Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 7:02:44
|
|
|
|
Čarli08
|
Stavka. Do nadaljnega se na tem forumu ne debatrira
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 7:03:54
|
|
|
|
Čarli08
|
Si preverila, če so se kam selili? Ali obnavljajo? Na spletni strani še vedno piše, da je trgovina v Centru West Nisem, ni blo cajta. Je pa res, da zastava še visi in so lahko kam selili ali pa prenovili.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 8:59:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Stavka. Do nadaljnega se na tem forumu ne debatrira
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 13:12:29
|
|
|
|
taja1235
|
En lep pozdravček od mene...hja vem sej ste verj ze pozabile name smao vseeno se vam javim... Čas tako hitro leti da enostavno ne pridem do neta...Naša bejbika je sedaj v vrtcu od 1.9.2010 in uziva 100 na uro ima svoje prijatelčke tud ze 1. ljubezen...takoj k zjutraj pride jo k sebi stisne en fantek pa ji da lupcka (jih je tko lepo vidt ;) drgac smo pa dali tud ćez prvo virozo...skratka je pestro... zanima me kako so kej veliki in tezki vasi bebiji oz se pravi otrocicki ;))) namrec se vedno se ubadamo s tezo... zdej mamo 82cm in 10,5kg. aja pa tud se nc ne govorimo le par besed in to je to...vse pove pokaze z mimiko...a ma kaka kak recept kako resit to da bo otrok zacel govoriti???? ker se vrtim kr v enem zacarnem krogu....vsi govorijo a še nč ne govori ja kako pa to???? sej veste..... čeprav se kr lepo tolazim da pač bo njen cas ze prisel tako kt je s hrano..... glede poplav pa sam to da so eni res bogi....ostali brez vsega v enem trenutku....bog jim pomagaj..... Želim en lep krasen vikend vsem mamicam aja pa pri nas smo se vedno pri 1. otroku.....bomo počas začel delat na drugem...bo treba ata kaj u akcijo poslat he he he.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 15:56:15
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: taja1235 aja pa tud se nc ne govorimo le par besed in to je to...vse pove pokaze z mimiko...a ma kaka kak recept kako resit to da bo otrok zacel govoriti???? enostavno - če "ne boš razumela" njene mimike, se bo potrudila, da bo povedala. Res se ne rabiš sekirat, bo že prišel njen čas. Pri nas je obraten problem.... oba ful govorita. In ni minutke tišine, ki bi včasih prišla prav . bubika pove čisto vse, v lepih stavkih, ob njenem besednem zakladu pa včasih sama obnemim. Vrtec se pozna, ja, pa konkurenca za poslušalca
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 15:58:52
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Stavka. Do nadaljnega se na tem forumu ne debatrira vam povem, da je ta stavka na upravnih enotah prav fajn - ni veliko naročil za izdelavo potnega lista. V torek sem ga naročila, v četrtek je bil v mojem žepu Kako sem oddajala vlogo, pa je že druga zgodba. sva se s tetko prav lepo pomenili.... jaz sem namreč tisti dela javnega sektorja, ki ne štrajkamo. In ne vidim nobene koristi v tem, da bi
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 20:08:34
|
|
|
|
Čarli08
|
... čeprav se kr lepo tolazim da pač bo njen cas ze prisel tako kt je s hrano..... Po mojem tudi. Teža se mi zdi pa čisto ok. Naš ima dobrih 13 kil in bi mi včasih prav prišlo, da bi bil kako kilo lažji
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 1.10.2010 20:13:37
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kako sem oddajala vlogo, pa je že druga zgodba. sva se s tetko prav lepo pomenili.... jaz sem namreč tisti dela javnega sektorja, ki ne štrajkamo. In ne vidim nobene koristi v tem, da bi Jaz sem bila glede stavke brez mnenja. Se nisem dovolj poglobila v zadevo, zato ne bi bilo fer, da bi karkoli komentirala. Sem pa ravno te dni slišala kako iz različnih koncev državnih ustanov prihaja do takih napak, da glava boli. Zdaj je ne podpiram.
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 1.10.2010 20:15:00 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.10.2010 9:58:50
|
|
|
|
*bubi*
|
no, saj jaz tudi ne mislim komentirat ne vem kaj.... dejstvo je, da je "javni sektor" zelo širok pojem. In vsaj tako širok je razpon plač v J.S. Sem kar vesela, da šolniki ne stavkamo... ker bi ITAK morali vse not spravit brez dodatnega plačila. Pa še za čas stavke ne bi bilo plače. Kaj imam torej od tega?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 2.10.2010 14:35:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 ... čeprav se kr lepo tolazim da pač bo njen cas ze prisel tako kt je s hrano..... Po mojem tudi. Teža se mi zdi pa čisto ok. Naš ima dobrih 13 kil in bi mi včasih prav prišlo, da bi bil kako kilo lažji Ma sej ni to tko pomembno.... eni prej nekaj, drugi pa kej drugega... Naša Lara pa je še zelo daleč od tega, da bmo lohk spodnje hlačke oblekli... čeprav sem jih optimistično že zdavnaj nakupila... hahaha Ponosno sicer pove, da je lulala, v pleničko seveda.... včasih je treba na vso silo it tut lulat na kahlico, ampak ji ni čisto jasno, da je to treba malo prej naredit, preden se polula v pleničko...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 16:01:07
|
|
|
|
Jazzy1
|
Čau bejbe! Se vam po dobrem mesecu spet mal javim. Kot najbrž že veste s FB mamo zdaj še Toma . Je kar priden fantek, ki lepo je in se posledično lepo redi. Spanje je so-so. Itak. Upam, da ste vse super in da ste lepo praznovali septembrske rojstne dneve. Glede na to, da sem zdej spet doma se upam mal večkrat oglasim. Čeprav je včasih norišnica ko imam oba doma .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 21:26:22
|
|
|
|
Čarli08
|
Čeprav je včasih norišnica ko imam oba doma . Welcome to the club Dobra novica je ta, da je bilo pri nas z vsakim dnem bolje. Zdaj tavelik tamalo že prosi, naj mu pomaga zlagat kocke
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:06:29
|
|
|
|
leda
|
Sem pa ravno te dni slišala kako iz različnih koncev državnih ustanov prihaja do takih napak, da glava boli. kot je že bubi napisala, je javni sektor zelo pisana kategorija in državni uradniki niti pod razno niso njegov največji del. no, jaz sem sicer po defaultu kritična ravno do državnih uradnikov, ker delujem v ngoju. ampak stavko pa podpiram (čeprov sem stala na meji par dni nazaj dobro uro). javni sektor je ravno zaradi svoje relativno ugodne pozicije (šef te glih ne bo odpustil, ker si upaš kaj pripomnit) tisti, ki edini lahko protestira proti nedopustim posegom v socialno družbo. in čeprav se zdaj v javnosti skuša dajat vtis, da gre le za keš, gre za veliko več. za razmislek o usmeritvi korporativističnega modelu, ki ga zakrito propagira tudi ta vlada. mah, sej bi znala še bolš napisat, sam mamo spet kaos. ela bolna, jaz kup neodložljivih zadev v naslednjih (in preteklih) dneh, tko da kaj je že spanje??!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:08:48
|
|
|
|
leda
|
zdej mamo 82cm in 10,5kg. da te malo potolažim s podatki. naša ma 81 centi in 11 kil. s plenico. pa mi noben še ni rekel, da je to problem in tudi meni se ne zdi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:30:23
|
|
|
|
Jazzy1
|
mah, sej bi znala še bolš napisat, sam mamo spet kaos. ela bolna, jaz kup neodložljivih zadev v naslednjih (in preteklih) dneh, tko da kaj je že spanje??!! Dobr si tole povedala! Spanje pa je....priceless these days .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:36:19
|
|
|
|
leda
|
.priceless these days pa master card ne pomaga. ga mam, pa še vedno blodim ko en zombi večino dneva naokrog...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:43:12
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda .priceless these days pa master card ne pomaga. ga mam, pa še vedno blodim ko en zombi večino dneva naokrog... Ma nič ne pomaga. Resistance is futile!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 22:47:52
|
|
|
|
leda
|
Ma nič ne pomaga. no, mogoče bi bila rešitev, da bi zdajle spali, namesto čvekali. ampak, vsaj malo off časa si pa človek mora privoščit :)
< Sporočilo je popravil leda -- 3.10.2010 22:48:11 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.10.2010 23:17:09
|
|
|
|
leda
|
madonca, ne gre več tale čvek. jst namreč čakam na najljubšega, ki se je letos odloču da gre pa kar na cel maraton, ne sam na skromno polovičko od 21 kilometrov. in zdej šiba naokoli zvečer, ko grejo deca spat, jst pa pridna ženička čakam, da pride s treninga, da ga zmasiram. ker drage moje, mene že po pol ure teka prime, da bi najela en tajski masažni salon, kaj šele po treh urah dirkanja naokoli... evo ga. pa še jaz končujem z blabla (parafraza elinih zahtev po muziki, ko hodi s cedejem za mano in govori: mami, dej lalalala...)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.10.2010 13:55:48
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda jst namreč čakam na najljubšega, ki se je letos odloču da gre pa kar na cel maraton, ne sam na skromno polovičko od 21 kilometrov. in zdej šiba naokoli zvečer, ko grejo deca spat, jst pa pridna ženička čakam, da pride s treninga, da ga zmasiram. ker drage moje, mene že po pol ure teka prime, da bi najela en tajski masažni salon, kaj šele po treh urah dirkanja naokoli... Joj jaz komaj čakam da začnem tečt, da se tega trebuha znebim pa celulita bemti. . Ampak morm bolj na izi začet, s kakšnim pilatesom, da se ne bom preterala. Ej leda če ti kej energije ostane se tudi jaz za masažo priporočam .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.10.2010 22:29:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
Danes imaš vse brez; kavo brez kofeina, cigarete brez nikotina, smetano brez mleka pa seks brez babe...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.10.2010 10:06:47
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes imaš vse brez; kavo brez kofeina, cigarete brez nikotina, smetano brez mleka pa seks brez babe...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.10.2010 14:45:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes imaš vse brez; kavo brez kofeina, cigarete brez nikotina, smetano brez mleka pa seks brez babe... Kaj bom s kavo brez kofeina? Od vsega naštetega edino babe ne rabim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.10.2010 18:23:49
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Danes imaš vse brez; kavo brez kofeina, cigarete brez nikotina, smetano brez mleka pa seks brez babe... Kaj bom s kavo brez kofeina? Od vsega naštetega edino babe ne rabim
< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 5.10.2010 18:24:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.10.2010 13:54:42
|
|
|
|
Čarli08
|
Dej Lara še kak vic gor
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.