Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:14:32
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Ne nimam .Sej dons je kr priden, sm bla prej na enem rojstnem dnevu (sicer samo eno uro), pa jo je kr poštimu. Mam jst 2, tolk da veš, če boš kdaj rabila. Se bota pa stisnla vidva pa je. Tako jst mojga na njegov rob zjutrej zrinem, ko je J. pri nama in se valda čist razmeče po postli. Midva pa na 60 cm od 180.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:15:31
|
|
|
|
majana79
|
Pupe, odpujsam. Lepo spite vse pa lahko noč! lina, dobro branje
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:17:00
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja ej, nakupovalke... pomoč!!!! sem totalno zmešana... CHF je 1,52 Eur... koliko Eurov je 205 CHF???? ali sem prav zračunala 135€? nekaj mi ne štima... hvala vam. jeap. prav si izračunala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:17:35
|
|
|
|
lake
|
Se je že zbudla. Smo nos spucal, zdel pa spet nebo spala. Nič grem. Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:18:54
|
|
|
|
Anonimen
|
tokle mi je uspel komentirat. sej se itak menite za dejt ane ? pa glede povštrov - moram tudi menjat. tale dormeo je že čist zgonjen. tristanu sem kupila hitexovega, pa kar fajn paše tudi moji glavi, tako da verjetno bo kaj podobnega.....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:48:42
|
|
|
|
eelyy
|
Nič gremo spat kmalu....T. je zaspal in sem mu dala že ob 3h sirup za izkašljevanje(prospan),tako da je prej tok kašljal v spanju......sej zdej lepo spančka se je umiril. lake:zakaj pa je nečakinja v bolnišnici?? ne mi rečt,da zaradi te gripe...držimo pesti pokica:ti se pa kr pejt stiskat k ljubiju,pa ne preveč šampanjca lina:kar se tiče daril...to je samo navada in si pomoje kar bolan če ne zapravljaš(res pa je da je najbolje le z kakšnimi čokoladami,mandarinami...tako kot smo včasih dobili od staršev......) akp:vse najboljše. flaska:upam,da si boljše volje. nočka:)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 6:38:37
|
|
|
|
Anonimen
|
lina: to je pa dobro vprašanje sm se kr mal zamisenla zakaj bi mu mogla kupovat ne vem kaj k kot si napisala smo mi dobil en par štonfov ( doma seštrikanih) in sladkarije in sadje.... NE VEM ZAKAJ MORMO TOJK ZAPRAVLAT verjetno zarad družbe glede povštov se pa še odločam sinko ima anti alergika za niko bom pa verjetno istega kupila http://www.dormeo.net/2xanatomskivzglavnikmemosan-23273-4135-pc.html?a=1&info=cat_4135_top neki tazga sam ena x firma
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 6:41:22
|
|
|
|
Anonimen
|
aja dobro jutro sem se potoložila sem šla zvečer na aerobiko in sem tisto žalost kr tm pustila no zdej je pa še moja miška zbolela je ful prehlajena ima zamasšen nos je prov boga, ni spala celo noč sve se zbujale na uro tako da sem k ena smrt
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:20:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* ne vem, zakaj moraste za miklavža in za ostale dobre može toliko nakupovat ? mi ne kupujemo nič. razen mandarin, čokolado, kakšno suho sadje in to je to. BRAVO, *Lina*!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:26:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 lina: to je pa dobro vprašanje sm se kr mal zamisenla zakaj bi mu mogla kupovat ne vem kaj k kot si napisala smo mi dobil en par štofov ( doma seštrikanih) in sladkarije in sadje.... NE VEM ZAKAJ MORMO TOJK ZAPRAVLAT verjetno zarad družbe glede povštov se pa še odločam sinko ima anti alergika za niko bom pa verjetno istega kupila http://www.dormeo.net/2xanatomskivzglavnikmemosan-23273-4135-pc.html?a=1&info=cat_4135_top neki tazga sam ena x firma točno to. mi namenoma nič velikanskega ne kupujemo, da si ne ustvari mnenja da lahko kar želi. tudi v družinskem krogu smo zmenjeni, nobenih daril - pa je kar luštno. dobimo se na kavi, čaju, piškotkih podarimo kakšno malenkost in to je to. veseli december je tako lep, a vendarle sovražim tole nasilno marketinško šopingiranje in od tega bežim z vsemi štirimi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
še tale vzglavnik sem pozabla komentirat - mi smo bili vedno fulll zadovoljni, zdaj pa mi je hitexov bolj všeč...ampak cene so pa tud zasoljene http://www.hitex.si/vzglavniki.php#
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:29:40
|
|
|
|
Anonimen
|
pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:40:41
|
|
|
|
Anonimen
|
danes bo pa padel 6. del!!! dajmo, čveke, klepet! brskam po ZZZS in sem našla nekaj, kar mi privablja nasmeh na obraz: SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI, INTERNA KLINIKA, CENTER ZA VOJNE VETERANE - M/Ž koliko mislite, da jih leži tam? joj, joj,... Amerika.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 7:43:10
|
|
|
|
Dudica1
|
dobro jutro Spali smo super celo noč...do zdaj,Maj še počiva v postelji,T posluša pravljice IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ nočko Dudi!!! Kaj je zdaj to...zadne cajte ti hodiš nekam zgodaj spat? ?? sej veš... Z zajci hodi spat Sori dudi, mal heca more bit! khm,khm...no coment Drugače pa za tole obdarovanje ima pač vsak svoje mnenje,jaz jima kupim ker ima čez leto nobene pametne igrače ne kupim potem pa dobita za miklavža eno pametno igračo ali pač nekaj in še te tradicionalne dodatke...sadje...itd...Tko sem dobila tudi jaz in se že veselim tistega čara zjutraj ko smo pogledali na mizo Drugač pa gremo popoldne na RD tako da moram it še kaj kupit.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 8:09:48
|
|
|
|
lake
|
Dobro jutro! Zbujal smo se na dve uri, da sm ji čistila nos s "sesalcem". Smrka še vedno, vročine za enkrat nima, tko da mislm da je ne bom vlačila okrog zdravnikov. Upam da tko tud ostane. Kok časa so bli vaši malčki tkole bolani, tiste ki mate že večje?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 8:16:12
|
|
|
|
Kasija
|
dobro jutro! lake smrkanje ponavadi traja enih 7 dni in je prve 3-4 bolj intenzivno, potem pa izgineva. lahko do 2 tedna traja sicer. se mi zdi, da hitreje mine, če mu vsaj enkrat ali dvakrat dnevno posesam nosek. če ponoči težko diha in se zbuja zato, pomaga da prostor navlažiš - daš lonec vrele vode s kamilicami v sobo, mokre brisače na vroč radiator ali če imaš vlažilec zraka - pomaga pa tudi, da daš v krpo narezano čebulo blizu glave (recimo privežeš na rob posteljice). čebulni hlapi očistijo nos, so pa smrdeči vsem .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 8:35:20
|
|
|
|
Kasija
|
majana moj starejši se tudi dostikrat zbudi v krčevitem joku. zdaj že zna povedat, da je sanjal. razvajenost in vsega preveč - ok, priznam, moji so (zaenkrat) v tej kategoriji. midva niti ne kupujeva toliko, kolikor kupujejo stari starši. pa imata dvojne stare starše in še strica in teto. no pa se vsakič naberejo vsaj 4 darila. pa dobila sta igrače rabljene od moževe tete. jaz že razmišljam, da bomo to kupovanje igrač ukinili in bodo v bodoče dajali denar za aktivnosti, obisk predstav ali pač čokoladico. simbolično. moj starejši recimo se je tako igral, da je metal igrače okrog, pod kavč. pa sem ga kregala. potem sem mu rekla, da jih potem ne bo več. in ugotovila, da jih lahko kar nekaj časa meče pod kavč, preden bi jih res zmanjkalo. sem jih več kot pol odnesla gor spravit in zdaj ne meče več. v glavnem zaenkrat igrače čakajo gala, potem jih bomo pa podarili naprej in bom obdržala samo kakšnih par za naslednjega. že zdaj darila včasih kar spravim in dam naprej, če jih kdo kljub "prepovedi" prinese. hočem povedat, da se strinjam s povedanim. to potrošništvo in potreba imeti vse bosta v končni fazi škodili tistim, ki imajo vse. bodo postali nesamostojni mladi.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 8:36:19
|
|
|
|
Kasija
|
malo sem zafilozofirala, samo me ravno ta tema muči zadnje mesece pa lepo soboto in lep vikend vam želim!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 8:48:31
|
|
|
|
FLASK_A
|
jutro! Dudi, upam da si kej spala ponoči
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 9:03:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Kasija, si lepo napisala. načrtujeta tudi tretjega? sem se odločila, da bo Oskar letos dobil "le" mehanično delavnico lego, za katero zadnje čase stalno navija (kuhinjo je že pozabil)... a je kaj nerodno, ker so ta male kocke (za 6+ let? Leela, ti imaš izkušnje z lego kockami,... sem Oskarju omenila, da se bo lahko le z mano ali z očkom igral s temi kockami, ker so za starejše...) pospravljam kuhinjo... in tile frutkove stekleničke... kam dajete frutkove pokrovčke? rada bi se eko obnašala, a za to nimamo zabojnikov... otroka to jutro za poljubčkat! pridna!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 9:04:34
|
|
|
|
Anonimen
|
a danes potem ne bo novega, 6. dela z-majčkov??? vse še spite?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 9:09:40
|
|
|
|
maja1488
|
Jutro! Noč ne bla fenomenalna. ZArja je sicer zaspala ob 22-ih, je pa spala do šestih in pojedla ter potegnila do 8:30. Maša spala od devetih do šestih. Moj se neki pritožuje da se ni naspal, pa a smo me krive, če greš spat sred noči. Valda ti je premalo do šestih. Danes pripravljamo pečeno raco in zelje tko da se moram lotit kuhanja. Fejst bodite babnce. Pridem še kaj mimo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 7.11.2009 9:18:06
|
|
|
|
tubby
|
Pozdravljene danes je nov dan in Maks je star točno pol leta jaz sem veliko bolje, samo malo zaspana, ker včeraj nisem mogla dolgo zaspat, ampak žalost sem dala ven in sem ok Hvala vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?