|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
25.12.2009 10:05:16   
gloria
user posted image

VESEL BOŽIČ

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
26.12.2009 8:10:26   
pf
Vsem mamicam in septemberčkom želim lepe praznične dni. Božiček nam je pa že ital ušel. Lep dan.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
26.12.2009 21:13:11   
Lara Croft
Halo, ma kje ste vse? user posted image

Jaz sem bila pa danes v Lj.... z Laro in eno frendico... ma je blo tku lušno.... pa še eno drago osebo sem srečala.... user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
26.12.2009 21:22:33   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Halo, ma kje ste vse? user posted image

tukaj...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2254
26.12.2009 21:27:48   
*bubi*
Dober večer user posted image

Mi smo se danes potepali. Obiskali smo taščo, potem pa smo se ustavili v Olimju in se šli kopat user posted image  Tak da ni bilo tako slabo user posted image  Zdaj se itak spet ne bomo videli kakega pol leta.

Jutri bomo še malo skupaj, naš ati ima nenavadno veliko fraj te praznike user posted image user posted image user posted image

Pa počasi sestavljam plane za torek, če že rinem v LJ, si moram bolj zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

Neposredna povezava do sporočila: 2255
26.12.2009 21:39:20   
Lara Croft
zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili

Ja, jst tut o tem gruntam... nekam bo treba tudi na kosilo...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
27.12.2009 8:31:15   
pf
Jaz vam predlagam, da greste po obisku pri Ledi še  na en giro z vozički po ljubljanskih stojnicah po centru, pa potem na kosilo v kako restavracijo v kak shoping center.

Cele praznike se  potepamo in nosimo darila levo, desno. Uh samo da je gotovo to obdarovanje. Saj imam rada božič, samo imamo veliko družino in se vsi obdarujemo, tak da je bilo kar nekaj tega. Danes popoldne se gremo kopat, samo še ne vemo kam. Jutri pa služba, no kavico grem spit tja in nujno opraviti, ker koristim štiri ure dopusta, ki imam še odprtega in ga moram do konec leta, ker drugače propade, tak da grem ob devetih domov. Druge dni bom delala, ker nimamo nekih planov, da bi kam šli, ker ima tudi moj odprto firmo do konca. Pa nek dež je napovedan, snega ni, tak da mi ni za koristitit dopusta druge dni. A ve ste že doma?

Neposredna povezava do sporočila: 2257
27.12.2009 8:49:03   
leda
i moram bolj zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili

mi mamo bolj balkanske gostiteljske navade in se po eni uri obisk šele začne user posted image   sicer pa pamžka gresta spat okrog 12.00, malo lahko podaljšam, na kuhanca pa zihr ne morem. bi rabla voziček za dvojčke...pa en čist miren štant na robu mesta user posted image

skratka okrog 13.00 mečem ven. za navodila do hiške pa me prosim mal pocukite al na fb al pa na zasebna tlele, ker javno glih ne bi objavljala najdi.si zemljevidov...

pf. jst sem doma. sem se odločila, da če že ne mormo ekipi dat 13. plače, jim damo vsaj 4 dni dopusta.  in smo zaprli za drug teden.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
27.12.2009 8:52:44   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pf. jst sem doma. sem se odločila, da če že ne mormo ekipi dat 13. plače, jim damo vsaj 4 dni dopusta.  in smo zaprli za drug teden.

Lepo,  lepo. In kaj boste delale babike, a greste kam drug teden?

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
27.12.2009 9:04:03   
leda
in ko glih govorimo o snegu..

se trudim rihtat apartma za zimovanje in mam težavo z motivacijo v tem aprilskem vremenu. je bla kera na jahorini lately? al pa vsaj ve za kak super apartma?

aha. še zdravstevno poročilo: ela končuje z dvotedenskim prehladom. se še izkašljuje, pa iz noska priteče še kdaj kaj prozornega. tut zoja je malo prehlajena. skratka normalno zimsko stanje. pišem le zato, ker morda pa je med potencialnimi obiskovalci tudi kak pamžek, ki nima stikov z zimskimi otroci. za ostale pa ni ovir.

zdej pa šibam. zoja gleda novoletni živžav, kjer je ravnokar nastopil elton john v risani verziji user posted image , ela mi pa knigge prinaša. popoldne gremo pa pogledat, kaj je dedek mraz k tašči in tastu prinesu. razen kosila seveda.

se pa prow veselim torka.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
27.12.2009 9:04:57   
leda
Lepo, lepo. In kaj boste delale babike, a greste kam drug teden?

družile se bomo. najljubši dela, me bomo pa dopoldne naokoli, popoldne pa tudi, sam v štiri.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
27.12.2009 12:09:47   
*bubi*

skratka okrog 13.00 mečem ven. za navodila do hiške pa me prosim mal pocukite al na fb al pa na zasebna tlele, ker javno glih ne bi objavljala najdi.si zemljevidov...

super napotki, bo težko zgrešit user posted image

Potem pa še napiši, ob kolikih odpirate vrata  user posted image  Bubika je ob 12-ih fertik. Je pa spet vprašanje, če mi bo v avtu kaj dremala, potem bo cel ritem zmešan. No, bomo videli.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
27.12.2009 12:12:06   
RAČKAPK
živ

mi2 z mojim in seveda Marija
greva v torek po obisku pri ledi
lepo mal v šoping

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
27.12.2009 12:12:40   
RAČKAPK
IZVIRNO SPOROČILO: zband

ojla

lara croft
čarli
pf
saraya
olivija
račkapk

in seveda skoraj soseda-me to you
želim vam in vašim lep in še enkrat lep božičuser posted image user posted image user posted image

zband-ko

zband-ko hvala hvala
tudi tebi in tvojim

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
27.12.2009 12:13:55   
RAČKAPK

Kdo vse pa sploh pride?

gdobivedu kje je seznamček.

-lara
-bubi
-mty (morda)
- jazzy
- račkapk
- lanaluna
- zoe (morda)
- čarli

nadaljujte zaporedje...

navodila sledijo.

mislm, da se je fiši tud prjavila
fiši kje si?????

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
27.12.2009 12:14:46   
RAČKAPK
Saraya - kako je s punčkama?

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
27.12.2009 12:15:13   
RAČKAPK
vidm, da nobeni ni gor
grem delat
čawči

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2267
27.12.2009 12:22:19   
Olivija*
ojla!
po dolgem času se še jaz javljam. sem imela vnačrtu, kako se bomo crkljali te 4 dni in potem še silvestrske 4 dni, pa nič iz tega. me je začopatila neka huda viroza  in se že od četrtka bolj kot ne v izolaciji v spalnici, da ne bi še A kaj dobila. upam, da bo kmalu bolje.

najhuje mi je pa to, ko A joka pred vrati spalnice in me kliče MAMI, MAMi, jaz je pa ne morem stisnit k sebi!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
27.12.2009 12:55:15   
leda
Potem pa še napiši, ob kolikih odpirate vrata

tale organiziran folk user posted image

ma bubi vi kr pridte. vstajamo zdej že dva dni spet ob pol osmih, prej smo tri dni ob 6-ih, tko da nimam pojma, kaj se bo gospodična za tork odločla. bomo rekli da uradno začnemo ob 10.00, neuradno pa od 8.00 dalje.

olivija, boga. upam, da prideš čimprej k seb...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
27.12.2009 12:56:28   
leda
mislm, da se je fiši tud prjavila

točno. sm ji na fb poslala Kako do nas, če sploh zna še gor pridet...

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2270
27.12.2009 12:59:32   
leda
super napotki, bo težko zgreši

haha. fahidiot pač. se mi še vedno pozna, da sem cel faks lagodno preživela z vlačenjem slovenceljnov po svetu. zemljevid je moj middle name...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
27.12.2009 16:52:49   
Olivija*
punce, a je katera od vas že dala skoz ta novo gripo? js mislim, da mam to... kok časa traja?

najraje bi slišala odgovor: četrti dan začne it na boljše user posted image user posted image user posted image

edino pogled na tehtnico me te dni razveseli, ker vsak dan pokaže 1 kg manj. ah, kakšna tolažba!user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
27.12.2009 18:20:33   
ključek
ojla, punce!!user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
27.12.2009 18:28:13   
ključek
kako ste?? del praznikov je že za nami, nova pošiljka prihaja. mi smo preživeli lep božič, božiček nam je prinesel nov avto.user posted image sem tok vesela, da nama je končno uspelo to urediti.user posted image
drugče pa.... ni tako veselo.......user posted image .......ful imam probleme s prehrano LN. sploh noče ničesar jesti. v vrtcu poje vse, doma za kosilo eno žlico, pa konec. pa kuham vsak dan drugo hrano, od juhe, do testenin, krompirja, rib, mesa...........nič. včasih je zelenjavo zelo rada jedla, sedaj jo pljuva ven. sadja sploh noče, mogoče kdaj kakšen hipp lonček. jaz ne vem, kaj naj. siliti je ne morem. pa zadnje čase spimo tudi zelo malo, po 40 minut skozi cel dan. in potem je tečna, da ne vem več, kako naj jo animiram, da ji bo zanimivo. zvečer sem čist crknjena, malo grem na FB, pa še to kaj kmalu ugasnem. enostavno ne vem, kaj je narobe, kaj naj naredim.

punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
27.12.2009 20:07:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Saraya - kako je s punčkama?

vredu..hvala....

A je boljša, vročine več ni...je pa še vedno na AB...
M pa itak ni nič staknila...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostum
Če za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.