![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 10:11:26
|
|
|
|
ključek
|
za ........... sva samo 2 kandidatki..........kje ste ostale??????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 10:12:16
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zadnji poskus:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 10:17:52
|
|
|
|
ključek
|
Alenka_ ....pridna si!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 10:28:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
Jaooooooooo... jst imam tolk dela za našo firmo tle, da skori je utegnem it na predavanje zdej.... ajutoooo... hahaha Zdej mi pa še hudič od printerja ne dela, da ne morem računov sprintat...... Ne vem, kdaj se je zadnjič zgodilo, da bi zvečer ob 9h na kavču zaspala... ma kaj sem si to nakopala... ku da rabim... Lep daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn..... šibnzi kikiriki... hahaha
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 11:33:13
|
|
|
|
leda
|
Ma to ne štekam.... kako nanjo prenašaš glivice? obstaja več razlag v bistvu jih ne prenašaš, ampak nanje reagira...no, jst še malo raziskujem, ker kot rečeno, mam raje mal bolj eksaktno znanost...predvsem sem navdušena, da ni alergik. sicer olala, kak promet. naša zajčice nismo uspeli stlačit v kostim niti za slikanje. predvsem zato, ker prehlajena čist in je v filingu sam za crkljanje. tko da spet vse počnem z eno roko...jst sem pa tut prehlajena. po enem tednu spet. in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih lara, predavanje?! ma, kaj ne boš hodila drugim "predavat" na zlo usmerjeno temo?! a pf se je pa v zemljo vdrla?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:03:10
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* kaj pa so to čobice? ja, pa lahko bi napisala, da jo prepoznaš tudi po tem, da skoraj nima las Čeprav poznam še enga septembrčka, ki jih ima mogoče še malenkost manj kot A. čobice......ustnice... ...tisto glede las pa mene ne moti, zato tega ne komentiram......Bodo že zrasli...še vsakemu so....tako, da ni bilo kaj komentirat glede tega.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:04:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda a pf se je pa v zemljo vdrla? to mene tud zanima...... pa glorio tud pogrešam.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:06:41
|
|
|
|
gold fish
|
zadnjič je ena napisala...mislim, da čarli....da imamo še eno sept. nosečko...... ...in seveda bi bilo fajn, če bi se že enkrat javila, da ne bomo firbčne...... ...torej...z besedo na dan.... .....moj šesti čut mi sicer nekaj nakazuje....samo potrditev, bi pa vseeno rada ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:07:11
|
|
|
|
gold fish
|
...nič....grem zdaj naprej na počitnice ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:08:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih leda - v tem primeru....evo ti ruke stara
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:11:30
|
|
|
|
leda
|
pa glorio tud pogrešam..... pa račka nič ne rima zadnje čase. no, tok da novjo sam ribji monologi. grem delat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:24:58
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: leda luškane babike.... lepotičke male! prav luštne so
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:28:32
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kaj pa kakšna pustovska bo danes? danes sem otroka 3x oblačila v maškare...slikat pa nisem utegnila mogoče mi bo tast kako sliko poslal. sicer pa sem jaz še vedno na počivanju in ker imam čist preveč časa, se mal igram s tičino maso. moram še malo natrenirat, potem pa začnem pobirat naročila zadnji poskus: in pa kapo dol za tako lepo torto! kar se pa tiče pustnih kostumov... mi je zelo znano to slačenje ja tista fotka, ki jo imam na fb je ena in edina v kompletnem oblačilu! klobuk ji je bil povsem odveč in pa zate! si kaj bolje?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:29:48
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak si naša bejbika malo spočije...kar mimogrede....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:30:30
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya tak pa smo se malo afnali danes..... razen gospodične najmlajše...ki ni pustila da jo kaj šemimo suuuuuper ste!!! vse 3 lepotičke!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:31:38
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Alenka_ ....pridna si!! OOO HVALA
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:34:54
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda Ma to ne štekam.... kako nanjo prenašaš glivice? obstaja več razlag v bistvu jih ne prenašaš, ampak nanje reagira...no, jst še malo raziskujem, ker kot rečeno, mam raje mal bolj eksaktno znanost...predvsem sem navdušena, da ni alergik. sicer olala, kak promet. naša zajčice nismo uspeli stlačit v kostim niti za slikanje. predvsem zato, ker prehlajena čist in je v filingu sam za crkljanje. tko da spet vse počnem z eno roko...jst sem pa tut prehlajena. po enem tednu spet. in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih pa naj gre čim prej mimo! ni lahko, ko je otrok bolan, še težje pa, ko je poleg tega še mami slaba... držite se!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:36:51
|
|
|
|
Alenka_
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish .....na našem koncu se pa neki trebušni virusi pojavljajo..... ....smo ga kar vsi pokasirali ..v taki ali drugačni obliki..... ...ja, ja.....tako je v vrtcu ojooj... to pa ni nč fajn da bo kar se da hitro konec!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 12:45:10
|
|
|
|
Alenka_
|
evo... prebrala in pokomentirala sedim pred računalnikom z namenom, da se diplomska kaj premakne... pa nč noče sama narest komaj čakam, da grem po našo raglico v vrtec, da bom vsaj imela izgovor, da ni nič novega v mapi "diplomska" Sara je pa že prava raglica... iz dneva v dan naju preseneti z novimi besedami... zdej je pa začela že počasi v take prekinjene stavke pesmice peti kot npr. "inga aja... muca pa.... gaja" (ringa raja muca pa nagaja)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:08:57
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ ojooj... to pa ni nč fajn da bo kar se da hitro konec! hvala za pikapoke........ mi smo že boljše.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:15:55
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda evo me, evo me danes sva jo imeli. in se je izkazalo, da je otrok alergičen name... ja pol pa se reši že enkrat teh glivic. tko, zdaj pa še ena uganka; kako se imenujejo bejbe na sliki: iiiiiiiiii
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:16:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zadnji poskus: Pa to je Rori res ful ful dobro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:16:04
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_ Sara je pa že prava raglica... iz dneva v dan naju preseneti z novimi besedami... zdej je pa začela že počasi v take prekinjene stavke pesmice peti kot npr. "inga aja... muca pa.... gaja" (ringa raja muca pa nagaja) bubika je tu nekje.... zadnji teden sicer skoz govori: tu goli, ker smo se ji prvič tak smejali. Gledava uro v knjigici in pokaže na našo nad vrati: tu goli tikataka. In zdaj je vse tu goli - lučka, ura, pa vse ostalo, kar je sicer prej "tu doli" kot "tu gori" No, danes pa je bila prvi dan odostna iz vrtca - vnetje očk. Sicer energije za izvoz, pa že gre na boljše, ampak sem jo vseeno peljala k P, da se ne bi pocalo....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:16:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Evo, še za vse, ki jih potrebujete.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 19:20:44
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa še pusta hrusta pokomentiram - v soboto je bil kar problem karkoli na glavo dat. Oblečt kostuma ni problem, je vzela pač kot oblačilo. Na glavo pa - ojoj. Je bila malo slonček malo miška, kar je pač tisti trenutek obstalo na bučki. Zdaj pa pazi to: v torek zjutraj sem ji rekla, da gre v vrtec maškarca in bo vzgojiteljica Petra videla, kaka lepa miška je. Držala je tisti svoj nosek čisto pri miru, da sem ji ga lepo pobarvala, pa brke narisala.... in sama si je pokrivalo na glavo vlekla joj, to vzgojiteljico ima tak rada, zjutraj sem kar ljubosumna, kak se stiska Ampak kasneje nima več časa za cartanje, je preveč drugega dogajanja.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.