|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: pomurski dojenčki :)
6.12.2009 22:42:39   
darjussa
Ojla!

Vaaj tak je že kesno...al ge še neka napišen. Moj že spi...mala pa tude, samo ge še tu ružen po tej tipkaj.
No tude pri nas je odo Miklavž. Gnes smo odile v vaški dom, ge nas je obiskal. Je ati šau z Kiaro po darilo. Mala je celo uro bila tak pridna. Meli so pa še vrteški starši prej lutkovno predstavo...in je bilo zelo lepo!

Aja pa nej samo Miklavž....jaaaaaaaaaaj tude parkline so odile!!! Eden izmed njih je bil takši (jaz), ki je obdaroval in strašil sosedove otroke:

user posted image

No tako smo mi preživeli Miklavžev vikend! Pa lep pozdrav vsem!

< Sporočilo je popravil darjussa -- 6.12.2009 22:43:16 >

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

(odgovor članu TuBoLina_86)
Neposredna povezava do sporočila: 576
7.12.2009 9:42:03   
naty6
Jutro vsem.

Se vidi ka je bila včeraj nedelja, ka je forum sameval. Mi smo hodili v <soboto na proščenje in hkrati na rojstni dan. Tak ka smo večer domov prižajfali.

S beremo kasneje ka je že breka....

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
7.12.2009 11:51:35   
detelja
ujš je voni kar fajn hladno...sve z majo eno rundo hitro leteli ker je nej pa nej mogla zaspati zdaj pa sve komaj not prišli pa že spij...vikendi so skoz bole merni na forumaj...pa celo zdaj kda smo vse na fbuser posted image user posted image user posted image muve z majo sve drugače čez vikend ful smaive, ker naš ati skoz dela celo pa zdaj decembra...

ste zdravi? pri nas se stanje izboljšuje....

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 578
7.12.2009 13:39:23   
TuBoLina_86
dan!

mij smo zdravi, zaenkrat ( trkam na les )... malo počakan, pa iden na sprehod, ka je prlej megla bijla, pa san nej šla z malin vo....zaj se pa nekaj sunce kaže, valda de malo segrelo....

mij smo v soboto odili samo po mlejko v muller, nej smo šli na senje, v to gužvo.... ne maran gužve, sploj pa v ton čase betegov... mama je šla, pa je pravla ka dosta lujdi bilao...

17.09.2009 ob 8:48 sem postala ponosna mamica malega sončka Tina

ob rojstvu, 17.9.2009: 3140 g, 50 cm
1 leto : 10,5 kg, 77 cm

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 579
7.12.2009 14:38:56   
Nej@
Mi mamo ponavadi vikende rezerverane za nas tri oz štiri če user posted image cuj štemo, tej vikend je pa ati mogo delati in tau po 14 vor user posted image tak ka sve z malo samive bilej, sve edino v soboto šle na rojstni den od tete in v nedelo k strici na rojstni den. Nišče nemre vorvati kakše vrlo dejte mamo user posted image
Smo pa zdravi, je pa mala mejla ponoči čista ledene rokice, drugače spij v spalni vreči (ka dekico doj zbrše) in so rokice voni pa opazila san ka se mi je zadnje dni ponoči začala zbujati in zdaj domnevan ka njej prehladno grata. Neven kak mo zdaj tau rešavali, z rokavičkami na rokaj mogoče? user posted image
Miklavž nas je pa tude obisko, zdaj mo pa pisali božičke user posted image

detelja, ge tvoj dela?
Pa fajn ka je Maji baukše, mene si vse zosagala kak si opisala ka se je dogajalo in že tri dni okoli male lejčen z čajon pa ga po vsej sili v njau rivlen (včera ga je spila pol deci user posted image ) pa vročino njej merin.

Pa merila san mojo malo pa ma že 59 cm user posted image 13. de dva meseca stara - zrasla je 7 cm user posted image nej čudno ka njej vse malo gratalo in smo dejansko 58 številko preskočili, dobro ka san nej na velko cotik nabavila v naprej user posted image

Zdaj san pa sama ka sta Taja pa Polly odišle na sprehod z dedkon, naš ati je pa šau delat... kak mi je čudno ka je kuča prazna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
7.12.2009 17:44:12   
Nončika
pa mamo novo prekmurko. in seveda mam jaz tudi novo sovaščanko.

RRovka nivea je rodila deklico. user posted image user posted image user posted image

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 581
7.12.2009 18:54:47   
TuBoLina_86
čestitan mamici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa maloj pupike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 582
8.12.2009 9:31:21   
naty6
Jutro.

Jutranji krog je za mano(ceremonija oblačenja in hranjenja oba in odvoz Damajana v vrtec).
Kavico san tude že spila...sedaj pa je na vrsti dopoldanski krog- pospravljanje, kuhanje in ukvarjanje z user posted image . user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke mladi mamici in user posted image  čim lepšo otroštvo.

Vutro mamo posvetovalnico; mo vidli kaj in kako.

Iden...se beremo mogoče kasneje

Neposredna povezava do sporočila: 583
8.12.2009 12:02:54   
naty6
Ojla.

Ženskice pomoč rabim.
Ta mesec praznuje moj stric abrahama. Ker bo po mojem skupno darilo od vseh, me zanima če ima štera kakšno idejo kako zapakirati, da bo darilo zanimivo in hecno( plazam Tv). Pa če štera ima kakšne skeče oz. igre ki se izvajajo za Abraham-vse je dobrodošlo. Please!!!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 584
8.12.2009 12:05:55   
veronikab
naty6 KLIK -če de kaj pomagalo. user posted image

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 585
8.12.2009 12:31:52   
naty6
Veronikab hvala ti lepa...človek prej prosi in ne pogleda da ima vse to že pred nosom, a ne?!user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 586
8.12.2009 12:36:53   
veronikab
eti še nekaj idej KLIK user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 587
8.12.2009 12:43:41   
darjussa
Ojla!

No komaj san prišla do računalnika. Od včera san v postele...ka me je vočina zdelala. Mela san 38.7 vročine...še dobro ka je moj doma na dopuste, ka sta se z malo pazila. Ge san se jiva pa samo na velko ogibala. Že me straj gratalo ka man kakšo to gripo...pa falaboge nej. Gnes je že bokše...zdaj san začala smrkati...betek ide vo!

naty6 - Kak si kaj? Pa mali? Znaš ka, še meni je prav prišlo to za abrahama. Zdaj decembra mata mama pa tašča obej abrahame, pa tude neka nucamo.

No lep pozdrav vsem! Zdravi bojte, mali pa velki!

26.7.2009 je prikukala na svet moja mala pikica Kiara!

Neposredna povezava do sporočila: 588
8.12.2009 13:19:20   
naty6
Darjussa mi smo dobro, pa vi zdaj? Je kaj bokše?
Čakam že navodila za eno dobro igro in ko jo dobim ti pošljem, velja?

< Sporočilo je popravil naty6 -- 8.12.2009 13:28:00 >

(odgovor članu darjussa)
Neposredna povezava do sporočila: 589
8.12.2009 13:21:38   
veronikab
darjussa dobro ka je tvoj user posted image duma, ka vsaj lejko malo vajinoga zakladeka počuva. Tij pa se faj vopočijni, ka boš čimprle bokše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 590
8.12.2009 18:52:54   
naty6
Večer.

Ta forum pa res sameva zadje čase, a ne? user posted image

lep večer vsem....

Neposredna povezava do sporočila: 591
8.12.2009 18:55:57   
veronikab
Gjes san tu, samo čisto malo - mu zdaj šla Jakoba rihtat, ka de pomali šou spat. In kak kaj življenje v MS?

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 592
8.12.2009 20:28:18   
naty6
Življenje v Soboti? Dežuje..to je to...vačik pa nikaj novoga. Letos so z okraševanjem varoša zelo skromni...se vidi ka je recesija...ni kaj.

nočko vsem

Neposredna povezava do sporočila: 593
8.12.2009 20:50:07   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: naty6

Življenje v Soboti? Dežuje..to je to...vačik pa nikaj novoga. Letos so z okraševanjem varoša zelo skromni...se vidi ka je recesija...ni kaj.

nočko vsem
đđ

no meni se ne zdi ka bi bili tak skromni,...edino zdi se mi ka so ga nekan kesno začali krasiti...sneg fali...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 594
9.12.2009 8:35:13   
cebelica82
jutro, ka se malo oglasin....spravlan se včit, tak ka bon po moje malo skensala rač naslednji mesec, ka moren še nekaj za nazaj napraviti...ka se že predugo vleče....talko ka vas pozdravin, šten vsake telko kaj, ali zaj se pa moren resno začati včiti...dogeč de slabo vrejme...da de mijmo, se pa oglasin...

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 595
9.12.2009 8:50:38   
naty6
Jutro vsem.

Gnes mamo posvetovalnico. Javim vam kako ji šlo. Popoldnevi pa iden k frizerji-končno, čas je že bil. user posted image

Vačik pa nam vrejme glij ne služi, a ne? user posted image

Se beremo...

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 596
9.12.2009 9:00:27   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: cebelica82

jutro, ka se malo oglasin....spravlan se včit, tak ka bon po moje malo skensala rač naslednji mesec, ka moren še nekaj za nazaj napraviti...ka se že predugo vleče....talko ka vas pozdravin, šten vsake telko kaj, ali zaj se pa moren resno začati včiti...dogeč de slabo vrejme...da de mijmo, se pa oglasin...

cebelica82 lekaj je vrejme nej naklonjeno tvojin učnin podvigonuser posted image , saj se v LJ gnjes končno po dugon časi kaže sonce. Sicer še sramežlivo, samo mislin ka bou. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cebelica82)
Neposredna povezava do sporočila: 597
9.12.2009 9:01:56   
veronikab
naty6 dobro opravite pri P, pa super za frizejra. Mene tuj tou čaka,pa še li nekaj odlašan.user posted image Nikaj pred Božičon trbej tou gnejzdo na glavi zrihtati.

Neposredna povezava do sporočila: 598
9.12.2009 9:03:40   
veronikab
Pa seveda dobro jutro vsen!!!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 599
9.12.2009 11:33:55   
TuBoLina_86
jutro!

lepo vas je malo čute po dugon čase.... prinas je vrejme sicer brez dežja, ali takše turobno.... za spate.... naš mali je včera cejli den, pa cejlo nauč spal, pa zdaj že pa spij....user posted image user posted image user posted image

kak so vaša dečica? vpliva kaj vrejme na njih? so zaspane, dosadne? moj samo spij, tak ka je to ok....

frizer - hmmm..... ka je že tau? user posted image user posted image user posted image nej nej, san bijla prejšnji mejsec, ali zdaj pred božičon mo tude skočila.... darjussa ma super frizuro, se mi zelo dopade...... samo neščen je kopejrate, ka enin to na živce ide (priznan, meni tude)user posted image user posted image tak ka mo si mogla nekaj sama zmislite.... če ma kera kakše predlog? san pa za odštekane frizure, nej nekaj običnoga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ges mo valda gnes šla malo v lendavo z malin, na sprehod, če de kera kaj se tan potejpala..... tan med 12. pa 3 voro če bom.... naj javi tu na forume....

< Sporočilo je popravil TuBoLina_86 -- 9.12.2009 11:35:45 >

Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?