gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you drugče pa.... ni tako veselo....... .......ful imam probleme s prehrano LN. sploh noče ničesar jesti. v vrtcu poje vse, doma za kosilo eno žlico, pa konec. pa kuham vsak dan drugo hrano, od juhe, do testenin, krompirja, rib, mesa...........nič. včasih je zelenjavo zelo rada jedla, sedaj jo pljuva ven. sadja sploh noče, mogoče kdaj kakšen hipp lonček. jaz ne vem, kaj naj. siliti je ne morem. pa zadnje čase spimo tudi zelo malo, po 40 minut skozi cel dan. in potem je tečna, da ne vem več, kako naj jo animiram, da ji bo zanimivo. zvečer sem čist crknjena, malo grem na FB, pa še to kaj kmalu ugasnem. enostavno ne vem, kaj je narobe, kaj naj naredim. punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila. sem ti že na fb napisala, da tud naš zadnje čase ne je kaj dosti, pa se ne sekiram....... po moje bo dobil spet kaki zobek....ker dobi na čase taka rdeče ličke, pa tečka, pol je pa boljše....jaz pač gledam, da vsaj pije....to pa hvalabogu rad.... ...b vrtcu pa več poje, ker druge otročke vidi tam..... glede hoje....do 18 meseca ima čas..... v RA ti bo pa pogledala, če se vstane ob opori (kar ln se in tudi tako hodi).....to jim je najbolj bitno..... Če se pa ne spusti, pa še ni čisto ziher v sebe...naš se tud dolgo ni, pol pa kar naenkrat......tako, da jo kar pusti oz. ji daj čas....... Malo jo lahko spodbujaš, da se vsedeš recimo 1 meter stran, pa ji kažeš neko stvar in imaš roke razprte in jo pokličeš...... ne bo prvič, mogoče bo pa petič upala, do mame prit.....
|