![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 11:26:54
|
|
|
|
leda
|
kar mi je pa najbolj všeč v tvojem tekstu....so pa čevapi pri željotu tut pri men visoko kotirajo uh bi jih zdele.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 11:28:01
|
|
|
|
leda
|
Punce, mene je vse kar je od jošk dol, začelo tiščat ... še ma ti gre dobro. jst se spomnim, kako me je pri tadrugi že enkrat maja začel dol tišat. sem bla čist šokirana...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 11:31:38
|
|
|
|
leda
|
Ma mi dva sva tku narjena, da dokler se čist ne pokvari, ne manjava/popraviva... valda. na koncu lajfa bomo mel taki kr neki ur porabljeni za bolj zabavne zadeve kot je popravljanje... lara, a ti slučajno nisi več tok tlele, ker maš službo??!! sicer pa evo punce, takole zgleda, ko začneta štrajkat tut naši pridni rr mravljici pf in mty. mislim, da sta zelo nazorno ilustrirali, da brez njiju ni nič. tko da punci, pridta nazaj!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 12:17:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Leda,sluzbo zacnem 15.2. Tle sem manj,ker imam vseen polnu dela,predvsem na fb.hahaha... Pa td hvalit se tle prewc nocem. Tku da,napisem sam tist,kar gre narobe.. :)
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 12:34:07
|
|
|
|
leda
|
Pa td hvalit se tle prewc nocem. Tku da,napisem sam tist,kar gre narobe.. :) hb. itak so ta zanimive zgodbe tiste, pri katerih medtem, ko se dogajajo, samo upaš, da ne boš eksplodiral od besa...hvala je dolgočasna. primer: gremo mi za en mesec kolesart po franciji in se mamo čudovito. evo, en stavek. dokaj dolgočasen. nazaj grede se nam pokvari avto in evo, dobim vir za celo poskočno zgodbico za nasmejat ljudi ;)
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 12:36:59
|
|
|
|
leda
|
za službo pa: bravo, bravo!
< Sporočilo je popravil leda -- 3.2.2010 12:38:19 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 14:00:01
|
|
|
|
*bubi*
|
Lara, pri nas je pomagalo, da smo malo WD40 not špricnili Ja, začne se z rahlim zatikanjem ključa, potem pa vedno bolj...... ampak je izi rešitev.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 14:00:05
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Z A sta se full vštekale,se igrata in ne zdržita ena brez druge. Kak ju je lepo videt,pa A je tako(skoraj preveč) zaščitniška do nje pri nas je podobno. Bubika bo vedno najprej vprašala, kje je bubi No, ko sta skupaj, pa je še vedno kar nekaj kričanja. Zdaj je v modi pisanje in risanje - pri obeh. Ampak če bubika naredi eno pikico na bubijev papir, je kričanje. Še najbolj fajn je tista vodna podloga Bubika "pobarva" vse risbice okoli. Pa pisalo tudi po šolsko drži
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 14:05:07
|
|
|
|
*bubi*
|
Jao, babe, kak jaz enega folka ne razumem. 2 primera v zadnjih dneh: danes v novicah o eni mamici, ki je rodila doma in skoraj umrla. Jao, kaj jim je res tak težko it v P? In drugi - berem zadnjič zgodbo tu na RR, kak so eni babici 5m otroka hoteli ugrabit (Saraya, ti boš vedela, o čem pišem). Sredi dneva sredi MB. Kak za boga si lahko mati kaj takega izmisli, da dobi pozornost?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 14:08:03
|
|
|
|
*bubi*
|
Aja, ta zadnji primer me je spomnil na tisto mucko al miško al kaj je že bila za ena žival, ki je vsakega pol leta rodila 5-kilskega otroka Pa vsi so bili septembrčki Pa še baba, ki je na RR iz drugih albumov kradla slike otrok in jih objavljala kot svoje Svašta v glavnem, me sploh ne mika kake slike več tu gor limat ali kaj bolj konkretnega pisat. Ob tej priliki pa še pozdravljam vse, ki vohunijo za mano
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 14:54:07
|
|
|
|
leda
|
pri nas je podobno. Bubika bo vedno najprej vprašala, kje je bubi user posted image No, ko sta skupaj, pa je še vedno kar nekaj kričanja. same same. ela, ki še vedno bolj šiba kot priča, reče "oooooo-aaaa" in zraven vprašujoče dviga rokice v luft. kričita pa obe. zoja, ker se ela ne zna igrat in ela, ker jih zoja vsega ne pusti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 17:42:50
|
|
|
|
zband
|
lep pozbrav od zband-dovih vragčkov
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 20:36:56
|
|
|
|
Čarli08
|
danes v novicah o eni mamici, ki je rodila doma in skoraj umrla. Jao, kaj jim je res tak težko it v P? Tole je tud mene pogrelo - pri vsem napredku medicine, se gre folk neke alternativce in takole tvega - sej ne rečem, tud jaz poskušam zdravo živet, pa kako naravno stvar preizkusim, ampak še vedno se mi zdi klasična medicina tista prva; Ne vem kolk denarja sem zdevala za Justove in podobne maže, pa sem že pol stran zmetala ... ne kupim več nič
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 3.2.2010 20:40:10
|
|
|
|
Čarli08
|
Drugače imamo pa žurko z novo pošiljko kočnikov; je spet veselo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.2.2010 9:43:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
hb. itak so ta zanimive zgodbe tiste, pri katerih medtem, ko se dogajajo, samo upaš, da ne boš eksplodiral od besa...hvala je dolgočasna. Ja.. ni čudno, da so vsi mediji polni samo negativnosti... Pa še lažje nam je, če gre nekomu slabše od nas...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.2.2010 10:16:16
|
|
|
|
leda
|
Ja.. ni čudno, da so vsi mediji polni samo negativnosti... Pa še lažje nam je, če gre nekomu slabše od nas.. a dej no dej. jaz govorim o zgodbah, ki se zgodijo meni in ki so zanimive za povedat. ne pa o tem, da se je fino naslajat nad katastrofami po svetu... mal dvomim, da vam je blo ful lažje, ko sem napisala, da so nas srbske omarce vlekle iz zametov preden smo sploh prišli do glavne ceste...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.2.2010 10:33:26
|
|
|
|
Lara Croft
|
Sem šla dat kri po dolgem času, me je zanimalo, zakaj pr oštji sem stalno prehlajena, že od konca poletja... se pozdravim, grem enkrat laufat in hop.. jovo na novo... vse OK, razen železa, ki je pod spodnjo mejo... Je reku, da bom mogla cveke jest....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.2.2010 10:35:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
mal dvomim, da vam je blo ful lažje, ko sem napisala, da so nas srbske omarce vlekle iz zametov preden smo sploh prišli do glavne ceste... Ma jst sem nasplošno pisala.....Vsekakor pa vam nobeden ni zavidal dopusta.... Vse, kar je negativno, lažje sprejmemo...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 4.2.2010 21:29:09
|
|
|
|
meta21
|
piiip piiip .... sem se prišla štemplat Moram it še kaj naredit za službo pa tud komentirat nimam bogvekaj in kolk... Aja pa nič se mi (še) ni pokvarilo danes, edin šefica mi je mal na živc stopla tako da ... nimam kaj napisat. U nekaj pa mam... Novico o ženski, ki je rodila doma sem pa jaz brezobzirno pospremla s pripombo "Joj, so ene babe butaste!"
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.2.2010 9:17:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* In drugi - berem zadnjič zgodbo tu na RR, kak so eni babici 5m otroka hoteli ugrabit (Saraya, ti boš vedela, o čem pišem). Sredi dneva sredi MB. Kak za boga si lahko mati kaj takega izmisli, da dobi pozornost? bubi, kako pa veš,da to ni res
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.2.2010 9:19:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Pa še baba, ki je na RR iz drugih albumov kradla slike otrok in jih objavljala kot svoje Svašta v glavnem, me sploh ne mika kake slike več tu gor limat ali kaj bolj konkretnega pisat. ja...me smo kar vse albume spucale,ker je ta oseba za moje pojme nevarna ....je pa šla prijava na policijo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.2.2010 10:03:46
|
|
|
|
leda
|
Ma jst sem nasplošno pisala. ma sej vem. sam na splošno je vse črno belo, jaz mam pa rada pisano... sicer pa počas začenjam verjet, da sem (prosto po vonegutu) kraljica slabega vremena. od decembra dalje sem vsakič, ko sem odpravim na pot, vesela, da ne padajo ušpičene prekle, ampak le amazonske kaplje dežja in eskimske snežinke. tok o znižanih kriterijih...danes grem recimo v gorico et voila. dež na sneg. dobro jutro in adijo!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 5.2.2010 21:13:29
|
|
|
|
gold fish
|
.....samo karto štemplam, pa na prvo stran nas prestavljam..... ...in me že ni več, ker monologov se mi pa ne da več imet..... .......
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 2.del 6.2.2010 20:28:38
|
|
|
|
*bubi*
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrešeren »na otroški način«Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
Super ideje za pustni kostumČe za svojega malčka še nimate pustnega kostuma in ste boste letos primorani malo poigrati doma, preverite odlične ideje...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.