|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
5.12.2009 9:10:52   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86
za kavo pa tuj nema niti ena časa, ha? nončika, mi skujaš vutro popodnejve edno? user posted image user posted image user posted image user posted image pa darjussa? user posted image user posted image user posted image user posted image
ka se te usput stavemo....

skujan, skujan. nega problema.

je san pa trenutno sama z malima dvema, pa še dvoje jih dobin. dece mislin. sestra mi dostavi svoja dva. user posted image user posted image user posted image

moj pa oča sta šla po drva, ka nan nede ger preveč mrzlo.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 551
5.12.2009 9:19:14   
veronikab
Dobro jutro!

Naš mišek prvo rundo spij. user posted image Sicer je pa noč bila pa po staron ritmi: spanje ob 20h, prva budnica ob 22:30h, drujga ob 2:30h - te smo eno voro meli monologe v posteljiciuser posted image user posted image user posted image , vstanuli smo pa ob 6:30h.
Pa je včera že tak vse fajn kazalo, ka se je vnoči zbudo samo ednok in še tou ob 5:30h te pa potegno do 8h. Ja ka moreš, takšnoga smo napraviliuser posted image user posted image user posted image . Samo je pa čista našuser posted image user posted image user posted image

naty6 hvala za kavico, je pasala user posted image user posted image user posted image

No mij se tudi izogiblemo velikig gužv zdaj ka je čas vsemogočih betegov. Tu v LJ redno razsaja user posted image gripa, na pohodi je baje tudi rota virus, tak ka smo bole doma.

Zdaj pa je že pomali čas, ka si zimske cipele s klejti prnesen, ka vinej že vse dišij po snejgi.

Ka vaš že kaj davle veseli december?
user posted image

user posted image

Fajn bojte!

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

Neposredna povezava do sporočila: 552
5.12.2009 9:45:02   
TuBoLina_86
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: TuBoLina_86
za kavo pa tuj nema niti ena časa, ha? nončika, mi skujaš vutro popodnejve edno? user posted image user posted image user posted image user posted image pa darjussa? user posted image user posted image user posted image user posted image
ka se te usput stavemo....

skujan, skujan. nega problema.

je san pa trenutno sama z malima dvema, pa še dvoje jih dobin. dece mislin. sestra mi dostavi svoja dva. user posted image user posted image user posted image

moj pa oča sta šla po drva, ka nan nede ger preveč mrzlo.

te pa boš rejsan gužvo gnes mejla, tak ka te nemo še mij gnjavile.... te ednauk drgauč prijdemo....user posted image

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 553
5.12.2009 10:08:21   
Nej@
Vidin ka se van vsen lušta kava user posted image
Moje dejte se očitno nika miklavža ne boji in je ponoči razgrajala do pol dvej in je te komaj komaj zaspala. Zdaj pa že od sedme dale spi pa njeni dedek prišo na obisk in zdaj voni brni z motorko ona se pa ne pisti motiti - verjetno šče biti spočita ka sledi ide na en rojstni den user posted image

Pa včeraj mi je končno gratalo ka san jo napelala ka je spijla 20ml čaja user posted image pomali se daleč pride.

Sve pa že dva dni samive, ka najni moški dela na firmi od zore do mraka user posted image
San pa mejla kontrolo pri dr. pa če de vse po sreči pa kak more biti mo za dobrih 26 dni lejko živela brez tabletuser posted image

aja pa tau, kolegica je dala maliva cepiti proti rotavirusi (starejši odi v vrtec mali je pa 7 mesecov star) in sta zdaj oba fasala te virus user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 554
5.12.2009 10:37:36   
Nončika
neja, cepljeniva sta pa sta fasala virus? kak te tou?

super, ka si lejko brez zdravil in ka je stanje bougše.

kakšno AM davleš mali?

naš mali tuj gnes fajn spi. gej pa se že skoro včasi prosi spat. naš zeme čaj, tu pa tan. ne silin ga, ponidin njemi, če šče pije, če nej pa nej. zna malo polizati, ali kera kaplica spadne v usta, tou konzumira. user posted image user posted image user posted image zaj san gli čitala, ka po novon nej trebej pod mus tisti dečiki čaj oz. tekočino dodatno piti, či so na AM.

< Sporočilo je popravil Nončika -- 5.12.2009 10:43:01 >

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 555
5.12.2009 11:12:52   
Nej@
Baje (ges san se nej tak točno pozanimala) obstajata dvej različici cepiva proti rotavirusi, torej domnevan ka obstajata tude dvej različici virusa in možno ka je ona dala cepiti proti drugomi viruse kak sta pa maliva dobila.
Je pa mamina kolegica pravila ka pred par lejtami je njena tudi virus dobila čiglij je bila ceplena.

Ges san sicer še nej čista brez tablet, ka moren te proti krvnin strdkon do kraja gemati in tau je še 26 tablet pa eno škatlo aspirina protect moren pogesti ka se mi strdki cuj ne napravijo in te mo tabletka frei user posted image
tak san kak kakši đanki user posted image

Taja pa papca Novalac AC, prle je mejla Aptamil comfort pa je mejla takše krče ka je po 5 vor vkuper jokala zdaj pa že 3 kedne nej mejla nika krčov.

Vaši malčki vsi kravice pasejo? ges da mojo tak doj denen se mi zdi kak če bi jo mučila s ten user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 556
5.12.2009 11:28:18   
TuBoLina_86
moj še ne pasej rejdno, se pa trujde, ali pa je manjasti pa se njemi nedauser posted image user posted image user posted image

če ga denen na trebuh, rit zdigne gor, glavou pa nej....user posted image user posted image user posted image malo je manjasti user posted image user posted image

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 557
5.12.2009 11:41:14   
veronikab
TuBoLina_86 rito pri pasenji kravic naj ne bi zdigavali. Tij njemi jo naraj doj potisni pa drži. Eti si lejko malo veče prešteš: KLIK

Neposredna povezava do sporočila: 558
5.12.2009 11:48:11   
naty6
Mi smo pa gnes stari 2 meseca.user posted image user posted image user posted image

Ko Aneja položim kravice past te se dere kot user posted image , toda malo ga  mučim ka znam ka je dobro za njega...pa nej predugo...par minut.
Pa ta palec vedno sesa....že je čisto rdeči. Če njemi dam dudo not pa gre to takoj tudi ven, palec pa nazaj notri.user posted image

Veronikab....že nas ma ta veseli december...vupan ka nede gratal žalosten.

Se beremo kaj.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 559
5.12.2009 11:55:58   
veronikab
naty6 naš je tuj mel obdobje, ka je nonstop palec sesal, najujše mi je bilo, kda san se v noči zbidijla, pa ga čujla, kak ga vliče. Gjes san njemi ga tuj konstantno vo davala, pa dudo notri, on je pa dudo vo špuknil pa palec hop nazaj notri. Te pa ga je nekak minilo. No zdaj pa cucla vse drujge prste, samo nej več tak intenzivno kak prle palca. Se vijdi ka ga zobje matrajo. Včasi si je sposoben skoron vse prste na obej rokaj notri zatlačiti v usta.

user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 560
5.12.2009 14:01:34   
TuBoLina_86
ja saj njemi potijsnen rit doj, pa je manjasti ka bi glavo zdignil...user posted image user posted image

moj si tude zna cejlo pesnico porinote v usta... te pa tak cmafče, ka se vse kadijuser posted image user posted image user posted image user posted image dobri so tej naši user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 561
5.12.2009 18:16:18   
TuBoLina_86
z veseljem vam sporočam, da smo danes prvič lepo pasli kravice....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

veronikab - hvala z link, sem si prebrala in tak napravila.... pa je klapalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 562
5.12.2009 19:51:36   
detelja
glede pasenja kravic...kda sva muva forsejrala (ka je p pravla) majo te je nikoli nej ščela...breč, cviljenje itd...kda sva vse ta pustila se je sama kotala na blek in tak bila...zdaj pa katastrofa...komaj jo previjen ,oblečen...sedela nede za vraga na bleki bi pa bila cejli den pa nočuser posted image user posted image user posted image tak ka prej ali slej do...saj zante kda nas što kaj sili mi tudi neščemo...kda pa nišče nič ne sili te pa že napravimo...

z mojo majči je malo boljše, ampak je še daleč od ta prave majeuser posted image se mi je pa končno gnes malo naglas nasmejala...ap fala baugi mi več pijej...gejmo pa tak tak...zadosti...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 563
5.12.2009 20:29:41   
Nončika
detelja, samo ka maji ide na boljše. boš vidla, jutri ti bo že podarila dva smeškoja in bo počasi vse ok.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 564
5.12.2009 22:31:41   
TuBoLina_86
evo, mij smo pa tak gnes prvič kravice pasli user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 5.12.2009 22:33:46 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 565
6.12.2009 8:41:07   
veronikab
Joj kak je lejpi user posted image user posted image user posted image Pravi frajerčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 566
6.12.2009 8:42:05   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Joj kak je lejpi user posted image user posted image user posted image Pravi frajerčekuser posted image

se strinjam.

Neposredna povezava do sporočila: 567
6.12.2009 8:43:16   
Nončika
evo, pa je nedelja. še malo pa moren našo decabando spakivati in šibamo v cerkev miklavžeka čakat. naš najmlajši de doma, ta z atijon po mizi mlatila. user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 568
6.12.2009 9:14:14   
veronikab
Nončika vaš malček je že tak daleč, ka že po stoli zna vdariti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 569
6.12.2009 9:18:21   
naty6
user posted image

Veseli Miklavž vsem skupaj...

TuBoLina tvoj mali pa je pravi frajer.user posted image

Lep dan vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 570
6.12.2009 9:24:48   
veronikab
In ka je kaj lepoga Miklavž prinesal?
Naš mali pa že piše Božički ....

user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 571
6.12.2009 9:30:16   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

glede pasenja kravic...kda sva muva forsejrala (ka je p pravla) majo te je nikoli nej ščela...breč, cviljenje itd...kda sva vse ta pustila se je sama kotala na blek in tak bila...zdaj pa katastrofa...komaj jo previjen ,oblečen...sedela nede za vraga na bleki bi pa bila cejli den pa nočuser posted image user posted image user posted image tak ka prej ali slej do...saj zante kda nas što kaj sili mi tudi neščemo...kda pa nišče nič ne sili te pa že napravimo...

z mojo majči je malo boljše, ampak je še daleč od ta prave majeuser posted image se mi je pa končno gnes malo naglas nasmejala...ap fala baugi mi več pijej...gejmo pa tak tak...zadosti...

Viš naš je pa že od nekda rad bil na bleki, pa pasal kravice. Tou njemi je omiljeni šport. Če je dobre vole, je tak lejko tudi po 1,5h. Ka bi se pa nazaj obrno na hrbet, tou pa nej. Pa njemi lejko 100x pokažen, samo če nešče, te enostavno nešče. Sidij pa tudi še nej, se je pa zadnje dneve začal ritensko premikati po celon stanovanji.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 572
6.12.2009 9:42:34   
Nončika

Nončika vaš malček je že tak daleč, ka že po stoli zna vdariti user posted image user posted image user posted image

bole ati kak pa mali.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 573
6.12.2009 10:05:04   
detelja

IZVIRNO SPOROČILO: detelja

Viš naš je pa že od nekda rad bil na bleki, pa pasal kravice. Tou njemi je omiljeni šport. Če je dobre vole, je tak lejko tudi po 1,5h. Ka bi se pa nazaj obrno na hrbet, tou pa nej. Pa njemi lejko 100x pokažen, samo če nešče, te enostavno nešče. Sidij pa tudi še nej, se je pa zadnje dneve začal ritensko premikati po celon stanovanji.user posted image user posted image user posted image

ej kak da bi svojo zgodbo štejla...naša tudi obrnej se v obej strani na blek nazaj pa nej pa nej...pa večer po pol vore samo delamo vaje pa nej...san jo pa ene 4x zaodla ka se gdč. lepo obrnej...samo zakoj bi se če pa lejko cvili pa se derej pa prileti matiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mogoče pa majo to kakšno foro ka izsiljujejo...sedimo pa tudi nej...tak bole kak pijančki...plazimo se tak kak nori, rože so vse zriktaneuser posted image user posted image user posted image user posted image pa na štiri se tudi postavlamo samo si ne vemo kaj začati, ne vemo kama bi dali roke pa kama noge...

joj, maja je končno dobre volej..sicer je še preci utrujena, amapk se dela že nora...zdaj kda de ati šau delat pa ideve malo na luft ka ve leži spali popoldan...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 574
6.12.2009 17:51:47   
TuBoLina_86
hej, pa ka je takša tišina na ton forume? ste vse tak zaposlene z user posted image ? moj že pa spijuser posted image user posted image

mo ga mogla pred kopanjon telko bole zmantrate, ka de te lepo ponoči spal...user posted image user posted image user posted image

ka so van miklavžeki/parkline prinesli? meni šibo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?