|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 11:38:27   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: zoja10
dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo...user posted image
cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko...user posted image

Pozdravte se že nouser posted image user posted image user posted image

Ja, točno tako. Zase sem si po dooolgem času (beri: po srednji šoli!!!groza :( kupila ene hlače in majco. Moja garderoba je katasrtofalnauser posted image Da bi si jo pa prenovila, pa ni. Trenutno. Za selitev imava pa kredit, za avte lizing... Vglavnem zapufani smo čist. Lažje je dat toliko na mesec kot naenkrat nek znesek. Ampak nama gre. Dokler smo siti, čisti, umiti in se imamo lepo (brez dragih novoletnih daril) se ne pritožujem. Darila letos- praktična. Sadje, čokoladica. Za Jakca nova soba, Maja pa itak še nič ne ve. Kar rabi, ji pa sproti kupim. Ja, ja. Grozna mama semuser posted image poštre rabim pa da bomo imeli kje spat. Ker jih nimava- to posteljnino morava pustit tu.

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
6.11.2009 11:40:28   
majana79
cveka, veš, jaz sem šla včeraj v tri trgovine, pa sem samo v milerju kupila ene plenice... Dostikrat grem samo zjala past, to me nič ne stane. Si malo popestrim dan, pa je.

Sloveniji bi res koristil en ornk štrajk, samo še vedno stojim za tem, da smo kot narod ovce in da se ne upamo. Tako da ne bo nič, sto posto.

Problem je pa itak večplasten, ne samo v tem, da bi država morala kaj naredit, ampak v požrešnih in neodgovornih delodajalcih, ki izkoriščajo delavce, v delavcih, ki so pripravljeni marsikaj požret in delat za nič, samo zato da nekaj dobijo, po drugi strani imamo ogromno sive ekonomije, ipd. Smo v začaranem krogu, ki ga nihče ne zna presekat. Res bi rabili enega Kralja Matjaža, da nas reši...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
6.11.2009 11:41:15   
Blueeyes
evo sem obljubla katmat da se javim kle

kako ste kej bejbe.. vidim (oz berem na fb) da vašim malčkom že pridno rastejo zobki... user posted image user posted image user posted image

čestitke vsem za obletnice, in rojstne dneve..

vidim da nekaj bolehate - pocajtajte se čim prej user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
6.11.2009 11:42:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

dnar... je povsod problem, za eno kavo pa že najdemo....tudi mi preživimo z eno plačo, pa nam niti ne gre tok slabo...user posted image
cveka sej če punce govorijo da morjo po trgovinah si predstavljam da kupujejo plenice, ... tko da ni nč kej več kot kupuješ ti,.. verjamem pa da vam ni lahko...user posted image

Pozdravte se že nouser posted image user posted image user posted image

Ja, točno tako. Zase sem si po dooolgem času (beri: po srednji šoli!!!groza :( kupila ene hlače in majco. Moja garderoba je katasrtofalnauser posted image Da bi si jo pa prenovila, pa ni. Trenutno. Za selitev imava pa kredit, za avte lizing... Vglavnem zapufani smo čist. Lažje je dat toliko na mesec kot naenkrat nek znesek. Ampak nama gre. Dokler smo siti, čisti, umiti in se imamo lepo (brez dragih novoletnih daril) se ne pritožujem. Darila letos- praktična. Sadje, čokoladica. Za Jakca nova soba, Maja pa itak še nič ne ve. Kar rabi, ji pa sproti kupim. Ja, ja. Grozna mama semuser posted image poštre rabim pa da bomo imeli kje spat. Ker jih nimava- to posteljnino morava pustit tu.

ja sej jz sem si tud po 10 letih neki lepga kupila zase, drugače pa nosim samo prenošena oblačilauser posted image
no ja sm kr mal boljš vole k vidim da nisem edina v drekuuser posted image   PA BREZ ZAMEREuser posted image

JA TO VERJAMEM DA IMAŠ FUL STROŠKOV ČE SE SELIŠ, BOŠ PA LE NA SVOJEM, user posted image O ČEMER JAZ LAHKO SAMO SANJAMuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 4454
6.11.2009 11:44:26   
FLASK_A
Ktja, jaz imam Forda focusa in ga NE DAMuser posted image Fiat- hvala lepa, not for me čeprav ni slab avtouser posted image

Čveki, moje mneneje in moja izkušnja- če sem Jakcu nekaj kupila (igračo- kak traktorček ali kaj podobnega), se je znjo nekaj časa pač igral. Neprecenljivo in najlepše pa mu je to da mu vedno znova prebiram in z njim gledam eno knjigico, ki jo ima že dooolgo časa. Nova igrača bo stala v kotu, midva pa se bova ob knjigici smejala. Zakaj torej nova igrača? BV! Zato mu raje posvečam pozornost, darila pa so skromna. In mi ni hudo, prav lepo se imamo. Čeprav me marsikdo postrani gleda, ker mu res malokrat kaj kupim (igrače)- a jaz že vem zakaj. Na druge se ne oziram.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
6.11.2009 11:44:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

cveka, veš, jaz sem šla včeraj v tri trgovine, pa sem samo v milerju kupila ene plenice... Dostikrat grem samo zjala past, to me nič ne stane. Si malo popestrim dan, pa je.

Sloveniji bi res koristil en ornk štrajk, samo še vedno stojim za tem, da smo kot narod ovce in da se ne upamo. Tako da ne bo nič, sto posto.

Problem je pa itak večplasten, ne samo v tem, da bi država morala kaj naredit, ampak v požrešnih in neodgovornih delodajalcih, ki izkoriščajo delavce, v delavcih, ki so pripravljeni marsikaj požret in delat za nič, samo zato da nekaj dobijo, po drugi strani imamo ogromno sive ekonomije, ipd. Smo v začaranem krogu, ki ga nihče ne zna presekat. Res bi rabili enega Kralja Matjaža, da nas reši...

JA TALE KRALJ MATJAŽ BO KAR  ŠE SPAL, K JE PREVEČ SRANJA IN PRASCEV V SLOVENIJI, OZ JO VODIJO, BOMBA V PARLAMENT!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4456
6.11.2009 11:44:44   
Leela
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

IZVIRNO SPOROČILO: Majch

čveka, pride tak dan, nimaš kaj, ti kar pojamrajuser posted image

http://www.mimovrste.com/artikel/1390475736/bakugan-bakutin

sej to ma pol vrtca v logatcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah ne vem, mogoče mu bom kupila avto na delinca k si ga želi, je pa tud taka cena kt je to! ma bomo videl, če bo kaj ustal!?

cveka ena bakugan kroglca je cca 7€, ta na linku je že cel komplet. Čist predrago user posted image . Jaz sem jo zadnjič L. kupla in ima tak veselje z njo, jo vsak dan v vrtec nese.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
6.11.2009 11:44:56   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Bo pa bolj znal cenit, ko bo nekaj dobil.

najbrž pa je lažje iz principa nekaj ne kupit kot pa iz nemoči.

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4458
6.11.2009 11:45:04   
Blueeyes
sm vidla včler prospekt da bo v četrtek 12.11. spet neki otroških stvari v lidlu.. jz se bom šla že ob 8h gužvat pred lidl da kej dobim
a kera pride???
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//SID-11BF277A-BAF48CFE/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=7785&ar2=

< Sporočilo je popravil Blueeyes -- 6.11.2009 11:47:38 >

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
6.11.2009 11:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

čveka, pride tak dan, nimaš kaj, ti kar pojamrajuser posted image

http://www.mimovrste.com/artikel/1390475736/bakugan-bakutin

sej to ma pol vrtca v logatcuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jah ne vem, mogoče mu bom kupila avto na delinca k si ga želi, je pa tud taka cena kt je to! ma bomo videl, če bo kaj ustal!?

cveka ena bakugan kroglca je cca 7€, ta na linku je že cel komplet. Čist predrago user posted image . Jaz sem jo zadnjič L. kupla in ima tak veselje z njo, jo vsak dan v vrtec nese.

KJE SI JO PA KUPILA??

(odgovor članu Leela)
  Neposredna povezava do sporočila: 4460
6.11.2009 11:48:19   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes

sm vidla včler prospekt da bo v četrtek 12.11. spet neki otroških stvari v lidlu.. jz se bom šla že ob 8h gužvat pred lidl da kej dobim
a kera pride???
http://www.lidl.si/cps/rde/xchg//SID-11BF277A-BAF48CFE/lidl_si/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=7785&ar2=

blue, a pa ji niso te stvari še prevelike? J. je še 74 prevelika, tukaj je pa vse šele s 86 user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
6.11.2009 11:49:50   
zoja10
sm lih pisala da je končno zaspala, se začne jokat...
vreme je krivo user posted image ..

Flaška hvala za pikepoke...rečmo da bomo do novga leta mal boljš, čeprou je zdej še ata na vrsti user posted image ...

blu zakaj ti nč več sm ne pišeš?
  pa mama11 se nč več ne javlja...pa tudi še nekatere k so ble bolj aktivne...

ja se vidi da mulci nečejo več spat..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
6.11.2009 11:51:11   
FLASK_A
Čveki, na svojem bova samo zato, ker je možu podaril stanovanje njegov oče. Zapufana bova pa že samo za opremo. Kaj šele da bi morala stanovanje kupit. Ni šans. Ne jamram pa prav nič, ker nama nič ne fali.user posted image No, razen tega da on občasno mal pozabi nameuser posted image - ampak to so že nematerialne stvari...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
6.11.2009 11:53:38   
Blueeyes

a kera pride???

blue, a pa ji niso te stvari še prevelike? J. je še 74 prevelika, tukaj je pa vse šele s 86 user posted image

naša sicer že nos 74, ampak sej kupujemo za naprej... tko pocen se ne splača spregledat

nimam časa... doma delam, pol pa k sem na pc-ju grem na fb, pa mi ta vzame vsaj 3 ure.. pol se mi pa že skor ne da več bit na računalniku

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
6.11.2009 11:54:46   
Leela
Sem jo kupila v direndaju v nerkator postojna, imajo pa tudi v BC, miller,ma povsod. Poglej če imajo v logatcu, v mercatorju v bambi trgovini al kaj je že.

Meni pa ni težko rečt Lukatu, da mu kaj ne bom kupila. Rečem da je predrago. Bankrotiram, če mu kupim kar bi rad. Mu pa večkrat kupim manjše zadeve, avtovčke, majhne kompletke lego kock, knjigce...

zadnjič sva mu rekla, da mu bova denar s knjižce vzela, ker ga rabva pa je rekel: ja kaj!!!, vsaj kaj mi pusta za lego kocke user posted image

k.tja midva imava fiat stilo karavan, sicer sva rablenga vzela je pa zelo lep. najprej ga je imel en mehankar, potem pa župnik. B. je zelo zadovoljen. Malo poglej na fiat forumu. Polet sta bila z Lukatom na Fiat pikniku. Ima pa zadnje čase fiat boljše avte kot par let nazaj, mislim, da sta bila bravo in brava bolj slaba. My dream car je pa multipla. sem čudna ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
6.11.2009 11:55:35   
Leela

sm lih pisala da je končno zaspala, se začne jokat...
vreme je krivo user posted image ..

Flaška hvala za pikepoke...rečmo da bomo do novga leta mal boljš, čeprou je zdej še ata na vrsti user posted image ...

pa mama11 se nč več ne javlja...pa tudi še nekatere k so ble bolj aktivne...

ja se vidi da mulci nečejo več spat..user posted image

to pa res

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
6.11.2009 11:56:31   
majana79

naša sicer že nos 74, ampak sej kupujemo za naprej... tko pocen se ne splača spregledat

Jst mu več ne kupujem vnaprej ker sem se tako že zašila...

Poročaj v ponedeljek, če si se kej tepla. user posted image

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
6.11.2009 12:02:33   
eelyy

evo sem spucala kopalnico in končno ploščiceuser posted image

vidim,da se pogovarjate o denarju:pri nama je tako moj možek zasluži dosti dobro plačo in jst svojo ubogo skoraj minimalno....
.skupaj nama nanese,kar enkaj denarja  ampak imava res kredit za avto a nekaj malega,in sva kredit pred dvemi leti dvignila za moje starše so nujno potrebovali(tako da midva vsaki mesec odplačujeva 155eur mami mi pa vrne vsakih 6 mesecev po 500 eur..in tisto dam na varčevanje,ima mi čisto malo še za vrnit še)ostalo bo vse na kupu ko se bova selila,tako da mi bo spet prav prišlo!!
drugo so stroški,ampak hvala bogu zmeraj sfolgava in še zaradi brezveznih stvari se preseravamo...mislim zaradi Tiana,sem zadnič kupla nekaj oblek,tako da bom še kakšno malenkost in potem bom počakala do januarja do razprodaj.....zase pa itak,kar je nujno...imam še lepih cunj od lanskega leta...ah sej b

cveka;tako,da nama tud ni  lahko pa moje neobenemu od nas tukaj....kupiš kakšno malenkost za božična darila(jst bom Tianu tistige psa iz beby centra)k kao hodi,laja,ki je na vrvicici.....zato da se bo zanjemu plazil....poglej mogoče bo kaj popustov v beby centru,mercatorju.......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
6.11.2009 12:02:39   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Bo pa bolj znal cenit, ko bo nekaj dobil.

najbrž pa je lažje iz principa nekaj ne kupit kot pa iz nemoči.

ne vem če....včasih se mi srce trga, ker vem, da bi ji lahko, pa ji ne. Igrač ima polno sobo, vsak ki prie na obisk prinese, igra pa se ne z ničemer. Zato nočem nič kupit in potem se meče in valja in trmari, ker bi kaj rada imela. Če imaš, kupiš iz ljubega miru in s tem daješ otroku eno tako negativno sporočilo....bolj ko se boš metal in tulu, več boš dobil.
Otrok čuti v glasu al neki ne moreš al pa nočeš. In to znajo izkoriščat.

< Sporočilo je popravil maja1488 -- 6.11.2009 12:03:14 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
6.11.2009 12:03:54   
Blueeyes

Jst mu več ne kupujem vnaprej ker sem se tako že zašila...

Poročaj v ponedeljek, če si se kej tepla. user posted image

jz vedno kupujem,,, naša itak bolj mal napreduje v kilaži, tko da se ni za bat da ji bo kej premajhno
drgač pa bom poročala v četrtek kako bo user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
6.11.2009 12:07:17   
Anonimen
ej, nakupovalke... pomoč!!!!

sem totalno zmešana...

CHF je 1,52 Eur... koliko Eurov je 205 CHF????

ali sem prav zračunala 135€? nekaj mi ne štima...

hvala vam.

(odgovor članu Blueeyes)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
6.11.2009 12:07:17   
zoja10
eely mislm da si ti postala vodilna čistačica kar se nas forumk tiče...
še cveko si premagala..user posted image user posted image je priden tijanček da mami lahko vse zglancauser posted image

jaz Taji za novo leto in praznike nebom kupla nič ker se sploh ne zaveda,.. BZ... tko ma vsega preveč....
zase pa če si kaj kupim sm pršla do ugotovitve da tko nikamor ne grem,..user posted image .. še takrat ko grem oblečem eno in isto user posted image bučman...

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
6.11.2009 12:09:59   
zoja10
SEj maš prou K.tja... a si se zmedla... user posted image

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
6.11.2009 12:10:30   
maja1488
O lidl....bom Maši kupila puzzle za Miklavža. So ful poceni. A gremo potem v četrtek v Postojno? Blue bo pred vrati stala od sedmih, pol pa še me pricapljamo. Kaj pravte?

(odgovor članu zoja10)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
6.11.2009 12:11:02   
maja1488

IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

ej, nakupovalke... pomoč!!!!

sem totalno zmešana...

CHF je 1,52 Eur... koliko Eurov je 205 CHF????

ali sem prav zračunala 135€? nekaj mi ne štima...

hvala vam.

neki ti je zihr prepoceni user posted image no kaj?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?