Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 5:26:03
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mi pa jemo sami............ In to s kakim užitkom.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 5:26:41
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša M pa ima že odzunaj na obeh straneh petkice...zobek mislim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 5:28:35
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne vem, zakaj se slika ne obrne pokonci... ko jo gledam v programu mi jo obrne. Saj tudi postrani je OK. Lepotička mala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 5:30:50
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Kaj zaj nobena ne ve...kam se kazalci prestavijo nazaj. spali bomo dalj časa. Mene je nekaj zmedla ta ura in sem vstala po novi 5.15 oz. po stari 6.15 in sem bila budna kot sova, zato sem vstala in pobarvala lase.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 5:34:20
|
|
|
|
pf
|
Drugače pa dobro jutro in upam, da čimbolj dolgo spite.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 7:03:31
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 7:04:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf zato sem vstala in pobarvala lase. aleluja
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 7:06:02
|
|
|
|
arabela*
|
Naša m je spala ravno toliko,kot običajno.po novem času smo bili eno uro prej auf in to ob šestih..ma pozabila sem,da bi jo eno uro kasneje spat dala,bi mogoče do sedme spala..pa dobro,ni panike Grem jo previt,ker mi panično govori mama aka aka...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 7:32:24
|
|
|
|
arabela*
|
Eto,je že madam porihtana....zdaj pa se veselo skupaj igrata
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 7:45:10
|
|
|
|
Lara Croft
|
Mene je nekaj zmedla ta ura in sem vstala po novi 5.15 oz. po stari 6.15 in sem bila budna kot sova, zato sem vstala in pobarvala lase. Lara je bla točna, kot vedno.... ob 7.15 se je zbudila.... no, čeprav naj bi ura kazala 6.15, ma je menjano samo tam, kjer se samo spremeni... Se boljše počutim tko... Jo bom začela dajat spat vsak dan 15 minut kasneje, tko da pridemo spet na 8 zvečer... upam, da se bo tudi zjutraj podaljšalo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 8:00:53
|
|
|
|
Olivija*
|
dobro jutro! naša a je pa vedela, da mora danes spanje podaljšati. Pridna punca. Laski ji res bolj počasi rastejo, zato pa zobki bolj hitro. Danes sem opazila, da je že videt eno zgornjo trojkico, čeprav se mi zdi, da bi te trojkice morale bit ful pozno na vrsti Katera mi je na kmetiji umetni gnoj potresla? Imam zdaj take obilne pridelke Za kako kravo se priporočam, sem mlekarno kupla Naša A je pa zdaj dva dni skoz ponavljala besedo KUTIKA in nama sploh ni bilo jasno, kaj to pomeni...no, zdaj sva ugotovila, da s tem misli DUDIKA in sva začela kar naenkrat ignorirat to besedo Se mi zdi, da je zdaj čas, da jo začnemo počasi odvajat...in pozabljat na dudo...če se le da Larika, LN, M...kak luškane Fantki so pa bolj skrivnostni postali, nobene slikce ni več videt...
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 25.10.2009 8:03:48 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 8:02:32
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Saj tudi postrani je OK. se vidi, da imaš bolj nizke zahteve glede računalnika ...ker drugače imam občutek, da si bolj natančna no, sej maš prav..Larika je srčkana, kakorkoli obrneš!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 8:54:52
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* se vidi, da imaš bolj nizke zahteve glede računalnika ...ker drugače imam občutek, da si bolj natančna Imaš prav. Jaz če bi že postrani slikico gor dala, ko bi že bila carica.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 8:58:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Naša m je spala ravno toliko,kot običajno.po novem času smo bili eno uro prej auf in to ob šestih..ma pozabila sem,da bi jo eno uro kasneje spat dala,bi mogoče do sedme spala..pa dobro,ni panike Ne gre to tako hitro pri otrocih. Nekje 15 min na dan se da zamaknit Nekateri pa sploh nimajo težav s prestavljeno uro. Zdaj jeseni mislim, ko pridobijo eno uro. Si pridržujejo pravico poležavanja do desetih, pa jih nič ne briga stara ura - nova ura. No, saj včerajšnji čas tudi mene ne zanima več, ura je pač toliko kot je. Edino prestavit je ne smem pozabit. Se mi je že zgodilo, da sem ročno uro komaj po enem tednu prestavila (po paniki, koliko je že ura ), ker jo med počitnicami manj nosim.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 8:59:17
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* se vidi, da imaš bolj nizke zahteve glede računalnika ...ker drugače imam občutek, da si bolj natančna Imaš prav. Jaz če bi že postrani slikico gor dala, ko bi že bila carica. pf, ti boš res morala en šnel kurz iz računalništva naredit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 9:54:12
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, ti boš res morala en šnel kurz iz računalništva naredit In to še v tem letu. Moram prijateljico prositi, da mi pokaže kako se slikice nalagajo iz aparata na cd in iz cd-ja na rr.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 10:16:11
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* pf, ti boš res morala en šnel kurz iz računalništva naredit In to še v tem letu. Moram prijateljico prositi, da mi pokaže kako se slikice nalagajo iz aparata na cd in iz cd-ja na rr. Takrat se ga pa jaz napijem...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 14:10:40
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Takrat se ga pa jaz napijem... No pri taki pogrutavščini, verjemi da se ga bom tudi jaz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 15:27:46
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ne vem, zakaj se slika ne obrne pokonci... ko jo gledam v programu mi jo obrne. Saj tudi postrani je OK. Lepotička mala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 15:37:28
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Fantki so pa bolj skrivnostni postali, nobene slikce ni več videt... Ena bolj resna ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 16:30:30
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Fantki so pa bolj skrivnostni postali, nobene slikce ni več videt... Ena bolj resna .... Res je resen Rožleta pa bolj poredko vidimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 16:31:37
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Takrat se ga pa jaz napijem... No pri taki pogrutavščini, verjemi da se ga bom tudi jaz. To bi pa rada videla. pf, ti se samo na kavi oglasi, pa te vse naučim Samo ta najina kava se že dolgo izmika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 18:52:07
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ena bolj resna .... kak resen fant! ....kdo pa ne bi bil, se nekaj pripravlja...konkurenca cuker je! ampak laskov pa res msilim, da ima naša A najmanj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 18:53:35
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* To bi pa rada videla. pf, ti s samo na kavi oglasi, pa te vse naučim Samo ta najina kava se že dolgo izmika kaj je pa s tistimi kremšnitami? MTY?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 25.10.2009 19:09:36
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 . To bodo punce norele. Lepotec na kubik.
|
|
|
valentinovoLelly28 RRAli si s partnerjem za valentinovo izmenjata darilo oz. gresta nekam skupaj (sama,brez otrok)?da (
25%)
ne (
75%)
Število vseh glasov: 24Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!