Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:08:47
|
|
|
|
Anonimen
|
k.tja - ko je Tristan kašljal, sem mu pripravila čebuljni sirup. Zanič ko strela, ampak se je stanje po enem dnevu izboljšalo za 150%. Pomaga tudi trpočev sirup, pa seveda smrekovi vršički. Te mu dodam kar v čaj.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:09:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja a je katera, ki se je pritožila, že dobila dohodnino? čakam dinarčke... cca 14 dni nazaj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:09:52
|
|
|
|
Tanja_
|
No, patronažna je odšla. V bistvu ne vem nič novega o uvajanju GH. Je pa zvonec tamalo zbudil, tko da je zdej spet šla eno kitico odspat. Pol pa upam, da bo kej sončka, da se gremo malo zluftat.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:20:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* k.tja - ko je Tristan kašljal, sem mu pripravila čebuljni sirup. Zanič ko strela, ampak se je stanje po enem dnevu izboljšalo za 150%. Pomaga tudi trpočev sirup, pa seveda smrekovi vršički. Te mu dodam kar v čaj. O, prosim za recept in kdaj mu lahko to dam? Ko malo kašlja čez dan ali ko že res močno kašlja?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:22:18
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ No, patronažna je odšla. V bistvu ne vem nič novega o uvajanju GH. Je pa zvonec tamalo zbudil, tko da je zdej spet šla eno kitico odspat. Pol pa upam, da bo kej sončka, da se gremo malo zluftat. Sem pa mislila, da nas boš lahko kej razsvetlila v zvezi z uvajanjem... Ma sej, prav po občutku moramo delat...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:26:10
|
|
|
|
christiana21
|
Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka.
Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:29:09
|
|
|
|
Leela
|
christiana . Mislim nate. Zdaj se naj pa res že neha. . . . . . .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:30:18
|
|
|
|
Leela
|
za prevoz se pa pozanimaj, če lahko z rešilcem peljejo. Mislim, da je to možno, če nimaš lastnega prevoza.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:33:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: *Lina* k.tja - ko je Tristan kašljal, sem mu pripravila čebuljni sirup. Zanič ko strela, ampak se je stanje po enem dnevu izboljšalo za 150%. Pomaga tudi trpočev sirup, pa seveda smrekovi vršički. Te mu dodam kar v čaj. O, prosim za recept in kdaj mu lahko to dam? Ko malo kašlja čez dan ali ko že res močno kašlja? Doma narejen sirup iz čebule je cenjeno domače zdravilo pri okužbah dihalnih poti. V mešalniku zrežite 500 g surove čebule in čebulno kašo na hitro prekuhajte skupaj s pol litra vode, 100 g medu in 350 g surovega sladkorja (največ 2 minuti). Napolnite v temno steklenico. Sirup drži v hladilniku ca. 8 dni. Zaužijte 4 - 5 jedilnih žlic dnevno. Naš že kar ve, da je zanič - ampak sem ga navadila. Kakšno žličko na dan mu dajem tudi preventivno, saj škodit ne more. Pomaga pa pri vsakem kašlju. Še posebno pri takem, kjer se sluz ne izloča, ker čebula pomaga mehčati sluz v pljučih, da se lažje izkašljuje. Pomaga tudi pri bronhitisu in pljučnici. Jaz ga dajem od 1 leta naprej. Mlajšim pa je bolj priporočljivo čebulo nasekljati, jo popražiti in čimbolj toplo dati na prsni koš. Učinek je podoben kot pri sirupu.
< Sporočilo je popravil *Lina* -- 19.10.2009 12:35:59 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:34:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka. imate pa res smolo - daj spodi jo stran za božjo voljo !!! Še dobro, da se vam ni kaj pripetilo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:40:02
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka. kar kurjo polt sem dobila
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:55:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21 Nismo kupili nič GH, meli smo karambol na sredi MB na mostu . Že tak nimamo keša, zdj pa še to, avto je totalka, krivi smo mi, smo do nadaljnjega brez avta, danes teden pa moremo v LJ k gatroenteorolku na Pediatrično k. Piz pa ta lajf, kdaj bo hudič nehal srat na kup, same probleme imamo. B. je službo zgubil, dolgujejo mu plače od maja plus regres, mogli bodo v tožbo, ampak keša vseeno verjetn ne bojo vidl delavci, mala je že od rojstva boga, avto je kr naprej crkoval...no zdaj je pa itak totalka. joj sej ti pa res nimaš sreče da bo čimprej minil ta prek.... obdobje in da bo že enkrat posijalo sonce
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 12:58:17
|
|
|
|
Dudica1
|
christiana miljon da se problemi rešijo! Evo jaz sem odspala eno kitico z mojim,maj pa še kar spi od 9.30 zdaj grem pa še kuhat kosilo. Pol bomo šli pa ven bom jaz avto posesala ker sem danes jaz taxi za na aerobiko tko da ne bojo punce že prej dol padle preden bodo sploh kaj telovadile!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 13:29:20
|
|
|
|
maja1488
|
Leela, ja hudiča no. Jst bom upam da padla v kak razred nižje, ker sem bla na bolniški celo nosečnost in je bil tudi prihodek nižji. No, vsaj upam, da bo tko. K.tja, Maši sirup aprosan ful pomaga. Dobiš tudi v DMju. Ko začne kašljat, ji ga dam in je do jutra boljše. Boljši od vseh tistih 'zdravil' ki jih v lekarni kupim. Je pa naraven. IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Jaz pa mojga dedca sumim, da potiho hodi na izobraževalne tečaje... In sicer: Kako svojo žensko razpi*** v najkrajšem možnem času Moram reč, da mu gre res odlično. Če je ali pa če ga ni doma Mogoče hodita z mojim skupaj. Moj je pa včeri cel dan neki poplesoval po bajti. Ne vem kaj je blo O christiana, vam res želim, da svoje mladiče drugam odnese. Neki časa je bil pri Olivi če se ne motim, zdej je pri tebi..... No jaz sem tudi kaznovana, ker sem jedla v soboto in nedeljo torto in neko pecivo, zdej pa Zarja že 2 noči ne spi. Sem ji glihkar dala dozo mylicona in je končno zaspala. Prav smili se mi. Počasi bom prenehala z dojenjem, ker je en drek za obedve. Nočem pa kr naenkrat, ker je dokaj navezana na prsi. Nekje do šestega meseca bo na flaški. Si kuham kosilo sam zase, za mojga bom pa kasneje. Aja Dudi, WB! Kdaj se v PO dobimo?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 13:40:32
|
|
|
|
Dudica1
|
MAJA ta teden enkrat se dejmo ker mam jaz še nekaj za LEELO da se znebim .Je pa meni vseeno kdaj samo dopoldne. Lahko že jutri če mate ostale čas,da ne bomo spet samo3... KATMAT,LEELA,ZOJA10,BLUE...??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 13:48:08
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 MAJA ta teden enkrat se dejmo ker mam jaz še nekaj za LEELO da se znebim .Je pa meni vseeno kdaj samo dopoldne. Lahko že jutri če mate ostale čas,da ne bomo spet samo3... KATMAT,LEELA,ZOJA10,BLUE...?? Obvezno! Flaška? Olive?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 13:56:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jojo koj sm jz lahko srečna k je moja pupika pridna, sam zdele je bla dva dni čist zaprta, dones pa samo kaka
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 13:58:28
|
|
|
|
maja1488
|
Čveka, prideš v Postojno ta teden?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:00:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka, prideš v Postojno ta teden? sorry si me nasmejala, s kom ali čim, k pa nimam avta, ga ima moj k gre v službo,
< Sporočilo je popravil Cveka30 -- 19.10.2009 14:01:01 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:10:01
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka, prideš v Postojno ta teden? sorry si me nasmejala, s kom ali čim, k pa nimam avta, ga ima moj k gre v službo, A si ne more druzga prevoza zrihtat To je pa ja nujno!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:11:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Cveka30 IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Čveka, prideš v Postojno ta teden? sorry si me nasmejala, s kom ali čim, k pa nimam avta, ga ima moj k gre v službo, A si ne more druzga prevoza zrihtat To je pa ja nujno! ja kako k pa je vodja oddelka in mora bit 15min prej v službi k ostali, da si izmenjajo kaj bo kdo delal oz. kakšno menjavo mora narest, pol mora pa še 30 žensk razporedit po strojih
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:14:33
|
|
|
|
maja1488
|
Pol ga pa pelji, pa ga boš šla iskat!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:17:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Pol ga pa pelji, pa ga boš šla iskat! maja sm ti poslala ZS! a si ga dobila??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:32:03
|
|
|
|
maja1488
|
Čveka, dobila. Sem pa včeri razmišljala, da bo kmalu miklavž Maša se letos že zaveda, da tale mož nosi darila in ne bo šlo več s kuverto in everčki ampak bo treba neki kupit. Od mene ni problem, bolj mislim na babice in dedke, tete... pač vse ki jim naročiš, kaj naj otroku kupijo, da bo všečno. Maša ima že tolko igrač, da skor ne zna več cenit, za oblečt ji je prav še vse od lani in ima vsega preveč (ja, se nisem mogla nextu upret ), čevlje smo lihkar kupili... KAj naj kupim otroku, ki ima vsega čez glavo, ničesar ne rabi (seveda, ko gleda katalog od pikapolonice, bi imela malo morje reči, da bi ležale sredi sobe). Zarja ne bo dobila nič, ker vse ima in ne ve kaj je Miklavž hvala bogu . Vse kar mi kapne so lego kocke, pa mogoče kake puzle.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 5. del 19.10.2009 14:44:38
|
|
|
|
Dudica1
|
maja a ti bi bla za jutri?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?