![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.12.2009 10:05:16
|
|
|
|
gloria
|
VESEL BOŽIČ
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2009 8:10:26
|
|
|
|
pf
|
Vsem mamicam in septemberčkom želim lepe praznične dni. Božiček nam je pa že ital ušel. Lep dan.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2009 21:13:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
Halo, ma kje ste vse? Jaz sem bila pa danes v Lj.... z Laro in eno frendico... ma je blo tku lušno.... pa še eno drago osebo sem srečala....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2009 21:22:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Halo, ma kje ste vse? tukaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2009 21:27:48
|
|
|
|
*bubi*
|
Dober večer Mi smo se danes potepali. Obiskali smo taščo, potem pa smo se ustavili v Olimju in se šli kopat Tak da ni bilo tako slabo Zdaj se itak spet ne bomo videli kakega pol leta. Jutri bomo še malo skupaj, naš ati ima nenavadno veliko fraj te praznike Pa počasi sestavljam plane za torek, če že rinem v LJ, si moram bolj zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 26.12.2009 21:39:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili Ja, jst tut o tem gruntam... nekam bo treba tudi na kosilo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 8:31:15
|
|
|
|
pf
|
Jaz vam predlagam, da greste po obisku pri Ledi še na en giro z vozički po ljubljanskih stojnicah po centru, pa potem na kosilo v kako restavracijo v kak shoping center. Cele praznike se potepamo in nosimo darila levo, desno. Uh samo da je gotovo to obdarovanje. Saj imam rada božič, samo imamo veliko družino in se vsi obdarujemo, tak da je bilo kar nekaj tega. Danes popoldne se gremo kopat, samo še ne vemo kam. Jutri pa služba, no kavico grem spit tja in nujno opraviti, ker koristim štiri ure dopusta, ki imam še odprtega in ga moram do konec leta, ker drugače propade, tak da grem ob devetih domov. Druge dni bom delala, ker nimamo nekih planov, da bi kam šli, ker ima tudi moj odprto firmo do konca. Pa nek dež je napovedan, snega ni, tak da mi ni za koristitit dopusta druge dni. A ve ste že doma?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 8:49:03
|
|
|
|
leda
|
i moram bolj zorganizirat, da se ne bomo za eno uro vozili mi mamo bolj balkanske gostiteljske navade in se po eni uri obisk šele začne sicer pa pamžka gresta spat okrog 12.00, malo lahko podaljšam, na kuhanca pa zihr ne morem. bi rabla voziček za dvojčke...pa en čist miren štant na robu mesta skratka okrog 13.00 mečem ven. za navodila do hiške pa me prosim mal pocukite al na fb al pa na zasebna tlele, ker javno glih ne bi objavljala najdi.si zemljevidov... pf. jst sem doma. sem se odločila, da če že ne mormo ekipi dat 13. plače, jim damo vsaj 4 dni dopusta. in smo zaprli za drug teden.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 8:52:44
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda pf. jst sem doma. sem se odločila, da če že ne mormo ekipi dat 13. plače, jim damo vsaj 4 dni dopusta. in smo zaprli za drug teden. Lepo, lepo. In kaj boste delale babike, a greste kam drug teden?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 9:04:03
|
|
|
|
leda
|
in ko glih govorimo o snegu.. se trudim rihtat apartma za zimovanje in mam težavo z motivacijo v tem aprilskem vremenu. je bla kera na jahorini lately? al pa vsaj ve za kak super apartma? aha. še zdravstevno poročilo: ela končuje z dvotedenskim prehladom. se še izkašljuje, pa iz noska priteče še kdaj kaj prozornega. tut zoja je malo prehlajena. skratka normalno zimsko stanje. pišem le zato, ker morda pa je med potencialnimi obiskovalci tudi kak pamžek, ki nima stikov z zimskimi otroci. za ostale pa ni ovir. zdej pa šibam. zoja gleda novoletni živžav, kjer je ravnokar nastopil elton john v risani verziji , ela mi pa knigge prinaša. popoldne gremo pa pogledat, kaj je dedek mraz k tašči in tastu prinesu. razen kosila seveda. se pa prow veselim torka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 9:04:57
|
|
|
|
leda
|
Lepo, lepo. In kaj boste delale babike, a greste kam drug teden? družile se bomo. najljubši dela, me bomo pa dopoldne naokoli, popoldne pa tudi, sam v štiri.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:09:47
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda skratka okrog 13.00 mečem ven. za navodila do hiške pa me prosim mal pocukite al na fb al pa na zasebna tlele, ker javno glih ne bi objavljala najdi.si zemljevidov... super napotki, bo težko zgrešit Potem pa še napiši, ob kolikih odpirate vrata Bubika je ob 12-ih fertik. Je pa spet vprašanje, če mi bo v avtu kaj dremala, potem bo cel ritem zmešan. No, bomo videli.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:12:06
|
|
|
|
RAČKAPK
|
živ mi2 z mojim in seveda Marija greva v torek po obisku pri ledi lepo mal v šoping
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:12:40
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: zband ojla lara croft čarli pf saraya olivija račkapk in seveda skoraj soseda-me to you želim vam in vašim lep in še enkrat lep božič zband-ko zband-ko hvala hvala tudi tebi in tvojim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:13:55
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Kdo vse pa sploh pride? gdobivedu kje je seznamček. -lara -bubi -mty (morda) - jazzy - račkapk - lanaluna - zoe (morda) - čarli nadaljujte zaporedje... navodila sledijo. mislm, da se je fiši tud prjavila fiši kje si?????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:14:46
|
|
|
|
RAČKAPK
|
Saraya - kako je s punčkama?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:15:13
|
|
|
|
RAČKAPK
|
vidm, da nobeni ni gor grem delat čawči
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:22:19
|
|
|
|
Olivija*
|
ojla! po dolgem času se še jaz javljam. sem imela vnačrtu, kako se bomo crkljali te 4 dni in potem še silvestrske 4 dni, pa nič iz tega. me je začopatila neka huda viroza in se že od četrtka bolj kot ne v izolaciji v spalnici, da ne bi še A kaj dobila. upam, da bo kmalu bolje. najhuje mi je pa to, ko A joka pred vrati spalnice in me kliče MAMI, MAMi, jaz je pa ne morem stisnit k sebi!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:55:15
|
|
|
|
leda
|
Potem pa še napiši, ob kolikih odpirate vrata tale organiziran folk ma bubi vi kr pridte. vstajamo zdej že dva dni spet ob pol osmih, prej smo tri dni ob 6-ih, tko da nimam pojma, kaj se bo gospodična za tork odločla. bomo rekli da uradno začnemo ob 10.00, neuradno pa od 8.00 dalje. olivija, boga. upam, da prideš čimprej k seb...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:56:28
|
|
|
|
leda
|
mislm, da se je fiši tud prjavila točno. sm ji na fb poslala Kako do nas, če sploh zna še gor pridet...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 12:59:32
|
|
|
|
leda
|
super napotki, bo težko zgreši haha. fahidiot pač. se mi še vedno pozna, da sem cel faks lagodno preživela z vlačenjem slovenceljnov po svetu. zemljevid je moj middle name...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 16:52:49
|
|
|
|
Olivija*
|
punce, a je katera od vas že dala skoz ta novo gripo? js mislim, da mam to... kok časa traja? najraje bi slišala odgovor: četrti dan začne it na boljše edino pogled na tehtnico me te dni razveseli, ker vsak dan pokaže 1 kg manj. ah, kakšna tolažba!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 18:20:33
|
|
|
|
ključek
|
ojla, punce!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 18:28:13
|
|
|
|
ključek
|
kako ste?? del praznikov je že za nami, nova pošiljka prihaja. mi smo preživeli lep božič, božiček nam je prinesel nov avto. sem tok vesela, da nama je končno uspelo to urediti. drugče pa.... ni tako veselo....... .......ful imam probleme s prehrano LN. sploh noče ničesar jesti. v vrtcu poje vse, doma za kosilo eno žlico, pa konec. pa kuham vsak dan drugo hrano, od juhe, do testenin, krompirja, rib, mesa...........nič. včasih je zelenjavo zelo rada jedla, sedaj jo pljuva ven. sadja sploh noče, mogoče kdaj kakšen hipp lonček. jaz ne vem, kaj naj. siliti je ne morem. pa zadnje čase spimo tudi zelo malo, po 40 minut skozi cel dan. in potem je tečna, da ne vem več, kako naj jo animiram, da ji bo zanimivo. zvečer sem čist crknjena, malo grem na FB, pa še to kaj kmalu ugasnem. enostavno ne vem, kaj je narobe, kaj naj naredim. punce, do katerega meseca naj bi otroci shodili? in če do tega meseca ne shodijo, kaj potem???? LN se sploh noče oz. ne upa spustiti. tako, da moramo sedaj nazaj v RA, me prov zanima (in skrbi), kaj bo sedaj oz. kam nas bo napotila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.12.2009 20:07:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK Saraya - kako je s punčkama? vredu..hvala.... A je boljša, vročine več ni...je pa še vedno na AB... M pa itak ni nič staknila...
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razred - da ali ne?V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.