KAHLO
|
Hallo pupike! Vse najboljše slavljencem in slavljenkam preteklih in današnjih dni Tako danes pa da malo pojamram in se pozanimam pr vas.... Naša madame se v zdanjih dneh kaže v obliki........ zdaj nevem ali je to pogojeno z vrtcem ali je to kakšna faza!!! Včeraj me je čist utrudla, z njenim obnašanjem!!! Začela je tepst, metat stvari po tleh, naju komandirat...........jaz nevem prej k ni bla v vrtcu je bla pravi angleček zdaj pa je čisti v vrtcu nič čist nič ne je razen suhega kruha pa čaj?!?!?!............nevem od kar je 13 dni v vrtcu, jej pojedla malo juhe, enkrat malo pireja in omake, in to je tooooooo......ostala kosila mečejo vstran!!!! no in pol doma tud ni ješča, samo kruh fehta mene kar od skrbi šraufa, za vikend doma normalno je.....ne zastopim...... včeraj je bil prav posebaj grozen dan, sicer je moj rekel da je zjutraj vstala slabe volje, in pol se je v vrtcu samo nadaljevalo, vzgojiteljica mi je rekla da so cel dan jokali (ker je prišel še en fantek na novo in je jokal in pol so kar vsi), naša ne mara spat na ležalniku od kar je padla z njega in zdaj jo morejo umirit in crklat in jo pol dajo na ležalnik in spi kakšno uro uro in pol, medtem ko včeraj ni bilo nič.....sploh ni spala, sem prišla po njo je bla vsa srečna, je pa prišla še zraven njena varuška ji je prinesla liziko, ji dam to za lizarit, ji pade dol, se košček odlomi, jo poližem, da bo madam naprej lizala liziko, mala pa jo je od jeze ker ni bila cela vrgla varuški pred noge, takod a sej raztreščla na tisoč koščkov, v meni je začelo prav vret, pa še pošteno sram me je bilo, pa jo krega....itak je gledala oblake pa ne mene poslušala no pol ji spet en moj predlog ni ugajal, me je pa kar klofnila, spet se kregam v prazno, pol še klofne varuško....in spet jaz bla bla bla v prazno, pol pride še soseda z njeno punčko in ronja se pelje z njenim vozičkom una punčka pa je se vsedla na ronjino kolo, ronja pa ko raketa z vozička in but po punčki, ker je to pač njeno kolo, in pol ji še eno primaže......pol pa mi je čist prekipelo, pograbim malo in za kazen grema domov, doma se nekaj še prereka, vrže barvice po tleh, spet jaz bla bla, vzamem barvice in jih spravim visoko na omaro, pol prišiba in me ze eno (palco od golfa....igrača), vžge po nogi.....meni spet zavre in spet bla bla bla, vzamem vstaran vse igrače, in njeno omiljeno dekco, jo pošlje v sobo, da razmisli zakaj je poredna in kaj je vse narobe nardila in ko mi pride to povedat, se lahko naprej pogovarjama.......nič una tuli v sobi....pride ven, hodi za mano in tuli......jaz se v sebi zadržujem da ne dobim ****isa, in enostavno všaltam na ignor, pride moj, mu mala gre sama povedat kaj je blo narobe, un ji začne z njegovim globokim glasom sprašavat zakaj je taka in kaj mora nardit in evo mala pospravi po tleh razmetane igrače, gre v sobo tam sicer s solzami debatirata kaj je blo vse narobe, pride ven in mi pove kaj je naredila narobe in da je bla poredna, se opraviči......in da ne bo več tepla........skratka zgleda da moram neko novo pot ubrat....ker me mala nič ne uboga!!!! skratkaaaaaaaaaaaaaa............................pol sem šla filat paprike za skrinjo, zlikala košaro cunj, se vsedla na kavč in ob 21. spala kot top............me je moj samo še prestavil v spalne prostore!!!!! VČERAJ ZGLEDA NI BIL NAJIN DAN
|