![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 13:35:59
|
|
|
|
Olivija*
|
zdej pa tut js šibam po mojga sončka.jeeeeeee. zjutraj je tako milo jokala, ko sem šla....prvič zdaj, da je res jokala...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 18:01:31
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fišika pa upam da se imaš danes lepoooooooooooooo sem se imela ja , najprej je šefica kafe in krofe častila, ker sem prišla nazaj, pa rekla je da je ful vesela, da je bila zdaj ful luknja, ko me ni bilo...na nemški šprahi... ....tisto najboljše je pa prišlo malo kasneje....sem dobila tistih 5 dodatnih dni dopusta .... kahlo hvala za info.... drugače sem se pa vseeno malo lovila, pa še obračun je bil .... amp ak moja miza je bila pa skoraj taka kot pred 2 letoma..... vse me je čakalo.... ...je kar fajn filing..... ...samo me je pa začela tako glava bolet prej, pa ne vem zakaj...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 18:06:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO ampak se še kr ne moram odločit katera barva bi prevladovala pr nas za te praznike, zlata, rdeča, srebrna....pojma nimam...... Če ima katera kakšno idejo za okraševanje.................naj mi prišepne Gledam na tv, je ravno prispevek - veliko je rdeče, viola in bele; Pomembno je tudi, da vrvica na svečki stoji pokonci Pa všeč mi je bilo, ko je stric pikal klinčke v pomarančo - sem si že napisala, da nabavim kolegica jih dela, meni so bili ful všeč tisti, ko je na trto (staro debelejšo) svečke naredila in malo s pomarančo in cimetovimi palčkami okrasila, pa še mogoče kaki naravni material, pa je bilo ful zanimivo za pogledat... bom poiskala slikico....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 18:08:45
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Čarli.........nekak kolebam med zlato in rdečo (tradicionalno) te srebrne in modre mi tako hladno delujejo samo k mam kuhno pa dnevno bl tako v stilo rjava, jabolčno zelena nevem če bi lih rdeča pasala najbl zraven...mah no..jah tega advetnega mi kupimo, ona bo odpirala in se veselila vsak dan nove slikice mami pa se bo sladkala No to s pomaračnami sem si jaz zdaj zabeležla, nevem a bi kaj dekorirala po oknih ali ne....no mogoče bi v kuhinji in ronjini sobi?!?! drgače pa sem zadnič neke storže nabrala......morem mal brainstorminga nardit.....da dobim idejo kaj z njih nardit! mi smo že malo dekorirali....z barvami za steklo smo malo ustvarjali, pa šipe opremili .....pa imamo že čisto praznično okrašeno...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 18:10:26
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ... sem glih mislila to vprašat..... jaz tud ne vem, če jo bomo postavljali...tisto ta veliko...imamo eno miceno..tako cca 0,5m, pa mislim, da bomo kar tisto postavili....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 19:14:04
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Bubi in ostale profesionalke kmetovanja: kako se rešiš ovenelih rožic? z lopato! (tisto rdečo kao delete)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 19:16:08
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdej pa tut js šibam po mojga sončka.jeeeeeee. zjutraj je tako milo jokala, ko sem šla....prvič zdaj, da je res jokala... Pri nas pa je šel ati zraven v vrtec in je bil joook; jasno, ko ga jaz peljem, se kar zašprinta do otrok in igrač ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:33:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ... tole pa tudi mene muči... Mi bomo potegnili ven eno mičkino, ki sva jo imela, v enem malem stanovanju, ko sva začela živet skupaj... Lepo jo bom dala na visoko in rešen problem... Vsaj mislim, da je še nekje v kleti...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:38:16
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* Čas izraščanja zob se pri otrocih razlikuje in nič nenavadnega ni, če izrastejo v drugačnem zaporedju ali kasneje. Starost Vrstni red izraščanja zob 6 mesecev Spodnji in zgornji enki 8 mesecev Spodnji in zgornji dvojki 10-14 mesecev Štirice 18 mesecev Trojke 2 – 2,5 let Petice V LJ V MŠ so rekli da so petice nekje okrog 20. meseca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:45:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO mah.....sem opazla da sem napisala KLOP PLOTA crknem.....marija, kaj čem......tak je če več stvari na enkrat počneš je pa blo mišljeno PIJANEC PLOTA Sem ravno misnla pokomentirat, ker si me pošteno spravla v smeh. Jao, moja domišljija! Si prav predstavljam enega klopa, ki navije svoje noge okol ene deske v ograji in se drži, hahahaha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:45:42
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ... tole pa tudi mene muči... Mi bomo potegnili ven eno mičkino, ki sva jo imela, v enem malem stanovanju, ko sva začela živet skupaj... Lepo jo bom dala na visoko in rešen problem... Vsaj mislim, da je še nekje v kleti... no tako bo tudi pri nas.....je smrekica tud še iz časov, ko sma imela miceno stanovanje, pa prvega pikeca tako micenega
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:47:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ... tole pa tudi mene muči... Mi bomo potegnili ven eno mičkino, ki sva jo imela, v enem malem stanovanju, ko sva začela živet skupaj... Lepo jo bom dala na visoko in rešen problem... Vsaj mislim, da je še nekje v kleti... no tako bo tudi pri nas.....je smrekica tud še iz časov, ko sma imela miceno stanovanje, pa prvega pikeca tako micenega mi pa imamo vedno mičkeno smrekico ...pa kar okrašeno stanovanje
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 21:49:36
|
|
|
|
Čarli08
|
Ta december nas bodo povezovali "hudi" žuri in majhne smreke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 22:20:37
|
|
|
|
gold fish
|
...današnji dan bo pa šel v zgodovino ..... ....sem ful vesela .. ......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 27.11.2009 22:36:24
|
|
|
|
Čarli08
|
dej povej, dej povej ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 6:51:21
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 dej povej, dej povej ... zdaj nam je pa dala kost za glodat...mi pa firbci, ane
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 7:41:11
|
|
|
|
gold fish
|
....dobro jutro .....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 9:32:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ta december nas bodo povezovali "hudi" žuri in majhne smreke Tale je pa dobra.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 9:33:07
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...današnji dan bo pa šel v zgodovino ..... ....sem ful vesela .. ...... A je pikec shodil in klical mama, mama hkrati? Povej hitro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 18:52:18
|
|
|
|
ključek
|
živjo......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 18:52:40
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Ta december nas bodo povezovali "hudi" žuri in majhne smreke Tale je pa dobra. sam res..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 19:39:54
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo...... Tudi tebi. A si zdrava? Tele naše septemberke zgleda da res žurajo, ali pa njihovi septemberčki toliko, da mamice nimajo časa?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 19:56:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: Me to you živjo...... Tudi tebi. A si zdrava? Tele naše septemberke zgleda da res žurajo, ali pa njihovi septemberčki toliko, da mamice nimajo časa? ojla!! ja, sem okej. hvala. kako pa je pri vas?? so se vsi pozdravili?
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.11.2009 19:57:05 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 19:58:12
|
|
|
|
ključek
|
Lara, živjo. vidim, da si on-line. dej mi povej..........si kupila za lariko tisti pripomoček za pranje las??kako se obnese?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 28.11.2009 23:42:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Lara, živjo. vidim, da si on-line. dej mi povej..........si kupila za lariko tisti pripomoček za pranje las??kako se obnese? Evo me....... Ja, sem kupla, samo mi ne rata dat gor, ker je ona tko radovedna in glavo stalno obrača... enkrat je padla na finto z lučko... zdej pa sem ugotovila, da če zlivam vodo počasi, je ne moti, tudi če gre po obrazu..
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.