|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
24.10.2009 8:57:33   
pf
Grem likat punce. Dobro jutro.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 101
24.10.2009 9:02:52   
ključek
pozdravček še od mene.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 102
24.10.2009 10:14:13   
arabela*
Dobro jutro

Meni je pa prav fajn.... ...greva sedaj z a v mesto,da ji plašček kupim....pa m bi morala čevlje nabavit,nima nič za hladne dni.....popoldan pa bom lepo sama uživala... gresta k babici, gre na dirko.... user posted image

Nič.lepo se imejte do popoldan,se tipkamo user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 103
24.10.2009 10:42:36   
Lara Croft

Ja to je res, samo jaz v tem pogledu še nisem bila ekstremno vesela. Moj niti ne čisti, niti ne kuha. No malo že pomaga kaj, ampak ni za ploskat glih.

Pa tudi, če bi že kej naredil, bi blo treba popravljat... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 104
24.10.2009 11:45:36   
Lara Croft
ampak se je vmes zbudila ene 15 x, ker gredo štirke ven (ja še kar) in jo boli in jokca. Saj pol zaspi nazaj, ampak ne traja prav dolgo. Sedaj že počiva spet kakih 15 minut.

Točno tako je bilo pri nas..... hvala bogu so 3 že zunaj... user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 105
24.10.2009 14:32:53   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Ja to je res, samo jaz v tem pogledu še nisem bila ekstremno vesela. Moj niti ne čisti, niti ne kuha. No malo že pomaga kaj, ampak ni za ploskat glih.

Pa tudi, če bi že kej naredil, bi blo treba popravljat... user posted image user posted image user posted image

No tak sem mislila. user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 106
24.10.2009 14:33:51   
pf

ampak se je vmes zbudila ene 15 x, ker gredo štirke ven (ja še kar) in jo boli in jokca. Saj pol zaspi nazaj, ampak ne traja prav dolgo. Sedaj že počiva spet kakih 15 minut.

Točno tako je bilo pri nas..... hvala bogu so 3 že zunaj... user posted image

Ja tole pa res lahko rečeš hvala bogu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 107
24.10.2009 14:34:22   
arabela*
baucika.......

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 108
24.10.2009 14:36:17   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Dobro jutro

Meni je pa prav fajn.... ...greva sedaj z a v mesto,da ji plašček kupim....pa m bi morala čevlje nabavit,nima nič za hladne dni.....popoldan pa bom lepo sama uživala... gresta k babici, gre na dirko.... user posted image

Nič.lepo se imejte do popoldan,se tipkamo user posted image

Ste nakupile kaj? Jaz sem tudi prvo mislila, da bi šle z Lano v City CE, ampak se mi ne da, ker je taka beda od vremena. Pa itak sem mogla malo pospraviti po hiši. Sva šle kar pri nas malo zapravljat. Sem ji kupila dokolenke take slatke in ko sva prišle domov sem hotela listek dol potegniti in sem kar dokolenke razprala. Bimbo sem svetovni. Saj se lahko pošije, samo pri vrabcu no.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 109
24.10.2009 14:37:30   
pf

baucika.......

user posted image

Miša mala. Kako čobico naredi frajerka. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 110
24.10.2009 14:40:17   
Lara Croft
baucika.......

Madonca, Marisa pa nič več dojenčkasto ne izgleda... user posted image user posted image  

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 111
24.10.2009 15:02:22   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Ste nakupile kaj?

a sem plašček kupla v H&M tak lep eleganten.....samo upam da ga sedaj vsaka druga ne bo imela na sebi...user posted image user posted image user posted image

M pa ne vem kje naj čevlje najdem.tam,ko vem da jih imajo ne grem,zarad osebnih razlogov.....drugod pa..user posted image ..pa bi ji najraje že take lahke polškorenjčke vzela....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 112
24.10.2009 15:03:41   
arabela*
Grem malo GPO delat....zdaj sem sama in imam čas..drugače tak nič ne naredimuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 113
24.10.2009 15:04:19   
pf

Madonca, Marisa pa nič več dojenčkasto ne izgleda... user posted image user posted image  

Res ne, bi človek mislil, da je lepotička že kake dve leti in malo stara. Naša L je še pravi jenči, sedaj ko ima kratke lase, ker je postrižena.

Neposredna povezava do sporočila: 114
24.10.2009 15:06:20   
pf

a sem plašček kupla v H&M tak lep eleganten.....samo upam da ga sedaj vsaka druga ne bo imela na sebi...user posted image user posted image user posted image

M pa ne vem kje naj čevlje najdem.tam,ko vem da jih imajo ne grem,zarad osebnih razlogov.....drugod pa..user posted image ..pa bi ji najraje že take lahke polškorenjčke vzela....

Saraya jaz bom Lani superfitke kupila. Sem že gledala v Cicibanu v Slov. Bistrici in so ful lepi škorenjci. Samo so pa tam nekje okrog 65 €. Fino ne? user posted image

Fajn se uči. Jaz pa grem parket malo pobrisati, ker Lana spi.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 115
24.10.2009 15:06:52   
pf
Lara a je kaj sonca na Krasu? Pri nas so ga vkradli. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 116
24.10.2009 16:21:45   
Čarli08
Naša je tudi lovec na kuhan pršut in piščančja prsa. Ja punce vedo, kaj je dobro.

Naš pa ne mara salam in hrenovk. Mi je kar malo hecno, ampak se ne sekiram - rajši vidim da tega ne mara kot pa kakšne zelenjave. Pa pri sadju je malo zbirčen - mu potem naredim alternativo - ali mu stisnem sok ali pa kaj z jogurtom zmešam - to pa vse gre.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 24.10.2009 16:22:17 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 117
24.10.2009 16:23:21   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

za nami je super noč........zaspala je ob 18.45, in spala do 7.35.user posted image user posted image user posted image ob 5 se je zbudila, pa sem ji dala samo čaj, ga je približno pol flaške spila, potem pa zaspala nazaj. sedaj ji že 2. dan zjutraj (ob petih) ne dajem mleka in upam, da se navadimo tega. sedaj pa že razmetava igrače, mami pa mal rr čekira.....user posted image

superca !!!

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 118
24.10.2009 16:25:23   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

bla bla bla.....user posted image user posted image user posted image user posted image

to sem napisala iz vidika mamice, žene.............vsaka bi bila ekstremno vesela, da pride v spucano bajto in na dobro kosilo.user posted image

Jaz tud nisem te sreče

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 119
24.10.2009 17:59:48   
gold fish

baucika.......

......to sem tud jaz hotla glih zdaj komentirat...  user posted image

...drugače pa user posted image user posted image user posted image ..... že zdaj pozirauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 120
24.10.2009 18:02:23   
gold fish
....  bubi - upam, da ste šibnili v postojno....user posted image   

< Sporočilo je popravil gold fish -- 24.10.2009 18:04:53 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 121
24.10.2009 18:02:53   
gold fish

Res ne, bi človek mislil, da je lepotička že kake dve leti in malo stara. Naša L je še pravi jenči, sedaj ko ima kratke lase, ker je postrižena.

naš tuduser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 122
24.10.2009 18:03:53   
Olivija*
punce, komaj sem vas našla!

po novem naša A ne spi več v vreči, ker se je vedno tako fino prevrnila, da je z glavco udarila po ograjici (čeprav zaščiteni s peno, pa vseeno). zavezovanja odeje še ne obvladamo - če ji zavežem na dveh koncih, potem sigurno spi na vrhu odeje...user posted image user posted image user posted image

ta teden sem se v popoldanskem času največ ukvarjala z nakupom zimskih gum. ene sem že vrnila (so jih vzeli nazaj brez vsakega kompkiciranja, ker so pač bile 2 leti stare), ma druge so mi že zmontirali na servisu in sem šele doma ugotovila, da so tudi 2 leti stare, čeprav so mi tam 3x zatrdili, da so letošnjii letnikuser posted image user posted image user posted image ..grrrr.... kot da nimam kaj drugega počet kot se pregovarjat s temi vulkanizerji, bah!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 24.10.2009 18:05:36 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 123
24.10.2009 18:04:46   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

naš tuduser posted image

naša tudi...brez striženja user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 124
24.10.2009 18:07:39   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
....  bubi - upam, da ste šibnili v postojno....user posted image   

jaz mislim, da so šli...ker je danes še nič nisem videla v kafiču user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  3 4 [5] 6 7   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Katero ime
Meggi

Katero ime bi izbrali za fantka?

Marcel (20%)

Žiga (43%)

Anej (37%)

Število vseh glasov: 365

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!