Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:42:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf pa še tako fensi šmensi frizuro ima. to je moje delo ....pa še s tem da sem jo že tretjič spredaj strigla... pa je pridna, ko jo strižeš? Naš se dere, je prava norišnica. Pa še vsake dva meseca ga moram vozit f frizerju. Na začetku je bil ful priden, zdaj mu gre pa na živce in je jok, da je joj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:43:12
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ne vem, zakaj se slika ne obrne pokonci... ko jo gledam v programu mi jo obrne.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:43:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you pa je pridna, ko jo strižeš? ja..ni bilo neke panike.Je A bolj nevzdržna
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:44:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne vem, zakaj se slika ne obrne pokonci... ko jo gledam v programu mi jo obrne. ja srček luškani!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:44:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša M pa ima že odzunaj na obeh straneh petkice...zobek mislim koliko zobkov pa ima že zunaj? jutri povem...moram preštet
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:45:17
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi pa jemo sami............ Sej dva od treh sta že odrasla, se pričakuje, da bosta jedla sama....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:45:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naše babike sta malo prej domov prišle.....so spet bili v europarku namreč ....brezveze razglabljat,ker tud da jih zvežem,jih bo tja peljala,ker drugam ne znajo it ko tja....No skratka spucala sem,za šolo bolj malo naredila,zdaj pa baburice jesta mandarino,M jih obožuje,zna celo sama zmazat... Mogoče ji pa ni, da bi jih čuvala, pa jih namerno vozi tja ... eh ne......je čist nora na njiju..sama reče da bi ju imela tam... ..verjetno je to obsedenost z EP.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:47:12
|
|
|
|
arabela*
|
Larika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:48:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Naš se dere, je prava norišnica. Pa še vsake dva meseca ga moram vozit f frizerju. Na začetku je bil ful priden, zdaj mu gre pa na živce in je jok, da je joj Ma kaj za take male obstajajo tudi kakšne frizurce?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:51:04
|
|
|
|
ključek
|
jaz pa pogrešam Alenko_. se že dolgo ni javila.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:51:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naš se dere, je prava norišnica. Pa še vsake dva meseca ga moram vozit f frizerju. Na začetku je bil ful priden, zdaj mu gre pa na živce in je jok, da je joj Ma kaj za take male obstajajo tudi kakšne frizurce?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:51:46
|
|
|
|
arabela*
|
Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 21:54:37
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj. spali bomo dalj časa.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:01:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj. spali bomo dalj časa. Ja sigurno bo naše male brigalo, kam smo premaknili uro..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:09:15
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj. spali bomo dalj časa. Ja sigurno bo naše male brigalo, kam smo premaknili uro.. sej se bo ati zbudil..............mami bo pa naprej spala............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:09:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj. spali bomo dalj časa. danke....... mislim,da bomo mi že ob petih auf jutri
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:16:46
|
|
|
|
ključek
|
ste vse šle? no, potem pa nočko še od mene.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:19:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Naš se dere, je prava norišnica. Pa še vsake dva meseca ga moram vozit f frizerju. Na začetku je bil ful priden, zdaj mu gre pa na živce in je jok, da je joj Ma kaj za take male obstajajo tudi kakšne frizurce? Mu tako hitro rastejo, da mu je treba popravit frizuro na dva meseca ; atiju pa na dober mesec - skoraj onadva več porabita za frizerja kot jaz
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:19:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:32:41
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .... bubi - upam, da ste šibnili v postojno.... jaz mislim, da so šli...ker je danes še nič nisem videla v kafiču Ja, smo bili Super smo se imeli. Najprej jama, smo šli samo z bubijem, potem pa smo bili še na obisku. Vam povem, trije otroci 2008 letnik, torej bi teoretično skupaj v vrtec oz. šolo hodili. Moja sestrična je februarska in je za več kot glavo večja od bubike. Nečakec pa je junijski in je nekje vmes. Ampak sestrična je res veeeeeelika . Pa tega pol leta razlike - lubica ful govori, vse zna pokazat v knjigicah, že besede povezuje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:32:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: pf Ste nakupile kaj? a sem plašček kupla v H&M tak lep eleganten.....samo upam da ga sedaj vsaka druga ne bo imela na sebi... M pa ne vem kje naj čevlje najdem.tam,ko vem da jih imajo ne grem,zarad osebnih razlogov.....drugod pa.. ..pa bi ji najraje že take lahke polškorenjčke vzela.... V Daichmanu imajo nekatere čevlje čisto iste kot v M, pa veeeeliko cenejše. Vsaj jaz več ne grem v M. Raje kupim v Qlandiji, tam so 3 take trgovine (Pami, Vogele, Daichman).
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:32:53
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša M pa ima že odzunaj na obeh straneh petkice...zobek mislim petkice? Si sigurna, da niso štirkice? Ojoj, bubika je še vedno pri dveh enkicah spodaj Pa enkici zgoraj sta že zelo blizu.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:33:00
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi pa jemo sami............ Sej dva od treh sta že odrasla, se pričakuje, da bosta jedla sama.... vedno z levo?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:33:03
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne vem, zakaj se slika ne obrne pokonci... ko jo gledam v programu mi jo obrne. ja srček luškani!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 24.10.2009 22:41:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
sej se bo ati zbudil..............mami bo pa naprej spala..... Srečna ti... :))
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
ime za punčkomadjancakatero vam je lepše?Metka (
62%)
Žana (
38%)
Število vseh glasov: 206Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!