|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
21.2.2010 20:58:32   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek
ja Taja je ob rojstvu tehtala 3160, velika je boila pa 49... tko da je bila bol pri mičkenih... zdaj pri 6 ima pa 7850g, 66cm... je pa dost močna... v rokicah in nogcah... jaz jo tud nič ne pomagam, kakor sama hoče... sam to je cel razbojnik user posted image user posted image user posted image ona bi kar sama že (u)šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau...to pa je napredek. Neja je imela ob rojstvu 4100 in 54, pri 6m 7140 in 70. Proti tvoji Taji pravi picek. Razbojnik dol ali gor...kakor ji je namenjeno...enkrat ti bo pa tudi ušla. user posted image

user posted image user posted image mam občutek da še prehitrouser posted image user posted image user posted image drugače pa ja..kar velik napredek... user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
21.2.2010 20:59:48   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

joj mater vola bistvo pa spustim user posted image user posted image user posted image

uglavnem se še spomnite mojega nesodnega dne ( frizerajuser posted image ) , no pa da grem k bistvu , mojo barvo za lase so ukinli user posted image user posted image user posted image user posted image . in zdaj sem spet rdeča user posted image user posted image .
malo žalostna , malo vesela .

no in danes , ko sem se malo sprijaznila s to zadevo , sem šla prjatlci na kofi in si oblečem tuniko , sej veste tisto rdečo od nexta user posted image user posted image user posted image  in vauuuu kok je dobra sploh pa na zdajšno barvo las user posted image user posted image user posted image .

tko , da jupi za mojo barvo , da jo več ne izdelujejo ( čeprav se že dela na novem sistemu )

no vidiš  sreča v nesrečiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
21.2.2010 20:59:57   
rea27

rea pomoč-
Denim Print Leggings- tole me zanima, to je zraven moje tunike , kake so to legice iz (JEANSAuser posted image user posted image ) ALI navden bombažuser posted image user posted image .

ker če so tiste svetleče iz streča, pol morm še razmislit al vzeti al ne vzeti, to je zdaj vprašanje user posted image user posted image user posted image

ne, legice niso iz jeansa, pač pa iz..matr..tut ne vem če je bombaž..Nekaj raztegljivega, mislim, da gre procentualno tudi za nekaj malega bombaž, drugač pa elastan, al kej podobnega...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image braaaavooo za barvo las!!! Spremembe so dobre!!!

rea27

Neposredna povezava do sporočila: 2853
21.2.2010 21:02:33   
čebelica01
štrumfek- recimo temu tako , sam noben pa ne pomisli , da sem jaz pri frizerju presedela 5 urrrrrr za tisto barvo mater .

rea- hvala draga , bom še premislila ali vzeti ali ne user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
21.2.2010 21:04:25   
čebelica01
no pa tudi to vam nisem povedala , danes ko sva z mojim prišla domov se je moj tako zapodil v vhodna vrata in obesil na kljuko , da je polomu feder  in se vrat ne da odpret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  besna sem k rissss. škoda k si svoje kljuke ni polomu .

aja sem morala čez klet , hvala bogu za klet

Neposredna povezava do sporočila: 2855
21.2.2010 21:06:54   
Mala_princeska
Čebeli hvala, bom pogledala in se ne sekiram, bomo že :-)))
Zdej se z zobom borimo - 6.ka raste in jo boli (kočnik - Nino)
Zobki pri eni, pri drugi,......menda bo že....

Sončno jutro user posted image dobrodošla iz kje pa si drgač?

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2856
21.2.2010 21:08:30   
čebelica01
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

uuu kakšen firbecccc siiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
21.2.2010 21:10:21   
Mala_princeska

štrumfek- recimo temu tako , sam noben pa ne pomisli , da sem jaz pri frizerju presedela 5 urrrrrr za tisto barvo mater .

rea- hvala draga , bom še premislila ali vzeti ali ne user posted image user posted image

Čebeliiiiiiii jst bi tud rdečooooooooooooooooo....... :-)))
Dj povej kolk daš za frizuro in na kolk cajta jo moraš obnavljat???? Da grem kar k tvojmu frizerju, pa bo še kak popust zame dal, če si mu ti stranko zrihtala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
(če ne prej se maja olepšam)
Čeprov bi lohk zastonj frizuro......pa mi ni všeč user posted image user posted image user posted image

Aja pa obvezno kako slikco gor Čebela bzzzzz bzzzzzz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2858
21.2.2010 21:10:46   
Mala_princeska

uuu kakšen firbecccc siiiiii user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2859
21.2.2010 21:12:01   
Mala_princeska

no pa tudi to vam nisem povedala , danes ko sva z mojim prišla domov se je moj tako zapodil v vhodna vrata in obesil na kljuko , da je polomu feder  in se vrat ne da odpret user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  besna sem k rissss. škoda k si svoje kljuke ni polomu .

aja sem morala čez klet , hvala bogu za klet

No moj je pa tablico na avtu zgubu in pol še 1x v Nm user posted image user posted image
Hb jo je najdu, imam zelo slabe izkušnje s tablicami in policaji user posted image

Aja važno Čebeli da si do kompa prišla, vrata bo pa že un ključavničar z Glavnega trga zrihtal user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 21.2.2010 21:13:02 >

Neposredna povezava do sporočila: 2860
21.2.2010 21:12:58   
čebelica01
hja jaz k mam dolge lase , se kar namatra z mano . jaz dam tam okoli 40€, včasih manj včasih več odvisno kako sem zahtevna user posted image user posted image

slikco hja se bo treba slikat , bomo jutri kako probali zvečer prpopat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2861
21.2.2010 21:14:01   
Mala_princeska

hja jaz k mam dolge lase , se kar namatra z mano . jaz dam tam okoli 40€, včasih manj včasih več odvisno kako sem zahtevna user posted image user posted image

a pa ti jih najprej zblanžira/zbeli? No smo že pri pleskanju user posted image user posted image user posted image lase sm mislila user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2862
21.2.2010 21:14:45   
Mala_princeska
Aja jst bi krajšo coool frizuro :-))) no neki srednjega....

Neposredna povezava do sporočila: 2863
21.2.2010 21:15:48   
čebelica01
preden sem si dala pink mi je morav ja , še pred pink pa ne pa sem imela tudi rdeče . pa zdej tudi ni bilo potrebe po jupolu bele barve user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2864
21.2.2010 21:23:16   
Mala_princeska
Aha....

No pr men bi mogu najbrž jupol napleskat, da bi kj prjel, ker mam temnu kosu...

Nč grem počas v pižamo in pančevo.....

Neposredna povezava do sporočila: 2865
21.2.2010 21:25:12   
čebelica01
pa možeš ti to i sama ,samo otvori poklopac na kanti jupol i glavu  ravno u jupol, e pa tako češ sitnije proč user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2866
21.2.2010 21:25:29   
čebelica01
e pa da i laku noč user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2867
21.2.2010 21:27:19   
štrumfek

Aja jst bi krajšo coool frizuro :-))) no neki srednjega....

no princess ti kar v akcijo user posted image user posted image (morš tko da ko prideš domov, da te sploh spoznov ne bo user posted image user posted image )

Neposredna povezava do sporočila: 2868
21.2.2010 21:27:44   
štrumfek

pa možeš ti to i sama ,samo otvori poklopac na kanti jupol i glavu  ravno u jupol, e pa tako češ sitnije proč user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2869
21.2.2010 21:31:37   
čebelica01
štrumf- je še kaj tortice ostalao , jaz se malo redim pa bi še tvoj kos torte probala user posted image user posted image user posted image  ???

joke, moram spet bananino kuro uvest , bemuuu sem kar nekaj jela za vikend

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
21.2.2010 21:45:15   
štrumfek
nekej jo je šeuser posted image user posted image tko da ti karuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
21.2.2010 21:48:43   
čebelica01
HELL user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
21.2.2010 21:55:46   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image   hmmm zakaj je čebelica SADuser posted image ??

Neposredna povezava do sporočila: 2873
21.2.2010 21:59:58   
čebelica01
ma sem zdej sklenila , da jutri bayerja pokličem in mi nova vrata naštima (vhodna) in bom dala 800€ user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
21.2.2010 22:49:19   
štrumfek
aaa user posted image user posted image jst bi bla tuduser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.