![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 19:21:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ..........se pravi, da se preveč trudim z kuhanjem prave hrane??????? Ti kar vztrajaj s kuhanje "prave hrane", dolgoročno se obrestuje. Po moje da so zobki, tam pač je ker vidi ostale otročke. Lana tudi par dni že bolj malo je doma, pri babici pa ni da ni in to grozne količine. Glavno da vsaj nekje je.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 19:26:51
|
|
|
|
pf
|
Jutri se lepo imejte punce, ki se dobite v Ljubljani. Lepo vreme, pridne otročke in dober čvek vam želim.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 20:57:31
|
|
|
|
*bubi*
|
Hvala, pf..... še lepše bi bilo, če bi se nam pridružila
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 21:17:33
|
|
|
|
lana luna
|
ojla punce... za jutri še ne vem če se bo kej dal po svetu hodt. k dons sem obupno lena. Leda a bi prosim še meni na z.s. poslala zemljevid do tebe, za vsak slučaj. z *zoe* sem pa prejle smsala, pa pravi, da jih ne bo in da vas vse lepo pozdravlja. kera pa zdj sploh pride? kahlo kako da tebe ne bo? a bom mogla zarad tebe še enkrat posebej u Lj hodt? me to you a ti pridš? lara? čaki kero še poznam od prej no u glavnm, upam da me ponoči lenoba mine in prletim jutri.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 21:40:31
|
|
|
|
leda
|
Leda a bi prosim še meni na z.s. poslala zemljevid do tebe, za vsak slučaj. ne gre. sem že zoe prosila, da ti pošlje navodila, pa ne vem, če je bla še gor...tko da bubi, lara,...pošljita lana luni prosim. se vidimo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 21:55:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
ne gre. Zakaj ne gre?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.12.2009 22:48:16
|
|
|
|
KAHLO
|
Lana luna, jaz mam jutri še zadenj date v tem letu s svojo taščo......in bi ga rada čimprej opravila , drgače bom pa nadvse vesela če se oglasiš pr meni, pa tud zoe pripelji zraven.....da vidim če so ji lučke nabavlene v ikeji pršle prav
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 10:29:08
|
|
|
|
lana luna
|
ojla... pomojem zato ni šlo, ker tebe leda še nimam določene za prijateljico. to sem šla zdele prevert. tko da ti šment bom mogla drugič kdaj bolj zgodej začet mal migat okoli teh srečanj itak je pa dons naš mali lenušček za spremembo očija pa mamico zbudu šele ob desetih namest ob osmih, tko da smo zaležal. in pol srečanja že prespal. predn se zdele kej zrihtamo bo ura že dvanajst u glavnem punce lepo se načvekajte, otroci naj se pa fajn naigrajo. kahlo se bom z zoe zmenla, pa preltiva en dan k vam. ampak drug let
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 13:13:23
|
|
|
|
leda
|
pomojem zato ni šlo, ker tebe leda še nimam določene za prijateljico. al to al sem pa včasih blond po duši. punce so šle, moji spita, mir in tišina. res neprecenljivo podružile so se lija, bubika, lara, ela, v sobanah za nad meter višine pa še bubi in zoja. je blo luštno videt malčice, kako so zrasle in kaj vse že znajo, odkar se nismo videle. z večino od poletja. pa tut z mamami smo nekaj stavkov celo izmenjale... nekaj se jih je opravičilo (marija in marko, upam, da kmal ozdravita, lana luna do 10??!!! madona. moja štiriletnica še ni uspela česa tazga ušpičit...), nekaj pa izpuhtelo. fotke pa druge lepjo, moj se je sredi idealnih momentov za paparace zaštekal...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 14:37:30
|
|
|
|
arabela*
|
Naša M.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 14:39:31
|
|
|
|
arabela*
|
Pa še ena...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 14:42:12
|
|
|
|
arabela*
|
pa s sestrico.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 16:21:37
|
|
|
|
*zoe*
|
Ojla, KAHLO lučke iz Ikeje čist super funkcionirajo, tako da še dobro, da sem imela vaju dve, da sta mi to tko fajn prinesle. Se morva pa res enkrat zmenit in oglasit na kavi pri teb. LANA LUNA, ja zakaj mi pa nisi še 1x sms poslala za zemljevid, ker potem nisem več sploh gledala na rr. LEDA super, da ste se fajn imeli, škoda res, da mi2 nisva mogla prit. Drgač pa še ni nič boljš z zobmi. Če ne bo kej kmal, mu jih bom kr sama ven potegnila Uživejte punce v tem prazničnem vzdušju s svojimi možeki, pa s svojimi črički. Upam, da se naslednjega srečanja udeleživa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 16:22:04
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa s sestrico....... Fletne punčke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 17:26:04
|
|
|
|
lana luna
|
leda naše tavelko dete je glede spanja ekstra pridno. spančka po 12 ur od devetih do devetih. ampak zdj pa že en cajt sam še po 11 ali 10 ur. in včer je šla spat šele ob desetih, pa je po dolgem cajtu blo spet 12 ur in smo se zbudili ob desetih. kr nism mogla vrjet ko sem na uro pogledala mamic to zdele med počitnicam ful paše, ker drugač vsak dan začenja delat ob šestih ali pol sedmih upam da bova tamalega tut naučila bit zaspanček če nau sestrica kej vmes posegla *zoe* sej bi ti poslala sms za zemljevid, sam je budilka zatajila in smo prespal pol srečanja drgač pa vidm da so bili septemberčki v manjšini. so ble dons bolj pučare na sporedu pridne... saraya tvoj tamali knedl je pa ful odrasel vidt, nikoli ne bi rekla, da je stara šele dobro leto... prava mala gospodična je že
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 19:43:31
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa s sestrico....... Kak sta slatke. Ima pa M res moderno frizurco. Kake dolge laske že ima frajlica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 19:52:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Kake dolge laske že ima frajlica. ja res ji hitro rastejo...spredaj sem jo že ene 4 krat strigla
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 19:53:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna saraya tvoj tamali knedl je pa ful odrasel vidt, nikoli ne bi rekla, da je stara šele dobro leto... prava mala gospodična je že ja...marsikdo tak reče ja......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:00:24
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa s sestrico.......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:01:56
|
|
|
|
pf
|
MTY kako kaj LN in kaj počneta sedaj ko si doma?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:22:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf MTY kako kaj LN in kaj počneta sedaj ko si doma? živjo! LN.............hm....poje malo več, kot je prejšne dni, spanje je pa še vedno katastrofalno. Danes ponoči sem eno uro dežurala, pa še potem se je kar dostikrat zbudila. tako da sem totalno blesava, ker je tole nespanje oz. dežuranje postalo rutina vsak dan. drugače čez dan se igrava, včasih pogledava telebajske-jih ima tako rada, da sedi čisto pri miru prvih 15 minut in samo gleda. , malo se potepava, greva račke nafutrat. božiček ji je prinesel tisto aqua podlago. s kakšnim veseljem riše po njej. in potem, ko jo pohvalim, kako lepo nariše, se ji tok dopade, da kr ploskat začne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:25:58
|
|
|
|
ključek
|
pf, ti delaš, ne? imate v četrtek kaj prej konec, ali klasika? Lana pridna, zdrava?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:38:27
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa s sestrico....... Fletne punčke Res je
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 20:43:47
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, mi smo doma, smo se imeli super danes Bubi cel dan v ženski družbi, me zanima, kaj bo zjutraj atiju povedal, ko pride iz nočne Pri ledi je imel 9 bab okoli, potem na drugem obisku pa 5 (+ enega atija) Sta se pa z Zojo očitno ful fajn igrala, mi je take štorije pripovedoval v avtu, da že skoraj niso več za javnost Kako je potem zgledala otroška soba, pa ve samo leda. Male pupe pa so itak bile tak lušne za pogledat. Vidi se pač, da se ne znajo še med sabo igrat (Lija in bubika sta nekaj poskušali s poganjalčkom), ampak bolj vsaka zase. Slikice bodo, ampak verjetno ne tukaj, ker shrani.si nekaj ne dela
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 29.12.2009 21:32:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Slikice bodo, ampak verjetno ne tukaj, ker shrani.si nekaj ne dela ne...dela pa slikomat....
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.