|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 21:55:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mala_princeska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2826
   [Brisano sporočilo]
20.2.2010 21:57:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2827
   RE: Dolenjke, 2. del
21.2.2010 0:09:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Aja še za Nyo in kakšno učiteljico: a je zlo narobe, da otroček v 1. razredu (v jeseni gre) še nima lepih potez pri povezovanju črt, pikic??? Ni vse perfect? Ker ne drži "normalno" barvic in svinčnika, je že vzg. v vrtcu rekla, da jo je skušala popravljat to držo in pol je blo še slabš user posted image v bistvu ne dela čist LEPIH RAVNIH ČRT? kar nekaj jo vse postrani vleče...Se bo tega naučila v šoli ali mora že prej vse perfect obvladat (imamo ene vaje doma)...

V šoli je tega (žal) ne bodo naučili, ker v današnjem času ni več male šole, ampak devetletka, v kateri se ne uči otroka vlečt črte, ampak brat, pisat, računat, kar je men osebno za bruhnit. Ker potem pa dobivam otroke v 6. razredu, ki ne znajo potegnit ravne črte. In zadnjič sem govorila z eno kolegico in je še sama rekla, da je to res (je učiteljica v 1. triadi)

Neposredna povezava do sporočila: 2828
21.2.2010 7:20:03   
TRIŠ
Mala princeska natančnosti se nauči z vajo,tako da brez skrbi.Moja miss ni znala nič ko je šla v 1.razred,,čez pol leta,danes,pa že bere in piše,tako da brez skrbiuser posted image

rea mali Evi vse najboljše za 10 mesecev lepega ,mirnega in veselja polnega otroštvauser posted image .Ne vem zakaj sem jaz mislila,da imaš fantkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
21.2.2010 8:14:54   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Mala princeska natančnosti se nauči z vajo,tako da brez skrbi.Moja miss ni znala nič ko je šla v 1.razred,,čez pol leta,danes,pa že bere in piše,tako da brez skrbiuser posted image

rea mali Evi vse najboljše za 10 mesecev lepega ,mirnega in veselja polnega otroštvauser posted image .Ne vem zakaj sem jaz mislila,da imaš fantkauser posted image

he he he..gantka bomo imeli sedaj, v drugo :)

Princeska..hvaaaaala!!

rea27

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
21.2.2010 8:59:22   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Aja še za Nyo in kakšno učiteljico: a je zlo narobe, da otroček v 1. razredu (v jeseni gre) še nima lepih potez pri povezovanju črt, pikic??? Ni vse perfect? Ker ne drži "normalno" barvic in svinčnika, je že vzg. v vrtcu rekla, da jo je skušala popravljat to držo in pol je blo še slabš user posted image v bistvu ne dela čist LEPIH RAVNIH ČRT? kar nekaj jo vse postrani vleče...Se bo tega naučila v šoli ali mora že prej vse perfect obvladat (imamo ene vaje doma)...

V šoli je tega (žal) ne bodo naučili, ker v današnjem času ni več male šole, ampak devetletka, v kateri se ne uči otroka vlečt črte, ampak brat, pisat, računat, kar je men osebno za bruhnit. Ker potem pa dobivam otroke v 6. razredu, ki ne znajo potegnit ravne črte. In zadnjič sem govorila z eno kolegico in je še sama rekla, da je to res (je učiteljica v 1. triadi)

Hvala Nya in Triš......ja bo treba vaditi črte, povezovanje,...
Se spomnim, da smo v mali šoli imeli zvezek in smo samo to več ali manj delali, res pa da mala šola ni bila vsak dan.
Očitno jim ta vaja manjka potem v šoliuser posted image user posted image ...
Se bomo potem sekirali.
Obstajajo ene take barvice z luknjo, da jih pravilno držiš, sam ne vem kje se to najde.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
21.2.2010 9:01:17   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Hvala za tolažbo, najbrž pa je veliko tudi od staršev odvisno?user posted image user posted image
Nya se bomo enkrat nekje zmenile, da boš videla če ima moja kak likovni talent, velja?

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
21.2.2010 9:15:28   
majch

delno res, vendar bodo veliko vadili črte preden bodo delali prave črke v 1. razredu. Samo porpežljivo. vaja pa itak ne škodi.

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
21.2.2010 9:37:24   
Mala_princeska
hvala Majch :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
21.2.2010 10:22:28   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: majch

delno res, vendar bodo veliko vadili črte preden bodo delali prave črke v 1. razredu. Samo porpežljivo. vaja pa itak ne škodi.

moja mami dela v prvi triadi in kolikor jaz vem, naredijo kar nekaj vaj preden začnejo pisat..Tiste vaje, ki si jih omenila princeska, ki smo jih mi delali v mali šoli - tiste delajo sedaj v 1. razredu..
Uglavnem tako kot je majch rekla..
NyA pa verjetn komentira iz svojega področja - likovnega, kar je pa spet ena druga "branža" user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
21.2.2010 10:50:13   
rea27
nya..zadnjič si me klicala, pa sem bila v Muellerju. Sem te klicala ene parkrat nazaj, pa si bila nedosegljiva..A ti pošljem po pošti?

rea27

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
21.2.2010 13:11:55   
čebelica01
evo mene moje dame .

ja rea - na grmu se učijo tole v 1 in 2 še zmeraj , naša ima veliko povezovanj , črt in podobno pa tudi kupila sem ji poveži od pikice do pikice in zdej že obvlada user posted image user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
21.2.2010 15:11:20   
štrumfek
hej

evo nas :)  preživeli včerajšnji danuser posted image user posted image

danes smo bli pa ful  na sončku, je took lepo toplo user posted image user posted image user posted image user posted image zdej se je pa miss utrudla tako da ma lepotni spanecuser posted image user posted image

ej babuške, kdaj so se vaši škrati začeli na kolena postavlat? ker naša se je včeraj pa danes začela, ko jo daš kravice past se na kolena postav, pa na roke opira... pol bi pa ona kr kobacala... sicer ji še ne rata ampak na kolenčka se pa skos postavla

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
21.2.2010 17:23:33   
Mala_princeska
Hvala punce....Čebeli kaj si ji to kupla? Maš kje kak link?

Štrumfetka Taja ti bo kmalu "ušla" po kolenih user posted image user posted image user posted image Manca se nekako šele sedaj blizu 8mesecev na kolena spravlja, nogce je pa nekako pri 7mesecih pričela uporabljat za kobac kobac user posted image se bolj z rokami naprej potegne.

Imamo že 6. zobek (razlog malo tečkanja) :-) Uuuuuu...... Smo pa bili v Nm - v Bršljinu smo avto pustili in peš čez Marof, pa dol na Loko in okoli Loke nazaj v Bršljin...je kar šlo z vozičkom (samo naša Misss bi se nosila, ker je bila zaspana(lakoto smo kar na Marofu s kašico potešili)....in kaj se zgodi....pridemo domov in dragi gleda avto in neki zajamra....smo pripeljali brez prednje tablice. Je šibal nazaj, če jo je v snegu pustu, ko je parkiral avto.

V glavnem.....del gostiča na Loki je poplavljen (tam ko smo ponavadi ob vodi sedeli), ljudi ogromno na sončku in sprehodu...tortice pa dobre :-)

Smo se pa odločli, da kupimo v bližnji prihodnosti kvaliteten nahrbtnik za nošenje, ker bomo hodili v naravo in v hribe, pa da vidimo do kam bom prisopihala user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
21.2.2010 18:39:55   
čebelica01
princeska , če že poznate št ji kupi v knjigarni ali pa dzs-ju ali pa baby center ima tudi ( povežeš od št do št oz od pikice do pikici ) imaš pa tudi za manjše ko nimaš št ampak imaš pomožne črtice in potem povezuje ( ravne črte ,krivulje , cik cak itd. )

jaz bi pa tole naročila pri nextu
Mix Fabric Print Tunic€32.00

http://www.nextdirect.com/si/en/shot/X45/126/6?pid=714082&curr=eur&returnurl=%2fsearch%3fp%3dQ%26lbc%3dnextdirect%26uid%3d739166750%26ts%3dcustom%26w%3d%252a%26af%3dgatt2%3a1%20cat%3a183%26isort%3dscore%26method%3dand%26view%3dgrid%26nxtv%3d000%26nxti%3d0%26lang%3den%26country%3dsi%26curr%3deur&bct=%26quot%3bAll%20Items%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bWomen%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bTops&lang=en&country=si&curr=eur

aja še številko UK 12

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 21.2.2010 18:46:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 2840
21.2.2010 18:42:03   
štrumfek
oo čebelica bo spet lepauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
21.2.2010 18:45:23   
čebelica01
ja me tok te cote mikajo , morem še kaj prečekirat , da nebom vsak mesec naročvala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
21.2.2010 18:57:31   
Sunny Morning
Pozdravljene,

sem slučajno zašla sem in vidim, da se menite vse, ne samo tiste "v pričakovanju". user posted image
Sama imam doma januarsko frajlo letnik 2008, tako da triš in vaney HELLO.

Vidim, da se menite okrog številk v Nextu. Jaz imam zdaj skoraj samo njihove cotike in sem neverjetno zadovoljna, pa še cena je zelo ugodna. Jaz kupujem zdaj velikost 2-3 leta in bom morala hlače še malo zavihat, pa je naša dama VELIKA. Zdaj še kar nosi sp. dele trenitke velikost 1,5-2 leti, pa jih sušim v sušilcu in ni še sile, da bi bilo ful premajhno.

štrumfek naša je sedela pri 6m, pri 7m je kobacala in pri 10m že hodila sama. Pomagala ji pa nisem čisto nič, sem pustila, da jo šlo vse samo od sebe. Je bila pa že ob rojstvu velika in močna.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2843
21.2.2010 19:03:58   
čebelica01
Sunny Morning - dobrodošla

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
21.2.2010 19:12:46   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Pozdravljene,

sem slučajno zašla sem in vidim, da se menite vse, ne samo tiste "v pričakovanju". user posted image
Sama imam doma januarsko frajlo letnik 2008, tako da triš in vaney HELLO.

štrumfek naša je sedela pri 6m, pri 7m je kobacala in pri 10m že hodila sama. Pomagala ji pa nisem čisto nič, sem pustila, da jo šlo vse samo od sebe. Je bila pa že ob rojstvu velika in močna.

Dobrodošla

ja Taja je ob rojstvu tehtala 3160, velika je boila pa 49... tko da je bila bol pri mičkenih... zdaj pri 6 ima pa 7850g, 66cm... je pa dost močna... v rokicah in nogcah... jaz jo tud nič ne pomagam, kakor sama hoče... sam to je cel razbojnik user posted image user posted image user posted image ona bi kar sama že (u)šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
21.2.2010 20:22:37   
čebelica01
princesi- tukaj sem ti našla nekaj zanimivih

http://www.mojalbum.com/julija30/povezi-pike

tole je še bolje za začetnike

http://bomi.si/wp-content/uploads/2008/02/pobarvanka2.jpg

http://www.ringaraja.net/slike/ok/pic/854_1.GIF

http://images.baby-center.si/01/0012/0001/imgArticle_155778.jpg

še tale tukaj je tudi zanimiva

http://www.piki.si/od_pike_do_pike.htm

upam , da si mislila na nekaj takega  user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil čebelica01 -- 21.2.2010 20:24:20 >

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
21.2.2010 20:32:14   
čebelica01
PRINCESI-

prosim te ne se sekirat , ker ni nič narobe , če malo postrani zapelje tole ravno črto , pa jo ti nariši čisto ravno user posted image user posted image . moja manca je delala take vijuge , da na koncu nisi vedu, kaj predstavlja risba , ko je vse povezala , pa smo se obe smejale . pa je večkrat to počela, pa ji je ratalo zanimivo in se zdaj bolj potrudi . seveda pa včasih , kar zaropotam , ko ji spet vse uide , ker se ji ne da lepo vlečt . ampak v šoli se zna potrudit , če hoče . malo vaje pa bo prava umetnica v risanju ravnih črt in krogcov user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2847
21.2.2010 20:40:03   
čebelica01
rea pomoč-
Denim Print Leggings- tole me zanima, to je zraven moje tunike , kake so to legice iz (JEANSAuser posted image user posted image ) ALI navden bombažuser posted image user posted image .

ker če so tiste svetleče iz streča, pol morm še razmislit al vzeti al ne vzeti, to je zdaj vprašanje user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
21.2.2010 20:47:25   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek
ja Taja je ob rojstvu tehtala 3160, velika je boila pa 49... tko da je bila bol pri mičkenih... zdaj pri 6 ima pa 7850g, 66cm... je pa dost močna... v rokicah in nogcah... jaz jo tud nič ne pomagam, kakor sama hoče... sam to je cel razbojnik user posted image user posted image user posted image ona bi kar sama že (u)šlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uau...to pa je napredek. Neja je imela ob rojstvu 4100 in 54, pri 6m 7140 in 70. Proti tvoji Taji pravi picek. Razbojnik dol ali gor...kakor ji je namenjeno...enkrat ti bo pa tudi ušla. user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
21.2.2010 20:51:20   
čebelica01
joj mater vola bistvo pa spustim user posted image user posted image user posted image

uglavnem se še spomnite mojega nesodnega dne ( frizerajuser posted image ) , no pa da grem k bistvu , mojo barvo za lase so ukinli user posted image user posted image user posted image user posted image . in zdaj sem spet rdeča user posted image user posted image .
malo žalostna , malo vesela .

no in danes , ko sem se malo sprijaznila s to zadevo , sem šla prjatlci na kofi in si oblečem tuniko , sej veste tisto rdečo od nexta user posted image user posted image user posted image  in vauuuu kok je dobra sploh pa na zdajšno barvo las user posted image user posted image user posted image .

tko , da jupi za mojo barvo , da jo več ne izdelujejo ( čeprav se že dela na novem sistemu )

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.