|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
27.12.2009 20:08:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

punce, a je katera od vas že dala skoz ta novo gripo? js mislim, da mam to... kok časa traja?

najraje bi slišala odgovor: četrti dan začne it na boljše user posted image user posted image user posted image

edino pogled na tehtnico me te dni razveseli, ker vsak dan pokaže 1 kg manj. ah, kakšna tolažba!user posted image

pojma nimam...mogoče sem jo imela,najverjetneje ne....dva dni vročine...vse bolelo,groza...tretji dan nič..vse okej...pol pa vedi...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2276
27.12.2009 20:10:14   
arabela*
Tak...babike porihtane....skopane...lasje oprani...M sem še postrigla,ima tako fensi špensi frizurco sedaj....
Kak je bila pridna,ko sva laske prale......jo dam v tuš kabino...se noter igra...mmi gleda v zrak...lučko kako sveti..jaz pa ji lepo glavo tako perem....fulll je glede tega pridna...pa tud ko sem jo strigla.....je tako ponosno sedela......in se smejala zravenuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2277
27.12.2009 20:14:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila.

težko pomagam...ne vem.....naši sta bile obe tako hitri..skoraj prehitri....

Pa se ti postavlja na nogice?
Zakaj je ne probaš dat malo v hojico, da vidiš sploh odziv,kako bi reagirala,morda da jo malo vzpodbudiš?...Ne vem..samo predlog damuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.12.2009 20:21:49 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2278
27.12.2009 20:45:50   
Lara Croft

najhuje mi je pa to, ko A joka pred vrati spalnice in me kliče MAMI, MAMi, jaz je pa ne morem stisnit k sebi!

user posted image Ti želim, da se čim prej pozdraviš...... Je pa moja prjatlca imela to tanovo gripo, se ji ni zdelo nič kaj takega, mislim,da je bilo v enem tednu vsega konec, morada kak dan več. Ima sinčka starega, kot so naši in se ni nalezel.

drugče pa.... ni tako veselo.......user posted image .......ful imam probleme s prehrano LN.

Metoyou... Naša Lara ima tudi včasih dneve, ko noče jest oz. po par žličk... samo, jaz se ne sekiram.... jo odnesem od mize in se s hrano ne ubadamo več, do naslednjega obroka.... samo ona naslednji dan ponavadi spet normalno vse poje, če bi to trajalo več dni pa ne vem.
Bravo za avto... user posted image

Glede hoje, mislim, da ima še nekaj časa... user posted image Sej bo, samo ne jo sekirat zaradi tega.

Pri nas se je pa vse vrnilo na stare tire.... imamo spet angelčka pr hiši... Sicer uveljavlja svojo voljo in ko pač ne more bit po njeno, poslušamo nekaj časa jok..... Ma ne traja dolgo. Je že ugotovila, da ko rečemo "NE", si ne premislimo. user posted image user posted image

Prej sem jo dajala spat in, še preden sem ji do konca zapela vrečo, mi je rekla "adijo"... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2279
27.12.2009 21:01:09   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

drugče pa.... ni tako veselo.......user posted image .......ful imam probleme s prehrano LN.

Metoyou... Naša Lara ima tudi včasih dneve, ko noče jest oz. po par žličk... samo, jaz se ne sekiram.... jo odnesem od mize in se s hrano ne ubadamo več, do naslednjega obroka.... samo ona naslednji dan ponavadi spet normalno vse poje, če bi to trajalo več dni pa ne vem.

Glede hoje, mislim, da ima še nekaj časa... user posted image Sej bo, samo ne jo sekirat zaradi tega.

Pri nas se je pa vse vrnilo na stare tire.... imamo spet angelčka pr hiši... Sicer uveljavlja svojo voljo in ko pač ne more bit po njeno, poslušamo nekaj časa jok..... Ma ne traja dolgo. Je že ugotovila, da ko rečemo "NE", si ne premislimo. user posted image user posted image

Prej sem jo dajala spat in, še preden sem ji do konca zapela vrečo, mi je rekla "adijo"... user posted image

sej jo ne. samo skrbi me, da ni kaj tko narobe.

mini lara............faca.user posted image

kar se pa obrokov tiče........to traja že cel teden, da nič kosila ne je. danes, ko smo bili na obisku, je sicer pojedla kar nekaj juhe in dva koščka mesa. ni mi pa jasno, zakaj v vrtcu pa.user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2280
27.12.2009 21:02:14   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak...babike porihtane....skopane...lasje oprani...M sem še postrigla,ima tako fensi špensi frizurco sedaj....
Kak je bila pridna,ko sva laske prale......jo dam v tuš kabino...se noter igra...mmi gleda v zrak...lučko kako sveti..jaz pa ji lepo glavo tako perem....fulll je glede tega pridna...pa tud ko sem jo strigla.....je tako ponosno sedela......in se smejala zravenuser posted image

super.user posted image user posted image pridna M. bom našo poslala v šolo k njej. user posted image ker mi imamo pa štrajt pri umivanju las. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2281
27.12.2009 21:04:32   
Lara Croft

Držim pesti...

user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2282
27.12.2009 21:10:43   
ključek

Držim pesti...

user posted image

hvala.

Neposredna povezava do sporočila: 2283
27.12.2009 22:15:52   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: leda

in ko glih govorimo o snegu..

se trudim rihtat apartma za zimovanje in mam težavo z motivacijo v tem aprilskem vremenu. je bla kera na jahorini lately? al pa vsaj ve za kak super apartma?

aha. še zdravstevno poročilo: ela končuje z dvotedenskim prehladom. se še izkašljuje, pa iz noska priteče še kdaj kaj prozornega. tut zoja je malo prehlajena. skratka normalno zimsko stanje. pišem le zato, ker morda pa je med potencialnimi obiskovalci tudi kak pamžek, ki nima stikov z zimskimi otroci. za ostale pa ni ovir.

zdej pa šibam. zoja gleda novoletni živžav, kjer je ravnokar nastopil elton john v risani verziji user posted image , ela mi pa knigge prinaša. popoldne gremo pa pogledat, kaj je dedek mraz k tašči in tastu prinesu. razen kosila seveda.

se pa prow veselim torka.

do kdaj rabiš info? ... če ni do konca tedna prepozno lahko jaz moje sarajlije vprašam malo......

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2284
27.12.2009 22:18:29   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Kdo vse pa sploh pride?

gdobivedu kje je seznamček.

-lara
-bubi
-mty (morda)
- jazzy
- račkapk
- lanaluna
- zoe (morda)
- čarli

nadaljujte zaporedje...

navodila sledijo.

mislm, da se je fiši tud prjavila
fiši kje si?????

sem tu, samo zaenkrat sem delovno...če bo jutri uspešno zaključeno, lahko pridemo, drugače ne..... Je pa dosti tud od drugih odvisno....dokler ne dobim podatkov, ne morem nardit obračuna...... user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2285
27.12.2009 22:19:40   
gold fish

ojla!
po dolgem času se še jaz javljam. sem imela vnačrtu, kako se bomo crkljali te 4 dni in potem še silvestrske 4 dni, pa nič iz tega. me je začopatila neka huda viroza  in se že od četrtka bolj kot ne v izolaciji v spalnici, da ne bi še A kaj dobila. upam, da bo kmalu bolje.

najhuje mi je pa to, ko A joka pred vrati spalnice in me kliče MAMI, MAMi, jaz je pa ne morem stisnit k sebi!

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...na čim hitrejše okrevanje

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2286
27.12.2009 22:20:27   
gold fish

mislm, da se je fiši tud prjavila

točno. sm ji na fb poslala Kako do nas, če sploh zna še gor pridet...

nisem nič dobila....grem gledat.....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2287
27.12.2009 22:35:58   
KAHLO
Hallo babike!

Me veseli da ste preživele lep prijeten božič.......upam da bo tako tud z novoletnim rajanjem, drugače pa vam v novem letu želim vse naj naj, še kak naraščaj predvsem pa ZDRAVJA!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom kratka ker me pred pralnim strojom čakata dve vrečki cunj za oprat, in 3 kufri za razpakiratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image smo se skoraj odselili na ta štajeruser posted image user posted image user posted image user posted image

Božiček smo preživeli v prijetnem družinskem vzdrušju, s tem da smo sestri vso kuhinjo zalili s šampanjcemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image potem je božiček obiskal še najtamanjše....in gledati v očeh njihovo navdušenje  ob odpiranju paketkov, je najlepši del večerauser posted image

MTY nič ne sekirat če se LN  ne upa spustit....je pač bl previdna.....Ronja je zdaj v 14 dneh čist razturila.....ritka zelo redko, zdaj se večina plazi po štirih, veliko se pobira in hodi ob pohištvu ali pa tistga porivalčka fura, zdaj pri sestri je tudi skapirala kako se plaziti po stopnicah gor in dol....in je skoraj vse dneve preživela na njihovem stopnišču vsa navdušena...........jaz ti povem da se splača hodit v razvojno in delat vaje .......jaz  bom vsekakor nadaljevala....ti pa uporabe hojice ne priporočam, jo vsi fizioterapevti odsvetujejo....no sicer je pa tvoja odločitev.....PA NAJELPŠA HVALA ZA ČESTITKO..........JE DIE BESTEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se zna zgodit da bo drugo leto to ukradena ideja pr nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2288
27.12.2009 23:23:47   
gold fish

drugče pa.... ni tako veselo.......user posted image .......ful imam probleme s prehrano LN. sploh noče ničesar jesti. v vrtcu poje vse, doma za kosilo eno žlico, pa konec. pa kuham vsak dan drugo hrano, od juhe, do testenin, krompirja, rib, mesa...........nič. včasih je zelenjavo zelo rada jedla, sedaj jo pljuva ven. sadja sploh noče, mogoče kdaj kakšen hipp lonček. jaz ne vem, kaj naj. siliti je ne morem. pa zadnje čase spimo tudi zelo malo, po 40 minut skozi cel dan. in potem je tečna, da ne vem več, kako naj jo animiram, da ji bo zanimivo. zvečer sem čist crknjena, malo grem na FB, pa še to kaj kmalu ugasnem. enostavno ne vem, kaj je narobe, kaj naj naredim.

punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila.

sem ti že na fb napisala, da tud naš zadnje čase ne je kaj dosti, pa se ne sekiram....... po moje bo dobil spet kaki zobek....ker dobi na čase taka rdeče ličke, pa tečka, pol je pa boljše....jaz pač gledam, da vsaj pije....to pa hvalabogu rad....

...b vrtcu pa več poje, ker druge otročke vidi tam.....

glede hoje....do 18 meseca ima čas..... v RA ti bo pa pogledala, če se vstane ob opori (kar ln se in tudi tako hodi).....to jim je najbolj bitno..... Če se pa ne spusti, pa še ni čisto ziher v sebe...naš se tud dolgo ni, pol pa kar naenkrat......tako, da jo kar pusti oz. ji daj čas....... Malo jo lahko spodbujaš, da se vsedeš recimo 1 meter stran, pa ji kažeš neko stvar in imaš roke razprte in jo pokličeš...... ne bo prvič, mogoče bo pa petič upala, do mame prit.....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2289
27.12.2009 23:24:50   
gold fish

se podpišem pod te larine besede.....

Neposredna povezava do sporočila: 2290
27.12.2009 23:29:20   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY nič ne sekirat če se LN  ne upa spustit....je pač bl previdna.....Ronja je zdaj v 14 dneh čist razturila.....ritka zelo redko, zdaj se večina plazi po štirih, veliko se pobira in hodi ob pohištvu ali pa tistga porivalčka fura, zdaj pri sestri je tudi skapirala kako se plaziti po stopnicah gor in dol....in je skoraj vse dneve preživela na njihovem stopnišču vsa navdušena...........jaz ti povem da se splača hodit v razvojno in delat vaje .......jaz  bom vsekakor nadaljevala....ti pa uporabe hojice ne priporočam, jo vsi fizioterapevti odsvetujejo....no sicer je pa tvoja odločitev.....

tud tu se moram podpisat spodaj user posted image ...... mty res je tako.....

glede RA in NFT pa vztrajaj...lahko samo koristi......

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2291
28.12.2009 12:54:13   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ti pa uporabe hojice ne priporočam, jo vsi fizioterapevti odsvetujejo....no sicer je pa tvoja odločitev.....PA NAJELPŠA HVALA ZA ČESTITKO..........JE DIE BESTEuser posted image user posted image user posted image

saj vem...da ne priporočajo...Ampak če bi jo za kratek čas dala notri...bi mogoče LN sama začela z njo hodit...bi jo malo vzpodbudila.....Jaz ne vidim nič slabega v tem.......ne bi pa potem dalje tega prakticiralauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2292
28.12.2009 13:35:32   
leda
do kdaj rabiš info? ... če ni do konca tedna prepozno lahko jaz moje sarajlije vprašam malo.....

bom hvaležna. moje sarajlije sicer poznajo samo (bosansko) bjelašnico, ne pa (srbske) jahorine, se pa strinjajo, da je za deco slednja boljša...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2293
28.12.2009 13:46:17   
pf

edino pogled na tehtnico me te dni razveseli, ker vsak dan pokaže 1 kg manj. ah, kakšna tolažba!user posted image

Tudi to je nekaj, oziroma to je kar precej. Super. Bolezen bo že šla proč.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2294
28.12.2009 13:49:14   
pf

Pri nas je rečeno bilo, da če   do  15 meseca ne shodi, da naj pokličem v RA in se naročim. Ampak kot je že bilo tolikokrat prebrano je v vsakem kraju drugače, tako da ti lahko povem le kako je pri nas. Lana hodi že skoraj tri mesece sama. Saj bo, eni pač rabijo več časa.

Pa super za avto in srečno vožnjo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2295
28.12.2009 13:52:33   
pf

ni mi pa jasno, zakaj v vrtcu pa.user posted image

Ne bom pametna, ker Lana ni v vrtcu, ampak pravijo sodelavke in prijateljice, da imajo otročki v vrtcu rešpekt.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2296
28.12.2009 18:17:08   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ne bom pametna, ker Lana ni v vrtcu, ampak pravijo sodelavke in prijateljice, da imajo otročki v vrtcu rešpekt.

Probaj doma juho iz vrečke skuhat, mogoče bo pa jedla user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2297
28.12.2009 18:18:38   
*bubi*
Sem morala prit malo gor, da predam lepe pozdravčke ene septembrke:

Petra vas vse lepo pozdravlja user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2298
28.12.2009 19:11:40   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Probaj doma juho iz vrečke skuhat, mogoče bo pa jedla user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ..........se pravi, da se preveč trudim z kuhanjem prave hrane??????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2299
28.12.2009 19:19:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Sem morala prit malo gor, da predam lepe pozdravčke ene septembrke:

Petra vas vse lepo pozdravlja user posted image

Pozdrav nazaj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  90 91 [92] 93 94   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.