|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
19.2.2010 13:19:57   
čebelica01
no kje pa ste vse ???

naš štrumfek uneto peče tortice danes .user posted image user posted image user posted image user posted image .
kam pridemo na košček dva user posted image user posted image

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
19.2.2010 13:45:27   
valentinčica30
IZVIRNO SPOROČILO: majch

oj

midve sva od zdravnika. Na splošno smo kar ok. Edini problem je, da naša buba ne plazi in se ne dviguje pokonci in to baje zaradi pomanjkanja vitamina d. Superuser posted image . Skoz ji devam po 9 kapljic in je očitno premalo. In kar je najbolj bedno, da je zdravnica rekla, da če ne bo kmalu boljše, je možno da bomo dobili ekstremno dozo vitamina in fizioterapijo. Evo, prav bedno se sliši... in ko sem prišla domov, so se mi kar solze ulile. Naša buba bo 25. stara 9 mesecev. Kaj vaši so že vsi bli ta čas u iber mobilni in so se dvigovali na noge? Mater se počutim ko najslabša mat na svetu.

Ma, se opravičujem za tale izbruh...

Naj te še jaz potolažim, nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Ravno moja kolegica ima tak primer, pa ji ne komplicirajo, bolj da ona sama. Zdravnica ji je rekla, da je potrebno vsakemu otroku dati čas in tako kot so ti že punce napisale bo mogoče že naslednji teden drugače. user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimbolj umirite in kmalu postanete super mobilni.

5ra8 držim pesti da kmalu zagledaš user posted image .

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
19.2.2010 14:22:45   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

no kje pa ste vse ???

naš štrumfek uneto peče tortice danes .user posted image user posted image user posted image user posted image .
kam pridemo na košček dva user posted image user posted image

evo tortice se že hladijouser posted image user posted image

ena je ledena, druga pa čokoladno-jagodna

čebeli Krško vabiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ve sam pridite.. torte dovolj za vse

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
19.2.2010 14:49:09   
majčica20
ej majch ne se preveč sekirat, naš je bil tudi čist čigumast in je shodil šele pri 18 mesecih. sem hodila v razvojno in na fizioteerapijo, je pa razvojna P bila saj men super. ti pokaže par prijemov in vaj. drugače pa jo daj čez tisto blazino za dojenje če jo maš . se bo malo odrivala, se bo mogla faj potrudit da se bo skotalila tam čez.
drugač pa uživajte v naslednjih bolj deževnih dneh.
LP M

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
19.2.2010 15:19:47   
rea27
majch..toliko o d vitaminu..jaz ga moji evi nisem dala niti kaplice, pa je jutri stara 10 mesecev in skoraj že sama hodi...Imam primer v družini, ok je shodil s 7. meseci..in kaj?!?! Ma dej ne se pustit tako hitro odpihnit! Ma, otrok bo naredil instinktivno, ko mu bo odgovarjalo in ne ko bo en narisu en graf in krivuljo in reku - tako, zdej pa shod!! Ma pišmevuh! Nč skrbet - fizio je pa..da te potolažim lahko vstopnica za podaljšano porodniško, kar pa tudi ni tako slabo, ali? Tako, da..vedno je nekaj za nekaj dobro...Če boste dobile pa vaje v razvojni, jih pa boste in boš prišprala pri vseh živcih ali se otroku nogice krivijo, ali je mišični tonus dovolj močan, ali je pramali ali prevelik, ali ji nogice zateguje v kako stran, skratka..lej, to vzam tko, kt da si se ti vpisala na aerobiko..al pa ne..na pilates :)

upam, da si že kaj boljše volje, če ne moramo pa pod nujno en meeting sklicat, da se dobimo na kafetu pa da se mal spihamo, a? Za?

ej...user posted image user posted image user posted image a ste kej next gledale? Mene bo pobralo kake lušne cotike majo za naše male žabe....user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majčica20)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
19.2.2010 15:34:35   
čebelica01
zdej sem šla prečekirat, tale next . ma za nas, pa nč novega, al kako user posted image user posted image .

zaradi mene lahko jutri na kavici v čajarni mam čas .

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
19.2.2010 15:43:49   
Mala_princeska

thx štrumfek...matr sem čist napsihiranauser posted image

Se podpišem pod štrumfetko. Majch user posted image user posted image Nič bat.... :-)
Majch najbrž ji je udobno v vozičku in stolčku za hranjenje in svet opazovat z druge razdalje, da še ni pogruntala plazenja, zaradi P. se pa ne sekiraj imajo res različne prakse, poglede na plazenje,....
Če bo pa mogla na fizioterapijo ji pa verjetno ne bo škodila.

Tuki pa nekaj:
http://www.mama.si/forum/index.php?topic=13546.0

Tko da se ne obremenjuj, zadovoljna bod da ti stanovanja okol ne obrne user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
19.2.2010 15:55:57   
Mala_princeska
Ja Majch Živi je najbrž lažje se skotalit, kot pa da bi ugotovila in se naprej potegnila. Ima že sedaj sposobnost v razmišljanju kako lažje do predmeta user posted image . Samo brez sekiranja.

5ra8 user posted image user posted image

Živka srečno na izpitu.....

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
19.2.2010 16:41:48   
majch
ma ja...sej sem že prišla malo k sebi. Nimam nobenih predsodkov pred RA, sam mi je ženska dala tak beden filing danes, tako da ne veš kaj bi. V glavnem...bomo že...hvala babe. Za kofe pa vseen lahko.user posted image
A next ma spet kaj novga? Ne folgam...pa da si ne bi spet kake prevelike lušte nardila...grem vseen mal pofirbcat.

I'm back and I'm bad.

Neposredna povezava do sporočila: 2809
19.2.2010 17:06:56   
majch
sej sem vedlauser posted image reaaaa, si me mogla spomnit??

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
19.2.2010 17:32:15   
rea27

sej sem vedlauser posted image reaaaa, si me mogla spomnit??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
19.2.2010 17:56:34   
majch
že prav, ti kar osle kažiuser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
19.2.2010 17:59:47   
BBAJA
Hm...Nextuser posted image ...grem mal pogledat

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
   [Brisano sporočilo]
19.2.2010 19:25:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu BBAJA)
  Neposredna povezava do sporočila: 2814
19.2.2010 19:34:09   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hmmm, jaz bi tudi še kaj naročila user posted image user posted image

Mala princeska hvala!

itak!!! Vse bomo naročale..sam še kak teden dva bomo počakale, da se še kaka javi...pol pa spet wiiiiii..zapravlat, a?

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
19.2.2010 21:37:06   
BBAJA
Punce,kako je že s ciframi pri Nextu?vem,da ste o tem že govorile,ampak je šlo mimo mene.

Rea,katero cifro ti naročaš za svojo pupo?

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
20.2.2010 10:13:04   
Mala_princeska
džžžžžžžž..........dež.........
BBaja če se ne motim so cife pri Nextu varijanta H&M-a? No ti bodo že izkušene šoperke pri Nextu povedale :-)

Moj se je odpeketal v službo, mala spi jutranjo rundo - ponoči non stop zbujanje;
ji enkice od zobk ven rinejo user posted image , je pa zanimiva, ker ima zaenkrat spodnje enkice, pa zgornje dvojkice(te sicer na polovico) zunaj in je kot mala drakulca user posted image

Majch tudi v DM brošurici piše, da eni bejbeki kar preskočijo fazo plazenja (ne vem če si jo dobila po pošti od 7-12m pa piše not o razvoju), tko da uno tetko P kar za ušesa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
20.2.2010 10:14:55   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: BBAJA

Punce,kako je že s ciframi pri Nextu?vem,da ste o tem že govorile,ampak je šlo mimo mene.

Rea,katero cifro ti naročaš za svojo pupo?

jaz sem Evi recimo v prejšnji rundi naročila od 12-18 mth, pa je danes stara 10 mesecev... (čist bytheway) Sicer sta bili pižami malček veliki, ampak sem jih dala enkrat v sušilni stroj in voila! Prav, z malo rezerve. Prej ko sem ji kupovala od 9-12 mth ji je bilo pa vse na knap...tako, da..svetujem ti, da kupiš večje, boš že mal zavihala, pa bo vsaj nekaj časa lahko nosil. Moja žaba je pižame (prejšnje naročilo) morda nosila 1 mesec...tako, da..lej, bolš da malo visi kot da tišči :) user posted image user posted image user posted image

Aja, sem vam povedala da spimo suuuper v enem kosu...user posted image user posted image user posted image heheh, sej vem da sem..al še sama ne morem verjet!!! Mami je čist naspidirana..user posted image user posted image

ajdi, dečve..matr, zdele bi en kofe pasal v čajarni...se nismo še nič dogovorile? EEEjjjj..packe, dejmo, kdaj se dobimo spet?

< Sporočilo je popravil rea27 -- 20.2.2010 10:15:51 >

rea27

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
20.2.2010 11:40:20   
BBAJA
Dan..

Hvala za pomoč pri cifrah..mi je kr ene par zadev všečnih tko,da ko boste ready...bi jst tud zraven naročila,če seveda lahko.

Čestitke Evici za 10 mesecevuser posted image user posted image user posted image

Za čajčka sm pa tud jst...povejte kdaj,pa prletim:)

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
20.2.2010 12:02:42   
TRIŠ
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

IZVIRNO SPOROČILO: živka

Hmmm, jaz bi tudi še kaj naročila user posted image user posted image

Mala princeska hvala!

itak!!! Vse bomo naročale..sam še kak teden dva bomo počakale, da se še kaka javi...pol pa spet wiiiiii..zapravlat, a?

Jaz bom tudiiiiiiiiuser posted image ,samo če me ne bo blizu mi pošljite ZSuser posted image

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
20.2.2010 12:38:25   
vaney
O, vidim, da boste naročale...jaz bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
20.2.2010 13:10:37   
štrumfek
hej

evo jst  mam posla čez glavo... popoldne pa en kup ljudi..

next...  JAZ TUUUTuser posted image user posted image user posted image (sej kdaj pa jst ne user posted image user posted image user posted image )

čajarna jaz sem zauser posted image user posted image

Rea  čestiike Evikiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
20.2.2010 14:43:54   
rea27
hvala za čestitke..

NO, EVO DEJMO SE ZMENT, DA BOMO VSE VEDELE. NAROČAMO NA ZAČETKU MARCA - zdaj pa imate čas da si vse dobro pregledate in pol gremo v akcijo.. user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
20.2.2010 15:37:41   
Mala_princeska
Rea user posted image čestitke frajlici za 10. mesecov......iiii se mi zdi, da si šele včeraj rodila user posted image user posted image user posted image user posted image pa da boš jutr že ta drugič user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (zate in Evico) user posted image

Ja za Next se strinjam, da bomo na začetku marca kaj ušpičile, le u miruuuuu :-))) Pa upajmo da bo še kaka novost gor :-)

Nč....zdej pa repo jest.....

Aja še za Nyo in kakšno učiteljico: a je zlo narobe, da otroček v 1. razredu (v jeseni gre) še nima lepih potez pri povezovanju črt, pikic??? Ni vse perfect? Ker ne drži "normalno" barvic in svinčnika, je že vzg. v vrtcu rekla, da jo je skušala popravljat to držo in pol je blo še slabš user posted image v bistvu ne dela čist LEPIH RAVNIH ČRT? kar nekaj jo vse postrani vleče...Se bo tega naučila v šoli ali mora že prej vse perfect obvladat (imamo ene vaje doma)...

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
20.2.2010 15:38:57   
Mala_princeska
Štrumfek lepo praznujte, zvečer pa polubčkaj tvojga tavelicga Štrumfka user posted image user posted image user posted image pa naj ti folk ne razmeče preveč user posted image user posted image user posted image pa dober tek ob torticah user posted image user posted image
Pa vseee najboljše tavelikemu ata Štrumfu :-)))

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 20.2.2010 15:39:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.