|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
27.11.2009 13:35:59   
Olivija*
zdej pa tut js šibam po mojga sončka.jeeeeeee.
zjutraj je tako milo jokala, ko sem šla....prvič zdaj, da je res jokala...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.11.2009 18:01:31   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

fišika pa upam da se imaš danes lepoooooooooooooouser posted image user posted image

sem se imela jauser posted image , najprej je šefica kafe in krofe častila, ker sem prišla nazaj, pa rekla je da je ful vesela, da je bila zdaj ful luknja, ko me ni bilo...na nemški šprahi...

....tisto najboljše je pa prišlo malo kasneje....sem dobila tistih 5 dodatnih dni dopustauser posted image user posted image user posted image user posted image .... kahlo hvala za info....

drugače sem se pa vseeno malo lovila, pa še obračun je biluser posted image .... amp ak moja miza je bila pa skoraj taka kot pred 2 letoma..... vse me je čakalo....user posted image  ...je kar fajn filing..... 

...samo me je pa začela tako glava bolet prej, pa ne vem zakaj...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.11.2009 18:06:58   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

ampak se še kr ne moram odločit katera barva bi prevladovala pr nas za te praznike, zlata, rdeča, srebrna....pojma nimam......
Če ima katera kakšno idejo za okraševanje.................naj mi prišepneuser posted image

Gledam na tv, je ravno prispevek - veliko je rdeče, viola in bele; Pomembno je tudi, da vrvica na svečki stoji pokonci user posted image user posted image user posted image

Pa všeč mi je bilo, ko je stric pikal klinčke v pomarančo - sem si že napisala, da nabavim

kolegica jih dela, meni so bili ful všeč tisti, ko je na trto (staro debelejšo) svečke naredila in malo s pomarančo in cimetovimi palčkami okrasila, pa še mogoče kaki naravni material, pa je bilo ful zanimivo za pogledat...

bom poiskala slikico....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.11.2009 18:08:45   
gold fish

Čarli.........nekak kolebam med zlato in rdečo (tradicionalno)user posted image user posted image user posted image te srebrne in modre mi tako hladno delujejouser posted image user posted image samo k mam kuhno pa dnevno bl tako v stilo rjava, jabolčno zelena nevem če bi lih rdeča pasala najbl zraven...mah no..jah tega advetnega mi kupimo, ona bo odpirala in se veselila vsak dan nove slikice mami pa se bo sladkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No to s pomaračnami sem si jaz zdaj zabeležla, nevem a bi kaj dekorirala po oknih ali ne....no mogoče bi v kuhinji in ronjini sobi?!?!  drgače pa sem zadnič neke storže nabrala......morem mal brainstorminga nardit.....da dobim idejo kaj z njih nardit!user posted image user posted image user posted image user posted image

mi smo že malo dekorirali....z barvami za steklo smo malo ustvarjali, pa šipe opremiliuser posted image .....pa imamo že čisto praznično okrašeno...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.11.2009 18:10:26   
gold fish

Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ...

sem glih mislila to vprašat..... jaz tud ne vem, če jo bomo postavljali...tisto ta veliko...imamo eno miceno..tako cca 0,5m, pa mislim, da bomo kar tisto postavili....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.11.2009 19:14:04   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Bubi in ostale profesionalke kmetovanja: kako se rešiš ovenelih rožic?

z lopato! (tisto rdečo kao delete)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.11.2009 19:16:08   
Čarli08

zdej pa tut js šibam po mojga sončka.jeeeeeee.
zjutraj je tako milo jokala, ko sem šla....prvič zdaj, da je res jokala...

Pri nas pa je šel ati zraven v vrtec in je bil joook; jasno, ko ga jaz peljem, se kar zašprinta do otrok in igrač ...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.11.2009 21:33:20   
Lara Croft

Jaz pa nimam kam jelke postavit, da je ne bi tamali dosegel ... in moram tud pošteno premislit ...

tole pa tudi mene muči...

Mi bomo potegnili ven eno mičkino, ki sva jo imela, v enem malem stanovanju, ko sva začela živet skupaj... Lepo jo bom dala na visoko in rešen problem... Vsaj mislim, da je še nekje v kleti... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.11.2009 21:38:16   
meta21

Čas izraščanja zob se pri otrocih razlikuje in nič nenavadnega ni, če izrastejo v drugačnem zaporedju ali kasneje.

Starost Vrstni red izraščanja zob

6 mesecev Spodnji in zgornji enki

8 mesecev Spodnji in zgornji dvojki

10-14 mesecev Štirice

18 mesecev Trojke

2 – 2,5 let Petice

V LJ V MŠ so rekli da so petice nekje okrog 20. meseca.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.11.2009 21:45:27   
meta21

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mah.....sem opazla da sem napisala KLOP PLOTA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image crknem.....marija, kaj čem......tak je če več stvari na enkrat počnešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   je pa blo mišljeno PIJANEC PLOTAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno misnla pokomentirat, ker si me pošteno spravla v smeh. Jao, moja domišljija! Si prav predstavljam enega klopa, ki navije svoje noge okol ene deske v ograji in se drži, hahahaha

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.11.2009 21:45:42   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Mi bomo potegnili ven eno mičkino, ki sva jo imela, v enem malem stanovanju, ko sva začela živet skupaj... Lepo jo bom dala na visoko in rešen problem... Vsaj mislim, da je še nekje v kleti... user posted image

no tako bo tudi pri nas.....je smrekica tud še iz časov, ko sma imela miceno stanovanje, pa prvega pikeca tako micenegauser posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.11.2009 21:47:44   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

no tako bo tudi pri nas.....je smrekica tud še iz časov, ko sma imela miceno stanovanje, pa prvega pikeca tako micenegauser posted image

mi pa imamo vedno mičkeno smrekicouser posted image ...pa kar okrašeno stanovanjeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.11.2009 21:49:36   
Čarli08
Ta december nas bodo povezovali "hudi" žuri in majhne smreke user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.11.2009 22:20:37   
gold fish
...današnji dan bo pa šel v zgodovino .....user posted image user posted image user posted image

....sem ful vesela ..user posted image ......

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.11.2009 22:36:24   
Čarli08
dej povej, dej povej ...

Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.11.2009 6:51:21   
Olivija*

dej povej, dej povej ...

zdaj nam je pa dala kost za glodat...mi pa firbci, ane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.11.2009 7:41:11   
gold fish
....dobro jutrouser posted image .....

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.11.2009 9:32:02   
pf

Tale je pa dobra. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.11.2009 9:33:07   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...današnji dan bo pa šel v zgodovino .....user posted image user posted image user posted image

....sem ful vesela ..user posted image ......

A je pikec shodil in klical mama, mama hkrati? user posted image   Povej hitro.

Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.11.2009 18:52:18   
ključek
živjo......user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.11.2009 18:52:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Tale je pa dobra. user posted image

sam res..........user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.11.2009 19:39:54   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Tudi tebi. A si zdrava? Tele naše septemberke zgleda da res žurajo, ali pa njihovi septemberčki toliko, da mamice nimajo časa?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.11.2009 19:56:31   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Tudi tebi. A si zdrava? Tele naše septemberke zgleda da res žurajo, ali pa njihovi septemberčki toliko, da mamice nimajo časa?

ojla!!
ja, sem okej. hvala.

kako pa je pri vas?? so se vsi pozdravili?

< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.11.2009 19:57:05 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.11.2009 19:58:12   
ključek
Lara, živjo. vidim, da si on-line. dej mi povej..........si kupila za lariko tisti pripomoček za pranje las??kako se obnese?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.11.2009 23:42:51   
Lara Croft

Lara, živjo. vidim, da si on-line. dej mi povej..........si kupila za lariko tisti pripomoček za pranje las??kako se obnese?

Evo me....... user posted image user posted image user posted image

Ja, sem kupla, samo mi ne rata dat gor, ker je ona tko radovedna in glavo stalno obrača... enkrat je padla na finto z lučko... zdej pa sem ugotovila, da če zlivam vodo počasi, je ne moti, tudi če gre po obrazu..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.