|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
19.10.2009 8:50:05   
majana79
leela user posted image

A res daš za vrtec podatke za 2 leti nazaj kar se plače tiče? Kaj pa če imaš takrat ko gre otrok v vrtec 30% nižjo glede na 2 leti nazaj?

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 326
19.10.2009 8:51:57   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Danes smo imeli spet pestro ponoči. Sem jo ob treh nafutrala in pol bi ona kar debatirala. Je šele ob polpetih nazaj zaspala, pa malo pred sedmo spet začela čebljat. Ampak ji je dragi samo lučko prižgal in se je z igračami pogovarjala, tok da sem do mal čez sedem odspala.
Danes ali jutri naj bi prišla patronažna zaradi GH.
Upam, da pride čimbolj zgodej, da gremo lahko še na kak sprehod, ker bo konec tedna itak spet dež, v sredo in četrtek pa ne bova mogli it.
Smo jo pa včeraj dal v športni del vozička, ker se je v soboto v trgovinah kregala v košari, ko sem jo pa v roke vzela, je blo pa okej.
ej pomoje da majo budilke v ritkah...nasa je tu ob treh bla pokonc
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Ste imeli pestre noči, vidim. Spočijte si, ko bojo mali drnjohaliuser posted image

Jaz sem se pa s takih herpesom zbudilauser posted image Ponavadi že prej čutim kako pikico, zdaj pa nič. Samo še ena ustnica mi je zrasla. Mater no!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja noc carovnic se bliza...kaj bi raje da ti zraste na nosu???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se dobr da ga jaz še v zivljenju nisem dobila

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 327
19.10.2009 9:03:50   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

se dobr da ga jaz še v zivljenju nisem dobila

Potem nimaš virusa v sebi. user posted image Srečnica!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 328
19.10.2009 9:04:56   
Dudica1
da ga ne bo mela že jutri user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 329
19.10.2009 9:09:04   
Leela
Nisem še odločbe dobila, sem si včeraj zračunala. Res je da daš za dve leti nazaj. Za 2010 daš prihodke od 2008. Tisto leto, ko si dobil tazadnjo odločbo za dohodnino.
Če imaš pa dosti nižjo plačo pa ne vem user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 330
19.10.2009 9:09:48   
KatMat
moj tud nima tega v sebi...

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 331
19.10.2009 9:24:01   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

Nisem še odločbe dobila, sem si včeraj zračunala. Res je da daš za dve leti nazaj. Za 2010 daš prihodke od 2008. Tisto leto, ko si dobil tazadnjo odločbo za dohodnino.
Če imaš pa dosti nižjo plačo pa ne vem user posted image

Mislm, men je to obup. Po novem, mislim da od lani, so dolžni delodajalci mesečno, elektronsko sporočat podatke o plačah. Ne vem zakaj je treba čakat dohodninske odločbe da vidjo kolk si sposoben plačat vrtec... Pa za 2 leti nazaj... Vmes ti lahko zamenjaš že 8 služb in maš trikrat manjšo plačo (teoretično...)

Sploh pa bi vrtec moral bit plačan iz davkov. Smo najbolj obdavčeni skor na svetu pa še kr miljon stvari plačujemo. user posted image

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 332
19.10.2009 9:30:36   
christiana21
Kako in v katerem delu dneva ste ve začele uvajat gosto hrano?
Ker Gloria včasih zavrača mleko, bi se bilo mogoče dobro malo potrudit in iti na GH, ne vem pa kaj naj kupim in kateri okus?
Sicer je res, da še zdaleč ne sedi sama, glavico že drži, z jezičkom poriva GH ven, ampak otrok more nekaj jest...

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 333
19.10.2009 9:40:57   
Anonimen
dobro jutro!

smo kar ok spali... ko je Urban ležal zraven mene.
Oskar danes ostal doma... kašlja ko user posted image ! in takrat izkašlja vse, kar ima v želodcuuser posted image
še dobro, da se je navadil izkašljati v kopalnici, drugače bi bilo še več čiščenja!!!

vas preberem, ko bom lahko spet malo "zadihala"user posted image
upam, da ste v redu!

(odgovor članu christiana21)
  Neposredna povezava do sporočila: 334
19.10.2009 9:43:25   
KatMat
jaz ji naredim ful redko zdrobovo kasico...ker ce je pregosta jo tud vn mece

Neposredna povezava do sporočila: 335
19.10.2009 9:45:32   
Dudica1
christiana midva sva začela z riževo kašico in sicer zjutraj da ne bi bilo zvečer kakšnih problemov

ktja upam da se bo kmalu "izkašljal" user posted image

Evo Maj spi,ati pa pride zdaj domov in grem mal z njim spat,očitno je prišel dopust za mano user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 336
19.10.2009 9:50:39   
christiana21

Devate kašico (redko) po žlički?
Kaj pa Fruteki?

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 337
19.10.2009 9:54:00   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Kaj pa Fruteki?

jaz mu delam riževo tko srednje gosto ravno pravšnjo in po žlički..

Tud frutke sva že probala in so mu glih tako všeč!

Neposredna povezava do sporočila: 338
19.10.2009 9:56:50   
FLASK_A
Naša ima ful rada spasirano jabko, pa banano. Brokoli in cvetača sta bljak. Sadni frutki so ji tudi dobri.

Dam ji dopoldan, da slučajno ne bi imela zvečer kakšnih težav. Kašica pa jo je ful napenjala, tako da ji je ne dam več.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 339
19.10.2009 9:58:56   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Kaj pa Fruteki?
jaja po zlicki....daj ji skoraj polno kavno salcko kasice potem pa se za okus malo frutka...kaksno cetrtino tamale šalcke

Neposredna povezava do sporočila: 340
19.10.2009 9:59:04   
FLASK_A
Jaz pa mojga dedca sumim, da potiho hodi na izobraževalne tečaje... In sicer: Kako svojo žensko razpi*** v najkrajšem možnem časuuser posted image

Moram reč, da mu gre res odlično. Če je ali pa če ga ni domauser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 341
19.10.2009 10:00:06   
Dudica1
flaska kaj te spet daje user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 342
19.10.2009 10:03:21   
tubby
k.tja bogica in bogi Oskar, vem kok je grozn ta kašelj. dej mu kake tople kamilce na prsa. nam to pomaga Sej veš pražene na olju, poznaš?

Christiana jaz sm začela kar s kuhanim jabolčkom, zdaj sm dodala banano. Počasi pa še to samo dopoldne,sej če so do zdaj pili samo mleko je to že ful popestritev jedilnika user posted image
sm pa kupila riževo kašico, bom pošasi dodala zravn user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 343
19.10.2009 10:03:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem skos nataknjena, aneuser posted image Sej pravim da mu gre superuser posted image

Mi je rekel naj uredim vse formalnosti z avtom (prepis in ostalo), pa mi je odpeljal prometnouser posted image Jaz sem pa že uredila varstvo za Majo, pa spremstvo nekoga ki se spozna na te avtomoto stvari. Pol pa prometne niuser posted image On pa ima frajer izkoljen telefon?? Mi je blo nerodno pol vse skup skenslat...
Eh, brez veze.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
19.10.2009 10:04:12   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

dobro jutro!

smo kar ok spali... ko je Urban ležal zraven mene.
Oskar danes ostal doma... kašlja ko user posted image ! in takrat izkašlja vse, kar ima v želodcuuser posted image
še dobro, da se je navadil izkašljati v kopalnici, drugače bi bilo še več čiščenja!!!

vas preberem, ko bom lahko spet malo "zadihala"user posted image
upam, da ste v redu!

user posted image ojej... Upam da bo kmalu boljeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 345
19.10.2009 10:05:05   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

sem skos nataknjena, aneuser posted image Sej pravim da mu gre superuser posted image

Mi je rekel naj uredim vse formalnosti z avtom (prepis in ostalo), pa mi je odpeljal prometnouser posted image Jaz sem pa že uredila varstvo za Majo, pa spremstvo nekoga ki se spozna na te avtomoto stvari. Pol pa prometne niuser posted image On pa ima frajer izkoljen telefon?? Mi je blo nerodno pol vse skup skenslat...
Eh, brez veze.

Ja šit no!!!
Kaj pa če greš še prej do njega po prometno?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 346
19.10.2009 10:06:26   
FLASK_A
Dela v Višnji gori, samo za pot ponucam 45minuser posted image Pa če bi se mi vsaj javil, pa je izklopljen. Mater, direktorjiuser posted image Upam da se ne **** s kako tajnicouser posted image user posted image user posted image

Hec, hec, sej vem da je priden in delauser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 347
19.10.2009 10:08:04   
Anonimen
da vas malo pozdravim...mah...kar ne folgam vas..to je...pa nima kaj pametnega za poročat. Nič...mejte se...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
19.10.2009 10:10:29   
majuška10
jutrooo!!!
madonca tko hitro smo zmazali cvetačo, da se sprašujem, če sem mu jo sploh res dalauser posted image user posted image user posted image  (še sreča da je dokaz umazan krožnikuser posted image user posted image user posted image )
ja kr pridno papcamo tle pri nas.
zdej bi šla ful rada ven, ker tak lep sonček sije, pa moram čakat ene, da mi pridejo radiatorje prezračit, oz. pogledat kaj je narobe, ker ne grejejo tko kot bi morali, pa jih še zdej ni!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 349
19.10.2009 10:11:01   
tubby
Flaska v Višnji Gori? sej tam a ni kje za delat? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?