|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
2.12.2009 11:14:17   
BBAJA
Dan:)

Mi pa danes praznujemo!!!Jurij ima že celih 7 mesecev...kako čas beži...ja,sm se kr mal zamisnla:).
Drgač sva pa danes mal naokrog,hodva po obiskih...pa po pleničke morava...pa,če bo vreme ok mal na sprehodek-moramo sprobat nahrbtnik za nošenje otročka(bo mami ko šerpa:):):)...ne,sej bo tati:)).

Aja,sej ne morem verjet,da lahko to napišem...omaro sem pospravla!!!user posted image user posted image user posted image
sem tako ponosna in seveda srečna,sm skrbi me,do kdaj bo taka ostalauser posted image .
Naslednji projekt bo pa najbrž peka piškotkov... vam poročam.

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 776
2.12.2009 15:59:56   
Alex01
DANNNNNNNNNNuser posted image user posted image user posted image

cukr - user posted image user posted image user posted image user posted image za Lenarta in njegovo doooolgo spanje.Še več takih noči

bbaja - ČESTITKE Juriju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 777
2.12.2009 16:05:55   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Naslednji projekt bo pa najbrž peka piškotkov... vam poročam.

user posted image

mi bi prišli probat user posted image

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 778
2.12.2009 16:08:51   
Alex01
Nikjer nobene user posted image

Pri nas 1/2 hiše spi, jaz grem pa nazaj user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 2.12.2009 16:09:35 >

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 779
2.12.2009 16:55:33   
majch
čer...

ni kaj povedat...vse po starem...samo en pozdravček od najuuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 780
2.12.2009 17:06:57   
Alex01
majch - imaš nova očala, ka si nekaj omenila, da jih greš iskat?

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 781
2.12.2009 17:17:15   
Mateja4
hej

jaz in dragi sva pa dans popolne mah za jaslice nabirala pa sva bolj švoh nabrala... ni maha kej dost v teh koncih user posted image user posted image bom mogla it "doma" v hosto... tam je usaj kamenja dostuser posted image user posted image user posted image

drugače pa vse po starem...

BBaja čestitke Jurijuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Cukr priden fant je Lenart, naj le ostane takouser posted image user posted image user posted image

Alex zdej bi pa počas že res tista kavica pasalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 782
2.12.2009 17:39:34   
Alex01
mateja - mi smo mah nabrali v nedeljo, smo šli tut v moj domači kraj v Mirno Peč, oziroma tam okol. Je maha ful, smo ga hitro nabrali.
Kavica pa bi meni tudi pasala, pridete kaj v naš konec?

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 783
2.12.2009 17:49:34   
Mateja4
ja bomo šle jutri ali pa v petek dopoldne.. tako da če bosta imela kaj časa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 784
2.12.2009 18:36:34   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

ja bom imela...so še v izdelavi...sam mi je kr slabo kolk ta šit stane...bom dala sliko z novimi...hehe, samo niso nič posebnega...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 785
2.12.2009 18:37:25   
Alex01
V petek dopoldan imam več časa, jutri dop imam že eno obveznost, pa je očka doma, da bo malo počuval Nejca tisti čas. V petek pa ni problema user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 786
2.12.2009 18:39:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

ja bom imela...so še v izdelavi...sam mi je kr slabo kolk ta šit stane...bom dala sliko z novimi...hehe, samo niso nič posebnega...

V katero optiko si pa šla? Jaz tut moram dobit nova očala predno grem v službo. Ta ki jih imam so ful "nerodna", nejček se kar naprej buta v nih, pa itak mmoram še do okulista stopit, da vidim kako je z dioptrijo, ke imam občutek da slabše vidimuser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 787
2.12.2009 19:14:45   
rea27
vaney..so mi odgovorili z nexta..Ker so obleke že poslali ti ne morejo ugoditi. Lahko ti dam pa še njihov telefon in jih še enkrat kličeš gor..Jst jih ne bom več, je to predrag špas.
Sori, ampak..tako je.
Vsem ostalim pa: bi prosila, če bi mi kar nakazale na moj trr..bom poslala zasebno poročilo, ko me kontaktirate, seveda ko obleke pridejo. Tako bo najbolje, ker drugače sem cel mesec broke, ker denar zapravim.

Okej, fajn bodite..

next bo kmalu :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 788
2.12.2009 19:17:58   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

Vsem ostalim pa: bi prosila, če bi mi kar nakazale na moj trr..bom poslala zasebno poročilo, ko me kontaktirate, seveda ko obleke pridejo. Tako bo najbolje, ker drugače sem cel mesec broke, ker denar zapravim.

OK. Se strinjam.
Jaz bom itak takoj priletela iskat, pa ti sprot prinesem denarčkauser posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 2.12.2009 19:31:36 >

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 789
2.12.2009 19:59:35   
vaney
rea, so pa malo hecni ti pri Nextu...saj si jim takoj poslala mail, česa ne bi, oni pa odgovorijo, da so že poslaliuser posted image kaj dajo pošiljko naprej v eni uri ali kaj....no, saj je vseeno, nič jih ne bom klicala, bom pač stvari probala prodat. Čeprav zraven izdelkov piše, da se jih lahko zastonj pošlje nazaj;a potem tudi to ni možno? No, hvala vseeno za trud, mi je pa res dobra šola za drugič...

Tako, da če kateri rabi puloverčke za 1,5-2 leti starega fantka, naj pove...bom jutri prilimala link, da boste videle, katere.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 790
2.12.2009 21:35:59   
majch

V katero optiko si pa šla? Jaz tut moram dobit nova očala predno grem v službo. Ta ki jih imam so ful "nerodna", nejček se kar naprej buta v nih, pa itak mmoram še do okulista stopit, da vidim kako je z dioptrijo, ke imam občutek da slabše vidimuser posted image

glasmaher - z zdravnico in pregledom sem zadovoljna, izbira v optiki je tudi solidna, samo poceni pa glih niso...al sem pa jaz tako izbirčna...user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 791
2.12.2009 22:18:35   
Alex01
Mislim, da niso poceni. Ker ne vidim na daleč, pri vožnji uporabljam očala. In ker se, kadar se vozim v službo vozim ravno proti soncu (zjutraj Nm - Raka, popoldan pa nazaj), mi sonce sije direk v glavo in sem si omislila sončna očala z dioptrijo, pa bi tut kmal na rit pasla, pa sem zbrala menda najcenejši okvir. Ni špas v današnjem času kupit očalauser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 792
3.12.2009 8:24:17   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: vaney

rea, so pa malo hecni ti pri Nextu...saj si jim takoj poslala mail, česa ne bi, oni pa odgovorijo, da so že poslaliuser posted image kaj dajo pošiljko naprej v eni uri ali kaj....no, saj je vseeno, nič jih ne bom klicala, bom pač stvari probala prodat. Čeprav zraven izdelkov piše, da se jih lahko zastonj pošlje nazaj;a potem tudi to ni možno? No, hvala vseeno za trud, mi je pa res dobra šola za drugič...

Tako, da če kateri rabi puloverčke za 1,5-2 leti starega fantka, naj pove...bom jutri prilimala link, da boste videle, katere.

vaney..mislim, da ni čisto tako..to je pač politika in jih je za razumet. A misliš, da niso videli mejla že takoj prvo uro? Seveda so ga, a tako je pri prodaji..Nimaš kaj..NAjbolje bo, če zadevo res prodaš, če je ne rabiš ali pa jo komu daš za dedka mraza..ali kaj podobnega. Se ne mešam, so le predlogi.
Kar pa se tiče pošiljanja nazaj, te bo pa poština po moje predrago prišla, pa še čakat boš morala na denar...ne vem, boš naredila kakor misliš, da je prav.

Je pa res, da boš za drugič točno vedela kaj naročit oz, kako naročit..vsaka šola nekaj stane, a vseeno si "bogatejša" za novo izkušnjo...Nikar se ne jezi. Vse je za nekaj dobro :) Tako jaz vzamem, ko sem jezna ko hudič.. hehe..kaj čmo..

lepo se mejte, jst grem moji princeski naročiti jantarjevo ogrlico..morda nam pa kaj pomaga!

rea27

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 793
3.12.2009 9:33:30   
majch
jutro

user posted image
"že" pokonci...ajoj...ko se mi ne da...

Rea, jantar je za zobke, ane? Pa to res pomaga?

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 794
3.12.2009 10:15:31   
rea27

jutro

user posted image

jp, po prebiranju na stotine člankov in po pogovorih z tistimi mamicami, ki so te ogrlice že kupile - baje da deluje. Samo jantar mora biti pravi baltiški...

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 795
3.12.2009 12:00:09   
Alex01

jutro

user posted image

jp, po prebiranju na stotine člankov in po pogovorih z tistimi mamicami, ki so te ogrlice že kupile - baje da deluje. Samo jantar mora biti pravi baltiški...

Prvič slišim, amapk bi mi tudi probali. Rea , lahko kaj več podatkov posreduješ o tej ogrlici.HVALA
Pri Alexu sploh nismo vedeli, da zobku prihajajo, Nejc mi bo pa brado odgriznil user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 796
3.12.2009 13:04:21   
čebelica01
http://www.majcke.net/index.php?page=shop.browse&category_id=28&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1&Itemid=1

na temle linku mate tudi zelo lušne stvari za malčke pa še ugodne so

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 797
3.12.2009 13:50:31   
tia12
Ojla mamice in nosečke! Kako smo kaj? Mi smo uredu, smo zdravi in pridno rastemo. Dones teden bomo stari že 8 mesecev...joj kaj hitro ta čas beži....

No pa smo ga dočakali...VESELI december.

Brez zamere, ker se vam tako poredko oglasim...sploh ni časa...Moj štrumfi je zelo zahteven in tud 5 min nemore brez mamice...ko pa imam kaj časa zase pa poškilim malo na facebook...tako, da najdete me tam.Poleg tega pa še:
izdelujem okraske za božično drevece (zvezdice, srčki, lunce, smrečice, gobice...), tako, da če katero  zanima naj mi piše na ZS (zelo ugodno).Tole je pa moj korenjak:user posted image

user posted image

LP, Tia

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 798
3.12.2009 15:21:42   
rea27

jutro

user posted image

Prvič slišim, amapk bi mi tudi probali. Rea , lahko kaj več podatkov posreduješ o tej ogrlici.HVALA
Pri Alexu sploh nismo vedeli, da zobku prihajajo, Nejc mi bo pa brado odgriznil user posted image

alex01

to je ogrlica iz jantarja, ki naj bi imel posebno "moč", ko otrokom začnejo zobki izraščat. To je okamenela smola iz časa krede, jure, triasa...uglavnem, milijarde let nazaj..in ravno te kamenine in te rudnine pripomorejo k temu, da naj bi blagodejno delovali na izraščanje. Drugače pa tudi en pregovor pravi, ne vem čigav..Da bi moral vsak človek nositi pri sebi en izdelek iz jantarja.

KAj več si lahko pa na netu pogledaš.. :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 799
3.12.2009 15:50:37   
tia12
Obeski:

user posted image

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......