|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
6.11.2009 21:20:30   
majana79
flaska, tale bi biu pa za vse dovolj user posted image  user posted image

Tanja
, nočem več nutelle, neki druzga bi, pa ne vem kaj...

Joj sem smotana! Grem gledat hladilnik (od znotrej) user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
6.11.2009 21:21:03   
Anonimen
ve se kar pridno najejte!

majana, prav nič luštna ta nezgoda z avtom! samo da ste v redu!!!

FLASK_A optimism!

zdaj sem se pa spomnila na Urbana, ki se je režal na ves glas vsakič, ko je olje "počilo" pod jajcem, ki sem ga pekla v ponvi... moramo se veseliti takšnih drobnih trenutkov!

zdaj pa moram k partnerskim obveznostim... lahko noč!user posted image

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 4677
6.11.2009 21:22:10   
BBAJA

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ZMAGALA!!!!user posted image

Častim pivo!

user posted image

Si ga bom zdele en kozarček kr privoščila,k tko mamljivo zgleda.Cheers!!!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
6.11.2009 21:23:35   
pokica_
Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! user posted image  Lep petkov večer!

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu BBAJA)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
6.11.2009 21:25:40   
majana79
BBAJA, take rabimo user posted image  user posted image

poki, uživejta user posted image

Očitno je pri enih petek res dan za zadetek user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
6.11.2009 21:26:51   
Tanja_
Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
6.11.2009 21:27:59   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek.

Tanja, vreme je danes čist za en drek... Bo jutri boljše.

Sej maš nas za najboljšo družbo user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
6.11.2009 21:30:06   
FLASK_A

user posted image To ti je večerja!user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
6.11.2009 21:31:06   
pokica_

Maaaaaaaaaa, pa takšen dec, ko pokvari cel vikend. Sovražim figte v petek,..ko pol še ostane priokus do konc vikenda.
Je boljš med tednom, če je že treba, ane. user posted image

Tanja, naš čvekice imaš, tko kot majana pravi...smo večinoma dobre volje. user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
6.11.2009 21:31:21   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! user posted image  Lep petkov večer!

user posted image user posted image user posted image Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljeneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4685
6.11.2009 21:34:35   
pokica_

user posted image user posted image user posted image Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljeneuser posted image user posted image user posted image

Je še prezgodaj za...user posted image , kk se že reče...?

Sj je tle zravn mene, tv gledama. Nek film na Popu. Pa bi rada gledala grozljivko; Megla ...sam je kr pozno, mal pred 23.uro.
Sj je blo že ta tedn kr dost akcije, ne morm vsak dan. user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
6.11.2009 21:36:21   
FLASK_A
Poki, a tole si mislilauser posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
6.11.2009 21:37:26   
petrazg
Ojla babike žabike...
Vidim, da je danes vreme prineslo slabo voljo... Dneva je že skoraj konec in jutri bo nov dan, ko se boste spet vse imele lepo...
Partnerstvo je zakomplicirana zadeva, enkrat so lepši trenutki, drugič slabši... Skupaj v dobrem in slabem ali kako že... Jaz se z mojim skoraj ne morem skregat, ker ni nič doma zadnji teden... user posted image ... pa kaj čem, služba je služba, bo pa upam med vikendom to popravil...

AKP... VSE NAJBOLJŠE...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4688
6.11.2009 21:38:29   
majana79

Ja! user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
6.11.2009 21:38:54   
majana79

Poki, a tole si mislilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
6.11.2009 21:39:15   
pokica_
Ahh FLASKA..maš kr prav..dolžnost kliče! user posted image user posted image user posted image  Lep petkov večer, čimlepše zaspite,...pa  lepe misli naj rojijo po bučki pred spanjem!

Nočko!!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
6.11.2009 21:44:33   
lake
Mi mamo pa prvi prehlad user posted image . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat.
Pa nečakinja je v bolnici, ker ma prehlad, čuden dan. user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4692
6.11.2009 21:47:57   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Mi mamo pa prvi prehlad user posted image . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat.

Ojoj, upam da bo čim prej boljše. user posted image user posted image user posted image

Tvoj naj pa spi v kleti, itak je skoz dol. user posted image A nimaš nobenega turbo maximusa? (sori, danes sem žleht) user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
6.11.2009 21:53:34   
petrazg

[/quote

user posted image user posted image user posted image za Tajo

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
6.11.2009 21:53:46   
lake
Ne nimam user posted image .Sej dons je kr priden, sm bla prej na enem rojstnem dnevu (sicer samo eno uro), pa jo je kr poštimu. 

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
6.11.2009 21:55:41   
petrazg
Bo pa na sedežni spal... user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4696
6.11.2009 21:57:56   
Tanja_
Božica Taja.Upam, da bo hitro minilo. A nečakinja je pa kr v bolnici?Kaj pa je?

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 4697
6.11.2009 22:06:53   
maja1488
Flaška prjatlca...user posted image user posted image user posted image wi lov ju

A si predstavljate, da bi ble res vse sosede. Po mojm bi ble totalne alkoholičarke.

Pravijo, da ponoči predelujejo, kar se jim je čez dan zgodilo in lahko jokajo. Hana je bila zadnjič, ko smo šli na Šmarno potem ponoči ful nemirna in jokava. In sem se pol prou na to spomnila, da je bla v kenguruju in je ful enih novih stvari vidla in je čist možno, da je predelovala v spanju.
Tko da je res možno, da je Jure sam sanjal. A je zdej okej?Spi?

Jst bi bla tud vaša soseda, a loh?

Maš prav Tanja, sem tudi jst brala o tem, da podoživljajo celoten dan. Z jokom se ubranijo stresa.

nočko Dudi!!! Kaj je zdaj to...zadne cajte ti hodiš nekam zgodaj spat?user posted image ??

je dudek v igri zihr

Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! user posted image Lep petkov večer!

ja ta zapostavljene...moj se je tko razveselil, ko je vidu, da je policijska akademija, ki jo je gledal sam ene osemkrat....katastrofa. Kr teku je k tvju ko je začelo.

Mi mamo pa prvi prehlad user posted image . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat.

user posted image user posted image
hitro se pozdravte!

Grem še mal na kmetijo, pol pa spat. Moj gleda tv in igra, tko da mi bo namesto uspavanke.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
6.11.2009 22:08:16   
Anonimen
čer,

ježešmarija.....sej ne vem, kje naj začnem

(odgovor članu maja1488)
  Neposredna povezava do sporočila: 4699
6.11.2009 22:08:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30

Čvekiuser posted image user posted image Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlouser posted image

zato se mi pa zdi >BZ tle gor kej pisat, k imate vse več kot midva k imava skupaj 1200€ plače oba zakrediterana do vratu user posted image user posted image user posted image user posted image pa tuki so še položnice in hrana, na koncu mi ostane če imam srečo 20€user posted image user posted image user posted image user posted image moj možek je pa naistem s tem da mora tankat avto pa drva so bla tukiuser posted image k jih morva še plačat en del pa ne vem skomuser posted image pa tojk bi rada sinku kupila kaj za miklavža pa letos ne bo nič k ne moremuser posted image sam obula ga bom za zimo in to bo vse kar bom lahko naredila, pa spet ne bom mogla ničuser posted image

ne vem, zakaj moraste za miklavža in za ostale dobre može toliko nakupovat ? mi ne kupujemo nič. razen mandarin, čokolado, kakšno suho sadje in to je to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Očarljiva imena za deklice s francoskim pr...
To je izbor 28 najlepših imen v Franciji - nekatera ste zagotovo že slišali, druga so precej posebna, ampak zvenijo pa z...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?