|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
22.2.2010 7:14:21   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ma sem zdej sklenila , da jutri bayerja pokličem in mi nova vrata naštima (vhodna) in bom dala 800€ user posted image user posted image

A se ne da sam ključavnice menjat???

Jutroooo

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
22.2.2010 7:43:58   
štrumfek
jutro user posted image user posted image

škratek pančka, jst pa ne morm... (ata štrumf pršu iz nočne zdej pa smrči za popizdt)user posted image user posted image user posted image

grem kose skuhat pod nujno

upam da bo vaše prebujanje prijetnejše od mojegauser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
22.2.2010 7:47:17   
rea27

IZVIRNO SPOROČILO: štrumfek

jutro 

Jutrooo....eh, naše jutro tudi ni bilo kaj boljše..No, ja samo jutro že...noč je bila pa danes bolj švoh...

Kje sta pa JAKNIK in ALEX?user posted image user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
22.2.2010 7:49:47   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: rea27

jutro 

Jutrooo....eh, naše jutro tudi ni bilo kaj boljše..No, ja samo jutro že...noč je bila pa danes bolj švoh...

Kje sta pa JAKNIK in ALEX?user posted image user posted image user posted image user posted image

tud jaz sem že to razmišljala jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje se potepajo naše babuškeuser posted image

kar se pa noči tiče pa sploh no comment... tile zobki mi pa dajo mislt....

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
22.2.2010 8:00:44   
Mala_princeska

jutro 

tud jaz sem že to razmišljala jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kje se potepajo naše babuškeuser posted image

kar se pa noči tiče pa sploh no comment... tile zobki mi pa dajo mislt....

Ja....Nina je bila boga user posted image user posted image user posted image ker ji stalni zobek raste in je jokala in mi jamrala, pa smo mazale in sirup sem ji dala, tko da vsaj zdajle mi spi, tamičkena pa pokonci od okoli pol 7h....

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
22.2.2010 8:36:50   
cukr07
Jutro, pravzaprav že kr ork dan

Evo tut moj user posted image je pršu iz nočne in že eno uro spi kot top. Lenart je pokonci že od pol petih. Jst si bom pa verjetno kmal že ta drugo kavo mogla skuhat, ker smo imel ponoč spet ziza party.
Ne vem zakaj tale naš otrok tako malo spi. Sej bi razumela, če bi vsaj podnevi kaj spal, ampak tut ne. Maksimalno uro, do ure pa pol, pa še to v kosih, po 10, 20 minut.

< Sporočilo je popravil cukr07 -- 22.2.2010 8:49:25 >

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2881
22.2.2010 9:33:41   
Mala_princeska
Cukr a sta veliko zunaj? Ker zrak menda pri enih kar pomaga, da so ponoči bolj mirni.....

(odgovor članu cukr07)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
22.2.2010 9:38:26   
majch

prvo lepo prosim, ne si to kuhat, ker po moje se ne zmehčajo tolk, da se ne bi porezala. Raj kaj kratkega rukn, tudi lepo zareže.user posted image

No, drugače...v soboto je mel od Živike bratranec rojstni dan, pa smo šli na tortico pa tako naprej pa nazaj. Bčeraj smo šli k našim, drug vikend bomo pa doma ko bubice. Čist poln kufer mamo tega letanja okoli. Bi blo najbrž kaj narobe, če bi kdo k nam prišu za spremembo. Grrr. Po takem vikendu si še bolj zmatran.
Mamo lep sonček. Bi blo malo za ven it...

No, drugače pa nič pametnega...dolgcajt...

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
22.2.2010 9:40:32   
cukr07
Zunaj sva kolikor se le da, tako da to sigurno ni vzrok našega nespanja.
Malo to pripisujem tistim izpuščajem, ki jih ima že ene dva meseca po trebuhu in hrbtu. Sicer ga nič ne srbijo, razen takoj po kopanju, ko pridejo v stik z vodo. Zdravnica nama je predpisala že ene par krem, vendar ni nič boljše. Jutri imava končno dermatologa in upam, da bo ta kej pogruntal.

"Če hočete, da bodo vaši otroci pametni, jim pripovedujte pravljice! Če hočete, da bi bili še bolj pametni, jim povejte še več pravljic." Einstein

Neposredna povezava do sporočila: 2884
22.2.2010 9:45:14   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: majch

prvo lepo prosim, ne si to kuhat, ker po moje se ne zmehčajo tolk, da se ne bi porezala. Raj kaj kratkega rukn, tudi lepo zareže.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh ja mal je huda tale.. no uglavnem skuhala sem si kofe user posted image sam najbrž ga lahko kr en litr spijem da bo kej delovalo...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
22.2.2010 10:16:22   
majch

IZVIRNO SPOROČILO: majch

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uh ja mal je huda tale.. no uglavnem skuhala sem si kofe user posted image sam najbrž ga lahko kr en litr spijem da bo kej delovalo...user posted image user posted image user posted image

jaz kofeta lih ne prebavljam preveč...ajde občasno kako belo kavo..ko je treba pa energijo pa prisegam na redbul variante. Veš, kako hitro se pol stanovanje v red spravi?user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
22.2.2010 10:38:54   
rea27
ej..glede nexta...matr..a veste na kako cifro sem prišla?!?!!? 128 EUR!!! Hmm...no, ja...nekaj bo pa za rojstni dan, a ne?! user posted image user posted image user posted image

rea27

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
22.2.2010 11:14:29   
majch
ah rea...relax...en hobi moraš met...kaj pa če bi skadila ves ta denar? Cunje so vsaj za dlje časauser posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
   [Brisano sporočilo]
22.2.2010 11:23:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu majch)
  Neposredna povezava do sporočila: 2889
22.2.2010 11:28:19   
rea27
IZVIRNO SPOROČILO: živka

Iii rea ima novo slikco user posted image
Upam, da vsem zobki čim prej pokukajo na plan in da se bomo lahko nato cele familje končno dobro naspale.

Jaz sem danes končno malo boljše volje, sem si izborila še en rok za izpit.....grozno je bilo.

lep dan vsem

user posted image user posted image user posted image jaaaa, mama rea ma novo slikico..Ko sta Eva in oči šla v maškare :)

Hej..ja..kako je bilo na izpitu? Pa menda ne takoooo težko? Ali? Kakorkoli že..upam, da bo naslednji rok lažji in da bo šel kot po maslu!!

Majch..ja..hobi..veš..hobi bi bil recimo za mojega moža: šivanje, kvačkanje, štrikanje, risanje, rolanje, kolesarjenje, plavanje, smučanje, sprehodi...zame: no problemo muchacha hehehehehuser posted image user posted image

čebeli..kwa je zdej crvenkosa..kje se skrivaš...kaj je z vrati?

rea27

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
22.2.2010 11:32:33   
čebelica01
evo rea so mogli otročki prvo zapančat .

vrata-- ufffff zdej je pršu mojster to zrezat pa gre moj po klučavnico pol pa bayer pride , da naročim nova vrata

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
22.2.2010 11:40:21   
Sunny Morning
ej..glede nexta...matr..a veste na kako cifro sem prišla?!?!!? 128 EUR!!! Hmm...no, ja...nekaj bo pa za rojstni dan, a ne?! user posted image user posted image user posted image

To sploh ni tako veliko. Pri meni je vsakič več kot tole. user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
22.2.2010 11:41:12   
Sunny Morning
Jaz sem mislila, da pa samo moj tako ogabno smrči. user posted image

Pa pri nas so zgleda tudi 5ke na pohodu, ker tako nemirno ni spala že dolgo, pa ful se zbuja ponoči in to v takem joku, da jo težko pomirim. Saj bo kmalu mimo.

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 22.2.2010 11:42:17 >

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
22.2.2010 12:01:02   
čebelica01
ŠTRUMFEK - ti mast , kake torte mnjamiiiiiiii , jaz bi bla tudi na tej feštiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
22.2.2010 12:04:34   
štrumfek
IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

ŠTRUMFEK - ti mast , kake torte mnjamiiiiiiii , jaz bi bla tudi na tej feštiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image

čebeli... sej veš ne... sem rekla da se ti splača pridtuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil štrumfek -- 22.2.2010 12:05:32 >

Neposredna povezava do sporočila: 2895
22.2.2010 12:06:29   
čebelica01
mi je že žal , da nisem v krško zavila user posted image user posted image user posted image .

jagode se kar svetijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
22.2.2010 12:28:05   
štrumfek
user posted image user posted image ja sam je bla res dobra

ste videle tole

http://www.zps.si/otrok/odpoklic-izdelkov-za-otroke/umik-baby-ono-podloga-puzzle.html?Itemid=398

zdaj pa res nevem al bi jih nesla nazaj al ne...

Neposredna povezava do sporočila: 2897
22.2.2010 12:34:00   
čebelica01
ja pa jade, zaradi majhnih delcov je umaknjen s trga  , pa kaj še . če je to umaknjeno, kar je na sliki s št , kje pa so tle majhni delčkiuser posted image user posted image . jaz mam pene z še majšimi delčki.

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
22.2.2010 12:38:17   
štrumfek
ma sej .. tiste številke pa črke ne moreš pojest... mam pa tud ene take ko je  kolo, pa avto pa ladja... tiste določene delčke bi lako....sam brez veze itak sem vedno zraven ali pa nekje v bližini (da jo vidim)ko pleza po puzzlih... tko da bojo kar ostaliuser posted image user posted image                                                                         

Neposredna povezava do sporočila: 2899
22.2.2010 12:39:58   
čebelica01
jaz jih imam vse vrste , pa nismo meli nikoli probleme . pa še jaz sem jih kar v stroj flikelna in oprala, a ve tudi ???

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.