|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
9.9.2010 21:28:42   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

pa zelllooo obožuje kolesa.......je cel parking njenuser posted image

Bi človk mislil, da je to ena starejša pupika... user posted image

ma dajteuser posted image ..ampak res ja..marsikdo ji da več po starostiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
9.9.2010 21:29:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Ampak res!!! Naš tamali še niti dobro pedal ne doseže na tistem tamalem trikolesniku, tako da ga še bolj poganja kot pa pedalira.

Da ne govorim o čeladi ... ne verjamem, da bi mu bila take vrste "paka" všeč ...

ma ona se sama naganja po parkingu..brez moje kontrole...in to zdaj ene tri mesece..ima veselje....in ja čelada pa obveznauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
9.9.2010 21:31:00   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

pripravim eno torbo z igračami in kniggami, pa jih po potrebi nazaj dajem.

zgleda da nam je to manjkalo, jauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
9.9.2010 21:31:39   
arabela*

dvd playerja ji sigurno ne maneravam v avto štimat...

jaz tudi ne...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4004
9.9.2010 21:49:56   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma dajteuser posted image ..ampak res ja..marsikdo ji da več po starostiuser posted image

Veš, kok je moja Lara micena... user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
9.9.2010 21:52:00   
arabela*
No pa to tud že voziuser posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4006
9.9.2010 23:12:31   
arabela*

Veš, kok je moja Lara micena... user posted image

ma meni se zdi, da je že prava babikauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4007
11.9.2010 21:14:39   
Čarli08
In potem vse tiho je bilo ...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
11.9.2010 21:17:04   
Čarli08
Kakšno imate mnenje glede Recaro avtosedežev, če pozna katera oz. kateri? Sem gledala tistega od 9-36kg, je prišel en prospekt domov. Na forumih so deljena mnenja, testa od AMZS za tega konkretnega pa nisem našla.

< Sporočilo je popravil Čarli08 -- 11.9.2010 21:18:07 >

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
11.9.2010 22:20:32   
Lara Croft
Kakšno imate mnenje glede Recaro avtosedežev,

Je varen in udoben.... ma če bi ga jst imela v avtu in ne mož, bi ga prodala in kupla Maxi cosi - Tobi. Meni gre tko na živce tist sedež... no, v bistvu me samo pasi motijo, ker v Tobiju sem vajena, da vedno lepo stojijo in jih ni treba iskat, ko daš otroka not.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
11.9.2010 22:39:20   
Čarli08
Lara, pa ima tistega do 36kg?

Neposredna povezava do sporočila: 4011
11.9.2010 22:50:35   
arabela*

Kakšno imate mnenje glede Recaro avtosedežev,

Je varen in udoben.... ma če bi ga jst imela v avtu in ne mož, bi ga prodala in kupla Maxi cosi - Tobi. Meni gre tko na živce tist sedež... no, v bistvu me samo pasi motijo, ker v Tobiju sem vajena, da vedno lepo stojijo in jih ni treba iskat, ko daš otroka not.

jaz sem tud nadomestnega prodala in bom še enega MC nabavla(priori verjetno)...ker ima tak fajn paske...in otroka brez problema zaprešuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4012
11.9.2010 23:10:36   
Lara Croft

Lara, pa ima tistega do 36kg?

Ja tistega... sedež v sedežu...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
11.9.2010 23:11:07   
Lara Croft
MC nabavla(priori verjetno)...ker ima tak fajn paske...in otroka brez problema zaprešuser posted image

No, Tobi je še boljši.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
12.9.2010 11:40:55   
Čarli08
Mah, mi bomo mogli čez par mesecev nabavit spet dva sedeža, pa gruntam kaj naredit. Kam naj grem potem z vsemi sedeži ... zato gledam malo 9-36kg.

Neposredna povezava do sporočila: 4015
12.9.2010 21:27:55   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
ma ona se sama naganja po parkingu..brez moje kontrole...in to zdaj ene tri mesece..ima veselje....in ja čelada pa obveznauser posted image

saraya, z našo bi se sigurno dobro razumeli, ker sta isti! skoz na biciklu in poganja! pri nas je zdaj hit vožnja brez rok.
afna mala!

saj bi dala en posnetek gor, pa ga ne znam naložit...

< Sporočilo je popravil Olivija* -- 12.9.2010 21:28:29 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
12.9.2010 21:59:08   
*bubi*

Mah, mi bomo mogli čez par mesecev nabavit spet dva sedeža, pa gruntam kaj naredit. Kam naj grem potem z vsemi sedeži ... zato gledam malo 9-36kg.

Bubika ima v enem avtu od Storchenmule, ki je pravzaprav Recaro. Pa se mi zdi zelo ok sedež. V Toysu je občasno v akciji za 160€.

S tem da če bi zdaj iskala 9-36 kg, bi najverjetneje vzela Britax Evolva 123 (Romer v bistvu), ta stolček sem takrat nekako spregledala v ponudbi user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
12.9.2010 22:05:53   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

S tem da če bi zdaj iskala 9-36 kg, bi najverjetneje vzela Britax Evolva 123 (Romer v bistvu), ta stolček sem takrat nekako spregledala v ponudbi user posted image

Zakaj v bistvu? Imajo njihovo licenco?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
14.9.2010 8:43:02   
KAHLO
Hallo pupike!

Vse najboljše slavljencem in slavljenkam preteklih in današnjih dniuser posted image user posted image

Tako danes pa da malo pojamram in se pozanimam pr vas....

Naša madame se v zdanjih dneh kaže v user posted image obliki........ zdaj nevem ali je to pogojeno z vrtcem ali je to kakšna faza!!!
Včeraj me je čist utrudla, z njenim obnašanjem!!!

Začela je tepst, metat stvari po tleh,  naju komandirat...........jaz nevem prej k ni bla v vrtcu je bla pravi angleček zdaj pa je čisti user posted image v vrtcu nič čist nič ne je razen suhega kruha pa čaj?!?!?!............nevem od kar je 13 dni v vrtcu, jej pojedla malo juhe, enkrat malo pireja in omake, in to je tooooooo......ostala kosila mečejo vstran!!!! no in pol doma tud ni ješča, samo kruh fehtauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene kar od skrbi šraufa, za vikend doma normalno je.....ne zastopim......
včeraj je bil prav posebaj grozen dan, sicer je moj rekel da je zjutraj vstala slabe volje, in pol se je v vrtcu samo nadaljevalo, vzgojiteljica mi je rekla da so cel dan jokali (ker je prišel še en fantek na novo in je jokal in pol so kar vsi), naša ne mara spat na ležalniku od kar je padla z njega in zdaj jo morejo umirit in crklat in jo pol dajo na ležalnik in spi kakšno uro uro in pol, medtem ko včeraj ni bilo nič.....sploh ni spala, sem prišla po njo je bla vsa srečna, je pa prišla še zraven njena varuška ji je prinesla liziko, ji dam to za lizarit, ji pade dol, se košček odlomi, jo poližem, da bo madam naprej lizala liziko, mala pa jo je od jeze ker ni bila cela vrgla varuški pred noge, takod a sej raztreščla na tisoč koščkov, v meni je začelo prav vret, pa še pošteno sram me je bilo, pa jo krega....itak je gledala oblake pa ne mene poslušalauser posted image no pol ji spet en moj predlog ni ugajal, me je pa kar klofnila, spet se kregam v prazno, pol še klofne varuško....in spet jaz bla bla bla v prazno, pol pride še soseda z njeno punčko in ronja se pelje z njenim vozičkom una punčka pa je se vsedla na ronjino kolo, ronja pa ko raketa z vozička in but po punčki, ker je to pač njeno kolo, in pol ji še eno primaže......pol pa mi je čist prekipelo, pograbim malo in za kazen grema domov, doma se nekaj še prereka, vrže barvice po tleh, spet jaz bla bla, vzamem barvice in jih spravim visoko na omaro, pol prišiba in me ze eno (palco od golfa....igrača), vžge po nogi.....meni spet zavre in spet bla bla bla, vzamem vstaran vse igrače, in njeno omiljeno dekco, jo pošlje v sobo, da razmisli zakaj je poredna in kaj je vse narobe nardila in ko mi pride to povedat, se lahko naprej pogovarjama.......nič una tuli v sobi....pride ven, hodi za mano in tuli......jaz se v sebi zadržujem da  ne dobim ****isa, in enostavno všaltam na ignor, pride moj, mu mala gre sama povedat kaj je blo narobe, un ji začne z njegovim globokim glasom sprašavat zakaj je taka in kaj mora nardit in evo mala pospravi po tleh razmetane igrače, gre v sobo tam sicer s solzami debatirata kaj je blo vse narobe, pride ven in mi pove kaj je naredila narobe in da je bla poredna, se opraviči......in da ne bo več tepla........skratka zgleda da moram neko novo pot ubrat....ker me mala nič ne uboga!!!!user posted image user posted image

skratkaaaaaaaaaaaaaa............................pol sem šla filat paprike za skrinjo, zlikala košaro cunj, se vsedla na kavč in ob 21. spala kot top............me je moj samo še prestavil v spalne prostore!!!!!

VČERAJ ZGLEDA NI BIL NAJIN DANuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
14.9.2010 10:45:58   
Čarli08
Kahlo, mislim, da je bil slab dan, povezan tudi z vrtcem. Verjetno se je tam naučila, tudi naš je začel metat stvari, ko je vstopil v vrtec, naju je klofal kot za stavo ... Pri vas imate vsaj orožje - atija, ki ga očitno uboga. Itak lahko pričakuješ, da nas mame najbolj peljejo.
Jaz sem bila nekaj časa prav slabe volje, ko je take delal, en dan je imel tak izpad, da te kap. Potem se pa sprašuješ, kaj delaš narobe, kak je otrok v vrtcu itd. Še nas čaka marsikaj ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
14.9.2010 12:48:25   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Zakaj v bistvu? Imajo njihovo licenco?

Ja, neka povezava je. Saj se že po izgledu vidi.

Podobna povezava je med Recaro in Storchenmule

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
14.9.2010 12:53:28   
*bubi*
Joj, Kahlo, te čisto razumem.

Temu dodaj še trmastega 5-letnika, ki ima energije za izvoz, pri nas velike spremembe v družinskem življenju v zadnjih mesecih, pa dobiš tuljenje od jutra do mraka.

Skoz neko prerivanje, jemanje stvari, drenje, jokanje,....

JAZ ENOSTAVNO NE ZMOREM VEČ!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
14.9.2010 12:54:53   
*bubi*
Lovro, vse najboljše za 2 leti!

Včerajšnji dan je že bil taka norišnica kot opisujem zgoraj, zato ni bilo časa za RR user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
14.9.2010 13:26:39   
leda
Skoz neko prerivanje, jemanje stvari, drenje, jokanje,....

znano. se mi smilta obe. pri nas je bilo zadnji teden res noro, predvsem zarad petletnice. težila, cmihala, ugovarjala, nagajala tamali, da je ta tulila in pol sem clo jst tu in tam, čeprav ponavad tega res ne počnem. ma mi je šla tko na živce, da sem sama sebi kar težko dopovedala, da tega ne dela zato, da mene jezi, ampak ker jo očitno nekaj muči, česar ne zna ne predelat, ne artikulirat. pa se potem obnaša kot najbolj podivjana pubertetnica. in res, ko sem se potrudla in jo namesto v dodaten bes spravljala v dobro voljo, ko je najedala, se je počas odprla in se je izkazalo, da jo teži problem v vrtcu.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4024
14.9.2010 13:32:05   
KAHLO
bubi, čarliuser posted image

Noh, zgleda da to razpoloženje oz. obnašanje spada v njihov razvoj.....kaže se pač v različnih oblikahuser posted image mi smo pokasirali to......meni zelo moteče in energije jemajoče..................user posted image nič celo noč in zdaj že pol dneva razmišljam o ukrepih............bomo vidli če bo kaj pomagalo, če ne pa uberem drugo taktiko, seveda se še moram posvetovat z vzgojiteljicami v vrtcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

če ne pa si moram nabavt cd posnet z glasovi kitov in šumenje vode............da se bom lahko pred spanjem zrelaksiralauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

......kdo bi si pred dvema letoma  mislil.....da bo iz takega malega angelčka takuser posted image zraseluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.