|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
25.10.2009 19:10:01   
Lara Croft
Ena bolj resna ....

Kul... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 201
25.10.2009 19:10:05   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pf, ti se samo na kavi oglasi, pa te vse naučim user posted image  Samo ta najina kava se že dolgo izmika user posted image

Pa res.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 202
25.10.2009 19:13:05   
pf
Preživeli smo super dan. Na kosilo smo šli k mojim, prej še na sprehod po mestu, popoldne pa smo bili na razstavi malih živali in v tropskem parku v Slov. Konjicah. Super. Lana je bila fascinirana, najbolj nad ga ga, za večerjo smo si prinesli pico, no Lana je dobila še keksolino, sedaj že veselo panka, jaz pa grem na masiranje. Juhu.

Lahko noč in lepe sanje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 203
25.10.2009 19:32:43   
ključek
čer....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 204
25.10.2009 19:48:55   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
Fantki so pa bolj skrivnostni postali, nobene slikce ni več videt...

user posted image

Ena bolj resna ....

ja kok je resen!!user posted image

pa luškan!!user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 25.10.2009 19:49:20 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 205
25.10.2009 20:40:13   
Lara Croft
Jst sem pa tku zmatrana.... Že štriri dni sva z Laro sami... dans me pa še glava neki boli....
Ma ene minutke nisem imela zase čez dan... še stuširat se skori nisem imela časa .... Jah, pol ku gre Lara spat začne kmetija, potem survivor... pa moja kmetija, otok, akvariji, kafič, dupliči.... ni cajta... user posted image user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 206
25.10.2009 22:39:57   
gold fish
čer. user posted image  ..vas samo na brzino pozdravim, tud jaz sem ful zmatrana...ne spimo že ne vem od kdaj....user posted image ...

v bistvu sem vam prišla povedat samo to.....   dobila sem sms od račkepk, da sta z marijo pristali v bolnici, ker ima bogica teževe z dihanjem....

Marija  - zateuser posted image user posted image         , Račka - user posted image user posted image user posted image  ....držita se.....

Pa čim hitrejše okrevanje seveda.....

Nočka.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 207
26.10.2009 6:24:36   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Marijo!

Pa zgodnje dobro jutro user posted image  Zaenkrat sem vesela, da samo bubi skače okoli mene, bubika pa je še malo zadremala. Jo je okoli petih tak kašelj mučil, slezovega sirupa pa ni hotela. ni šans user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 208
26.10.2009 7:01:40   
ključek
jutro......user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 209
26.10.2009 7:02:29   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

v bistvu sem vam prišla povedat samo to.....   dobila sem sms od račkepk, da sta z marijo pristali v bolnici, ker ima bogica teževe z dihanjem....

Marija  - zateuser posted image user posted image         , Račka - user posted image user posted image user posted image  ....držita se.....

Pa čim hitrejše okrevanje seveda.....

se podpišem!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 210
26.10.2009 7:07:40   
ključek

Pa zgodnje dobro jutro user posted image  Zaenkrat sem vesela, da samo bubi skače okoli mene, bubika pa je še malo zadremala. Jo je okoli petih tak kašelj mučil, slezovega sirupa pa ni hotela. ni šans user posted image

počitnice imaš, pa že na rr visiš????user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej to???user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro tudi tebi.

kašelj....poznano. sploh se ne da rešt tega. user posted image user posted image  po moje se bo to vleklo čez celo zimo???

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 211
26.10.2009 7:19:22   
ključek
za vse pa ena velika user posted image !
user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 212
26.10.2009 7:20:12   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

čer. user posted image  ..vas samo na brzino pozdravim, tud jaz sem ful zmatrana...ne spimo že ne vem od kdaj....user posted image ...

olja!!! tebe pa pogrešam!!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 213
26.10.2009 7:44:23   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 214
26.10.2009 7:46:04   
arabela*
Jeeeee.naša babika je spala kot običajno,po novem času do sedme........ni bila nič prej auf,nič kasneje.....pridnauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 215
26.10.2009 8:08:56   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jeeeee.naša babika je spala kot običajno,po novem času do sedme........ni bila nič prej auf,nič kasneje.....pridnauser posted image

bravo!!!user posted image user posted image user posted image
pridna!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 216
26.10.2009 8:09:27   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

dobro jutro tudi tebi.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 217
26.10.2009 8:27:35   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Preživeli smo super dan. Na kosilo smo šli k mojim, prej še na sprehod po mestu, popoldne pa smo bili na razstavi malih živali in v tropskem parku v Slov. Konjicah. Super. Lana je bila fascinirana, najbolj nad ga ga, za večerjo smo si prinesli pico, no Lana je dobila še keksolino, sedaj že veselo panka, jaz pa grem na masiranje. Juhu.

Lahko noč in lepe sanje.

super za lep dan!user posted image

razstava malih živali in tropski park..............je to stalna zadeva?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 218
26.10.2009 8:29:43   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

pf, ti se samo na kavi oglasi, pa te vse naučim user posted image  Samo ta najina kava se že dolgo izmika user posted image

Pa res.

pf, najina kava je tudi že ledeno mrzla..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 219
26.10.2009 8:32:56   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

počitnice imaš, pa že na rr visiš????user posted image user posted image user posted image  kaj je zdej to???user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaj pa naj delam ob šestih zjutraj?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 220
26.10.2009 9:48:13   
ključek
KAHLO, živjo!!!user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 221
26.10.2009 10:28:29   
KAHLO
MTY.....halo ....nimam cajta tud nekaj malega načečkat.....ta vikend je bla norišnica v lj..............jaz nevem pa sploh ni bla polna luna....folku se je moglo full dogajat.....a pri vas ni nič čutit posledic!!
No sej sva tud midva čutila posledice, sva imela v soboto ob polnoči policijo na obisku so nama registrske tablce pokradli z avta....tako da smo zdaj k uni podivjanci k se brez registrskih okrog vozimo džiiiiiiiiiiiiiiiiissssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak po današnji jutranji seznanitvi dogodkov v lj.....sem lahko srečna da še avta niso ukradliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 222
26.10.2009 10:29:38   
KAHLO
MTY.....zgleda da se norišnica nadaljujeuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 223
26.10.2009 11:03:00   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY.....zgleda da se norišnica nadaljujeuser posted image

pri nas je pa začuda mirno.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 224
26.10.2009 11:12:07   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

MTY.....halo ....nimam cajta tud nekaj malega načečkat.....ta vikend je bla norišnica v lj..............jaz nevem pa sploh ni bla polna luna....folku se je moglo full dogajat.....a pri vas ni nič čutit posledic!!
No sej sva tud midva čutila posledice, sva imela v soboto ob polnoči policijo na obisku so nama registrske tablce pokradli z avta....tako da smo zdaj k uni podivjanci k se brez registrskih okrog vozimo džiiiiiiiiiiiiiiiiissssssuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ampak po današnji jutranji seznanitvi dogodkov v lj.....sem lahko srečna da še avta niso ukradliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

samo nekaj je v zraku.......ker na cesti..........ajoj........user posted image user posted image user posted image ........4x so me tok na polno izsilili, da sem komaj ustavila....user posted image user posted image

tablice so vama ukradli?? joj.user posted image user posted image user posted image  upam, da si uredila zadevo. user posted image user posted image
si že odjavila tablice?

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......