![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.9.2010 22:05:52
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Naš je pa danes po šipi razbija, da jo je kar zvijalo. In sem tudi zakričala kot nora, od panike, da se ne bo razbila ... no, tud mene ni kaj prida poslušal, ko sem mu razlagala, kako nevarno je ... ta steklena vrata pri mojih doma ga non stop žulijo ... Ja, on še nikoli ni videl, kako se šipa razbije in kakšne so posledice. To kar mu govoriš je za njega znanstvena fantastika Nekak sem mu morala razložit, zakaj sem zagnala tak vik in krik in ga odvlekla stran ... nekaterih stvari boljš, da ne vidijo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.9.2010 23:25:13
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zdaj pa z novo debato na dan DB0F2A60-CDB1-0114-8BA9-E228B137607F1.02.28 Meni je prow dobro sedla... imam rada take debate... No ok, pa dejmo kej bolj fensi... Recimo: Baje, da se v vrtcih praznuje rojstne dneve otrok in da nej bi starši nekaj prinesli za se posladkat.... Seveda ne sme bit narejeno doma... mislim.. kupljeno more bit.. no, jst torte ne mislim kupovat... lizik, bombovov in drugih sladkornih svinjarij pa tut ne... Ma čist sem v zadregi no... Alora????? Kakšna ideja?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.9.2010 7:23:35
|
|
|
|
Čarli08
|
Lara, mogoče suho sadje, Frutabelo ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.9.2010 7:33:30
|
|
|
|
KAHLO
|
ojjjjjjjj!! Jaz sem tud vprašala kaj v vrtec prinest, mi je rekla da lahko kaj za posladkat, ampak nekaj malega, je rekla da bo čist dovolj ena kinder tablica za vsakega......je rekla da za roj. dneve......oni nimajo nič proti če se majčken posladkajo tlko da je mal bl poseben dan v vrtcu.....se strinjam.....in tud prav mi je da me je usmerla katero sladkarijo, ker bomboni so absolutno tabu....pa stvari k vsebujejo večjo količino lešnikov pa to.....no drgače sma se še pa zmenle za malo sadja (čeprav majo vsak dan skledo sadja na mizi), no in odločila sem se da jim bom dala še sok....pr nas so zaradi uvajanja malo prestavli ta praznovanja....da se najprej vsi usidrajo pa pol fešta Da pa še eno tako temo načnem, moram rečt, da me malo moti da so eni starši prestavli to uvajanje, zaradi prevelike gužve prvih dneh v igralinici (jaz nisem nobene gužve sicer vidla ), in je bla tud naša madam prvi teden super fantastična.....sem že mislila da je imuna tud na take spremembe, no ta teden pa sta prišla v skupino dva nova cvilimoža.....in ko ju naša vidi že v garderobi kričat......začne še ona......in pol se tud v igralnici nadaljuje to veselje........no nevem nekak mi bi blo lažje da bi vsi prišli na uvajanje s 1. 9. ker sem si za tiste par dni vzela prav dopust v službi, da bi ja bla ob njej če bo kak jok in stok.....no evo, ona pa zdaj joka.......jaz pa v službi.......sem tud vprašala, če še če kdo od naju vzet prosto in prit nazaj v vrtec, je rekla da ne......da bo še kje slabi, k bo ugotovila, da ko joka, prtečeta mami in ati v vrtec!! (itak da jo vzameta v naročje in se pocrklajo)......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.9.2010 8:45:22
|
|
|
|
leda
|
Da pa še eno tako temo načnem, moram rečt, da me malo moti da so eni starši prestavli to uvajanje viš viš, na ta efekt skupinsko vreščanje pa nisem pomislila. prej se je tut men zdelo fajn, da ne pridejo vsi naenkrat. ker pri moji taprvi nečakinji je to zgledal tko, da so prva tedna mele vzgojiteljce po tri nesrečnike v rokah, pa še kuhar in čistilka sta sodelovala. in pol so jih mal menjaval, ker še vedno niso mogli vseh vreščačev simultano tolažit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.9.2010 13:29:27
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Da pa še eno tako temo načnem, moram rečt, da me malo moti da so eni starši prestavli to uvajanje viš viš, na ta efekt skupinsko vreščanje pa nisem pomislila. prej se je tut men zdelo fajn, da ne pridejo vsi naenkrat. ker pri moji taprvi nečakinji je to zgledal tko, da so prva tedna mele vzgojiteljce po tri nesrečnike v rokah, pa še kuhar in čistilka sta sodelovala. in pol so jih mal menjaval, ker še vedno niso mogli vseh vreščačev simultano tolažit. Jst sem tut imela namen prestavit.... tolk, da se to vreščanje umiri... đizus, kaj vse je mogla Lara poslušat.... Ni pa fajn, se strinjam, če prideta dva nova, ki se potem, ko se vsi ostali umirijo, dereta...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.9.2010 14:03:24
|
|
|
|
Čarli08
|
me malo moti da so eni starši prestavli to uvajanje, zaradi prevelike gužve prvih dneh v igralinici Kaj so čisto na novo formirali skupine? Pri nas recimo je tako, da se skupina začne z 11 meseci (štart septembra, ponavadi ni polna skupina, začne jih okoli 7) in potem skoz do šole ostaja v osnovi enaka, vsake toliko se kateri od otrok odseli v drug vrtec in ga nadomesti nov); potem so lani skozi celo leto kapljali v vrtec eden po eden, do marca. Letos recimo, sta septembra dva nova. Meni se ni zdelo tako stresno, ko so prihajali novinčki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 9:49:41
|
|
|
|
KAHLO
|
OJJJJJJJJJ!!! Ja pr nas so cist vsi na novo......sami prvovrticarji smo sami taki k smo lani zviseli pr vrtcu, pa smo ga komaj letos dobili....... Čarli....saj mislim da je to jokanje odvisno od otroka do otroka......eni takoj naverejo, drugi (kot naša pa zdaj) čeprav včeraj je bil že mir
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 12:05:11
|
|
|
|
Čarli08
|
Kahlo, se strinjam - njej je bilo prvi teden zanimivo, ker je bilo vse novo, zdaj je pa skapirala in je jokala; Drugače je pa periferija kar se tiče vrtcev zakon v primerjavi z Lj. Recimo pri nas se še ni zgodilo, da bi katerega otroka zavrnili. Je pa res, da so letos na ta račun preuredili telovadnico v igralnico (in se telovadba izvaja direkt v igralnicah, kar je meni čisto ok in telovadba za dojenčke je na žalost ukinjena, ker ni prostora), šli so celo tako daleč, da so zmanjšali garderobe in iz enega dela naredili igralnico. Mogoče se katerim staršem to zdi zoprno, meni se zdi pa super in ravnatelj je faca, da si tako prizadeva.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 12:06:52
|
|
|
|
Čarli08
|
Eno vprašanje za Štajerke: je v Gradcu The body shop in če je, kje se nahaja? Thx
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 17:32:58
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Baje, da se v vrtcih praznuje rojstne dneve otrok in da nej bi starši nekaj prinesli za se posladkat.... Seveda ne sme bit narejeno doma... mislim.. kupljeno more bit.. no, jst torte ne mislim kupovat... lizik, bombovov in drugih sladkornih svinjarij pa tut ne... Ma čist sem v zadregi no... Alora????? Kakšna ideja? 1. na roditeljskem sestanku se načeloma dogovorite, kaj in kako boste praznovali. 2. Pri nas je skoz najbolj zaželeno, če otroci prinesejo sadje in si potem naredijo sadne kupe. Sadja ni treba veliko.... za 12 otrok recimo 4 banane, malo grozdja, 2-3 nekatrine, jabolka, hruške.... seveda ne vse to, jaz kupim sadje, ki je trenutno v ponudbi. Ali pa še kak kompot zraven, pozimi recimo. No, ker je RD, pač dam eno smetano (na pritisk) in mrvice
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 17:40:54
|
|
|
|
*bubi*
|
sem prebrala še vaše ideje za RD.... pa da nadaljujem: sok sem pozabila, pa balone, otroške kozarčke (če ni sok po 2 deci) in servietke. Potem pa je odvisno od vzgojiteljic - bubiki so letos naredile pravo zabavo, ena slikica je bila na FB Ko je imel bubi 2 leti, je vzg. recimo predlagala, da bi delali pečene banane. Jaz sem prinesla sestavine po receptu, oni pa so delali, miksali, pekli,..... sem gledala fotke in se mi je zdelo res krasno. Morajo pa bit vzg. za to.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 17:46:25
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Eno vprašanje za Štajerke: je v Gradcu The body shop in če je, kje se nahaja? Thx pojma nimam, katera trgovina je to. Če je v Seiersbergu, lahko preveriš na netu, imaš seznam vseh trgovin Očitno je: http://www.shoppingcityseiersberg.at/posts/view/89
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 21:31:53
|
|
|
|
Čarli08
|
Bubi, Seiersberg je tist prvi center, kjer je tudi C&A, imam prav? Pa Burger King ...je to to?
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 17.9.2010 21:32:27 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.9.2010 22:22:45
|
|
|
|
Lara Croft
|
sok sem pozabila, pa balone, otroške kozarčke Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Sem danes vprašala in je rekla, da naj prinesem malo sadja... jupi... :))) Bom 2 banani pa 3 nektarine in eno smetano... ful dobro... ja pa balone bom tut prnesla, napihnile pa jih bojo že same, menda...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 18:05:17
|
|
|
|
ključek
|
ANA, LARA, ELA, MAJ............. VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 21:02:26
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ANA, LARA, ELA, MAJ............. VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!! Vse najboljše vsem današnjim slavljencem
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 21:31:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ANA, LARA, ELA, MAJ............. VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!! podpis
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 21:57:27
|
|
|
|
Olivija*
|
hvala v imenu naše slavljenje. še par minut, pa bo.... (čeprav ona že spi)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 22:04:42
|
|
|
|
Čarli08
|
ANA, LARA, ELA, MAJ............. VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 19.9.2010 22:58:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you ANA, LARA, ELA, MAJ............. VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!!!!! Pa še Lena..... in vsi, ki ste praznovali včeraj... in par dni nazaj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 20.9.2010 11:27:41
|
|
|
|
tia
|
Hvala za čestitke,namreč celi vikend sem delala da še mojemu sončku na roj. dan nisem mogla čestitati sem mu pa zato včeraj. Danes pa v vrcu malce praznuje,kako bomo videli popoldne. lp
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.9.2010 15:47:39
|
|
|
|
Tejchy
|
Punce... ne morem verjet... kaj ve ste še vedno aktivne????? po dveh letih še vedno na forumu?? pridne js pa sem spet .. in se po doooooooolgem času spet ustavim mal na RR.. pa se spomim na vas/nas.... in seveda grem gledat, če še kaj dogaja... in evo vas :) no tud mi smo že dopolnili 2 leti, s septembrom šli v vrtec, pa je bilo 3 dni malo krize pol pa vse OK... tak da pridno rastemo... Nik je ful priden, še nimamo kakih izpadov z izsiljevanjem in podobno.. ampak nas vse to verjetno še čaka, tak da se ne tolažim preveč, da tega pri nas ne bo v glavnem.. hotla sem vas sam na hitro mal pozdravit... šibam zdj domov.. se še oglasim kj... čao čao
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.9.2010 20:59:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Punce... ne morem verjet... kaj ve ste še vedno aktivne????? po dveh letih še vedno na forumu?? ooojlaaaaaaaaaaaaa.... Ma vidte jo no.... kdo je prišel mim... Še ena nosečkica.... ma lepo no... kdaj pa bo prišel pikec ali pikica? Ma itak, da smo še tle... pa na fb še bolj..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 21.9.2010 21:54:50
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma itak, da smo še tle... pa na fb še bolj.. Tejchy, ne se čudit, če boš spet prišla čez eno leto in bomo še kar tu... ene teme se obdržijo, pri bubiju smo že več kot 5 let čvekice
< Sporočilo je popravil *bubi* -- 21.9.2010 21:56:57 >
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiOdlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.