|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 22:14:32   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Ne nimam user posted image .Sej dons je kr priden, sm bla prej na enem rojstnem dnevu (sicer samo eno uro), pa jo je kr poštimu. 

Mam jst 2, tolk da veš, če boš kdaj rabila. user posted image

Se bota pa stisnla vidva pa je. Tako jst mojga na njegov rob zjutrej zrinem, ko je J. pri nama in se valda čist razmeče po postli. Midva pa na 60 cm od 180. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
6.11.2009 22:15:31   
majana79
Pupe, odpujsam.

Lepo spite vse pa lahko noč!

lina, dobro branje user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
6.11.2009 22:17:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ej, nakupovalke... pomoč!!!!

sem totalno zmešana...

CHF je 1,52 Eur... koliko Eurov je 205 CHF????

ali sem prav zračunala 135€? nekaj mi ne štima...

hvala vam.

jeap. prav si izračunala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
6.11.2009 22:17:35   
lake
Se je že zbudla. Smo nos spucal, zdel pa spet nebo spala. Nič grem. Lahko noč!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
6.11.2009 22:18:54   
Anonimen
tokle mi je uspel komentirat. sej se itak menite za dejt ane ? pa glede povštrov - moram tudi menjat. tale dormeo je že čist zgonjen. tristanu sem kupila hitexovega, pa kar fajn paše tudi moji glavi, tako da verjetno bo kaj podobnega.....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4705
6.11.2009 22:48:42   
eelyy

Nič gremo spat kmalu....T. je zaspal in sem mu dala že ob 3h sirup za izkašljevanje(prospan),tako da je prej tok kašljal v spanju......sej zdej lepo spančkauser posted image se je umiril.

lake:zakaj pa je nečakinja v bolnišnici?? ne mi rečt,da zaradi te gripe...držimo pestiuser posted image user posted image
pokica:ti se pa kr pejt stiskat k ljubiju,pa ne preveč šampanjcauser posted image
lina:kar se tiče daril...to je samo navada in si pomoje kar bolan če ne zapravljaš(res pa je da je najbolje le z kakšnimi čokoladami,mandarinami...tako kot smo včasih dobili od staršev......)
akp:vse najboljše.
flaska:upam,da si boljše volje.

nočka:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
7.11.2009 6:38:37   
Anonimen
lina: to je pa dobro vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image sm se kr mal zamisenla zakaj bi mu mogla kupovat ne vem kaj k kot si napisala smo mi dobil en par štonfov ( doma seštrikanih) in sladkarije in sadje.... NE VEM ZAKAJ MORMO TOJK ZAPRAVLAT verjetno zarad družbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede povštov se pa še odločam sinko ima anti alergika za niko bom pa verjetno istega kupila

http://www.dormeo.net/2xanatomskivzglavnikmemosan-23273-4135-pc.html?a=1&info=cat_4135_top

neki tazga sam ena x firmauser posted image

(odgovor članu eelyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4707
7.11.2009 6:41:22   
Anonimen
aja dobro jutro

sem se potoložilauser posted image user posted image user posted image user posted image sem šla zvečer na aerobiko in sem tisto žalost kr tm pustilauser posted image

no zdej je pa še moja miška zbolela je ful prehlajena ima zamasšen nosuser posted image je prov boga, ni spala celo noč sve se zbujale na uro tako da sem k ena smrtuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
7.11.2009 7:18:17   
Anonimen
DOBRO JUTRO, SONČICE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
7.11.2009 7:20:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

ne vem, zakaj moraste za miklavža in za ostale dobre može toliko nakupovat ? mi ne kupujemo nič. razen mandarin, čokolado, kakšno suho sadje in to je to.

user posted image user posted image user posted image  BRAVO, *Lina*!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4710
7.11.2009 7:26:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

lina: to je pa dobro vprašanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image sm se kr mal zamisenla zakaj bi mu mogla kupovat ne vem kaj k kot si napisala smo mi dobil en par štofov ( doma seštrikanih) in sladkarije in sadje.... NE VEM ZAKAJ MORMO TOJK ZAPRAVLAT verjetno zarad družbeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

glede povštov se pa še odločam sinko ima anti alergika za niko bom pa verjetno istega kupila

http://www.dormeo.net/2xanatomskivzglavnikmemosan-23273-4135-pc.html?a=1&info=cat_4135_top

neki tazga sam ena x firmauser posted image

točno to. mi namenoma nič velikanskega ne kupujemo, da si ne ustvari mnenja da lahko kar želi. tudi v družinskem krogu smo zmenjeni, nobenih daril - pa je kar luštno. dobimo se na kavi, čaju, piškotkih podarimo kakšno malenkost in to je to.

veseli december je tako lep, a vendarle sovražim tole nasilno marketinško šopingiranje in od tega bežim z vsemi štirimi

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4711
7.11.2009 7:29:01   
Anonimen
še tale vzglavnik sem pozabla komentirat - mi smo bili vedno fulll zadovoljni, zdaj pa mi je hitexov bolj všeč...ampak cene so pa tud zasoljene 

http://www.hitex.si/vzglavniki.php#

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
7.11.2009 7:29:40   
Anonimen
pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4713
7.11.2009 7:40:41   
Anonimen
danes bo pa padel 6. del!!!user posted image user posted image user posted image
dajmo, čveke, klepet!

brskam po ZZZS in sem našla nekaj, kar mi privablja nasmeh na obraz:

SREDNJA MEDICINSKA SESTRA V NEGOVALNI ENOTI, INTERNA KLINIKA, CENTER ZA VOJNE VETERANE - M/Ž

koliko mislite, da jih leži tam? joj, joj,... Amerika.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4714
7.11.2009 7:41:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Oskarju so všeč,... zdaj pa grem!)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4715
7.11.2009 7:43:10   
Dudica1
dobro jutro

Spali smo super celo noč...do zdaj,Maj še počiva v postelji,T posluša pravljiceuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

nočko Dudi!!! Kaj je zdaj to...zadne cajte ti hodiš nekam zgodaj spat? ??

sej veš... Z zajci hodi spatuser posted image

Sori dudi, mal heca more bit!

khm,khm...no coment user posted image user posted image user posted image

Drugače pa za tole obdarovanje ima pač vsak svoje mnenje,jaz jima kupim ker ima čez leto nobene pametne igrače ne kupim potem pa dobita za miklavža eno pametno igračo ali pač nekaj in še te tradicionalne dodatke...sadje...itd...Tko sem dobila tudi jaz in se že veselim tistega čara zjutraj ko smo pogledali na mizouser posted image

Drugač pa gremo popoldne na RD tako da moram it še kaj kupit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
7.11.2009 8:09:48   
lake
Dobro jutro!

Zbujal smo se na dve uri, da sm ji čistila nos s "sesalcem". Smrka še vedno, vročine za enkrat  nima, tko da mislm da je ne bom vlačila okrog zdravnikov. Upam da tko tud ostane.
Kok časa so bli vaši malčki tkole bolani, tiste ki mate že večje?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4717
7.11.2009 8:16:12   
Kasija
dobro jutro!

lake smrkanje ponavadi traja enih 7 dni in je prve 3-4 bolj intenzivno, potem pa izgineva. lahko do 2 tedna traja sicer. se mi zdi, da hitreje mine, če mu vsaj enkrat ali dvakrat dnevno posesam nosek. če ponoči težko diha in se zbuja zato, pomaga da prostor navlažiš - daš lonec vrele vode s kamilicami v sobo, mokre brisače na vroč radiator ali če imaš vlažilec zraka  - pomaga pa tudi, da daš v krpo narezano čebulo blizu glave (recimo privežeš na rob posteljice). čebulni hlapi očistijo nos, so pa smrdeči vsem user posted image .

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
7.11.2009 8:35:20   
Kasija
majana moj starejši se tudi dostikrat zbudi v krčevitem joku. zdaj že zna povedat, da je sanjal.

razvajenost in vsega preveč - ok, priznam, moji so (zaenkrat) v tej kategoriji. midva niti ne kupujeva toliko, kolikor kupujejo stari starši. pa imata dvojne stare starše in še strica in teto. no pa se vsakič naberejo vsaj 4 darila. pa dobila sta igrače rabljene od moževe tete. jaz že razmišljam, da bomo to kupovanje igrač ukinili in bodo v bodoče dajali denar za aktivnosti, obisk predstav ali pač čokoladico. simbolično. moj starejši recimo se je tako igral, da je metal igrače okrog, pod kavč. pa sem ga kregala. potem sem mu rekla, da jih potem ne bo več. in ugotovila, da jih lahko kar nekaj časa meče pod kavč, preden bi jih res zmanjkalo. sem jih več kot pol odnesla gor spravit in zdaj ne meče več. v glavnem zaenkrat igrače čakajo gala, potem jih bomo pa podarili naprej in bom obdržala samo kakšnih par za naslednjega. že zdaj darila včasih kar spravim in dam naprej, če jih kdo kljub "prepovedi" prinese.
hočem povedat, da se strinjam s povedanim. to potrošništvo in potreba imeti vse bosta v končni fazi škodili tistim, ki imajo vse. bodo postali nesamostojni mladi.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4719
7.11.2009 8:36:19   
Kasija
malo sem zafilozofirala, samo me ravno ta tema muči zadnje mesece user posted image

pa lepo soboto in lep vikend vam želim!

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
7.11.2009 8:48:31   
FLASK_A
jutro!

Dudi, upam da si kej spala ponočiuser posted image user posted image

(odgovor članu Kasija)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
7.11.2009 9:03:02   
Anonimen
Kasija, si lepo napisala. načrtujeta tudi tretjega?
sem se odločila, da bo Oskar letos dobil "le" mehanično delavnico lego, za katero zadnje čase stalno navija (kuhinjo je že pozabil)... a je kaj nerodno, ker so ta male kocke (za 6+ let? Leela, ti imaš izkušnje z lego kockami,... sem Oskarju omenila, da se bo lahko le z mano ali z očkom igral s temi kockami, ker so za starejše...)

pospravljam kuhinjo... in tile frutkove stekleničke... kam dajete frutkove pokrovčke? rada bi se eko obnašala, a za to nimamo zabojnikov...

otroka to jutro za poljubčkat! pridna!user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4722
7.11.2009 9:04:34   
Anonimen
a danes potem ne bo novega, 6. dela z-majčkov??? vse še spite?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
7.11.2009 9:09:40   
maja1488
Jutro! Noč ne bla fenomenalna. ZArja je sicer zaspala ob 22-ih, je pa spala do šestih in pojedla ter potegnila do 8:30. Maša spala od devetih do šestih. Moj se neki pritožuje da se ni naspal, pa user posted image a smo me krive, če greš spat sred noči. Valda ti je premalo do šestih.

Danes pripravljamo pečeno raco in zelje tko da se moram lotit kuhanja.

Fejst bodite babnce. Pridem še kaj mimo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
7.11.2009 9:18:06   
tubby
Pozdravljene

danes je nov dan in Maks je star točno pol leta user posted image

jaz sem veliko bolje, samo malo zaspana, ker včeraj nisem mogla dolgo zaspat, ampak žalost sem dala ven in sem okuser posted image

Hvala vsem user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?