|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del
17.2.2010 10:11:26   
ključek
za user posted image  ........... sva samo 2 kandidatki..........kje ste ostale?????? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
17.2.2010 10:12:16   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

zadnji poskus:
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
17.2.2010 10:17:52   
ključek
Alenka_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pridna si!!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
17.2.2010 10:28:05   
Lara Croft
Jaooooooooo... jst imam tolk dela za našo firmo tle, da skori je utegnem it na predavanje zdej.... ajutoooo... hahaha

Zdej mi pa še hudič od printerja ne dela, da ne morem računov sprintat......

Ne vem, kdaj se je zadnjič zgodilo, da bi zvečer ob 9h na kavču zaspala... ma kaj sem si to nakopala... ku da rabim... user posted image user posted image
Lep daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnn..... šibnzi kikiriki... hahaha

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
17.2.2010 11:33:13   
leda
Ma to ne štekam.... kako nanjo prenašaš glivice?

obstaja več razlag user posted image v bistvu jih ne prenašaš, ampak nanje reagira...no, jst še malo raziskujem, ker kot rečeno, mam raje mal bolj eksaktno znanost...predvsem sem navdušena, da ni alergik.

sicer olala, kak promet.

naša zajčice nismo uspeli stlačit v kostim niti za slikanje. predvsem zato, ker prehlajena čist in je v filingu sam za crkljanje. tko da spet vse počnem z eno roko...jst sem pa tut prehlajena. po enem tednu spet. in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih user posted image

lara, predavanje?! ma, kaj ne boš hodila drugim "predavat" na zlo usmerjeno temo?!

a pf se je pa v zemljo vdrla?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
17.2.2010 12:03:10   
gold fish

kaj pa so to čobice? user posted image

ja, pa lahko bi napisala, da jo prepoznaš tudi po tem, da skoraj nima las user posted image   Čeprav poznam še enga septembrčka, ki jih ima mogoče še malenkost manj kot A. user posted image

čobice......ustnice...user posted image

...tisto glede las pa mene ne moti, zato tega ne komentiram......Bodo že zrasli...še vsakemu so....tako, da ni bilo kaj komentirat glede tega.....user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
17.2.2010 12:04:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: leda

a pf se je pa v zemljo vdrla?

to mene tud zanima......

pa glorio tud pogrešam.....

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
17.2.2010 12:06:41   
gold fish
zadnjič je ena napisala...mislim, da čarli....da imamo še eno sept. nosečko......   

...in seveda bi bilo fajn, če bi se že enkrat javila, da ne bomo firbčne......user posted image

...torej...z besedo na dan....

.....moj šesti čut mi sicer nekaj nakazuje....samo potrditev, bi pa vseeno radauser posted image ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
17.2.2010 12:07:11   
gold fish
...nič....grem zdaj naprej na počitniceuser posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2884
17.2.2010 12:08:16   
gold fish

in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih user posted image

leda - v tem primeru....evo ti ruke starauser posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
17.2.2010 12:11:30   
leda
pa glorio tud pogrešam.....

pa račka nič ne rima zadnje čase.

no, tok da novjo sam ribji monologi.

grem delat.

Neposredna povezava do sporočila: 2886
17.2.2010 12:24:58   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

user posted image

user posted image user posted image user posted image      luškane babike.... 

lepotičke male! prav luštne so user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

Neposredna povezava do sporočila: 2887
17.2.2010 12:28:32   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08
Kaj pa kakšna pustovska bo danes?

danes sem otroka 3x oblačila v maškare...slikat pa nisem utegnila user posted image
mogoče mi bo tast kako sliko poslal.

sicer pa sem jaz še vedno na počivanju in ker imam čist preveč časa, se mal igram s tičino maso. moram še malo natrenirat, potem pa začnem pobirat naročila user posted image

zadnji poskus:
user posted image

user posted image user posted image user posted image in pa kapo dol za tako lepo torto!
kar se pa tiče pustnih kostumov... mi je zelo znano to slačenje ja user posted image tista fotka, ki jo imam na fb je ena in edina v kompletnem oblačilu! klobuk ji je bil povsem odveč user posted image

in pa user posted image user posted image user posted image zate! si kaj bolje?

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
17.2.2010 12:29:48   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Tak si naša bejbika malo spočije...kar mimogrede....user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
17.2.2010 12:30:30   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

tak pa smo se malo afnali danes.....user posted image razen gospodične najmlajše...ki ni pustila da jo kaj šemimouser posted image

user posted image

suuuuuper ste!!! vse 3 lepotičke!!!!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
17.2.2010 12:31:38   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Alenka_ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pridna si!!

OOO HVALA user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
17.2.2010 12:34:54   
Alenka_

Ma to ne štekam.... kako nanjo prenašaš glivice?

obstaja več razlag user posted image v bistvu jih ne prenašaš, ampak nanje reagira...no, jst še malo raziskujem, ker kot rečeno, mam raje mal bolj eksaktno znanost...predvsem sem navdušena, da ni alergik.

sicer olala, kak promet.

naša zajčice nismo uspeli stlačit v kostim niti za slikanje. predvsem zato, ker prehlajena čist in je v filingu sam za crkljanje. tko da spet vse počnem z eno roko...jst sem pa tut prehlajena. po enem tednu spet. in sem temu primerno tečna ko en res tečen ris. moja moška plat privre na dan pri boleznih user posted image

user posted image user posted image user posted image pa naj gre čim prej mimo! ni lahko, ko je otrok bolan, še težje pa, ko je poleg tega še mami slaba... držite se!!!

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
17.2.2010 12:36:51   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

.....na našem koncu se pa neki trebušni virusi pojavljajo.....user posted image user posted image user posted image user posted image

....smo ga kar vsi pokasirali ..v taki ali drugačni obliki.....   

...ja, ja.....tako je v vrtcuuser posted image

ojooj... to pa ni nč fajn user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kar se da hitro konec!

Neposredna povezava do sporočila: 2893
17.2.2010 12:45:10   
Alenka_
evo... prebrala in pokomentirala user posted image

sedim pred računalnikom z namenom, da se diplomska kaj premakne... pa nč noče sama narest user posted image komaj čakam, da grem po našo raglico v vrtec, da bom vsaj imela izgovor, da ni nič novega v mapi "diplomska" user posted image

Sara je pa že prava raglica... iz dneva v dan naju preseneti z novimi besedami... zdej je pa začela že počasi v take prekinjene stavke pesmice peti user posted image kot npr. "inga aja... muca pa.... gaja" (ringa raja muca pa nagaja) user posted image user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
17.2.2010 19:08:57   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

ojooj... to pa ni nč fajn user posted image user posted image user posted image user posted image da bo kar se da hitro konec!

hvala za pikapoke........ mi smo že boljše.....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
17.2.2010 19:15:55   
*bubi*

evo me, evo me user posted image

danes sva jo imeli. in se je izkazalo, da je otrok alergičen name...

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ja pol pa se reši že enkrat teh glivic.

tko, zdaj pa še ena uganka; kako se imenujejo bejbe na sliki:
user posted image

iiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
17.2.2010 19:16:01   
*bubi*

zadnji poskus:
user posted image

user posted image user posted image user posted image  Pa to je Rori user posted image user posted image user posted image  res ful ful dobro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
17.2.2010 19:16:04   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

Sara je pa že prava raglica... iz dneva v dan naju preseneti z novimi besedami... zdej je pa začela že počasi v take prekinjene stavke pesmice peti user posted image kot npr. "inga aja... muca pa.... gaja" (ringa raja muca pa nagaja) user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  bubika je tu nekje.... zadnji teden sicer skoz govori: tu goli, ker smo se ji prvič tak smejali. Gledava uro v knjigici in pokaže na našo nad vrati: tu goli tikataka. In zdaj je vse tu goli - lučka, ura, pa vse ostalo, kar je sicer prej "tu doli" kot "tu gori" user posted image

No, danes pa je bila prvi dan odostna iz vrtca - vnetje očk. Sicer energije za izvoz, pa že gre na boljše, ampak sem jo vseeno peljala k P, da se ne bi pocalo....

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
17.2.2010 19:16:50   
*bubi*
Evo, še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse, ki jih potrebujete.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
17.2.2010 19:20:44   
*bubi*
Pa še pusta hrusta pokomentiram - v soboto je bil kar problem karkoli na glavo dat. Oblečt kostuma ni problem, je vzela pač kot oblačilo. Na glavo pa - ojoj. Je bila malo slonček malo miška, kar je pač tisti trenutek obstalo na bučki.

Zdaj pa pazi to: v torek zjutraj sem ji rekla, da gre v vrtec maškarca in bo vzgojiteljica Petra videla, kaka lepa miška je. Držala je tisti svoj nosek čisto pri miru, da sem ji ga lepo pobarvala, pa brke narisala.... in sama si je pokrivalo na glavo vlekla user posted image  joj, to vzgojiteljico ima tak rada, zjutraj sem kar ljubosumna, kak se stiska user posted image  Ampak kasneje nima več časa za cartanje, je preveč drugega dogajanja.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.