|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dolenjke, 2. del
12.2.2010 9:28:21   
majch
dober zjutri

user posted image

I'm back and I'm bad.

(odgovor članu 5ra8)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
12.2.2010 10:07:49   
Alex01
IZVIRNO SPOROČILO: majch

dober zjutri

user posted image

Jutro

Mmmmmmmmmmmm, iz tega bi se pa  dalo neki naredituser posted image

(odgovor članu majch)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
12.2.2010 11:15:27   
čebelica01
mmmmm kakšen fruštek , kako smo danes kaj ??

dejte men povedat , kera naša ima punčico tajo ??? al naj se pa kar sama javi , malo je sramežljiva in je nikjer ne vidim na fotkah na fb , me je včeri dodala za prjatlco user posted image user posted image . jaz pa tak firbec , ko sem moram to vse vedet s kom imam opravka user posted image user posted image  mogoče mateja 4 ???

Life is to short for the wrong decision

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
12.2.2010 11:26:43   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: majch

dober zjutri

user posted image

Jutro

Mmmmmmmmmmmm, iz tega bi se pa  dalo neki naredituser posted image

Ja zajtrk za vse dolenjske RR-jevke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
12.2.2010 11:28:39   
Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: čebelica01

mogoče mateja 4 ???

Ja tudi mateja4 oz. naša štrunfetka ima tajo, pa še ene par drugih dolenjkic, katerih se ne spomnim imena user posted image
ja tio12 tud jst pogrešam tuki gor, pa infinity

čebeli a mene bi dodala na fb? user posted image

(odgovor članu čebelica01)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
12.2.2010 11:29:45   
čebelica01
ja seveda ti sam povej kje se skrivaš pod kerim nickom ha ha ha pa te tkoj dodam user posted image user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
12.2.2010 11:31:54   
čebelica01
kaj je z tem novim rr- jom user posted image user posted image user posted image user posted image  sploh z.s. ne morm odpret

Neposredna povezava do sporočila: 2582
12.2.2010 11:36:00   
Mala_princeska
aja jst sem pa iz mesta priracala, je gužva k pr norcih, so srednješolci pličnike in trgovske centre zasedli user posted image ko imajo informativne dneve, upam da se do jutri do 13h ta gužva spuca, da se vidmo,

zna se zgodit da Mančiko s seboj pripeljem, ker zdej se je pa moj že malo skuliral in bi šel z Nino smučat user posted image namesto delat user posted image

v glavnem sem bila pri ginekologinji in me je sestra malo "pohecala" da naj vmes (ker še nimam rdeče tete) kakšen test nosečnosti naredim, če je še ne bom dobila user posted image user posted image user posted image ha ha, ne jst pa že nisem spet user posted image user posted image user posted image user posted image saj uporabljamo stričke matičke user posted image , tablet nebi, mirene pa tud še ne.....

pa nabavila končno en spodoben modrc......mojmu pa spodnjice na katerem piše: "Jaz sem car", imajo pa tud take na katerih piše: "Skiny ME" user posted image tk da če nimate idej kaj kupit v Skinya zavijte user posted image user posted image user posted image

tko da sem s kolegico preživela eno luškano dopoldne, pa po krofe sem skočla, ker sm jih včer zaj........user posted image user posted image user posted image iz hit mix mase vse naredim po recepturi, na koncu pa ugotoviva z mojim, da ne znam računat in sem v maso dala premalo kvasa in masla......namesto 7 dag, sem dala 7 g masla in kvasa, jaoooooo jaooooouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2583
12.2.2010 11:37:21   
Mala_princeska
aja pa še neki......a je kej platca (ker je sneg) tam okoli Mullerja in skratka tam okoli, da se hodva peš jutri? user posted image user posted image ker če se ne motim je po 12h uri zastonj parkingplac???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2584
12.2.2010 11:40:11   
čebelica01
jaz se s krofi sploh ne ubadam , jih raje kupim user posted image user posted image  sem malo ukomot user posted image user posted image .

glede gat in modrcev pa jaz ****is dobim vednoooooo, ker hudiča ne najdem več nič normalnega user posted image user posted image .

mislim , da bo jutri en lušen dan , sploh če se nas pojavi toliko , kot je blo rečeno .

aja sem morala na mail in od tam na z.s.  grozaaa to skozi nekaj bekslajo

Neposredna povezava do sporočila: 2585
12.2.2010 11:54:18   
čebelica01
v kolikor jaz vem se tudi plača do 19 , se mi zdi user posted image   to bo rea bolj vedla . za peške pa nimam pojma , če je kej počiščeno , bom mojga prašala ko se vrne iz mesta user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2586
12.2.2010 12:27:35   
štrumfek

mmmmm kakšen fruštek , kako smo danes kaj ??

dejte men povedat , kera naša ima punčico tajo ??? al naj se pa kar sama javi , malo je sramežljiva in je nikjer ne vidim na fotkah na fb , me je včeri dodala za prjatlco user posted image user posted image . jaz pa tak firbec , ko sem moram to vse vedet s kom imam opravka user posted image user posted image  mogoče mateja 4 ???

ja čebeli jaz sem te dodala ja user posted image sem te vidla pr *zmajčici*user posted image user posted image pa sem moglauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2587
12.2.2010 12:30:28   
čebelica01
sej hvala bogu štrunfek , sam se tko skrivaš user posted image user posted image user posted image . tale vaša taja je pa očitova lubica user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
12.2.2010 12:32:31   
štrumfek
ja to pa user posted image user posted image je že zmajčica rekla d naj dam kako sliko gor jauser posted image user posted image user posted image seeej bom user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2589
12.2.2010 12:34:36   
čebelica01
sej sem se jaz znajdla ,pa sem šla na možekovo stran te pogledat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
12.2.2010 12:45:43   
čebelica01
jaoooooo bom ponorelllllaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

zdaj kličem mojega frizerja in pravi, da še niso pripeljali barvo user posted image user posted image user posted image user posted image .

ma sem besna , tko da sploh ne vem ali bom jutri bla poštimana al ne user posted image user posted image .

ker namreč grem v nedeljo v zg na depeche mode in sem upala na new look 

Neposredna povezava do sporočila: 2591
12.2.2010 12:49:02   
štrumfek

sej sem se jaz znajdla ,pa sem šla na možekovo stran te pogledat user posted image user posted image user posted image

ja tud to  je opcija ja, samo zdej nisem več blonduser posted image user posted image user posted image sem rujavauser posted image user posted image

ja bemti zaropotej tm pr frizerju, če do jutr ne bo barve pa frizerja menašuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2592
12.2.2010 12:58:06   
čebelica01
al bi, sam sem z njim tok zadovoljna , da ni šans da grem kam drugam  , sej ni on kriv zdej , da mu niso prpelal . pa še sosed je . ampak sem besna ,ker nevejo kje naj bi njihov paket sploh bil , kar zgubu se je . tko k naš paket iz anglije jaz ne vem kaj je z temi paketi ta teden user posted image user posted image user posted image .

jih je plaz snega zasu user posted image

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
12.2.2010 13:18:45   
dolči
Eno vprašanje. Kaj greste jutri z malčki kaj v maškare?
V Tušu se nekaj dogaja, kaj pa Mercator?
Pa kje drugje?
Bi radi šli v mesto kam za kako urco dopoldan pa ne vem kje je kaj?

lp

Neposredna povezava do sporočila: 2594
12.2.2010 13:27:23   
čebelica01

Sobotno pustno rajanje v Oslariji

user posted image Novo mesto, sobota, 13.02.
Na pustno soboto bomo cel dan v Oslariji slavili pust.

Organizirali bomo pustno ustvarjalno delavnico – izdelovali bomo beneške maske, kape … Izbirali bomo najboljšo masko, jedli krofe, plesali bomo in se zabavali našemljeni. Od 17. do 19. ure pa tudi profesionalna brezplačna poslikava obraza. Vabljeni!

Od 10. do 12. ure in od 17. do 19. ure: PUSTNA OČALA IN KLOBUKI
Od 17. do 19. ure: Brezplačna poslikava obraza

Napovednik dogodkov

10:00 Veliko pustno rajanje s pevko Claudio
MC Novo mesto
13.2.2010Zabavo bo popestril obisk Miki Miške in njegove prijateljice Mini, ves čas pa bo vizažistka izvajala poslikavo obraza otrokom (zajec, medved, Winx poslikava...).

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
12.2.2010 13:31:39   
čebelica01
mi gremo ,če meni odpade frizer , gremo v mc, če pa imam frizerja grem pa pol ob 17 v tuš

Neposredna povezava do sporočila: 2596
12.2.2010 13:48:41   
dolči
Odločitev je padla. OSLARIJA

Neposredna povezava do sporočila: 2597
12.2.2010 13:51:42   
čebelica01
dolči- jutri se nam ne boš pridružila ???

(odgovor članu dolči)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
12.2.2010 13:56:16   
Mala_princeska
"14.2.2010 15:00:00
Mojčin pustni karneval v športni dvorani OŠ drska
Športna dvorana OŠ Drska, Novo mesto, 15.00

DPM Mojca že tradicionalno pripravlja Mojčin pustni karneval, ki bo v nedeljo, 14. februarja ob 15. uri v športni dvorani Osnovne šole Drska. V programu bo nastopil ansambel EFEKT z animatorko Majo Kokol. Organizator bo že tradicionalno priskrbel in podaril mladim maškaram 600 krofov in prav toliko nagrad, ki jih bodo prispevali obrtniki in trgovine.

Vabljeni! "

v nedeljo torej.....

sem bila 1 x ko je bila nina stara 2. leti in je bilo prov fajn :-))) (takrat je bilo še v Leonu Štuklju)

bom mojega nahecala, da bi šli, pa še ura je lepa :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2599
12.2.2010 13:59:34   
čebelica01
ja sej zna bit fino , sam meni gre že tale maja kokl na živce

Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.