|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
19.10.2009 10:11:36   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Flaska v Višnji Gori? sej tam a ni kje za delat? user posted image

igzekliuser posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 351
19.10.2009 10:12:28   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

jutrooo!!!
madonca tko hitro smo zmazali cvetačo, da se sprašujem, če sem mu jo sploh res dalauser posted image user posted image user posted image  (še sreča da je dokaz umazan krožnikuser posted image user posted image user posted image )
ja kr pridno papcamo tle pri nas.
zdej bi šla ful rada ven, ker tak lep sonček sije, pa moram čakat ene, da mi pridejo radiatorje prezračit, oz. pogledat kaj je narobe, ker ne grejejo tko kot bi morali, pa jih še zdej ni!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kolk fajn, da ima rad zelenjavco!

A, pridejo pomagači?user posted image

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 352
19.10.2009 10:13:12   
majuška10
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Jutro!
Danes smo imeli spet pestro ponoči. Sem jo ob treh nafutrala in pol bi ona kar debatirala. Je šele ob polpetih nazaj zaspala, pa malo pred sedmo spet začela čebljat. Ampak ji je dragi samo lučko prižgal in se je z igračami pogovarjala, tok da sem do mal čez sedem odspala.
Danes ali jutri naj bi prišla patronažna zaradi GH.
Upam, da pride čimbolj zgodej, da gremo lahko še na kak sprehod, ker bo konec tedna itak spet dež, v sredo in četrtek pa ne bova mogli it.
Smo jo pa včeraj dal v športni del vozička, ker se je v soboto v trgovinah kregala v košari, ko sem jo pa v roke vzela, je blo pa okej.
ej pomoje da majo budilke v ritkah...nasa je tu ob treh bla pokonc
user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Jutro!

Ste imeli pestre noči, vidim. Spočijte si, ko bojo mali drnjohaliuser posted image

Jaz sem se pa s takih herpesom zbudilauser posted image Ponavadi že prej čutim kako pikico, zdaj pa nič. Samo še ena ustnica mi je zrasla. Mater no!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja noc carovnic se bliza...kaj bi raje da ti zraste na nosu???user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se dobr da ga jaz še v zivljenju nisem dobila

ja pr nas so še vedno pestre noči, se zbujamo na 2 ure, sem razmišljala, kaj pa če so to prehodi rasti, pa da je to zaradi tega?user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 353
19.10.2009 10:13:38   
Dudica1
majch kaj je zdaj to... se mi zdi da si neki slabe volje al kaj...nič dosti ne napišeš pa redko se javiš??

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 354
19.10.2009 10:14:54   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

majch kaj je zdaj to... se mi zdi da si neki slabe volje al kaj...nič dosti ne napišeš pa redko se javiš??

jaz imam tudi tak občutekuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 355
19.10.2009 10:17:33   
Anonimen
pa neeee nooo...lena sem pa nič se ne dogaja na tem koncu. That's it...

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 356
19.10.2009 10:18:44   
majuška10

IZVIRNO SPOROČILO: majuška10

jutrooo!!!
madonca tko hitro smo zmazali cvetačo, da se sprašujem, če sem mu jo sploh res dalauser posted image user posted image user posted image  (še sreča da je dokaz umazan krožnikuser posted image user posted image user posted image )
ja kr pridno papcamo tle pri nas.
zdej bi šla ful rada ven, ker tak lep sonček sije, pa moram čakat ene, da mi pridejo radiatorje prezračit, oz. pogledat kaj je narobe, ker ne grejejo tko kot bi morali, pa jih še zdej ni!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image kolk fajn, da ima rad zelenjavco!

A, pridejo pomagači?user posted image

zaenkrat  se hvalabogu še nič ne zmrduje nad zelenjavo, še rdečo peso je zmazal, upam, da bo tako pridno jedel tudi ko bo velik, da ne bo po mamici, ki ni marala zelenjaveuser posted image user posted image user posted image
edino pri banani sem ugotovila, da ga napenja, tko da bom za ene 2 tedna prenehala z njo.
Drugače pa jemo po 2 obroka na dan (dopoldne sadje in zelenjava) popoldne pa kot predzadnji obrok mležno žitna kašica.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 357
19.10.2009 10:38:06   
tubby
Flaska ne razumem?

(odgovor članu majuška10)
Neposredna povezava do sporočila: 358
19.10.2009 10:58:03   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: tubby

Flaska ne razumem?

exactly [igzae´ktli] : točno, natanko; čisto prav imaš

user posted image

(odgovor članu tubby)
Neposredna povezava do sporočila: 359
19.10.2009 11:08:21   
majana79
Kje pa so čveke danes? A so vse potegnile dopoldanski spanec s tamalimi...

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 360
19.10.2009 11:19:28   
KatMat

Jaz pa mojga dedca sumim, da potiho hodi na izobraževalne tečaje... In sicer: Kako svojo žensko razpi*** v najkrajšem možnem časuuser posted image

Moram reč, da mu gre res odlično. Če je ali pa če ga ni domauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja nasa blue je izgubila stik z svetom....je brez rac. ga dobi sele v cetrtek

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 361
19.10.2009 11:21:02   
FLASK_A

Jaz pa mojga dedca sumim, da potiho hodi na izobraževalne tečaje... In sicer: Kako svojo žensko razpi*** v najkrajšem možnem časuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blue? Kaj pa je z njo? A si ga je zazidalauser posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 362
19.10.2009 11:25:23   
KatMat

Blue? Kaj pa je z njo? A si ga je zazidalauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hehehe...pomoje da ji je crknu

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 363
19.10.2009 11:25:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

petra, čestitke za NP (nove pridobitve) user posted image Jaz pa nikakor ne najdem parfuma zase... Na drugih mi jih sto ful diši, potem dam pa sama gor, pa mi nikakor ne potegne... Mogoče nisem dovolj vztrajna user posted image

meni najboljši parfum:
http://us.burberry.com/product/index.jsp?productId=3581674&cp=2119865.2067824&parentPage=family

(odgovor članu majana79)
  Neposredna povezava do sporočila: 364
19.10.2009 11:26:28   
meduzica
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Ni mi jasno, ali mala manipulira z nama glede hranjenja, ali je kaj narobe. En dan sploh noče jest, zganja cel kraval, drugič pa poje tudi 110ml na obrok.user posted image user posted image

kakor jaz vem pri tej starosti še niso sposobni manipulacije (ne štekajo še čist vzroka posledice) najbrž jo res kaj boli oz ji je grozno neprijetno samo hranjenje.

naš ma podobne "travme" ko telovadimo, če je treba mal mišice napet je že ves histeričen .. če pa sam se igra in "telovadi" je pa vse ok. Enostavno bi ga morala "silit" sam je problem če ne sodeluje vaje ne morem pravilno izvajat user posted image tko da končava ponavadi pri nekaj neuspelih poizkusih potem greva pa na naslednjo vajo ... upam da se bo sčasi privadil in bo manj jokanja in več sodelovanja ...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 365
19.10.2009 11:38:55   
Anonimen
christiana - tudi naš hranjenje spreminja. Ne na dan, ampak na uro. Zdaj malo več, drugič malo manj. Včasih na dve uri, včasih na štiri. odvisno.

kar se tiče tvojega dragega -

prvo kot prvo:  temeljito bi se pogovorila, ali sploh misli z nami skupaj živet ali mu je enostavno preveč ''hudo'' da bi bil sposoben od sebe še kaj dati. Na tej stopnji, bi bila odvisna tudi vsa najina nadaljna pot. Če bosta ostala skupaj, ''taščo'' pošljita čim dalj, se poskušajta osamosvojiti in svojo zvezo nadgrajevati. Imata zelo težke čase, ves svoj trud vlagata v vajino hčerko, ampak poglejta - sej to ne bo večno. Obvezno pa ne pozabita tudi drug na drugega.

Če ni sposoben prevzeti tega dejstva, da je oče in partner in ne več ''mamin sinko'', potem spokaj in se poberi. Pojdi k očetu, naredi prizidek, dozidek, najdi si službo, vzemi kredit, pojdi na svoje,....whatever. Začni živeti punca. Si še zelo mlada, zato ne pusti da te nek idiot izigrava. Vem, da je težko, ker sem tudi sama pri 20 odšla od doma.

(odgovor članu meduzica)
  Neposredna povezava do sporočila: 366
19.10.2009 11:42:40   
Anonimen
pa dober dan punce,

preživeli kratek a sladek vikend. Nas je oči prišel obiskat, tako da smo se nacrkljali in uživali.

Oskar spi.  Že cel dopoldan. Mu izgleda dopoldansko sonce, zunaj, na terasi, zelooo paše. Vedno prespi ure.

Tristan v vrtcu. Zimskih cunj še nismo kupovali, nekaj mu je še od lani prav, nekaj bo pa mož iz NY prinesel. je tam večja in boljša izbira.

Aja, zadnjič ste spraševale za kremo za obraz: sem dobila v Loccitane ene testerje, pa so kremice odlične. Mislim, da se bom odločila za nakup. Bom sprobala še takrat, ko bo zelooo mraz.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 367
19.10.2009 11:50:04   
ajetam*
Zivjo.
Pri nas je pestro, bi se Jakob samo nosil. Zdajle skupaj pripravljava kosilce, da greva potem malo na zrak. Drugače nič novega.
Flaska,če boš kdaj rabila prevoz, sporoči. Za čistilko me pa tud zanima, a mi boš sporočila št. in podatke na ZS.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 368
19.10.2009 11:50:40   
FLASK_A
Lina, kako lepoooo... Kdaj pa se vrne iz ZDA? To bo veselouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 369
19.10.2009 11:52:07   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: ajetam*

Zivjo.
Pri nas je pestro, bi se Jakob samo nosil. Zdajle skupaj pripravljava kosilce, da greva potem malo na zrak. Drugače nič novega.
Flaska,če boš kdaj rabila prevoz, sporoči.

user posted image Računam, da ne bom dolgo brez avta. Ker moram še po Jakata hodit popoldan...

Zdele ti napišem ZS...

(odgovor članu ajetam*)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.10.2009 11:54:28   
FLASK_A
Aja, punce- preverite te cene, da ne bo potem kakega presenečenja na koncu... Mislim, da so prave, ampak vam bo že gospa povedala.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.10.2009 11:55:39   
ajetam*
Sem dobila, ful hvala. A možek se je že kaj oglasil?

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.10.2009 11:57:48   
Anonimen

iz ZDA se vrne konec meseca - na petek. Potem v soboto pa gremo za teden dni uživat v Zreče. ja, res komaj čakam-ooooo !user posted image user posted image  

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 373
19.10.2009 12:02:01   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

iz ZDA se vrne konec meseca - na petek. Potem v soboto pa gremo za teden dni uživat v Zreče. ja, res komaj čakam-ooooo !user posted image user posted image  

Iiiiii, kako lepo. Verjamem, da boste zelooo uživaliuser posted image Ga pa res dolgo ni.

Ajetam, še vedno je izklopljenuser posted image Najbrž čuti, da ga hočem dobit...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.10.2009 12:03:04   
Anonimen
Oskar je že manj kašljajoči... se mi zdi, da je po spanju najhujše, ko se vsa sluz zadrži na enem koncu...
Urban šel na sprehod z babi,... da malo zadiha vetričuser posted image

zajtrkujevauser posted image ... malo pozno, a vseeno prijetno želodčkoma... je že pol dneva mimo!

odločba za vrtec naj bi prišla danes... so obljubili. tiste položnice, ki smo jo dobili v vrtcu, ni potrebno plačati, ne?

a je katera, ki se je pritožila, že dobila dohodnino? čakam dinarčke...

*lina* fino, da dobiš cunjice iz NY! da je tam večja in boljša izbira pa verjamem!user posted image

grem se "crkljat" z Oskarjemuser posted image , da se prej pozdravi...

(odgovor članu ajetam*)
  Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?