![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.2.2010 13:53:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem dala Lari aqua doodle... in namest, da bi risala, je vodo sčučala ven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.2.2010 20:41:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem dala Lari aqua doodle... in namest, da bi risala, je vodo sčučala ven....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.2.2010 20:49:18
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem dala Lari aqua doodle... in namest, da bi risala, je vodo sčučala ven.... bubiki pa gre kar fajn.... zdaj že ve, da se lahko samo s tem pisalom piše. Ali pa čopiče in vodo jima včasih dam, je pač treba rešit problem dveh otrok in enega pisala
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.2.2010 20:51:21
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo M prej spet lase prali...kaka faca je ta otrok...vodo ji moram v obraz špricat s tušem..da se ona reži ko zmešana v kopalnici ..kako veselje je to pri nas...ko se kopamo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 7.2.2010 22:28:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
..kako veselje je to pri nas...ko se kopamo O blagor tebi...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 13:28:57
|
|
|
|
Olivija*
|
saraya, super, da tako uživate med kopanjem. tudi pri nas ni večjih težav... zdaj so laski začeli malo poganjat, pa me zanima, kako jih posušite? a pustijo s fenom? naša bejba ga precej nezaupljivo gleda
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 13:44:34
|
|
|
|
Olivija*
|
midve sva pa danes piškote pekli...Ana je ful uživala jih upa kdo prit probat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 17:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* zdaj so laski začeli malo poganjat, pa me zanima, kako jih posušite? a pustijo s fenom? naša bejba ga precej nezaupljivo gleda s fenom,ja...že od vsega začetka.....naši se full dopade,ko piha ven...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 17:11:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve sva pa danes piškote pekli...Ana je ful uživala jih upa kdo prit probat? ...prav zadovoljna je videt.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 17:12:48
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo iz sprehoda...malo po mestu in na sladoled smo šli.... Mrzlo pa je tak,da znoriš ..če že ne bo konec te zime.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 18:27:42
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ... na sladoled smo šli....Mrzlo pa je tak,da znoriš .. saraya, si kaj pomislila, da je zdaj bolj sezona za...hm...vročo čokolado? sicer sem pa vesela, da ste se imeli lepo
< Sporočilo je popravil Olivija* -- 8.2.2010 18:28:09 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 20:11:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* saraya, si kaj pomislila, da je zdaj bolj sezona za...hm...vročo čokolado? vem ja....ampak mi vseeno kar po občutku
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 8.2.2010 21:59:06
|
|
|
|
Lara Croft
|
midve sva pa danes piškote pekli...Ana je ful uživala user posted image Bravo za biškotke... Jst tako najrajš delam sama.... nedaj bože, da kdo približa prstke.... Ma če bi ji pa že dala, da mesi, bi pol, ko bi blo treba končat, zagnala tak vik in krik, da rajš niti ne probam... Laske ji sušim s fenom že od vedno, tku da je že čist vajena in lepo čaka. Vsaj nekaj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 9.2.2010 21:38:39
|
|
|
|
arabela*
|
.....da nas prestavim malo naprej...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 10.2.2010 20:26:54
|
|
|
|
Čarli08
|
A mogoče katera ve kaj več o cepljenju proti vnetju ušes?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 12:20:10
|
|
|
|
ključek
|
pozdravček, rr-jevke!! kako?? sem si rekla-joj, sej ne bom imela časa vse prebrati. hm..... ....ne vem, če sem rabila 5 minut..... ..........si odpremo na fb fan club septembrskih mamic?? po moje bo tam bolj živahno. mi smo okej, mala pridno hodi, navihana je sto na uro, sedaj smo v fazi risanja, kupila sem ji tudi štampiljke (hm...tudi če ji ne bi.......joj joj kakšna je bila včeraj........ ). zelo zelo je trmasta. le po kom???? v vrtcu uživa, sploh ni problem iti. sicer imamo ponoči še občasno žurke, ampak upam upam, da se kaj kmalu uredi. drugače pa........oh sneg..... .......imam ga že dost!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 12:21:12
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* midve sva pa danes piškote pekli...Ana je ful uživala jih upa kdo prit probat?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 12:21:31
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Sem dala Lari aqua doodle... in namest, da bi risala, je vodo sčučala ven....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 14:09:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
si odpremo na fb fan club septembrskih mamic?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 14:56:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si odpremo na fb fan club septembrskih mamic?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... bi bil čas ja.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 14:57:00
|
|
|
|
arabela*
|
Me to you...pozdravljena
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 11.2.2010 20:42:41
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft si odpremo na fb fan club septembrskih mamic?? Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... js sm tut za
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.2.2010 8:20:19
|
|
|
|
Alenka_
|
DOBRO JUTRO danes bom pa jaz štartala vem, vem... sm smotka smotana k se samo na vsake toliko oglaša... ampak zdej bo mal več časa, ker sem sem se ozdravila odvisnosti od farmville in končno skenslala farmo se človek počuti kar malo bolj svobodno tako... Sara je super, zelo pridno napreduje, ogromno čveka in preizkuša meje najine potrpežljivosti... ampak se ne dava!!! mamica pa ima le še tri izpite v letnem semestru in že začenja s pisanjem diplome... dolgčas nam ni POZDRAVLJAM VSE SEPTEMBRČKE IN NJIHOVE MAMICE! LEP DAN VSEEEM!!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 12.2.2010 13:34:32
|
|
|
|
Čarli08
|
Alenka, welcome back - če bi še katera od nas naredila podobno potezo, bi rr verjetno nazaj oživel! Naši navihančki so zdaj res v takem obdobju, da vsak dan kaj novega ugotovijo in pokažejo; Naš zna tudi že kar pošteno ponagajat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.