadnje čase....user posted image

user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 616
11.12.2009 14:18:40   
Nončika
naty, se strinjan s tabo. ge ste vse??????

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 617
11.12.2009 14:36:34   
Nej@
ojla

po pravice povedano se mi v tej dnevaj pa pri takšon vremeni ne da niti s postele zdignoti user posted image

sicer dosta za računalnikon sedin ka kolegici pomagan pri diplomskoj ali za forum neman kaj pametnoga napisati user posted image

Taja je vrla, fajn spi kda pa ne spi pa si fajn zgučavle pa gleda naokoli - nekak man občutek ka bi mogla vsegaboga delati z njauf ali te kda se proban špilati z njauf pa njej igračke kažen pa takše fore te grdo gleda pa se vkraj obrača kak če bi ščela povedati ka naj njej mir dan user posted image
Reagera samo na zgučavanje pa baužanje. Tau normalno? V nedelo de stara 2 meseca (mater je hitro minilo) zdaj trenutno je v fazi ka nema glih apetita, pogej telko ka je za silo sita ali očitno njej folga ka fajn spi celo nauč. Mo vidli ka de vaga pravla naslednji keden na pregledi.
Ka pa ve delate kaj s svojimi maličkami?

Tu lejko pa glasuvlete za mojo malo če mate volo, ka dobi copateke user posted image
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30753579&id=1450565574

samo kliknoti morete ka vam je všeč.

Aja resno, skoraj bi pozabila... mala ma na čeli in posebej na obrvaj fejst suho kožo (hrapavo pa lušči se njej) kak če bi se njej temenice tan napravile. Tau možno? sicer jo vsaki den namažen po čeli z oljon ali kaj pretiranoga učinka nega.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 618
11.12.2009 14:40:56   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: Nej@

Aja resno, skoraj bi pozabila... mala ma na čeli in posebej na obrvaj fejst suho kožo (hrapavo pa lušči se njej) kak če bi se njej temenice tan napravile. Tau možno? sicer jo vsaki den namažen po čeli z oljon ali kaj pretiranoga učinka nega.

Možno je, ja. Naš je tuj mel, pa njemi je odišlo.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 619
11.12.2009 16:46:41   
TuBoLina_86
serbus ženske!

kak ste kaj? mij smo prišle z šopinga..... malome san spokipuvala gvanta, ka se ter.... smo bilij v kike, san ščela samo pižamike kujpite, pa me je šoping sindrom zgrabo pa san njemi spokipuvala še gvanta.... juj juj.... še mojemi darilo, pa san vo z pejnezami....mater, kak hitro odijdejo.... sploj pa če dobijš minimalno user posted image user posted image

ali san njemi tak lejpe copateke najšla, rdeče pa gor pijše my first christmas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 620
11.12.2009 18:59:03   
naty6
Ojla.

Ges san pa zdaj končala z pecivon, p aiden ka malega skoplen. Naš in Damjan sta palik v Dobrovniki pri teti, ka nekaj delajo.
Vutro pa bo moj san z fantoma, ka iden ges na zaključek....vupan ka de njemi ratalo, če nej hitro vujden iz zabave.
Ja nikaj...iden ka se skoplemo, pa nagemo in v spančkovo deželo z njim.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 621
11.12.2009 20:16:07   
Nončika
naty, maš zs

mene zaključek čaka drugi keden. bon tak kak naty, či moj nede ladal te vujden. saj san se z šefon tak zgučala.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 622
11.12.2009 22:04:36   
TuBoLina_86
vij bar nekan idete, ges pa nikan user posted image user posted image

moj ma tuj fešte naslednji keden, prav zavidan van user posted image user posted image

vupan ka de vutro snejg user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 623
12.12.2009 8:06:55   
Nej@
Prve snežinke so tu!! user posted image vupan ka de jih čimveč pa ka de meter snega user posted image

Vidin ka se skoraj vse pripravlate na zaključke, naši ga majo naslednjo soboto - so pravli ka če ne priden te oni pridejo na dom in kelko jih ges poznan so tau resno mislile user posted image . Niti na tau se nemren izgovoriti ka se ati ne znajde z malof, ka znajo ka je dva kedna san z najuf bil. Sicer de jih pa fajn videti pa njihove norosti poslušati. Verjetno san ena redkih ka službo pogreša user posted image

Muve sve gnes do poldneva palik samive ka ati more delati, če pa ne bi delo bi pa zdaj bili že na poti na Dunaj in tak so nan plani propadnoli user posted image

zdaj pa iden iskat rokavice šal pa kapo user posted image

Tu lejko pa glasuvlete za mojo malo če mate volo, ka dobi copateke
http://www.facebook.com/photo.php?pid=30753579&id=1450565574

samo kliknoti morete ka vam je všeč.

Neposredna povezava do sporočila: 624
12.12.2009 10:14:18   
TuBoLina_86
beeeeeeeeeeeeeeela snežinka ki paaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaaa, spominja me nateeeeeeeeeeeeee in na vse tiste dniiiiiiii noči.............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image snejg je tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jupi jupi jupi.....user posted image user posted image user posted image

tak san se veselijla snejga gnes zajtra gda san ga vijdla, ka me tašča pijtala če vse vrejdi z meno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vupan, ka lepo pobejli vse, pa ostane bar do nauvoga leta, ali pa do februara user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?