|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 5. del
19.10.2009 14:47:22   
Dudica1
Uf miklavž tud jaz sem že v mislih tam v decembru,in seveda kaj kupit...za Maja sem gledala od fischer price uno gosenico k govori slovensko al pa pametnega kužka...se še nisem odločila...za T. pa gledam enega kužka ki dela ne vem katere vse stvari...zbiram pa še ideje user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 401
19.10.2009 15:06:36   
Anonimen
joj miklavž če bo šlo tako naprej ga letos ne bouser posted image user posted image drugače pa nobene igrače samo kej pametnega za oblečt in kakšna pametna zadeva da bomo imeli od nje tudi koristuser posted image

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 402
19.10.2009 15:12:39   
elyy
No sem vas na hitrico prebrala....sta bila tast in tašča na obisku pa še moji starši,smo se naklepetali.
Tian je dobil spet od dekov in babic (hlače z naramnicami,kapico,majčko,brezrokavnik,nogaviceuser posted image )!

Možek je šou lihkar na terapije za vrat(ker je mel že kašen mesec nazaj nesrečo,ampak ni bilo nič hujšega)....

Vidim da pridno uvajate svoje zmajčke v GH,mi smo kar odnehali,ker je nazadnje zelo slabo prenašal brokoli,dasmo  morali na urgenco.....
pačeprav je jabolka,breskve,riževe kašice dobro prenašal je blo vse uredu,tako da bomo kar počakali še malo..pa bomo vse iz začetka najprej sokove pa tako naprej.........Že takrat ko sem ga odpelala na urgenco so me zdravniki čukasto gledali,kako da sem sploh začela z uvajenjem GH,tako da sem izpadla zelo zelo dobra mama!!user posted image

christiana: res upam,da se vam bo stanje doma izboljšalo    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da vam bo šlo na bolje! Kaj pa da vam kdo od domačih pomaga; naprimer posodi avto,ali kaj takšnega!
A ste bili vsi v avtu,ko se je zgodila nesreča( upam,da ste vredu in brez kakšnih posledic hujših?)
Za GH ti pa res neznam pomagat.....kot vem začnejo s sokvi frutek,pa potem z temi riževimi kašicami,ki so različnega okusa(tud breskve,banane..) od hippija in milulupa!

Aha sej res miklavž......jst sem mu zadniž že kupila tega telebajska(ko se smeji,poje....) tako da sploh nekaže takega zanimanja za to kej preveč!
Sem vidla v pikapolonici takega kužka,ki hodi,laja no ja pa lahko ga na vrvici pelješ...bomo že kaj najdli!!   

zdej pa grem posodo pomit še  od obiskov....

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 403
19.10.2009 15:29:27   
elyy
Evo sem pomila posodo mojga še ni doam Tian pa spi...pa vidim da ni nobene gor user posted image

cveka;res jst bi rada tako kot ti pazila na denar in kupovala samo potrebne reči,ampak neznam sem čisto bolana na pikapolonici in beby center user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 404
19.10.2009 15:36:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: elyy

Evo sem pomila posodo mojga še ni doam Tian pa spi...pa vidim da ni nobene gor user posted image

cveka;res jst bi rada tako kot ti pazila na denar in kupovala samo potrebne reči,ampak neznam sem čisto bolana na pikapolonici in beby center user posted image

jz pa ne, se kr da mal nazaj držat, veš moj sinko ima zdaj 4 leta, v teh letih smo dobil v orto igrač in ležijo po celi hiši tako da sem se navadla da mu ne kupujem nič igrač ki naj bi bile samo za igranje, če že kupim igračo moram imeti od nje tud kakšno korist, to pomeni da je poučnauser posted image si predstavlajam kaj bi lahko kupilaza tisti denar k kupim kakšno BZ igračo, naprimer za oblečtuser posted image

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 405
19.10.2009 15:39:20   
Anonimen
joj, christiana... stran s tem user posted image !!! naj se stvari že uredijo!

decembersko obdarovanje?
Miklavž je pri moji mami, mi smo za Božička, Dedek Mraz pa pri drugi babici in ostalih sorodnikih.
no, vseeno Miklavž tudi pri nas prinese kakšno malenkost pa seveda Dedek Mraz tudi.

za Oskarja pa bo Božiček po vsej verjetnosti prinesel kuhinjo,... si jo je zaželel (če ne bo na koncu lego lokomotivček tomaž). za Urbana pa ne vem, kaj. mi je všeč tista pojoča knjigica (Fisher price) ali pa pametni kuža, ampak se mi zdi, da bo to samo ležalo. se bi vam zdelo kruto, če bi mu Božiček prinesel pestunjo? saj je to eno luštno darilo... da se bo lahko nosil pri mamiciuser posted image

*lina* bom poskusila narest tisti čebulni zvarek... kupiti se verjetno ne da nikjer...
sicer pa, FLASK_A a nisi tudi ti obešala čebule?

cveka, a nisi poleti dobila avta?

imam mir, ki se bo verjetno zdaj zdaj iztekel... Urban že pol urce spi, Oskar končno pri risanki (Polarni vlak... ena lepših!) komaj čakam, da pride moj domov... ne vem, kaj je to... ampak moji živci kar skačejo iz mene že kar nekaj časa... si bom vzela nekaj uric zase, če bo ostal doma. mogoče si bom šla kupit čevlje...
prav nič si nisem všeč takšna!

ja, pa za krst se bom te dni zmenila... da ga bomo imeli novembra.

(odgovor članu elyy)
  Neposredna povezava do sporočila: 406
19.10.2009 15:48:45   
Anonimen
cveka, a nisi poleti dobila avta?

ja sva ga dobila k je un crknuuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 407
19.10.2009 15:51:16   
Dudica1
Glede igrač jaz kupim velik igrač ampak ne kr neki...kadar kupujem kupim poučno pametno igračo...pa otrok če bo priden in bo dobil za nagrado neko igračo ki si jo bo izbral sam bo vedel da je to dobil ker je moral nekaj za to naredit če pa mu kupim ene hlače pa ga bo ne brigalo.

ktja naš T. ima to poučno knjigico...pa ga je takrat zelo zanimala ko jo je dobil...za 1 rd...zelo je zanimiva!
Zdaj pa gledam za Maja tega pametnega kužka ali pa tisto gosenicouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 408
19.10.2009 15:54:59   
Anonimen
100 ljudi 100 čudi

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
19.10.2009 15:57:52   
Dudica1
Srečanje Postojna:

1.Maja1488
2.dudica1

Katera še?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 410
19.10.2009 15:59:37   
Dudica1
aja sva govorile z BLUE je rekla da mogoče bo tud ona prišla glede na to če njen dela...pa da se naj zmenimo točno kater dan.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 411
19.10.2009 16:03:49   
maja1488
Dudi, jst se morem s KatMat dobit, tko da če ona lahko jutri, potem je OK.

No KATI, a ti jutri lahko?

Katera še pride? Zoja? Flaša? Oliva? Leela, nate itak računamo!
Katera bo Blue poklicala? Jst nimam telefonske.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 412
19.10.2009 16:05:06   
maja1488
Dudi, si bereva misli? user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 413
19.10.2009 16:17:48   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488

Dudi, si bereva misli? user posted image

user posted image

BLUE  bo načeloma lahko samo zmenit se mormo točno kdaj...ji bom sporočila do večera kako se bomo odločileuser posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 414
19.10.2009 16:39:46   
Dudica1

dejmo dejmo...flaska,oliva???  user posted image

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 415
19.10.2009 17:04:39   
maja1488
Oliva je nekam redka tle, ji grem SMS poslat. Kje je leela?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 416
19.10.2009 17:11:32   
Dudica1
No dej pošlji pa sporoči...jaz sem ga poslala pa KATMAT...LEELA pa ponavadi pride kaj zvečer

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 417
19.10.2009 17:12:26   
ledenka
kolko časa se kuha to user posted image user posted image user posted image korenje? ga kuham že pol ure, pa še ni mehko, grrrrrrrr!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 418
19.10.2009 17:16:38   
Dudica1
ledenka jaz sem ga nazadnje tud kuhala več kot pol ure pa ni bil kuhan...na koncu se je kuhal ene 45 minut user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 419
19.10.2009 17:20:49   
christiana21

Js tudi, js tudi, da vas spoznam...pa ne morem. Sem daleč daleč...user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu maja1488)
Neposredna povezava do sporočila: 420
19.10.2009 17:24:47   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Js tudi, js tudi, da vas spoznam...pa ne morem. Sem daleč daleč...user posted image

Ma enkrat bomo naredile en izletek in pridemo še tebe v Maribor spoznat...in POKI... itd...

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.10.2009 17:25:40 >

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 421
19.10.2009 17:34:11   
Anonimen
sem vrgla stran reklamo... a katera ve, če so danes v Hoferju nepremočljive rjuhe?
kolikšne so drugače cene?

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 422
19.10.2009 17:39:35   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja

sem vrgla stran reklamo... a katera ve, če so danes v Hoferju nepremočljive rjuhe?
kolikšne so drugače cene?

Danes so v akcji 10.99€

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 19.10.2009 17:46:07 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 423
19.10.2009 17:43:07   
ledenka
ok, korenje se kuha dobre pol ure. grrrrr. za to, da ga je pojedu 2 žlički... počasi se daleč pride.

po kašici ga je pa napenjalo, me zanima, kako bo korenje prenesel user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 424
19.10.2009 18:02:52   
OliveOyl
oj
Komaj sem gor prišla,upam da me ne bo spet prekinilo.
Jutri verjetno ne bom mogla,gre moj po tiste lestve za na pojstlo pa ne bo prostora v avtu.
Kdaj pa kje se dobite?

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?