![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.2.2010 19:10:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri vrabcu... kr nimamo si več nič za povedat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.2.2010 21:11:48
|
|
|
|
arabela*
|
čer malo za sprostitev.......
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.2.2010 21:46:52
|
|
|
|
Lara Croft
|
malo za sprostitev....... Ma kaj ta moš tako grdo gleda.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 15.2.2010 22:18:16
|
|
|
|
leda
|
evo me, evo me mam eno tako za laro; mal slabo, predvsem pa dokaj komično. morda se katera spomni, da sem lani ob podobnem času živela od treh vrst kruha in sploh zelo raznolike palete hrane brez jajc, mleka, konzervansov, agrumov,...uradni testi pri pol leta niso pokazal alergije, je pa moje dete ves čas nekje pikčasto in zadnje čase se kot en voznik tovornjaka začne čohat po riti takoj ko ji snamem plenico...in jo je mati s težkim srcem prijavila na bioresonanco (s težkih srcem, ker sem en tak hud skeptik, ko kdo z bajalico maha naokoli). danes sva jo imeli. in se je izkazalo, da je otrok alergičen name... skratka nima nobene alergije na nič (je en tak zdrav peter klepec, se je izrazila gospa), le moje glivice,ki se jih ne morem znebit od kopanja v hali tivoli dvajset let nazaj, jo baje motijo. tko da sem zdaj jaz material za bioresonančno terapijo, tamala bo pa zdej zdej tiptop kar sama od sebe... tko, zdaj pa še ena uganka; kako se imenujejo bejbe na sliki:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 11:11:06
|
|
|
|
Čarli08
|
Kok so lepe plesalke na sliki. Kaj pa kakšna pustovska bo danes? Jaz imam samo tri, pa še na teh so take solze, in trma, da niso za javnost - naš revež indijanček se pač ni mogel sprijaznit z resicami na na svoji bojni opremi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 19:11:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
le moje glivice,ki se jih ne morem znebit od kopanja v hali tivoli dvajset let nazaj, jo baje motijo. tko da sem zdaj jaz material za bioresonančno terapijo, tamala bo pa zdej zdej tiptop kar sama od sebe... Ma to ne štekam.... kako nanjo prenašaš glivice? Jst vem, jst vem.... Na fotki so Zoja, Ela in Ana.... Lara bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 19:12:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kok so lepe plesalke na sliki. a ne da!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 19:14:20
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst vem, jst vem.... ah, zdej si me pa razkrinkala js sem jih pa nameravala še malo hvalit kok so luštne
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 19:29:24
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 Kaj pa kakšna pustovska bo danes? danes sem otroka 3x oblačila v maškare...slikat pa nisem utegnila mogoče mi bo tast kako sliko poslal. sicer pa sem jaz še vedno na počivanju in ker imam čist preveč časa, se mal igram s tičino maso. moram še malo natrenirat, potem pa začnem pobirat naročila zadnji poskus:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 19:54:59
|
|
|
|
Lara Croft
|
in ker imam čist preveč časa, se mal igram s tičino maso. moram še malo natrenirat, potem pa začnem pobirat naročila Uau, ku dobroooooooo.... ma je tut kej za pojest not al je to sam masa pač..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 20:30:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda luškane babike....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 20:37:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Jst vem, jst vem.... ah, zdej si me pa razkrinkala js sem jih pa nameravala še malo hvalit kok so luštne oli - saj jih lahko še hvališ.....saj so res luškane...... A. pa ni možno zgrešit.....tista njena pikica, pa očke in čobice ..... Tud E. hitro prepoznam...... Če ne bi bila na sliki Z. od Lede, bi bila kvečjemu - po barvi las in približni velikosti še lahko A. od Saraye ... Ampak pol bi tud M. morala nekje bit
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 20:38:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* sicer pa sem jaz še vedno na počivanju in ker imam čist preveč časa, se mal igram s tičino maso. moram še malo natrenirat, potem pa začnem pobirat naročila zadnji poskus: dobra si..... ...še sreča, da nisem novembra tičine mase rabila, da lahko ti zdaj treniraš
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 20:39:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri vrabcu... kr nimamo si več nič za povedat... misliš, da je to razlog .....jaz mislim, da ne....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 20:42:08
|
|
|
|
gold fish
|
.....na našem koncu se pa neki trebušni virusi pojavljajo..... ....smo ga kar vsi pokasirali ..v taki ali drugačni obliki..... ...ja, ja.....tako je v vrtcu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 21:43:39
|
|
|
|
Čarli08
|
Naša maškara je pa danes tako plesala v vrtcu, da je revček omagal pred pustno povorko - ga nismo mogli prebuditi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 22:44:51
|
|
|
|
arabela*
|
Tak si naša bejbika malo spočije...kar mimogrede....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 22:51:56
|
|
|
|
arabela*
|
tak pa smo se malo afnali danes..... razen gospodične najmlajše...ki ni pustila da jo kaj šemimo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 16.2.2010 23:17:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
tak pa smo se malo afnali danes.....user posted image razen gospodične najmlajše...ki ni pustila da jo kaj šemimo Pametna punca..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 7:04:37
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft ... ma je tut kej za pojest not al je to sam masa pač.. v sredini so napolitanke, zlepljene z nutelo. čez pa tičino masa. vse za pojest.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 7:08:09
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish A. pa ni možno zgrešit.....tista njena pikica, pa očke in čobice ..... kak je take komentarje fajn brat kaj pa so to čobice? ja, pa lahko bi napisala, da jo prepoznaš tudi po tem, da skoraj nima las Čeprav poznam še enga septembrčka, ki jih ima mogoče še malenkost manj kot A.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 7:09:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Pri vrabcu... kr nimamo si več nič za povedat... misliš, da je to razlog .....jaz mislim, da ne.... js tut mislim, da ima čarli čist prav ampak nas je tako v živo zadela, da nobena ne upa komentirat
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 7:13:12
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Tak si naša bejbika malo spočije...kar mimogrede.... hihi, čudne spalne navade ima vaše dete. poleti kar v gugalnici, pozimi med čakanjem, da se mami obuje (zato ima kapo na glavi, ane). posrečena je! lepo ste se našemile! tudi naša A je sprehajala taščo in tasta na "povorki", ki jo je imel vrtec. js sm pa skoz okno gledala Ahhh...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 9:10:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* poleti kar v gugalnici, ne vem....?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 17.2.2010 10:10:06
|
|
|
|
ključek
|
ojla, punce!!! luškane fotke...vse!!! naša mala maska je na fb, če katero zanima, si lahko pogleda. sicer smo imeli tudi probleme, smo se oblekli, na hitro slikali, potem se ja pa že začel protest. ......... ............pozdravite se!!! lara, kako kaj služba??? v ponedeljek je šlo pa zares, ne?? olivija*, si še vedno v bolniški?? kako pa je kaj tvoje zdravje???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.