|
RE: Dolenjke, 2. del 30.11.2009 11:33:58
|
|
|
|
rea27
|
mateja4 bravo bravo za cepljenje.. ostale:jaz sem danes res lena, kar neki zeham in visim na compu...Sem pa dala Evo že drugič zaporedoma v svojo posteljo spat..juhuhu :) :) Ker ko je padla iz postelje, sem si rekla: nekaj bo treba spremenit. Tako, da jo sedaj dajem podnevi v njeno posteljico, postopoma pa jo bom začela dajati vanjo še ponoči..Pa bomo videli kak zombi bo mama šele pol :) Sedaj pančka v njej že debelo uro, tako da sem prav vesela, je pa res, da spi že kaka dva meseca samo na trebuščku, drugače sploh ne zaspi..hmm, verjetno ima to po meni :) Drugače pa: danes ne kuham, bo to naredila moja tašča, upam, da bo kaj dobrega pa predvsem na žlico.. Sem kar malo slabe volje, sedaj vidim, kako zelo sem Evico razcrkljala..(pač), ker tako protestira, če mora biti malo sama, recimo ko likam ali kuham..Tako, da sedaj bo pa treba kako krokodiljo solzo dol požret, pol bo pa mama tam nekje v kotu sama jokcala :) Ne sej, menda bo..Mi je drugače jo sedaj malo pustit, kot pa pri 4. mesecih ko so mi vsi govorili da naj jo pustim, da joka in tako naprej.. Pač je nisem mogla..zaradi predhodne izkušnje sem jo še bolj stiskala in crkljala in pač...otrok se dobrega navadi hitro..kaj čmo.. Drugače pa še malo nosečniško: danes sem noseča 13 tednov in 2 dni, slabosti so šle pa pa, tako da sem tudi zaradi tega zeloo vesela. Je pa res, da sem se že zredila za celo kilo in mi gre na živce, ker me vse neki veže in špona...U matr..bo treba na dieto heheheheheh nč..sem se razpisala, da ne boste rekle, da je zatišje tu gor..ni ni..sam pisat je treba kej :) papa
|