|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
27.11.2009 7:35:05   
Alex01
Jutro user posted image

Triš - da bi krčki čim prej minili user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa z mal zamude user posted image VSE NAJBOLJŠE NEJCU user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 726
27.11.2009 8:22:50   
rea27
vaney..sem poslala en mejl gor v next, napisala, da se naj trije izdelki izbrižejo iz naročila, če se lahko...Do sedaj ni nobenega odgovora, ko pride ti sporočim...

Alex - velja

triš: tnx :)

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 727
27.11.2009 8:25:01   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

rea HVALA.
Denar dobiš takoj ko pride + poštnino.

enako, pa še enkrat res hvalauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 728
27.11.2009 8:30:50   
Mateja4
jutro

evo dans pa cepljenje... mi nekako ne diši preveč.. pa še toook slabo smo spali ponoč (to zihr zato k sm se učer pohvalla da smo fino spal) in sem ko zombi... ma bo že bolš.. grem en liter user posted image user posted image kave spit pa bom mogoče prišla k sebi,..user posted image pol se bo treba pa počas odpravit

Triš
upam da vam krčki čimprej minejo in pa tudi z moje strani čestitke user posted image user posted image user posted image ( z malo zamudeuser posted image )

nč babike uživejte jst pa upam da bomo fajn tole čez dali

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 729
27.11.2009 8:33:29   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

ni!!!!
alex..to je že mal smešn, a ni..sam, re..piše sold out!

Babnice (olepševalno) da ne boste razočarane zaradi SOLD OUT pri naročanju naslednjič artikel kliknite, označite kar želite in poglejte v košarico, če izberete željeno velikost, vam tud ceno napiše tapravo, tud če niste registrirane in če je na zalogi piše IN STOCK ali neki takega, če pa ni pa SOLD OUT. (za pomoč pri naročanju)user posted image Upam, da sem vsem kaj pomagalaaa

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 730
27.11.2009 9:34:33   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

ni!!!!

Babnice (olepševalno) da ne boste razočarane zaradi SOLD OUT pri naročanju naslednjič artikel kliknite, označite kar želite in poglejte v košarico, če izberete željeno velikost, vam tud ceno napiše tapravo, tud če niste registrirane in če je na zalogi piše IN STOCK ali neki takega, če pa ni pa SOLD OUT. (za pomoč pri naročanju)user posted image Upam, da sem vsem kaj pomagalaaa

Hvala.  Bom naslednjič preverila, da ne bom reo obremenjevala. Hvala.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 731
27.11.2009 10:01:11   
rea27

ni!!!!

Hvala.  Bom naslednjič preverila, da ne bom reo obremenjevala. Hvala.

Alex al ni panik, problem je samo takrat, ko mi prilimate link, na linku je pet stvari, ve želite pa npr. eno ali dve, pa mi tega ne napišete zraven..In tako se je zgodilo pri Vaney. Zdej, če bodo pri nextu tako dobri, da bodo upošteval mojo naknadno prošnjo bodo, če ne pa bo pač morala se vaney s tem hecat..Jst sem že v Anglijo klicala enkrat..tako, da..Tudi smotano je, ko že enkrat obremenijo tvoj MasterCard in ti ga morjo pol spreminjat..to je vedno komplicirano preko interneta...

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 732
27.11.2009 10:55:51   
Mala_princeska

Alex al ni panik, problem je samo takrat, ko mi prilimate link, na linku je pet stvari, ve želite pa npr. eno ali dve, pa mi tega ne napišete zraven..In tako se je zgodilo pri Vaney. Zdej, če bodo pri nextu tako dobri, da bodo upošteval mojo naknadno prošnjo bodo, če ne pa bo pač morala se vaney s tem hecat..Jst sem že v Anglijo klicala enkrat..tako, da..Tudi smotano je, ko že enkrat obremenijo tvoj MasterCard in ti ga morjo pol spreminjat..to je vedno komplicirano preko interneta...

Se strinjam, da je komplicirano in gotovo traja, da skenslajo eur z računa in neki mutijo. Predlagam rešitev problema, da ne zakomplicirate, če bo roba, ki je Vaney ni želela vseeno prišla (Rea upam, da bodo upoštevali tvoj e-mail):
da Vaney vse vzame, da Reji denar in potem naprej proda - saj so lušne stvari in gotovo jih bo katera vzela. Sploh na RR so punce nore na Next user posted image .

Se opravičujeeeeem, če se vtikammmm (samo pomagala bi vam vsem rada, pa brez zameree) user posted image user posted image user posted image user posted image za vseeee (drugač pa na napakah se vsi učimo)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 733
27.11.2009 10:57:10   
Mala_princeska
Ena user posted image je enkrat želela lupinico (se ne spomnim katera), na mailu imam slike in jih lahko pošljem, samo mail naj mi na ZS napiše.

Neposredna povezava do sporočila: 734
27.11.2009 11:08:16   
rea27
se strinjam s princesko!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 735
27.11.2009 12:54:30   
valentinčica30

Ena user posted image je enkrat želela lupinico (se ne spomnim katera), na mailu imam slike in jih lahko pošljem, samo mail naj mi na ZS napiše.

Jaz sem tista. Lupinico pa že imamo, ker so babice in dedki stopili v akcijouser posted image user posted image  . Hvala vseeno.

Neposredna povezava do sporočila: 736
27.11.2009 13:14:43   
vaney
Ojojoj, kako se je oz. sem stvar zakompliciralauser posted image Bom mojega dragega kregala, ker jaz ne znam linkov lepit, pa sem njemu rekla, naj prilepi tiste hlače gor, on je pa celo sliko prilepiluser posted image in potem je rekel, da je že, jaz se pa nisem spuščala v preverjanje. Pa vidim, da bi se mogla... Drugače pa, rea, močno upam, da bodo upoštevali tvoj mail, če ne pa, da se bo stvari lahko nazaj poslalo, ker mi je čez 60€ trenutno čisto izven proračuna. Ampak če ne bo šlo drugače, bom pač morala vzet, ne? Rea, oprosti za povzročeno dodatno delo in sitnosti, to še zdaleč ni bil moj namen, saj nam ti delaš uslugo....Upam, da nisi preveč jezna.

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 737
27.11.2009 13:25:58   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: valentinčica30

Jaz sem tista. Lupinico pa že imamo, ker so babice in dedki stopili v akcijouser posted image user posted image  . Hvala vseeno.

Ni za kajuser posted image .

Matejaaa zdejle sem odkrila, da ena na facebooku dela kostimčke božičkovih damic, lahko jo malo povprašam kako in kajuser posted image user posted image

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 738
27.11.2009 14:26:48   
rea27
vaney, tudi jaz upam, da bodo upoštevali prošnjo..odgovoril ni nihče..
Sori, če sem lahko malo sarkastična, potem naj pa možek kupi oblekice, ker je on zaj**** :) :) Brez zamere...

Slabe volje sem zato, ker mi je Eva ponoči s postelje padla...

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 739
27.11.2009 15:12:46   
Mala_princeska

vaney, tudi jaz upam, da bodo upoštevali prošnjo..odgovoril ni nihče..
Sori, če sem lahko malo sarkastična, potem naj pa možek kupi oblekice, ker je on zaj**** :) :) Brez zamere...

Slabe volje sem zato, ker mi je Eva ponoči s postelje padla...

To sem imela namen tudi jaz napisat. U glavnem, upam da se bo rešilo.

Rea user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da ni hudega.
A z vajine zakonske je čmoknila dol, ali je že s svoje posteljice se prevrnila (bo treba podn znižat)?user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 740
27.11.2009 15:21:31   
Anonimen
rea - imam eno vprašanje. No, čist preveč sm si zaželela tiste hlače in sm aktivirala mami, da mi vzame na mastercard. No in izberem oblačila, jo prijavim, pridem do stopnje 3, kjer vnesem št. kartice in kodo in potrdi. Tukej pa problem, ne pelje me na stopnjo 4 in zdej ne vem, če je naročilo oddano. Kaj dobiš kako posebno obvestilo, da je naročilo oddano al je normalno, da sam zbriše št. kartice v okenčku in je to-touser posted image . Madona kaj sm zakompliciralauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 741
27.11.2009 15:23:15   
Anonimen
Joj, šele zdej sm vidla, da je Eva padla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
27.11.2009 15:23:24   
Mateja4
evo mi smo dobili prvo pikicouser posted image user posted image je sam takrat zajokala ko jo je speklo drugač ni pa nič jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image naša punči user posted image
Princesiiiiii u akcijo!!!user posted image user posted image user posted image prosiiiimuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 743
27.11.2009 15:23:53   
Mateja4
aja mamo pa že 6320g in 62 cmuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 744
27.11.2009 15:28:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Mateja4

aja mamo pa že 6320g in 62 cmuser posted image user posted image user posted image

Čestitke za pikico user posted image

(odgovor članu Mateja4)
  Neposredna povezava do sporočila: 745
27.11.2009 15:52:49   
Mala_princeska

Princesiiiiii u akcijo!!!user posted image user posted image user posted image prosiiiimuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za pikico in držimo pesti, da ne bo reakcijeuser posted image user posted image user posted image

Sem jo povprašala in čakam odgovor user posted image

a niso vsi tile full cjuti? user posted image user posted image user posted image
http://www.kids-costumes.com/tom_arma_costumes.htm

al pa tile:
http://www.buycostumes.com/browse/Animals-Insects/Kids-Costumes/Toddler-Costumes/_/N-mZ3lZ1z1411a/results1.aspx

Že izbiram ideje za pusta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače pa imam jaz zajčka, pa čebelico - če bo katera rabla(sam niso na linku seveda)

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 746
27.11.2009 17:30:23   
Mala_princeska

Mateja, žal ti ne morem pomagat user posted image z gospo božičko, ker jih ima osebica še veliko za naredit (se vidi da lušne dela user posted image ),
vem pa kje bo možno enega unikatnega dobit - ti na ZS napišem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 747
27.11.2009 19:07:49   
Alex01

Super,velika punca in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za pikico

rea-user posted image za Evo, upam, da je vse ok.

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 748
27.11.2009 19:11:27   
Alex01
rea-jaz mam tut eno vprašanje,spetuser posted image

pri nextu lahko izbiraš cunje iz te strani:
http://www.next.co.uk/

al iz te:
http://www.nextdirectory.eu/
jaz vedno ko iščem cunje na prvi povezavi spodaj, kjer piše izberi državo kliknem na SLO zastavo in se mi potem odpre okno (drugi link)

Al je vseeno?
Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 749
27.11.2009 19:30:51   
rea27
jakinik: če ti je izbrisalo, to pomeni, da ni naročeno..Mislim, da je zato, ker so sold out..res..tvoja številka je sold out, drugače bi jaz naročila...
alex: gledaš na eu stran - je drugače, sicer malenkost, a je..določene stvari ne dobiš v slo..

to je to..

princeska: padla nama je z zakonske postelje, obdane s povštri okol in okol..

rea27

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečnosti ne smete obešati p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......