|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
27.11.2009 21:18:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jakinik: če ti je izbrisalo, to pomeni, da ni naročeno..Mislim, da je zato, ker so sold out..res..tvoja številka je sold out, drugače bi jaz naročila...

Aja, jst sm pa razumela, da so majčke sold out. Stupid me user posted image

(odgovor članu rea27)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
28.11.2009 12:21:08   
rea27
heej..
Nisem povedala..jou..čisto pozabila!! Včeraj sem bila na merjenju nuhalne svetline..Vidla sem mojega malega bebija!!!! IIIII, kako lep občutek je to spet. Je mahal z rokicami, odpiral usteca in se šobil, noge pa tako vztrajno skupaj tiščal, da nisva videle, kaj ima med njimi :) Ns je dobra: 1,6 mm, bebi je že velik, tako, da je datum resnično tam okoli 6.6.2010. Viden je bil že metujlček ali dve možganski polobli,srček je utripal, frekvenca 163!! Pa trebušček je imel napihnjen!!! Heheheh, to se nama je s teto zdelo tako smešno, se je vode napil :) :) :)..
Dala sem še kri, čeprav je razmerje 1:3600, čist tako, da bomo zihr :)

rea27

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 752
28.11.2009 14:43:12   
TRIŠ
rea upam da je Eva dobro,pa super za vašega bebeka,bo kar fantekuser posted image ,UZ v nosečnosti so res nekaj posebnega,tako lep prijeten občutek

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 753
28.11.2009 15:14:25   
majch
cau

sem nazaj...odvisnik pač...zelela sem samo pokazat slikico, ki je v albumu...zdaj pa drzite pesti, da bom manj tle gor kot je treba...

mejte seuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 754
28.11.2009 21:46:47   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majch

cau

sem nazaj...odvisnik pač...zelela sem samo pokazat slikico, ki je v albumu...zdaj pa drzite pesti, da bom manj tle gor kot je treba...

Iiiiiiiiiiii lepe ste user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

welcome back, držimo pesti da ne boš spet odvisnauser posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 755
29.11.2009 5:00:11   
TRIŠ
Majch prava princeskauser posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 756
29.11.2009 9:38:49   
Alex01
reauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   za vašega bebija in neskončno user posted image za vanprej.

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 757
29.11.2009 9:39:46   
Alex01

cau

user posted image dobrodošla nazajuser posted image

Živa je pa tako lepa, kot princeska je user posted image

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 29.11.2009 9:40:05 >

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 758
29.11.2009 11:05:49   
rea27

cau

ja končnooooo!!! :) (: Kod pa hodiš? Hitro poročaj, kaj je novega?

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 759
29.11.2009 12:31:00   
_melody_
Ojla babe žabeuser posted image !

Nisem kaj preveč pridna, se vam bolj malo javim, ampak ko je naša Sara tak sonček pa se tako že pogovarja, se z no ukvarjam in sploh ni časa, da bi omislila na rač. Zdaj smo že 3 noči spale od 7-8 ur, jupi!!!! Upam, da bo zdaj še naprej tako šlouser posted image . V petek smo imele drugi pregled, veliki smo 57cm in težki 5kg. Punca raste, nimaš kaj.

Pošiljava vam lupčkaaaaaaaaaaaaaa!

Sara - 28.9.2009

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 760
29.11.2009 13:34:49   
majch
ojla

no, pri nas nič kaj novega...slikica je s probe oblekice, še vedno pa čakamo profi slikice s ceremonije, da vidimo, kako je blo,user posted image   ko bojo, bom tudi tisto eno prilepila.

Drugače pa nobene posebne drame...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu _melody_)
Neposredna povezava do sporočila: 761
29.11.2009 20:30:05   
čebelica01
nikjer nobene danes user posted image user posted image user posted image . no jaz sem že vse pospravla , zlikala zdej pa gledam bizovičarja in zrnca

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 762
30.11.2009 10:25:35   
Mateja4
boook

nikjer nobene user posted image user posted image user posted image

no mi smo cepljenje prestali (zaenkrat) brez reakcij le prvo noč smo mal slabše spali ampak smo preživeliuser posted image user posted image

Majch dobrodošla nazajuser posted image Živa je pa prelepauser posted image

Rea user posted image user posted image user posted image za NS in naj cela nosečnost poteka brez zapletovuser posted image

_melody_ bravo za sarouser posted image

čebelica če imaš preveč energije lahko prideš še k men mal pospravt pa zlikatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 763
30.11.2009 11:06:14   
Alex01
Dan

Smo smo user posted image user posted image user posted image user posted image , sam nič se nam ne da, ka je tako vreme.

Nejc spi, jaz sem kruh zamesila, pa še enga bolnika imam doma - Alexa. Tako grozno kašlja, pa grlo ga boli, da je kar doma ostal.

melody - user posted image user posted image user posted image za Saro, velika punca je.

mateja - super, da je vse ok po cepljenjuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 764
30.11.2009 11:33:58   
rea27
mateja4 bravo bravo za cepljenje..user posted image user posted image user posted image

ostale:jaz sem danes res lena, kar neki zeham in visim na compu...Sem pa dala Evo že drugič zaporedoma v svojo posteljo spat..juhuhu :) :) Ker ko je padla iz postelje, sem si rekla: nekaj bo treba spremenit.
Tako, da jo sedaj dajem podnevi v njeno posteljico, postopoma pa jo bom začela dajati vanjo še ponoči..Pa bomo videli kak zombi bo mama šele pol :)

Sedaj pančka v njej že debelo uro, tako da sem prav vesela, je pa res, da spi že kaka dva meseca samo na trebuščku, drugače sploh ne zaspi..hmm, verjetno ima to po meni :)

Drugače pa: danes ne kuham, bo to naredila moja tašča, upam, da bo kaj dobrega pa predvsem na žlico..

Sem kar malo slabe volje, sedaj vidim, kako zelo sem Evico razcrkljala..(pač), ker tako protestira, če mora biti malo sama, recimo ko likam ali kuham..Tako, da sedaj bo pa treba kako krokodiljo solzo dol požret, pol bo pa mama tam nekje v kotu sama jokcala :) Ne sej, menda bo..Mi je drugače jo sedaj malo pustit, kot pa pri 4. mesecih ko so mi vsi govorili da naj jo pustim, da joka in tako naprej..
Pač je nisem mogla..zaradi predhodne izkušnje sem jo še bolj stiskala in crkljala in pač...otrok se dobrega navadi hitro..kaj čmo..

Drugače pa še malo nosečniško: danes sem noseča 13 tednov in 2 dni, slabosti so šle pa pa, tako da sem tudi zaradi tega zeloo vesela. Je pa res, da sem se že zredila za celo kilo in mi gre na živce, ker me vse neki veže in špona...U matr..bo treba na dieto hehehehehehuser posted image user posted image user posted image

nč..sem se razpisala, da ne boste rekle, da je zatišje tu gor..ni ni..sam pisat je treba kej :)

papa

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 765
30.11.2009 13:37:04   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

nč..sem se razpisala, da ne boste rekle, da je zatišje tu gor..ni ni..sam pisat je treba kej :)

papa

Se strinjam, pisat je treba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a je lenoba danes v zraku? user posted image user posted image user posted image Ker jo imam danes tudi jaz user posted image user posted image user posted image

Smo včeraj daleč vozičkal, pa sm fuč user posted image en izgovor treba najt user posted image

Danes me spet neki želodec hecauser posted image user posted image , se čudno počutim, pa jezna k user posted image ker mi comp nalog za študij ne odpre.

Vreme je danes bljek, sam čez dan pa res ne bom luči prižigala, ker je taka tema user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image Rea za pregled(NS) in vztrajnost glede Evice, nič ti ni za zamerit da je taka mazica, se boš pa pri drugem user posted image naučila bit bolj stroga user posted image al boste pa spali vsi 4je na eni posteljiuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bubančke.

Ej bejbe - eno nalogo imam za vas - hitr pisat Miklavžu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 766
30.11.2009 18:41:47   
cukr07
user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ej bejbe - eno nalogo imam za vas - hitr pisat Miklavžu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa hitro, da ne bo prepozno user posted image user posted image , naš Miklavž je namreč že danes vse nabavil, tako da kdor ni do danes nič pisal, ne bo nič dobil.user posted image

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 767
30.11.2009 19:36:47   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: cukr07

user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Pa hitro, da ne bo prepozno user posted image user posted image , naš Miklavž je namreč že danes vse nabavil, tako da kdor ni do danes nič pisal, ne bo nič dobil.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 768
30.11.2009 19:37:32   
Alex01
Naš pa še ni šel v nabavouser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 769
1.12.2009 9:23:12   
Mateja4
hej

evo pa je tukej Veseli decemberuser posted image user posted image user posted image

Naš miklavž tud še ni šel u nabavo.. ga to še čakauser posted image user posted image user posted image

Mi smo pa končno začeli spet mal več jest. Zdej te tri dni po cepljenju mi ni skoraj nič jedla.. sam čaja je hotla.... pa se mi je zdel da je to zarad cepljenja, in je blo kot kaže res, ker se stanje izboljšujeuser posted image user posted image user posted image   Zdej pa razmišljam kaj čem skuhat... sem čist brez idej.. pa še lenoba me dans napada user posted image user posted image user posted image Včerej princesko dans pa meneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 770
1.12.2009 9:37:27   
majch
jutro

hihi december ja...

midva z dragim greva danes po nova očala, da mal imidž spremeniva hehe. Drugače pa kot ponavadi...živček pridno je spi in raste...vsak dan pogrunta kako umparijo tako da ni dolgčas. Slik še vedno ni...valda bojo pred njeno poroko.user posted image

4----- K,BX E VVVGHN Ć

no to pa je Živa natipkala svoje pozdrave.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 771
1.12.2009 10:01:38   
BBAJA
Ojla,

lenoba...jst mam tud to,že kr neki dni:)
Bi mogla garderobno omaro nujno mal v red spravt,ampak se nekak ne morem lotit...zmeri,ko jo pa odprem mi pa kr slabo rata,k mam tak kaos not:(un del od mojga dragega si pa sploh ne upam odpret...pomoje je k bi bomba not treščla:):.
Glede kuharije tud jst danes nimam nekega navdiha...testenine&kakšna fina omakca,to je vedno hitra rešitev za take dni:)...pa še jst mam to fuuuul rada:):):).
Včeraj sm pa adventni venček nardila:)...sva z Jurijem šla na sprehod in našla kar nekaj materiala,pol sm pa pop ustvarjala...sm tok uživala,da bom danes nardila še enga večjega za na vhodna vrata:).Ja,zgleda,da me počasi že neki daje tole praznično razpoloženje...kaj šele bo,ko smo pa šele 1.dec....ni kej,sm pač nora na božič:):):).

Majch,vesela sm,da si spet z namiuser posted image user posted image user posted image
Z-majčice te pa tud pogrešamo tko,da prid nas še kdaj pozdravt...sam ne prevečkratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 772
1.12.2009 13:19:40   
Anonimen
Čau. Mi je danes en tako trapast dan. Kot že mojim predhodnicam, se tut men nič ne da. Kuhanje - v pekač sem dala meso, krompir in zelenjavo, vse skupaj posolila, fino premešala, sedaj se pa peče user posted image . Bi temu lahko rekli ,,južna na muhte,,.

Kje je pa Vaney ? Pa *zmajčico* pogrešam!!!???

Majch - ja dobrodošla nazaj user posted image .

Rea - bravo za 13 tednov user posted image user posted image user posted image , madona kaj čas leti, a ne?! Mim grede boš mela še eno štručko.

Princeska - zadnjič enkrat sm zasledila, da daš Manci že tut kašice. Kdaj si pa začela? Pa kolk ji pa daš? Jst ga še kr sam dojim. Sej po mojem mu je valda to čist dost, ker drugače bi bil verjetn tečn, a ne. Drugo cepljenje imamo pa šele 10.12., tako da tut ne vem kolk na teži pridobiva (no, ni noben suhec, tako da me glih neki ful ne skrbi).

Ja, pa še poročilo o kozahuser posted image - so minile HB, brazgotinic ni user posted image , je bil pa Jakec res hudo priden in se ni skor nič praskal. Aljaž pa zaenkrat še nima nič, tako da mogoče jih pa ni pokasiral user posted image .

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 773
1.12.2009 13:29:40   
vaney
jaknik, tukaj sem, nikamor nisem pobegnila, samo zadnje dni sem nekam slabe volje, skrbi me glih me po vrsti, vmes me še moj razkuri, da bi ga najrajši čez okno vrgla in potem mi je brezveze pisat, ker bi samo jamrala...super, da vi že zdraviuser posted image Za koze pa pravijo, da so dojeni otroci na nek način zaščiteni pred njimi, tako da če je to res, potem je Aljaž zaenkrat varenuser posted image Pa lepo, da me pogrešašuser posted image

kuhanje; glede na to, da imamo en štuk nižje vsak dan kuhano kosilo (pa če ima kdo jest ali ne-kuha stara mama od mojega), tako da grem pogledat in jem dol, če mi paše, če pa mojim nosečniškim muham ne diši, si pa naredim kaj drugega na hitro

Miklavž; mi ga ne praznujemo, edino od babic bo Anže mogoče dobil kakšno majhno pozornost, drugače pa imamo mi Božička, pa vmes ima moja mami rojstni dan, takoj po novem letu jaz, potem tast, potem Anže in nekako ne pretiravamo z darili, ker bi bila december in januar čisto prekruta-gremo na minimum, kar se daril tičeuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 774
2.12.2009 9:34:53   
cukr07
Jutro user posted image

Naš fant je danes prvič spal do pol osmih zjutraj (drugače vstajamo ob 6-ih).user posted image user posted image Ko bi le večkrat to ponovil.user posted image

Punce a je katera hodila na priprave pred krstom v trebanjski dekaniji? Zanima me namreč koliko časa to traja?

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 2.12.2009 9:35:17 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......