|
RE: Dolenjke, 2. del 3.12.2009 8:24:17
|
|
|
|
rea27
|
IZVIRNO SPOROČILO: vaney rea, so pa malo hecni ti pri Nextu...saj si jim takoj poslala mail, česa ne bi, oni pa odgovorijo, da so že poslali kaj dajo pošiljko naprej v eni uri ali kaj....no, saj je vseeno, nič jih ne bom klicala, bom pač stvari probala prodat. Čeprav zraven izdelkov piše, da se jih lahko zastonj pošlje nazaj;a potem tudi to ni možno? No, hvala vseeno za trud, mi je pa res dobra šola za drugič... Tako, da če kateri rabi puloverčke za 1,5-2 leti starega fantka, naj pove...bom jutri prilimala link, da boste videle, katere. vaney..mislim, da ni čisto tako..to je pač politika in jih je za razumet. A misliš, da niso videli mejla že takoj prvo uro? Seveda so ga, a tako je pri prodaji..Nimaš kaj..NAjbolje bo, če zadevo res prodaš, če je ne rabiš ali pa jo komu daš za dedka mraza..ali kaj podobnega. Se ne mešam, so le predlogi. Kar pa se tiče pošiljanja nazaj, te bo pa poština po moje predrago prišla, pa še čakat boš morala na denar...ne vem, boš naredila kakor misliš, da je prav. Je pa res, da boš za drugič točno vedela kaj naročit oz, kako naročit..vsaka šola nekaj stane, a vseeno si "bogatejša" za novo izkušnjo...Nikar se ne jezi. Vse je za nekaj dobro :) Tako jaz vzamem, ko sem jezna ko hudič.. hehe..kaj čmo.. lepo se mejte, jst grem moji princeski naročiti jantarjevo ogrlico..morda nam pa kaj pomaga!
|