Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:20:30
|
|
|
|
majana79
|
flaska, tale bi biu pa za vse dovolj Tanja, nočem več nutelle, neki druzga bi, pa ne vem kaj... Joj sem smotana! Grem gledat hladilnik (od znotrej)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:21:03
|
|
|
|
Anonimen
|
ve se kar pridno najejte! majana, prav nič luštna ta nezgoda z avtom! samo da ste v redu!!! FLASK_A optimism! zdaj sem se pa spomnila na Urbana, ki se je režal na ves glas vsakič, ko je olje "počilo" pod jajcem, ki sem ga pekla v ponvi... moramo se veseliti takšnih drobnih trenutkov! zdaj pa moram k partnerskim obveznostim... lahko noč!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:22:10
|
|
|
|
BBAJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A ZMAGALA!!!! Častim pivo! Si ga bom zdele en kozarček kr privoščila,k tko mamljivo zgleda.Cheers!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:23:35
|
|
|
|
pokica_
|
Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! Lep petkov večer!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:25:40
|
|
|
|
majana79
|
BBAJA, take rabimo poki, uživejta Očitno je pri enih petek res dan za zadetek
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:26:51
|
|
|
|
Tanja_
|
Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:27:59
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek. Tanja, vreme je danes čist za en drek... Bo jutri boljše. Sej maš nas za najboljšo družbo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:30:06
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek. To ti je večerja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:31:06
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Men je pa mulo skuhal, pa začinil jo je z rilcem...Ah, ja, lep petkov večer...Mogoče naslednji petek. Maaaaaaaaaa, pa takšen dec, ko pokvari cel vikend. Sovražim figte v petek,..ko pol še ostane priokus do konc vikenda. Je boljš med tednom, če je že treba, ane. Tanja, naš čvekice imaš, tko kot majana pravi...smo večinoma dobre volje.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:31:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! Lep petkov večer! Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljene
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:34:35
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! Lep petkov večer! Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljene Je še prezgodaj za... , kk se že reče...? Sj je tle zravn mene, tv gledama. Nek film na Popu. Pa bi rada gledala grozljivko; Megla ...sam je kr pozno, mal pred 23.uro. Sj je blo že ta tedn kr dost akcije, ne morm vsak dan.
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:36:21
|
|
|
|
FLASK_A
|
Poki, a tole si mislila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:37:26
|
|
|
|
petrazg
|
Ojla babike žabike... Vidim, da je danes vreme prineslo slabo voljo... Dneva je že skoraj konec in jutri bo nov dan, ko se boste spet vse imele lepo... Partnerstvo je zakomplicirana zadeva, enkrat so lepši trenutki, drugič slabši... Skupaj v dobrem in slabem ali kako že... Jaz se z mojim skoraj ne morem skregat, ker ni nič doma zadnji teden... ... pa kaj čem, služba je služba, bo pa upam med vikendom to popravil... AKP... VSE NAJBOLJŠE...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:38:29
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! Lep petkov večer! Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljene Ja!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:38:54
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Poki, a tole si mislila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:39:15
|
|
|
|
pokica_
|
Ahh FLASKA..maš kr prav..dolžnost kliče! Lep petkov večer, čimlepše zaspite,...pa lepe misli naj rojijo po bučki pred spanjem! Nočko!!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:44:33
|
|
|
|
lake
|
Mi mamo pa prvi prehlad . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat. Pa nečakinja je v bolnici, ker ma prehlad, čuden dan.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:47:57
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi mamo pa prvi prehlad . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat. Pa nečakinja je v bolnici, ker ma prehlad, čuden dan. Ojoj, upam da bo čim prej boljše. Tvoj naj pa spi v kleti, itak je skoz dol. A nimaš nobenega turbo maximusa? (sori, danes sem žleht)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:53:34
|
|
|
|
petrazg
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi mamo pa prvi prehlad . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat. Pa nečakinja je v bolnici, ker ma prehlad, čuden dan. [/quote za Tajo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:53:46
|
|
|
|
lake
|
Ne nimam .Sej dons je kr priden, sm bla prej na enem rojstnem dnevu (sicer samo eno uro), pa jo je kr poštimu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:55:41
|
|
|
|
petrazg
|
Bo pa na sedežni spal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 21:57:56
|
|
|
|
Tanja_
|
Božica Taja.Upam, da bo hitro minilo. A nečakinja je pa kr v bolnici?Kaj pa je?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:06:53
|
|
|
|
maja1488
|
Flaška prjatlca... wi lov ju A si predstavljate, da bi ble res vse sosede. Po mojm bi ble totalne alkoholičarke. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Pravijo, da ponoči predelujejo, kar se jim je čez dan zgodilo in lahko jokajo. Hana je bila zadnjič, ko smo šli na Šmarno potem ponoči ful nemirna in jokava. In sem se pol prou na to spomnila, da je bla v kenguruju in je ful enih novih stvari vidla in je čist možno, da je predelovala v spanju. Tko da je res možno, da je Jure sam sanjal. A je zdej okej?Spi? Jst bi bla tud vaša soseda, a loh? Maš prav Tanja, sem tudi jst brala o tem, da podoživljajo celoten dan. Z jokom se ubranijo stresa. IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ nočko Dudi!!! Kaj je zdaj to...zadne cajte ti hodiš nekam zgodaj spat? ?? je dudek v igri zihr IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ Men je pa lubi nalil kozarec šampanjca...sem ga vprašala če kaj slučajno praznujema?! Lep petkov večer! Bravo tvoj lubi! Zdej pa kidni dol z neta, tukaj smo ta zapostavljene ja ta zapostavljene...moj se je tko razveselil, ko je vidu, da je policijska akademija, ki jo je gledal sam ene osemkrat....katastrofa. Kr teku je k tvju ko je začelo. IZVIRNO SPOROČILO: lake Mi mamo pa prvi prehlad . Revčki iz nosa teče, bo pomoje dolga noč. Sicer se je zdej razkomotla na najini pojstli, tko da ne vem kam bo šel moj spat. Pa nečakinja je v bolnici, ker ma prehlad, čuden dan. hitro se pozdravte! Grem še mal na kmetijo, pol pa spat. Moj gleda tv in igra, tko da mi bo namesto uspavanke.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:08:16
|
|
|
|
Anonimen
|
čer, ježešmarija.....sej ne vem, kje naj začnem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 6.11.2009 22:08:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Čveki Tuki ti pa ne znam pomagat... Moj zasluži za oba, tako da lahko tudi tako kaj kupim... Če ne, pa ne vem kako bi šlo zato se mi pa zdi >BZ tle gor kej pisat, k imate vse več kot midva k imava skupaj 1200€ plače oba zakrediterana do vratu pa tuki so še položnice in hrana, na koncu mi ostane če imam srečo 20€ moj možek je pa naistem s tem da mora tankat avto pa drva so bla tuki k jih morva še plačat en del pa ne vem skom pa tojk bi rada sinku kupila kaj za miklavža pa letos ne bo nič k ne morem sam obula ga bom za zimo in to bo vse kar bom lahko naredila, pa spet ne bom mogla nič ne vem, zakaj moraste za miklavža in za ostale dobre može toliko nakupovat ? mi ne kupujemo nič. razen mandarin, čokolado, kakšno suho sadje in to je to.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?